nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie LinkedIn Optimaliseer je bedrijfsprofiel

De cursus LinkedIn Optimaliseer je bedrijfsprofiel comfortabel vanuit huis volgen? Via deze thuisstudie vergelijker check & vergelijk je toonaangevende thuiscursussen en studies om verder te groeien binnen het vakgebied Computer Skills. Streef je naar een carrièreboost? Wil je voor jezelf iets starten? Of bijvoorbeeld een opleiding of cursus volgen die je leuk lijkt? Pak dit moment en vergelijk heel eenvoudig kwalitatieve zelfstudies en thuiscursussen van Hollandse afstandsopleiders als Thuiscursus.nl en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van een thuiscursus LinkedIn Optimaliseer je bedrijfsprofiel! Een opleiding die past bij je denkniveau, online inzicht in je studiemateriaal en voortgang, en goede begeleiding. Deze cursus kun je al volgen vanaf €209,00 bij een erkende aanbieder als Thuiscursus.nl.

 • Je bepaalt zelf wanneer je studeert.
 • Een speciale online leeromgeving.
 • Zeer goede begeleiding.
 • Actuele lesmaterialen en voorbeelden.
 • Goedkoper dan een opleiding op locatie.
 • In februari 2024 aantrekkelijk geprijsd.

Vergelijk thuisstudies LinkedIn Optimaliseer je bedrijfsprofiel februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
Thuiscursus.nlLinkedIn: Optimaliseer je (bedrijfs)profiel3-6 maanden€209,00Meer informatie
LinkedIn: Optimaliseer je (bedrijfs)profiel thuis volgen

Snel het gewenste diploma op zak

De opleiding LinkedIn Optimaliseer je bedrijfsprofiel thuis digitaal volgen

Vind je het tijd voor een promotie? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wat er bij jou ook speelt, er is altijd een geschikte thuisstudie! Het is gewoon een kwestie van doen. Deze website kan jou hierbij helpen. Op deze website check je ontzettend veel cursussen en beroepsopleidingenom jouw volgende doel te realiseren. Wil je verder leren binnen het domein Computer Skills? Een goede optie is de online thuisstudie LinkedIn: Optimaliseer je (bedrijfs)profiel(duaal of voltijd). Via deze cursus doe je in korte termijn veel kennis op, zonder dat jij in de schoolbanken moet. Uitstekend te combineren met jouw huidige baan, vrijwilligerswerk en jouw gezin.

Hoe werkt zo’n thuisstudie?
Starten met een cursus LinkedIn Optimaliseer je bedrijfsprofiel is zo gepiept. In het bijgaande stappenplan gaan we dit stap voor stap bij langs:

 1. Selecteer de gewenste opleider en check de verschillende mogelijkheden.
 2. Laat een gratis studiegids opsturen, of zoek naar de mogelijkheid ‘gratis proefles’ om zo te zien of je er feeling mee hebt.
 3. Is dit wat jij had verwacht? Je kunt je dan direct aanmelden.
 4. De opleider bekijkt jouw aanmelding. Als je overal aan voldoet, dan worden de lesmaterialen naar je verstuurd en kan je meteen inloggen.
 5. Het traject gaat nu van start: zelf je studietijd indelen en je lesstof bestuderen en opdrachten inleveren. Vanzelf ontvang je regelmatig feedback van een persoonlijke docent.
 6. Op het moment dat je alles doorlopen hebt wordt er een (instituut) diploma uitgereikt. Een bewijs van het behalen van deze opleiding.

Actueel tarief LinkedIn Optimaliseer je bedrijfsprofiel thuisopleiding?

De echte reden dat mensen kiezen voor een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is dat het beslist niet duur is. Zeker vergeleken met klassikaal onderwijs. Waarom is het zo voordelig? In de regel kan je zonder prijzige fysieke boeken. Veel informatie check je simpelweg digitaal op een computer, laptop, tablet of telefoon. Ook heb je nauwelijks reiskosten, en er hoeven minder docenten ingezet te worden. Vaak bieden ze een persoonlijke begeleider die jou ondersteunt. De opleiding LinkedIn: Optimaliseer je (bedrijfs)profiel kun je al volgen vanaf €209,00 via de onderwijsinstelling Thuiscursus.nl. Daar liggen de volgende kostenposten aan ten grondslag :

 • De leerstof (altijd online, soms gedeeltelijk ook hardcopy).
 • Een persoonlijke begeleider van Thuiscursus.nl.
 • Feedback van jouw docent of begeleider.
 • De examens (soms op locatie).
 • Het (instituut) diploma / accreditatie.
Kies voor een erkende thuisstudie

In razendsnel tempo jouw diploma op zak

Veelgestelde vragen over thuis studeren

Meer en meer jongeren willen vanuit huis studeren. Zelf kiezen waar en wanneer je studeert en het veelzijdige aanbod in thuisstudies is een belangrijke reden. Aan de andere kant is er ook best wat onduidelijkheid. Hoe werkt het precies, en is het wat voor mij? In de volgende paragraaf lees je de vragen die we het meest horen over zelfstandige LinkedIn: Optimaliseer je (bedrijfs)profiel thuisstudies.

Op welke termijn kan ik beginnen met de cursus?
Het aantrekkelijke van een thuiscursus LinkedIn Optimaliseer je bedrijfsprofiel: de opleiding kan gestart worden wanneer jij dat wilt. Dit komt o.a. doordat de studiestof deels digitaal is. Na jouw inschrijving en betaling krijg je soms dezelfde dag nog alle digitale materialen. Binnen afzienbare tijd worden alle boeken en lesmaterialen ook thuisbezorgd (indien gewenst). De cursus heeft een looptijd van plusminus 3-6 maanden. Als je veel tijd hebt hoeft het niet eens zo lang te duren. Heb je het erg druk, en wil je even de rem erop? Het is niet erg als je er langer over doet.

Is een vooropleiding verplicht?
Dat hangt er vanaf welke studie je precies gaat doen. De meeste (hobbymatige) cursussen zijn er in principe voor iedereen. Ben jij van plan te starten met een uitgebreide MBO / HBO opleiding? Dan is er vaak sprake van een aantal toelatingseisen. Normaal gesproken is een relevante LinkedIn Optimaliseer je bedrijfsprofiel vooropleiding een van de voorwaarden. Men kan ook kiezen voor een 21-plus toets of een diploma van het voortgezet onderwijs. Op de opleidingspagina kun je terecht voor de verdere details met betrekking tot toelatingseisen van deze cursus.

Wat is het behaalde diploma waard?
De MBO, HBO en WO beroepsopleidingen van scholen zoals o.a. Fontys zijn bekeken door het ministerie van Onderwijs en goedgekeurd. Je mag er dan op vertrouwen dat deze afstandopleidingen dezelfde waarde hebben als een soortgelijke studie bij bijvoorbeeld Techniek College Rotterdam. Daarnaast ontvang je na het volgen van thuisstudies soms een officieel branchediploma als branchediploma schoonheidsspecialist(e). Bij afronding van een kortlopende cursus wordt je beloond met een mooi officieel instituutsdiploma. Zodoende maak jij kenbaar dat je bepaalde vaardigheden hebt aangeleerd. Erg waardevol dus voor je CV (als aanvulling).

Kan ik deze opleiding ook klassikaal doen?
Verscheidene onderwijsinstellingen hebben ze mogelijkheid voor een LinkedIn Optimaliseer je bedrijfsprofiel klassikaal. De meeste genoemde voordelen van klassikaal studeren zijn: het werkt motiverend om het samen met anderen te doen, meer directe feedback van je docent en je wordt beter voorbereid op naderende examens. Minder fijn: je kunt de ingeplande lessen eigenlijk niet missen. Vaak starten de opleidingen in september of februari. Ook zijn de kosten van klassikaal studeren meer dan thuis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
De meeste opleiders bieden een online leeromgeving. Via internet download je belangrijke info rondom jouw cursus en kan je bijvoorbeeld vragen stellen. Via jouw account log je in om de volgende zaken te bekijken: oefenexamens, praktijkvoorbeelden, video’s, het lesmateriaal, oefeningen, webinars. In dat systeem upload je ook huiswerk, en kan je eventuele feedback bekijken.


thuisstudie-cursussen-linkedin-optimaliseer-je-bedrijfsprofiel

Ontdek thuisstudies in de regio


Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren is de manier om in jezelf te investeren. Het aanbod in studies is enorm. Van HBO 21+ toets tot bijvoorbeeld Ouderenzorg, en je kunt nu dus ook kiezen voor de LinkedIn Optimaliseer je bedrijfsprofiel zelfcursus. Welke van de Nederlandse onderwijsinstellingen sluit aan bij mijn persoonlijke wensen? In onderstaande paragraaf vind je een opsomming met de beste vijf thuisstudie-aanbieders van Nederland.

 1. NHA: Uitstekend bereikbare klantenservice
 2. LOI: Aanbod van meer dan 1000 opleidingen
 3. NTI: Officiële vakliteratuur is inbegrepen in het lesgeld
 4. Laudius: Hulp bij het kiezen van een studie
 5. Thuiscursus.nl: Studie in jouw eigen tempo afronden
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik studiekosten terug krijgen van de belastingdienst?

De thuisstudie LinkedIn: Optimaliseer je (bedrijfs)profiel online volgen kan al vanaf €209,00. Dat is niet duur, maar het kan nog goedkoper. Boeken, lesgeld e.d. kun je in veel gevallen aftrekken van de inkomstenbelasting. Mede door deze tegemoetkoming (studiefinanciering / duo) vallen de studiekosten dus nog een stuk lager uit. Deze specifieke zaken zijn aftrekbaar van de belasting:

 • Instellingscollegegeld of cursusgeld
 • Studiematerialen zoals boeken en readers

Advies van de adviseur: er gelden strenge regels (februari 2024). Het betreft uitsluitend kosten voor een beroepsopleiding waar je kennis opdoet voor je toekomstige werkveld (of huidige functie). De voorwaarden zijn als volgt:

 • De thuisstudie een meerwaarde is voor jouw huidige- of toekomstige baan.
 • Het betreft een leertraject. Er moet dus toezicht zijn van een erkende begeleider van Thuiscursus.nl.
 • De onkosten niet door je baas worden betaald.
 • Jouw totale kosten moeten minimaal €250 zijn (per 52 weken), oplopend tot €15.000.

Betaalt mijn werkgever mijn studie?
Een relevante deeltijd opleiding of training volgen is iets wat veel werkgevers stimuleren. De oorzaak daarvan? Jouw baas kan je nieuwe vaardigheden inzetten tijdens opdrachten. Overigens kan het bedrijf waar jij werkt deze kosten weer aftrekken. Een relevante opleiding via de werkgever starten kan voor meerdere partijen een win zijn. Dikwijls mag je jaarlijks putten uit een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding LinkedIn Optimaliseer je bedrijfsprofiel. Vraag dit eens na bij de HR-afdeling, wanneer de neuzen dezelfde kant opstaan kan hier iets moois uit groeien.

LinkedIn is niet alleen een handige tool voor mensen die op zoek zijn naar een baan. Ook voor veel ondernemingen biedt dit sociale netwerk een unieke kans om nieuwe klanten te werven. Met een duidelijk en professioneel account op dit platform houd je jouw professionele netwerk volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen jouw bedrijf.

Tijdens de cursus ontdek je alle uitgebreide mogelijkheden van LinkedIn en kom je te weten op welke manieren je de zichtbaarheid vergroot en optimaliseert. Je vernieuwt de manier waarop mogelijke klanten jou bereiken en je bedrijf ontdekken. Met behulp van dit platform straalt jouw onderneming transparantie, service en professionaliteit uit.

Schrijf je in en show je nieuwe bedrijfsprofiel aan de wereld!


Content
 • Waarvoor gebruik je LinkedIn?
 • De kansen voor bedrijven
 • Een aantrekkelijk profiel
 • Je profiel versterken met posts en visuele tools
 • Zinvolle connecties maken
 • Klanten zoeken via LinkedIn
 • Nieuwe collega´s zoeken via LinkedIn
 • Netwerken, netwerken en nog eens netwerken

Competences
 • Jij weet LinkedIn op alle mogelijke manieren in te zetten
 • Je kunt een wervend profiel samenstellen dat de aandacht trekt
 • Je legt connecties en zorgt ervoor dat jouw bedrijf steeds in the know blijft
 • Jouw carrièremogelijkheden vergroten? Jij gebruikt LinkedIn probleemloos als tool

Thuiscursus.nl opleidingsinformatie
Thuiscursus.nl Opleidingen

Plaats een reactie