nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Eigen webwinkel starten

De cursus Eigen webwinkel starten zelfstandig vanuit huis volgen? Met www.thuisstudiezoeken.nl bekijk je goed aangeschreven thuisstudies en cursussen om verder te komen binnen het domein Marketing – Communicatie en Sales. Wil je hogerop in je carrière? Wil je voor jezelf iets starten? Of gewoon toe aan volledig iets nieuws? Lees info en vergelijk moeiteloos goede thuisopleidingen van erkende afstandsopleiders als LOI en wie weet begin jij volgende week al met een thuiscursus Eigen webwinkel starten! Zelf je studietempo bepalen, altijd digitaal toegang tot al het lesmateriaal, en goede begeleiding. Deze cursus kan jij volgen vanaf €274,40 via LOI.

 • Studeren zo snel als jij wilt.
 • Online lesmateriaal bekijken.
 • Alleen de bekwaamste docenten.
 • Lesmateriaal afgestemd op praktijksituaties.
 • Goedkoper dan het reguliere onderwijs.
 • In februari 2024 goedkoop aangeboden.

Vergelijking van thuisstudies Eigen webwinkel starten februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIEigen webwinkel starten7 maanden€274,40Meer informatie
Thuiscursus.nlEigen Webwinkel Starten3-6 maanden€209,00Meer informatie
LAUDIUSEigen Webshop Starten6 maanden€139,00Meer informatie
NHAEigen Webshop Starten5 maanden€169,00Meer informatie
Eigen webwinkel starten op eigen tempo thuis volgen

Studeren op jouw eigen tempo

De opleiding Eigen webwinkel starten zelfstandig thuis volgen

Wil jij promotie maken? Zoek je een uitdaging in een heel andere branche? Hoe jouw situatie er ook uitziet, voor iedereen is er iets mogelijk. Maar je moet wel ergens beginnen. Deze website is een handige manier om te beginnen met zoeken. In de vergelijker check je honderden thuiscursussen en opleidingen (beroeps) waardoor jij je doelen kan bereiken. Ambieer jij de volgende stap binnen het domein Marketing – Communicatie en Sales? Overweeg dan ook zeker de online thuisstudie Eigen webwinkel starten. Met deze cursus verdiep jij je volledig in het vak, zonder dat jij in de schoolbanken moet. Uitstekend te combineren met dagelijkse werkzaamheden, hobby’s en het gezin.

Hoe werkt thuis een opleiding volgen?
Het deelnemen aan een cursus Eigen webwinkel starten is eenvoudiger dan jij denkt. Door middel van het stappenplan hieronder vind je alle details:

 1. Maak een keuze voor een van de opleiders en vind direct meer inhoudelijke info.
 2. Kies voor de gratis studiegids, of kies de optie voor een gratis proefles om er wat meer gevoel bij te krijgen.
 3. Is dit wat jij had verwacht? Laat je dan direct online inschrijven.
 4. Je aanmelding wordt vaak handmatig even bekeken. Als je voldoet aan de toelatingseisen krijg je direct de benodigde lesmaterialen en krijg je toegang tot de digitale leeromgeving.
 5. Je studietraject zal nu beginnen: waar en wanneer jij wilt de stof doornemen en huiswerk inleveren. Vanzelf wordt je geholpen door een persoonlijke docent.
 6. Zodra je alle punten behaald hebt wordt er een (instituut) diploma uitgereikt. Een toekomstige werkgever kan daarnaar vragen.

Actuele prijzen Eigen webwinkel starten thuisopleiding?

Een belangrijk voordeel van een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is dat het stukken goedkoper is dan klassikaal studeren. Waarom is een thuisstudie financieel interessant? Normaal gesproken eist het geen kostbare studieboeken. De meeste lesstof open je gewoon via internet, dit kan op vrijwel elk apparaat zoals een tablet, smartphone of laptop. Verder bespaar je fors op reiskosten, en zijn er minder docenten benodigd. Vaak zijn er persoonlijke mentoren en coaches die ondersteuning geeft waar nodig. De opleiding Eigen webwinkel starten is er nu al vanaf €274,40 bij bijvoorbeeld LOI. Daar liggen de volgende kostenposten aan ten grondslag :

 • De leerstof (altijd online, soms gedeeltelijk ook hardcopy).
 • Een persoonlijke mentor van LOI.
 • Altijd en overal toegang tot de oefenstof.
 • Zowel online toetsen maken als soms op locatie.
 • Mogelijk met accreditatie en diplomering.
Een thuisstudie volgen op jouw eigen tempo

Moeiteloos een opleiding halen vanuit huis

Veelgestelde vragen over thuisstudies

Een groot deel van de medewerkers willen vanuit huis studeren. Het zelf kunnen bepalen en het uitgestrekte aanbod in thuisstudies is een belangrijke reden. Tegelijkertijd merken we ook dat er veel vragen zijn. Wat moet ik me erbij voorstellen, en past het bij mijn doelen? In het overzicht hierna vind je de meest voorkomende vragen aangaande zelfstandige Eigen webwinkel starten thuisstudies.

Op welke termijn kan ik beginnen met de cursus?
Het grote gemak van een thuiscursus Eigen webwinkel starten: de opleiding kan gestart worden wanneer jij dat wilt. Veel van de lesmaterialen zijn namelijk online. Op het moment dat jouw inschrijving klaar is ontvang je meestal à la minute de digitale studiestof. Dezelfde week worden alle materialen ook netjes bezorgd aan huis (dit is in de praktijk niet altijd aan de orde). De cursus kost je grofweg 7 maanden. Meestal bestaat de mogelijkheid om het sneller af te ronden. Onverwachte drukte? Dit is geen probleem, alleen stijgen de kosten dan wel.

Is een relevante vooropleiding verplicht?
Dat hangt er vanaf welke studie je precies gaat doen. Cursussen en trainingen zijn doorgaans voor iedereen. Betreft het een HBO-studie of master? Dan is er vaak sprake van een aantal toelatingseisen. Dikwijls is hier een passende Eigen webwinkel starten vooropleiding belangrijk om deel te mogen nemen. Als alternatief vragen ze vaak een 21-plus toets of een specifiek overgangsbewijs. In de beschrijving van de opleiding bekijk je meer informatie betreffende de toelatingseisen van deze cursus.

Wat is het behaalde diploma waard?
De MBO, HBO en WO-opleidingen van aanbieders als bijvoorbeeld NTI dragen allemaal het het ministerie van Onderwijs keurmerk. Op die manier weet je dat deze opleidingen even waardevol is als een cursus bij een school zoals Fotovakschool. Ook kan je ook rekenen op een waardevol branchediploma als Visagie Branchediploma. Bij afronding van een kortlopende cursus is er bij afronding een officieel instituutsdiploma. Dankzij dit diploma kan een (toekomstig) werkgever zien dat jij bepaalde capaciteiten hebt geleerd. Vergeet dit dan ook niet op jouw CV te vermelden.

Ik wil graag klassikaal studeren, kan dat?
Het gros van de onderwijs-bedrijven hebben ze mogelijkheid voor een Eigen webwinkel starten klassikaal. De meest genoemde pluspunten zijn: je hebt waardevolle contactmomenten met andere studenten, direct antwoord op vragen en meer gerichte voorbereiding op examens. Onthoud wel: je kunt niet zomaar ergens beginnen. Er zijn slechts enkele momenten per jaar om te starten. Standaard is de prijs van klassikaal studeren hoger dan vanuit huis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving en hoe werkt het?
Veel opleiders bieden de studie aan via een online leeromgeving. Daar tref je alles voor jouw cursus en kan je overleggen met de docent. Met jouw online lesomgeving kun je terecht voor ondermeer praktijkvoorbeelden, geluidsbestanden, het lesmateriaal, webinars, oefeningen, oefenexamens. Verder is dit de plek waar je jouw huiswerk inlevert, en wordt je regelmatig voorzien van feedback.


thuisstudie-cursussen-eigen-webwinkel-starten

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Steeds meer volwassenen beginnen met studeren op afstand. Het assortiment opleidingen breidt jaarlijks uit. Van Loopbaancoach tot bijvoorbeeld MBO Logistiek teamleider, en dus ook de Eigen webwinkel starten zelfcursus. Welke onderwijsinstelling in Nederland sluit aan op mijn situatie? In het volgende hoofdstuk vind je de top 5 aanbieders van thuisstudies.

 1. NHA: Gebruiksvriendelijke digitale omgeving Plaza
 2. LOI: Erkende en enige particuliere hogeschool met overheidskeurmerk voor kwaliteitszorg, ITK
 3. NTI: Studeren op een tempo dat bij jou past
 4. Laudius: Ruime keuze in opleidingen
 5. Thuiscursus.nl: Betaalbare opleidingen vanuit huis volgen
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Is er voor studiekosten een belastingvoordeel mogelijk?

Naast je baan een thuisstudie Eigen webwinkel starten online versneld volgen is realistisch vanaf €274,40. Dat is niet duur, maar het kan nog goedkoper. De studiekosten kun je in veel gevallen aftrekken van de inkomstenbelasting. Door deze vorm van subsidie (studiefinanciering / duo) zijn de studiekosten netto nog weer lager. Deze zaken mag je meenemen bij jouw belastingaangifte:

 • Lesgeld, collegegeld of instellingscollegegeld
 • Studiematerialen zoals boeken en readers

Advies van de adviseur: je kunt niet zomaar elke cursus of opleiding volgen en de kosten aftrekken (februari 2024). We hebben het hier uitsluitend over kosten voor een volwaardige opleiding die relevant is voor jouw huidige- of toekomstige baan. Neem de volgende zaken in acht:

 • De cursus of studie heb je gekozen met het oog op je nieuwe aanstelling of huidige werkzaamheden.
 • Het gaat om een leertraject. Het moet dus onder begeleiding van een docent zijn van LOI.
 • De studiekosten niet vanuit een zakelijk potje worden vergoed.
 • De totale kosten moeten minimaal €250 zijn (per 52 weken) tot een max van €15k.

Een opleiding volgen op kosten van je werkgever
Een opleiding of cursus volgen wordt binnen veel organisaties gestimuleerd. Waarom? Je organisatie heeft ook gewin bij de vaardigheden die jij aanleert. Bovendien zijn de kosten zakelijk aftrekbaar voor een bedrijf. Een studie, training of cursus via je werk beginnen heeft pluspunten voor beide partijen. Regelmatig kun je gebruik maken van een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Eigen webwinkel starten. Pols eens bij jouw manager of de HR-afdeling, je zult zien dat zij hier vaak net zo enthousiast over zijn als jij.

Heb je een goed idee voor een webshop, maar weet je niet waar te beginnen? Volg dan de cursus Eigen webwinkel starten. Deze unieke, praktijkgerichte cursus bespreekt alle aspecten die komen kijken bij het opstarten van een webwinkel. Van het trekken van bezoekers met behulp van zoekmachines tot het maken van aantrekkelijke teksten en afbeeldingen. Verder komen de juridische aspecten van webwinkels, marktonderzoek en auteursrecht aan bod. Met behulp van handige programma’s leer je om een eigen webshop op te bouwen én te beheren. Na afloop heb je alle kennis en vaardigheden in huis om van je webshop een succes te maken!

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie