nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie E-Marketing

De cursus E-Marketing thuis volgen met goede begeleiding? Aan de hand van de vergelijker van thuisstudies kom je in aanraking met een ruim aanbod aan thuisopleidingen en cursussen in het vakgebied van Marketing & Communication. Een nieuwe stap in je carrière? Bijvoorbeeld door ondernemer te worden? Of gewoon zin in totaal iets nieuws? Neem de informatie door en vergelijk eenvoudig tientallen relevante thuisopleidingen van betrouwbare scholen als NHA en start vandaag nog met jouw thuiscursus E-Marketing! Zelf je studietempo bepalen, up-to-date lesmateriaal, en topdocenten uit het vak. Deze cursus is beschikbaar vanaf €359,00 bij een erkende aanbieder als Thuiscursus.nl.

 • Geen vast studieschema.
 • Volledig online studeren.
 • Leraren uit de praktijk.
 • Een studie gericht op praktijksituaties.
 • Vaak betaalt de werkgever mee.
 • In april 2024 aantrekkelijk geprijsd.

Vergelijking van thuisstudies E-Marketing april 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
Thuiscursus.nlE-Marketing3-6 maanden€359,00Meer informatie
E-Marketing online vanuit huis

Prima te combineren met werk en gezin

De opleiding E-Marketing voordelig vanuit huis volgen

Is het tijd voor de volgende stap? Wil je aan de slag in een heel andere sector? Op welk niveau jij ook denkt; iedereen vind het leuk om te leren. Alleen, je moet wel zelf initiatief nemen! De website thuisstudiezoeken.nl kan jou hierbij helpen. Met behulp van onze website vind je een scala aan thuisstudies, taal- en hobbycursussen om jouw volgende doel te realiseren. Zoek jij naar een nieuwe ambitie binnen het thema Marketing & Communication? Een prachtig voorbeeld hiervan is de online thuisstudie E-Marketing(duaal of voltijd). In deze cursus verdiep jij je volledig in het vak, volledig op jouw eigen tempo. Uitstekend te combineren met werk of een andere opleiding, muzikale bezigheden en het gezin + de kids.

Hoe werkt thuis studeren?
Kiezen voor een cursus E-Marketing is online snel te regelen. Door middel van het stappenplan hieronder leggen we het beknopt uit:

 1. Klik op een van de onderwijsinstellingen en zoek uit wat de voorwaarden zijn.
 2. Download de gratis studiegids of kies de optie voor een gratis proefles om uit te zoeken of het niveau bij je past.
 3. Kan jij niet wachten om te beginnen? Registreer je dan direct online.
 4. Jouw aanmelding wordt bekeken. Als je overal aan voldoet, dan worden de lesmaterialen naar je verstuurd en kan je eigenlijk al beginnen met studeren.
 5. Het leren gaat beginnen: op zelfgekozen momenten de lesmaterialen doorkijken en examens maken. Vanzelfsprekend wordt je ondersteund door een persoonlijke docent.
 6. Wanneer je alle thema’s gehad hebt wordt je beloond met een diploma. Je bent klaar voor de volgende stap!

Actuele prijzen E-Marketing thuisopleiding?

Wat zo aantrekkelijk is aan een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is dat het beslist niet duur is. Zeker vergeleken met klassikaal onderwijs. Hoe komt dit? In de regel kan je zonder prijzige fysieke boeken. Een groot deel van wat behandeld wordt kun je via internet bekijken, dit kan op vrijwel elk apparaat zoals een telefoon of PC (ook tablets). Verder heb je geen reiskosten, en zijn er minder docenten benodigd. Natuurlijk bieden ze een persoonlijke begeleider die jou gedurende de studie helpt. De opleiding E-Marketing kun je bestellen vanaf €359,00 via de onderwijsinstelling Thuiscursus.nl. Deze totale kosten hebben te maken met de volgende zaken:

 • De studiestof (soms moet je extra betalen om het hardcopy te ontvangen).
 • Altijd een eigen mentor van Thuiscursus.nl.
 • Altijd contact met jouw docent via de online omgeving.
 • Eventuele examens en toetsen.
 • Altijd met certificaat / accreditatie.
Ga aan de slag met een thuisopleiding

Binnen no-time een echte opleiding starten

Alles wat je moet weten over thuisstudies- en cursussen (FAQ)

Veel Hollanders investeren in hun carrière met een thuisstudie. De maximale vrijheid en de variatie in thuisopleidingen maakt het steeds aantrekkelijker. Wellicht zijn er wel wat onzekerheden rondom deze manier van studeren. Hoe werkt het precies, en is het voor mij relevant? Onderstaand geven we antwoord op de opmerkingen (FAQ) die veel gemaakt worden als het gaat over zelfstandige E-Marketing thuisstudies.

Hoe snel kan ik beginnen met mijn cursus?
Het aantrekkelijke van een thuiscursus E-Marketing: de opleiding kan gestart worden wanneer jij dat wilt. De lesstof is grotendeels digitaal. Zodra jouw inschrijving afgerond is ontvang je meestal binnen 24 uur het digitale studiemateriaal. Een paar dagen later worden de studieboeken e.d. bij je thuis afgeleverd (niet verplicht bij alle studies). De cursus heeft een looptijd van zo’n 3-6 maanden. In de praktijk kun je het natuurlijk sneller afronden. Lukt het niet in deze periode? Het is niet erg als je er langer over doet.

Welke vooropleiding heb ik nodig?
Hierover is vaak veel onduidelijkheid. Basisopleidingen en cursussen hebben in de regel weinig basiseisen. Gaat jouw voorkeur uit naar een langdurige intensieve MBO of HBO studie? Dan kunnen er wel eens strengere toelatingseisen gelden. Soms is een matchende E-Marketing vooropleiding een voorwaarde. Echter kan het ook gaan om een 21 plus examen of een diploma van het voortgezet onderwijs. Via de site van de onderwijsinstelling kun je terecht voor de benodigde specificaties m.b.t. de toelatingseisen van deze cursus.

Wat is het behaalde diploma waard?
De verschillende MBO, HBO & WO opleidingen van bedrijven zoals o.a. NCOI voldoen aan de wetgeving van het ministerie van Onderwijs. Zo weet je dat deze afstandopleidingen gelijkstaan aan een diploma van een hogeschool als ROC Rivor. Tevens zul je mogelijk recht hebben op een echt branchediploma als NL Actief. Bij afronding van een kortlopende cursus ontvang je vaak een officieel instituutsdiploma. Op deze wijze maak jij kenbaar dat je bepaalde vaardigheden hebt aangeleerd. Het draagt dus altijd iets bij aan jouw CV.

Kan ik deze opleiding ook klassikaal doen?
Het gros van de onderwijs-bedrijven geven ook een E-Marketing klassikaal. De meest genoemde pluspunten zijn: het werkt motiverend om het samen met anderen te doen, de goede en individuele ondersteuning en je wordt beter voorbereid op naderende examens. Onthoud wel: je kunt de ingeplande lessen eigenlijk niet missen. Er zijn een aantal start periodes per jaar. Ook zijn de kosten van klassikaal studeren hoog als je het afzet tegen een thuisopleiding bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
De grote Nederlandse opleiders maken het studeren aangenaam dankzij een online leeromgeving. Hier download je de belangrijke documenten voor jouw cursus en kan je bijvoorbeeld vragen stellen. Via deze portalen vind je onder andere webinars, oefenexamens, video’s, praktijkvoorbeelden, geluidsbestanden, het lesmateriaal. Verder lever je hier opdrachten in, en volgt – indien nodig – de reactie van jouw docent.


thuisstudie-cursussen-e-marketing

Onderwijsinstellingen vergelijken april 2024

Op afstand studeren wordt steeds populairder. Het mooie is: het aanbod is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Denk aan Jiddisch Voor Beginners tot aan HBO Inleiding Voeding en diëtetiek, en natuurlijk de E-Marketing zelfcursus. Wat is nu een onderwijsinstelling die past bij mijn ambities? Hieronder lees je over de beste vijf thuisstudie-aanbieders van Nederland.

 1. NHA: 15 dagen gratis op proef!
 2. LOI: Zonder extra kosten langer studeren (tot tweemaal de studieduur)
 3. NTI: Ook staatsexamens
 4. Laudius: Je betaalt geen inschrijfgeld
 5. Thuiscursus.nl: Beginnen wanneer jij dat wil
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik studiekosten terug krijgen van de belastingdienst?

Een hoogwaardige thuisstudie E-Marketing online versneld volgen kost om en nabij de €359,00. Maar het kan nog goedkoper. De gemaakte kosten (denk aan boeken en lesgeld) kun je in veel gevallen aftrekken van de inkomstenbelasting. Door deze vorm van subsidie (studiefinanciering / duo) zijn de studiekosten netto nog weer lager. De volgende kosten kun je aftrekken:

 • Lesgeld, cursusgeld, lesgeld of examengeld
 • De benodigde vakliteratuur en lesstof

Tip van de specialist: niet elke studie komt in aanmerking (april 2024). Je mag de kosten alleen aftrekken als het gaat om een beroepscursus die iets bijdraagt aan jouw huidige- of toekomstige baan. Het gaat dan om de volgende voorwaarden:

 • De thuisstudie is gericht op je toekomstige werkveld (of huidige functie).
 • Het betreft een leertraject. Oftewel: onder begeleiding van een docent doe je de kennis op via Thuiscursus.nl.
 • Jij zelf, privé, de studiekosten betaald (geen zakelijke compensatie).
 • De studiekosten die je maakt bedragen minimaal €250 (per jaar) en kunnen oplopen tot wel €15.000.

Studeren op kosten van de werkgever
Een relevante deeltijd studie vanuit huis volgen wordt in veel bedrijven aangemoedigd door managers. Hoe komt dit? Je organisatie plukt ook de vruchten van jouw kennis. Ook mag jouw baas jouw studiekosten weer aftrekken. Een training of beroepsopleiding via jouw bedrijf volgen is dus een win-win situatie. Bij veel bedrijven is er een speciaal studiebudget voor een afstandsopleiding E-Marketing. Gooi eens een balletje op bij de personeelsmanager, zij kunnen je daarover meer vertellen.

E-marketing is groots en wordt steeds groter. Je weet bijna niet waar je moet beginnen! Don’t worry, met deze overzichtelijke thuisstudie krijg je stap voor stap uitgelegd hoe je er uiteindelijk voor zorgt dat jouw klanten je uitstekend kunnen vinden.

Of je nu jezelf, een dienst of product verkoopt, je wil het slim spelen zodat je opvalt tussen alle andere creatievelingen en reclame-uitingen. Je leert van een ervaren e-marketeer hoe je het internet kan inzetten om je bekendheid en omzet te verhogen. Van zoekmachinemarketing (SEO), naar kijken wat je klant online doet (CRM), tot het schrijven van geweldige blogs (contentmarketing) en je facebookprofiel (social media marketing). Alles komt voorbij!

Je bent straks wegwijs en kent een scala aan nieuwe manieren om je boodschap uit te dragen. Jij weet precies waar je mee bezig bent!


Content

 • Je toekomstmogelijkheden als e-marketeer
 • Starten als zelfstandig e-marketeer
 • Strategie, plan en budget
 • De ideale online marketing-mix samenstellen
 • Online marketing vs. traditionele marketing
 • Websites en webwinkels
 • Blogs gebruiken voor online marketing
 • Social media en online marketing
 • Online marktonderzoek
 • Online adverteren + belangrijke begrippen
 • SEO: Search Engine Optimization
 • SEA: Search Engine Advertising
 • Vormen en voordelen van e-mail marketing
 • Marketing op Facebook, Twitter, LinkedIn
 • Het bedenken van succesvolle campagnes
 • Customer Relationship Management
 • Online consumentengedrag
 • Het gebruiken van landingspagina’s
 • Creatieve virale marketingcampagnes
 • Analyse van online consumentengedrag


Competences
 • Een succesvolle online marketingcampagne maken en tot in de puntjes uitvoeren
 • Verschillende technieken, media en tools gebruiken om je boodschap uit te dragen (SEO, SEA, social media…)
 • De resultaten van je campagne verwerken en interpreteren (met oog op een volgende campagne)

Thuiscursus.nl opleidingsinformatie
Thuiscursus.nl Opleidingen

Plaats een reactie