nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Mobile Marketing

De cursus Mobile Marketing vanuit huis volgen? Middels www.thuisstudiezoeken.nl vind je uitgebreide info over tientallen thuisstudies en cursussen om verder te groeien binnen het vakgebied Marketing & Communication. Verder komen binnen jouw huidige carrière? Bijvoorbeeld door ondernemer te worden? Of simpelweg iets leren wat je heel leuk vindt? Ga direct van start en vergelijk eenvoudig veel gekozen zelfstudies en thuiscursussen van respectabele afstandsopleiders als NCOI en vraag vrijblijvend een brochure aan voor een thuiscursus Mobile Marketing! Studeren op je eigen tempo, up-to-date lesmateriaal, en goede begeleiding. Deze cursus kun je al volgen vanaf €269,00 via Thuiscursus.nl.

 • Studeren waar en wanneer je wil.
 • Online lesmateriaal bekijken.
 • Docenten uit het werkveld.
 • Leer vaardigheden voor de praktijk.
 • Voordeliger dan een studie op school.
 • In juni 2024 leuke welkomstkorting.

Aanbieders thuisstudie Mobile Marketing juni 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
Thuiscursus.nlMobile Marketing3-6 maanden€269,00Meer informatie
Mobile Marketing vanuit huis volgen

Studeren op jouw eigen tempo

De opleiding Mobile Marketing voordelig vanuit huis volgen

Groeien naar een hogere functie? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Hoe druk jouw leven soms ook kan zijn, er is altijd een geschikte thuisstudie! Het is gewoon een kwestie van doen. Deze site helpt jou graag met de volgende stap. Met behulp van onze website check & vergelijk je een ruim aanbod studies, (hobby) cursussen en beroepsopleidingen waarmee je verder komt in jouw huidige of nieuwe carrière. Verder groeien binnen het domein Marketing & Communication? Bekijk dan uiteraard eens de online thuisstudie Mobile Marketing(duaal of voltijd). Binnen deze cursus ben je snel op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen, zo snel of langzaam als jij dat wil. Je kunt het prima combineren met een baan, hobby’s en andere bezigheden.

Hoe werkt thuis een opleiding of cursus doen?
Het deelnemen aan een cursus Mobile Marketing gaat sneller dan je denkt. In het onderstaande stappenplan zullen we dit thema verder uitdiepen:

 1. Kies uit een van de afstandsopleiders en vind direct meer inhoudelijke info.
 2. Download de gratis studiegids of kies de optie voor een gratis proefles om te ontdekken of het iets voor jou is.
 3. Is dit wat jij had verwacht? Je kunt je meteen online aanmelden.
 4. Jouw aanmelding wordt bekeken. Als jij alles volledig hebt ingevuld worden de lesmaterialen naar je verstuurd en kan je meteen inloggen.
 5. Je studietraject zal nu beginnen: zelf je studietijd indelen en de stof doornemen en opdrachten inleveren. Bij alle opleiders wordt je bijgestaan door een vaste docent.
 6. Zodra je alle punten behaald hebt krijg je het (branche)diploma. Een toekomstige werkgever kan daarnaar vragen.

Actueel tarief Mobile Marketing thuisopleiding?

Een belangrijk voordeel van een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is de lage prijs die betaald (i.v.m klassikaal onderwijs). Waarom zijn de kosten zo laag? In de regel kan je zonder prijzige fysieke boeken. Veel theorie en opdrachten kun je via internet bekijken via bijvoorbeeld je tablet, smartphone of laptop. Daarnaast hoef je niet te reizen en zijn er minder docenten nodig voor deze opleidingen. Doorgaans zijn er persoonlijke mentoren en coaches die ondersteuning geeft waar nodig. De opleiding Mobile Marketing is er nu al vanaf €269,00 bij bijv. Thuiscursus.nl. Thuisstudie kosten worden gevormd door de volgende factoren:

 • De lesstof (soms geldt er een meerprijs voor hardcopy).
 • Een vast aanspreekpunt van Thuiscursus.nl.
 • 24/7 toegang tot leerstof, oefeningen en voorbeelden.
 • Toetsen maken, thuis of op locatie.
 • Mogelijk met accreditatie en diplomering.
Een thuisstudie volgen op jouw eigen tempo

Zelfstandig leren en studeren aan huis

Veelgestelde vragen over thuis een studie volgen

Veel Nederlanders kiezen voor een thuisstudie. De hoge mate van flexibiliteit en het enorme aanbod maakt het alleen maar leuker. Maar er zijn ook vragen en onduidelijkheden. Kan ik zomaar beginnen, en past het bij mijn doelen? In het volgende gedeelte geven we antwoord op enkele prangende vragen rondom zelfstandige Mobile Marketing thuisstudies.

Hoe snel kan ik starten met mijn cursus?
Een van de grootste voordelen van een thuiscursus Mobile Marketing: je kan elke week starten met deze opleiding. Veel van de lesmaterialen zijn namelijk online. Zodra jouw inschrijving afgerond is krijg je soms à la minute de digitale studiestof. Dezelfde week worden alle materialen ook netjes bezorgd aan huis (soms kan het alleen met digitale middelen). De cursus kan je onder normale omstandigheden afronden in circa 3-6 maanden. Dikwijls kan het soms nog een stuk sneller. Past de studie even niet in jouw drukke agenda? Dit is geen probleem, alleen stijgen de kosten dan wel.

Moet ik een vooropleiding hebben?
Hier merken we grote verschillen tussen opleiders en studies. Cursussen en trainingen zijn erg flexibel in hun starteisen. Gaat het om een uitgebreide MBO / HBO opleiding? Dan gelden in veel gevallen toelatingseisen. In de regel is een bepaalde Mobile Marketing vooropleiding een van de voorwaarden. Vaak is er ook een mogelijkheid voor een 21+ examenof een ECV-certificaat. In de folder van de school achterhaal je de benodigde specificaties m.b.t. de toelatingseisen van deze cursus.

Wat is de waarde van mijn diploma?
De volledige MBO-, HBO en masters van opleiders als bijv. Nationale Handelsacademie (NHA) voldoen aan de wetgeving van het ministerie van Onderwijs. Op die manier weet je dat deze afstandopleidingen op dezelfde hoogte staan als studies bij instellingen als Team Academy. Mogelijk zul je mogelijk recht hebben op een waardevol branchediploma als NIMA. Als je kiest voor een meer hobbymatige cursus is een officieel instituutsdiploma ook mogelijk. Dankzij dit diploma kun je aantonen dat je niet stil zit, en volop in jezelf investeert. Jouw CV zal hierdoor een flinke boost krijgen.

Wat is het verschil tussen een thuisstudie en klassikale opleiding?
Verscheidene opleidersbieden ook een Mobile Marketing klassikaal. Het prettige aan klassikaal studeren is: je kunt ervaringen en kennis delen een meer persoonlijke benadering vanuit de docent en de examenhulp (bespreken van de vragen). Een negatief punt is: je moet het veel beter plannen. Er zijn slechts enkele momenten per jaar om te starten. Ook zijn de kosten van klassikaal studeren i.v.m. een thuisstudie flink duurder bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving?
Vrijwel alle opleiders werken met een online leeromgeving. Hier tref je de belangrijke documenten voor jouw cursus en kan er contact worden gezocht met de docenten. Via deze portalen kan men ook terecht voor geluidsbestanden, video’s, oefenexamens, webinars, oefeningen, het lesmateriaal. Je kunt hier ook projecten uploaden, en hier kan de docent jouw stukken beoordelen.


thuisstudie-cursussen-mobile-marketing

Onderwijsinstellingen vergelijken juni 2024

Op afstand studeren is sterk in opkomst. Er zijn steeds meer mensen die hier gebruik van maken. Van HBO Persoonlijkheidsleer tot aan HBO Boekhouden, en tegenwoordig dus ook de Mobile Marketing zelfcursus. Welke van de Nederlandse onderwijsinstellingen past bij mijn doelen en wensen? In onderstaande paragraaf vind je de top 5 aanbieders van thuisstudies.

 1. NHA: Starten kan elke dag van het jaar
 2. LOI: Heldere kosten voor de opleiding en examens
 3. NTI: Hulp bij het kiezen van een studie
 4. Laudius: Aanbevelingspercentage van 98%
 5. Thuiscursus.nl: Met belastingteruggaaf
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Is er voor studiekosten een belastingvoordeel mogelijk?

Een professionele thuisstudie Mobile Marketing online versneld volgen is realistisch vanaf €269,00. In veel gevallen kan het nog een stukje voordeliger. Boeken, lesgeld e.d. kan je vaak aftrekken van het belastbare inkomen. Door dit belastingvoordeel (studiefinanciering / duo) vallen de studiekosten dus nog een stuk lager uit. De volgende elementen zijn aftrekbaar van de belasting:

 • Het lesgeld of instellingscollegegeld
 • Kosten voor studieboeken e.d.

Houd er rekening mee: kijk voor info altijd even op de site van de belastingdienst (juni 2024). Deze regeling wordt alleen gehonoreerd bij kosten voor een studie die iets bijdraagt aan jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan. We sommen dit nog even voor je op:

 • De thuisopleiding vormt een bijdrage voor jouw huidige werk, of een nieuwe baan.
 • Het betreft een leertraject. Dat wil zeggen dat je onder begeleiding of toezicht de kennis opdoet via Thuiscursus.nl.
 • Het collegegeld mag niet worden betaald door een bedrijf of stichting.
 • De totale kosten zijn ten minste €250,00 (per jaar) tot maximaal een bedrag van 15 duizend euro.

Betaalt mijn werkgever mijn studiekosten?
Een extra cursus, training of deeltijd opleiding doen wordt in veel bedrijven aangemoedigd door managers. De reden hiervoor? Jouw baas heeft natuurlijk ook baat bij de kennis die jij opdoet. Verder mag jouw baas jouw studiekosten weer aftrekken. Een training of beroepsopleiding volgen via jouw werkgever is dus voor beide partijen interessant. Bij veel bedrijven kun je gebruik maken van een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Mobile Marketing. Vraag dit eens na bij de HR-afdeling, er is vaak meer mogelijk dan jij denkt.

Het leven speelt zich steeds meer online af. Als organisatie is het daarom belangrijk om goed vertegenwoordigd te zijn op het internet. Bovendien heeft iedereen tegenwoordig een smartphone en daar kun je als marketeer heel handig op inspelen!

Zo kun je als bedrijf een speciale app ontwikkelen of gebruik maken van de locatie van je klant en op het juiste moment de juiste advertentie tonen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een pop-up met speciale kortingsactie zodra iemand een winkel binnenloopt? Of een app die mensen zelfs kunnen gebruiken als ze op het toilet zitten?

In deze thuisstudie leer je alles wat je moet weten over deze speciale vorm van adverteren. Met een diploma op zak gooi jij straks direct je marketingmagie in de strijd. Laat die verkoopcijfers maar van het scherm knallen!


Content
 • De mobiele consument
 • Businessmodellen
 • Het stappenplan Mobile Marketing
 • Doelgroepanalyse en Mobile Research
 • Mobile doelen bepalen
 • Mobile presence
 • Mobile funnelmanagement
 • Mobile tactiek bepalen
 • Mobile advertising en campagne
 • M-commerce en M-payment
 • Mobile Analytics
 • Starten als zelfstandig Mobile Marketeer

Competences
 • Het stappenplan Mobile Marketing doorlopen
 • Doelgroepanalyse en Mobile Research
 • Mobile doelen bepalen
 • Mobile presence
 • Mobile funnelmanagement
 • Mobile tactiek bepalen
 • Mobile advertising en campagne
 • M-commerce en M-payment
 • Mobile Analytics
 • Starten als zelfstandig Mobile Marketeer

Thuiscursus.nl opleidingsinformatie
Thuiscursus.nl Opleidingen

Plaats een reactie