nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Facebook

De cursus Facebook digitaal volgen? Geholpen door onze vergelijkingstool kom je in aanraking met de meest interessante thuisopleidingen en cursussen waarmee jij verder komt binnen het domein Computer Skills. Streef je naar een carrièreboost? Wil je een eigen zaak starten? Of wellicht toe aan volledig iets nieuws? Doorzoek en vergelijk eenvoudig veel gekozen opleidingen en thuisstudies van Nederlandse opleiders als Nederlandse Handels- en Beroepsonderwijsinstelling (Thuiscursus.nl) en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van een thuiscursus Facebook! Een studie die past bij jouw niveau, studiematerialen online toegankelijk, en fantastische praktijkdocenten. Deze cursus kan jij volgen vanaf €209,00 bij een erkende aanbieder als Thuiscursus.nl.

 • Je eigen studietempo bepalen.
 • Digitale leeromgeving.
 • Alleen de bekwaamste docenten.
 • Altijd 100% actuele lesstof.
 • De meest goedkope studiemogelijkheid.
 • In februari 2024 leuke welkomstkorting.

Overzicht thuisstudies Facebook februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
Thuiscursus.nlFacebook (Professioneel)3-6 maanden€209,00Meer informatie
Facebook (Professioneel) zelf thuis volgen

Up-to-date lesmateriaal en docenten uit het vak

De opleiding Facebook op eigen tempo vanuit huis volgen

Vind je het tijd voor een promotie? Of ben je op zoek naar een carrièreswitch? Hoe jouw situatie er ook uitziet, het aanbod is ontzettend groot! Alleen, je moet wel zelf initiatief nemen! Deze site is een handige manier om te beginnen met zoeken. Middels onze vergelijker vind je veel verschillende thuisstudies, taal- en hobbycursussen waarmee jij al je doelstellingen kan behalen. Wil je verder leren binnen het domein Computer Skills? Dit kan bijvoorbeeld met de online thuisstudie Facebook (Professioneel)(duaal of voltijd). Als je kiest voor deze cursus leer je de belangrijkste vaardigheden, volledig op jouw eigen tempo. Uitstekend te combineren met een drukke baan, sportactiviteiten en het gezin.

Hoe werkt het precies?
Kiezen voor een cursus Facebook is zo gepiept. In het bijgaande stappenplan kan je er alles over lezen:

 1. Selecteer de gewenste opleider en doorzoek de verschillende cursussen.
 2. Geïnteresseerden kunnen een gratis studiegids aanvragen, of neem direct een gratis proefles om zo te zien of je er feeling mee hebt.
 3. Is dit wat jij had verwacht? Registreer je dan direct online.
 4. De onderwijsaanbieder zal zich buigen over je aanmelding. Zijn de (betaal) gegevens correct, dan ontvang je het lesmateriaal en kan je inloggen in de e-learning omgeving.
 5. De studie kan beginnen: op de momenten dat je tijd hebt lesstof en boeken doornemen en toetsen maken of opdrachten inleveren. Uiteraard wordt je ondersteund door een ervaren docent.
 6. Alles afgerond? Dan wordt er een (instituut) diploma uitgereikt. Je bent klaar voor de volgende stap!

Actuele kosten Facebook thuisopleiding?

De motivatie voor het volgen van een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is dat het beslist niet duur is. Zeker vergeleken met klassikaal onderwijs. Waarom is het zo voordelig? Je hoeft vaak niet naar de winkel voor dure boeken. Veel lesmaterialen kun je via internet bekijken op een tablet, smartphone of laptop. Verder heb je geen reiskosten, en werken deze aanbieders met minder dure docenten. Vanzelfsprekend is er een persoonlijke begeleider die jou ondersteunt. De opleiding Facebook (Professioneel) volg je al vanaf €209,00 via o.a. Thuiscursus.nl. Deze kosten komen tot stand door bijvoorbeeld:

 • Alle studieboeken en lesmaterialen (dit kun je vaak optioneel hardcopy ontvangen).
 • Een professionele begeleider van Thuiscursus.nl.
 • Overal toegang tot de lesmaterialen en opdrachten.
 • Zowel online toetsen maken als soms op locatie.
 • Mogelijk met accreditatie en diplomering.
Thuis een cursus of opleiding volgen

Snel en gemakkelijk thuis studeren

Alles wat je moet weten over thuisstudies- en cursussen (FAQ)

Meer en meer mensen kiezen voor een studie aan huis. De flexibele manier van studeren en de variatie in thuisopleidingen maakt het alleen maar leuker. Wellicht zijn er wel wat onzekerheden rondom deze manier van studeren. Is het mogelijk om zomaar te beginnen, en is deze opleiding wel geschikt? Hieronder beantwoorden we enkele prangende vragen rondom zelfstandige Facebook (Professioneel) thuisstudies.

Kan ik direct starten met de cursus?
Het meest ideale aan een thuiscursus Facebook: studeren op de momenten wanneer het jou past. De lesstof die wordt behandeld is vaak grotendeels digitaal beschikbaar. Op het moment dat jouw inschrijving klaar is krijg je soms binnen een paar uur de benodigde digitale materialen. Niet veel later worden alle materialen ook netjes bezorgd aan huis (dit is in de praktijk niet altijd aan de orde). De cursus duurt plusminus 3-6 maanden. Wanneer je het gemakkelijk aankunt kan het een stuk sneller. Lukt het niet in deze periode? Het is niet erg als je er langer over doet.

Moet ik een vooropleiding hebben?
Dit varieert per studie en opleider. (Hobby)cursussen zijn erg flexibel in hun starteisen. Ben je op zoek naar een langdurige intensieve MBO of HBO studie? Dan moet je vaak wel voldoen aan bepaalde eisen. In de regel is een specifieke Facebook vooropleiding belangrijk om deel te mogen nemen. Een andere methoden kan zijn een 21+ toetsof een ECV-certificaat. Op de website van de aanbieder tref je de benodigde specificaties omtrent de toelatingseisen van deze cursus.

Is er ook een officieel diploma wat ik ontvang?
De volledige MBO-, HBO en masters van instellingen zoals onder andere Fontys dragen allemaal het het ministerie van Onderwijs keurmerk. Zo weet je dat deze diploma’s net zoveel waarde hebben als een diploma van bijvoorbeeld Hotelschool The Hague. Daarbij levert de instelling vaak een waardevol branchediploma als branchediploma verzekeringen. Bij de cursussen die meer gericht zijn op de praktijk is er bij afronding een officieel instituutsdiploma. Op die manier kun je aantonen dat jij bepaalde capaciteiten hebt geleerd. Het draagt dus altijd iets bij aan jouw CV.

Kan ik ook kiezen voor een klassikale opleiding?
Het gros van de onderwijs-aanbieders verstrekken ook een Facebook klassikaal. Het voordeel van een klassikale studie is: je kunt veel leren van andere cursisten, meer directe feedback van je docent en je hebt meer een stok achter de deur. Minder prettig: je kunt niet zomaar ergens beginnen. Er zijn vaste startmomenten. Ook zijn de kosten van klassikaal studeren hoog als je het afzet tegen een thuisopleiding bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is mijn persoonlijke digitale leeromgeving?
Het gros van de opleiders maken het studeren aangenaam dankzij een online leeromgeving. Via internet bekijk je de meest handige tools voor je cursus en communiceer je met jouw begeleider of andere studenten. In dit systeem kun je terecht voor ondermeer video’s, geluidsbestanden, oefeningen, webinars, het lesmateriaal, oefenexamens. Verder is dit de plek waar je jouw huiswerk inlevert, en kan je eventuele feedback bekijken.


thuisstudie-cursussen-facebook

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Steeds meer volwassenen beginnen met studeren op afstand. Er zijn steeds meer mensen die hier gebruik van maken. Van Sales: Impulsaankopen tot HBO Belastingwetgeving, en tegenwoordig dus ook de Facebook zelfcursus. Maar hoe weet ik nu welke onderwijsinstelling sluit aan op mijn aspiraties? Onderstaand beschrijven we kort de beste vijf thuisstudie-aanbieders van Nederland.

 1. NHA: Altijd 15 dagen op proef
 2. LOI: Gratis studiegids aanvragen
 3. NTI: Studeren op jouw moment en jouw manier
 4. Laudius: Locaties door heel Nederland
 5. Thuiscursus.nl: Altijd antwoord binnen 48 uur
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Mag ik studiekosten aftrekken van de belasting?

De thuisstudie Facebook (Professioneel) online versneld volgen is mogelijk vanaf €209,00. Dat is niet duur, maar het kan nog goedkoper. Jouw studiekosten zijn in veel gevallen voor een groot deel aftrekbaar. Door dit belastingvoordeel (studiefinanciering / duo) vallen de studiekosten dus nog een stuk lager uit. De belangrijkste onderdelen mag je meenemen bij jouw belastingaangifte:

 • Collegegeld of instellingscollegegeld
 • Boeken of bepaalde software

Tip van de specialist: de Belastingdienst stelt enkele strenge voorwaarden (februari 2024). Het belastingvoordeel gaat alleen op bij een beroepscursus die van belang is voor de baan van je toekomst (of huidige werk). De belangrijkste details:

 • De thuisstudie is van belang voor jouw huidige beroep, of voor een nieuw beroep.
 • Het betreft een leertraject. Het moet dus onder begeleiding van een docent zijn van Thuiscursus.nl.
 • Jij zelf, privé, de studiekosten betaald (geen zakelijke compensatie).
 • De kosten die je opvoert zijn minimaal €250,00 (per 12 maanden). Als plafond is €15000 ingesteld.

Kan mijn werkgever mijn opleiding betalen?
Een training, cursus of deeltijd thuisstudie volgen wordt binnen veel organisaties gestimuleerd. De oorzaak daarvan? Je organisatie kan snel profiteren van nieuwe kennis en tools. Tevens kan het bedrijf waar jij werkt deze kosten weer aftrekken. Een professionele opleiding via de werkgever doen heeft pluspunten voor beide partijen. Dikwijls mag jij een beroep doen op het studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Facebook. Vraag ernaar bij je personeelsafdeling, zij kunnen je daarover meer vertellen.

Een eigen Facebookpagina voor je bedrijf is makkelijk gemaakt. Maar hoe zorg je dat je de juiste mensen bereikt? Spreken de uitstraling, advertenties en posts hen aan? En wat levert facebookmarktering je bedrijf eigenlijk op?

Tijdens deze cursus leer je het meest gebruikte social mediakanaal ter wereld optimaal in te zetten. Zorg dat je aan het roer van jouw Facebook bedrijfspagina komt te staan, dankzij acitivity log. Je leert werken met foto’s, polls en Facebook apps. En Facebook staat niet op zich, leer hoe je afstemt met andere social mediakanalen.

Leer professioneel werken met facebook en go viral!


Content
 • Facebook als onmisbare marketingtool
 • Een Facebookpagina professioneel vormgeven en beheren
 • Content afstemmen op je doelgroep
 • Werken met foto´s, wedstrijden, polls en Facebookapps
 • De tijdlijn: posts programmeren
 • Liken en geliket worden
 • Online communiceren met klanten
 • Afstemmen op andere social media kanalen
 • Viraal gaan

Competences
 • Je kent Facebook op je duimpje
 • Jij weet hoe je een succesvolle en visueel interessante pagina opbouwt
 • Je selecteert en plaatst content, zowel commercieel als niet-commercieel, op een zorgvuldige manier
 • Met meerdere mensen aan je pagina werken? Jij weet hoe je met activity log aan de slag gaat
 • Jij creëert prikkelende, doelgerichte posts die jouw consumenten aanspreken

Thuiscursus.nl opleidingsinformatie
Thuiscursus.nl Opleidingen

Plaats een reactie