nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Dreamweaver

De cursus Dreamweaver vanuit huis volgen? Met Thuisstudiezoeken.nl tref je talloze thuisstudies en opleidingen om verder te komen binnen het domein Computer Skills. Wil je hogerop in je carrière? Beginnen als ZZP’er? Of bijvoorbeeld een cursus om je kennis te verbreden? Pak dit moment en vergelijk gemakkelijk de beste thuisopleidingen van vooraanstaande onderwijsinstellingen als Thuiscursus.nl en start vandaag nog met jouw thuiscursus Dreamweaver! Studeren op je eigen tempo, altijd digitaal toegang tot al het lesmateriaal, en de beste docenten. Deze cursus kun je vanuit huis volgen vanaf €259,00 via o.a. Thuiscursus.nl.

 • Alles helemaal zelf inplannen.
 • Online omgeving met lesmateriaal.
 • Studeren met persoonlijk contact.
 • Een praktijk-investering in jezelf.
 • Geen verplichtingen rondom aanwezigheid.
 • In februari 2024 scherpe kortingen.

Vergelijk thuisstudies Dreamweaver februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
Thuiscursus.nlDreamweaver (Adobe)3-6 maanden€259,00Meer informatie
NHADreamweaver10 maanden€219,00Meer informatie
Dreamweaver (Adobe) zelf thuis volgen

Bepaal zelf je tempo met de beste begeleiding

De opleiding Dreamweaver op eigen tempo vanuit huis volgen

Vind je het tijd voor een promotie? Of wil je gewoon totaal iets nieuws? Wat jouw niveau ook is, er is altijd een geschikte thuisstudie! Maar je moet wel zelf in actie komen! Deze site is een handige manier om te beginnen met zoeken. Met onze vergelijker kom je in aanraking met veel verschillende thuisstudies, taal- en hobbycursussen waarmee je verder komt in jouw huidige of nieuwe carrière. Wil je verder leren binnen het domein Computer Skills? Bekijk dan uiteraard eens de online thuisstudie Dreamweaver (Adobe)(duaal of voltijd). Als je kiest voor deze cursus krijg jij alle onmisbare lesstof, zonder dat jij in de schoolbanken moet. Het is goed te doen samen met je werk, sportactiviteiten en jouw familie.

Hoe werkt thuis studeren?
Starten met een cursus Dreamweaver kan moeiteloos via internet. In onderstaand schema van onze studie-specialisten zullen we dit thema verder uitdiepen:

 1. Klik op een van de onderwijsinstellingen en zoek uit wat de voorwaarden zijn.
 2. Vul je gegevens in voor een studiegids, of zoek naar de mogelijkheid ‘gratis proefles’ om te kijken wat het niveau is, en hoe de online omgeving eruit ziet.
 3. Is het wat je had verwacht? Je kunt meteen online inschrijven.
 4. De onderwijsinstelling gaat jouw inschrijving beoordelen. Wanneer alle privé-gegevens kloppen worden de lesmaterialen naar je verstuurd en kan je een kijkje nemen in de digitale leeromgeving.
 5. Jouw avontuur gaat nu beginnen: zelf je studietijd indelen en de lesstof erbij pakken en examens maken. Vanzelfsprekend wordt je bijgestaan door een erkende docent.
 6. Alles afgerond? Dan wordt je beloond met een diploma. Zo voeg je waarde toe aan je CV.

Actuele tarieven Dreamweaver thuisopleiding?

Een bijkomend voordeel van de online thuiscursus via afstandsonderwijs, is dat het vergeleken met regulier onderwijs erg goedkoop is. Hoe men dit voor elkaar kan krijgen? Men vraagt niet van je zelf veel boeken te kopen. De meeste lesstof kan je terugvinden in jouw digitale leeromgeving op jouw computer, laptop, tablet of telefoon. Tevens heb je geen onkosten voor het reizen en er hoeven minder docenten ingezet te worden. Vaak is er een persoonlijke begeleider die jou kan helpen. De opleiding Dreamweaver (Adobe) is er nu al vanaf €259,00 via het instituut Thuiscursus.nl. De kosten worden gevormd door:

 • Alle theorie en opdrachten (altijd online, soms gedeeltelijk ook hardcopy).
 • Een professionele mentor van Thuiscursus.nl.
 • Altijd en overal toegang tot de oefenstof.
 • De examens (soms op locatie).
 • Altijd met certificaat / accreditatie.
Investeer in jezelf met een thuisstudie

In razendsnel tempo jouw diploma op zak

Veelgestelde vragen over thuis studeren

Steeds meer mensen willen een thuisstudie volgen. De hoge mate van flexibiliteit en het enorme aanbod maakt het ook steeds gemakkelijker. Aan de andere kant is er ook best wat onduidelijkheid. Wat moet ik me erbij voorstellen, en is het wat voor mij? In het gedeelte hieronder beantwoorden we de vragen die we het meest horen over zelfstandige Dreamweaver (Adobe) thuisstudies.

Wanneer kan ik beginnen met mijn cursus?
Het aantrekkelijke van een thuiscursus Dreamweaver: studeren op de momenten wanneer het jou past. Dit komt o.a. doordat de studiestof deels digitaal is. Nadat jouw inschrijving is goedgekeurd krijg je bij veel aanbieders dezelfde dag al het digitale lesmateriaal. Een paar dagen later wordt het hardcopy materiaal thuisbezorgd (dit verschilt per opleiding). De cursus is vaak af te ronden in ongeveer 3-6 maanden. In veel gevallen kan het een stuk sneller. Heb je het erg druk, en wil je even de rem erop? Dit is geen probleem, alleen stijgen de kosten dan wel.

Is een relevante vooropleiding verplicht?
Hier merken we grote verschillen tussen opleiders en studies. Cursussen en trainingen stellen geen strenge eisen. Ambieer je een erkende MBO- of HBO opleiding? In dat geval ligt het vaak wel iets complexer. Normaal gesproken is een dergelijke Dreamweaver vooropleiding vereist. Vaak is er ook een mogelijkheid voor een 18 plus-examen of een VMBO/HAVO/VWO diploma. In de gratis studiegids kun je terecht voor extra info m.b.t. de toelatingseisen van deze cursus.

Is er ook een officieel diploma wat ik ontvang?
De MBO-, HBO en Masteropleidingen van onderwijsaanbieders als o.a. NCOI zijn alleen bekend bij het ministerie van Onderwijs. Je mag er dan op vertrouwen dat deze afstandopleidingen op dezelfde hoogte staan als studies bij instellingen als Netherlands Business Academy. Ook ontvang je na het volgen van thuisstudies soms een erkend branchediploma zoals fitness trainer A. Bij de wat kleinere opleidingen en hobbycursussen kan men rekenen op een officieel instituutsdiploma. Op deze wijze zal de buitenwereld zien dat jij bepaalde capaciteiten hebt geleerd. Een mooie aanvulling op jouw CV.

Wat is het verschil tussen een thuisstudie en klassikale opleiding?
De meeste instellingen geven ook een Dreamweaver klassikaal. Het aantrekkelijke van een klassikale studie is: je kunt veel leren van andere cursisten, de mogelijkheid tot een een-op-een gesprek met de docent en meer gerichte voorbereiding op examens. Onthoud wel: je moet het veel beter plannen. Er zijn slechts enkele momenten per jaar om te starten. Tevens is tarief van klassikaal studeren fors hoger dan een thuiscursus bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
De populaire opleiders maken het studeren aangenaam dankzij een online leeromgeving. Op deze plek vind je snel alles voor jouw cursus en kan er contact worden gezocht met de docenten. Via deze portalen kun je terecht voor ondermeer het lesmateriaal, oefenexamens, geluidsbestanden, oefeningen, video’s, webinars. Verder lever je hier opdrachten in, en krijg je persoonlijke feedback.


thuisstudie-cursussen-dreamweaver

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Steeds meer volwassenen beginnen met studeren op afstand. Je kunt vrijwel alles online studeren. Dat gaat van Kaartleggen met Lenormand tot HBO Bouwprojectmanagement, en tegenwoordig dus ook de Dreamweaver zelfcursus. Welke van al deze onderwijsinstellingen in lijn is met mijn aspiraties? Hieronder beschrijven we kort de beste vijf thuisstudie-aanbieders van Nederland.

 1. NHA: Ruim 80 jaar ervaring
 2. LOI: Effectieve studietools
 3. NTI: Inclusief alle benodigde vakliteratuur
 4. Laudius: Binnen 1 minuut starten
 5. Thuiscursus.nl: Moderne leeromgeving
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik studiekosten terug krijgen van de belastingdienst?

Zelf een thuisstudie Dreamweaver (Adobe) online versneld volgen is haalbaar rond de €259,00. Wist je dat het nog goedkoper kan? De kosten die je met een studie maakt (lesgeld, boeken, etc.) kan je vaak aftrekken van het belastbare inkomen. Door deze vorm van subsidie (studiefinanciering / duo) vallen de studiekosten dus nog een stuk lager uit. Deze factoren mag je aftrekken:

 • De kosten voor collegegeld en/of cursusgeld
 • Vakliteratuur, boeken, readers, etc.

Belangrijk: er zijn wel strenge voorwaarden (februari 2024). Het is alleen toe te passen bij kosten voor een cursus / studie waar je kennis opdoet voor jouw huidige werk, of een nieuwe baan. Neem de volgende zaken in acht:

 • Het traject is geschikt voor de baan van je toekomst (of huidige werk).
 • Er is sprake van een leertraject. Dat wil zeggen dat je onder begeleiding of toezicht de kennis opdoet via Thuiscursus.nl.
 • De kosten worden niet door iemand anders vergoed.
 • De studiekosten die je maakt bedragen minimaal €250 (p/jaar). De jaarlijkse max is 15 duizend euro.

Kan mijn werkgever mijn opleiding betalen?
Een relevante deeltijd opleiding of training volgen is iets wat veel werkgevers stimuleren. Hoezo? Jouw werkgever kan nu beslissen je nieuwe vaardigheden in te zetten. Tevens kan collegegeld zakelijk worden opgevoerd als kosten. Een training of beroepsopleiding via jouw bedrijf volgen is dus aantrekkelijk op meerder fronten. Soms kan je dit regelen met een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Dreamweaver. Bespreek de mogelijkheden met jouw werkgever, samen kunnen jullie wellicht een mooi plan uitstippelen.

Lijkt het jou fantastisch om een website te kunnen bouwen? Een onweerstaanbare site maken die goed vindbaar is? Met deze thuisstudie Dreamweaver ga je leren bouwen en onderhouden.

Ken je nog geen HTML-taal? Geen probleem, dat heb je niet nodig. Je kan direct beginnen met het uitwerken van een ontwerp. Je gaat aan de slag met de lay-out en leert graphics bewerken.

Lijkt een baan met goede toekomstperspectieven in de creatieve sector jou wel iets? Veel bedrijven en ondernemers zitten te springen om webdesigners!


Content
 • Inleiding: het startscherm
 • Een ontwerp uitwerken
 • De lay out aanpassen
 • Aan de slag met de graphics
 • CSS & FTP

Competences
 • Graphics kunnen bewerken
 • Een ontwerp kunnen uitwerken
 • De lay-out kunnen aanpassen

Thuiscursus.nl opleidingsinformatie
Thuiscursus.nl Opleidingen

Plaats een reactie