nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Ondernemer goederenvervoer

De cursus Ondernemer goederenvervoer vanuit huis volgen? Middels onze vergelijkingstool ontdek je toonaangevende thuisopleidingen en cursussen in de categorie Logistiek Inkoop en Transport. Ben jij toe aan een nieuwe carrière? Bijvoorbeeld door ondernemer te worden? Of simpelweg iets leren wat je heel leuk vindt? Ga direct van start en vergelijk direct tientallen relevante thuisopleidingen van Nederlandse instellingen als Leidse Onderwijs Instellingen (LOI) en vraag vrijblijvend een brochure aan voor een thuiscursus Ondernemer goederenvervoer! Zelf je studietempo bepalen, online inzicht in je studiemateriaal en voortgang, en uitstekende vakdocenten. Deze cursus is beschikbaar vanaf €720,00 via o.a. LOI.

 • Studeren wanneer jij dat wil.
 • Gebruiksvriendelijke online leeromgeving.
 • Volop feedback van je docent.
 • Een waardevolle aanvulling op het CV.
 • Geen reistijd, dus extra studiemogelijkheden.
 • In februari 2024 leuke welkomstkorting.

Opleiders thuisstudie Ondernemer goederenvervoer februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIOndernemer goederenvervoer12 maanden€720,00Meer informatie
NHAOndernemer Goederenvervoer (CCV)12 maanden€499,00Meer informatie
Ondernemer goederenvervoer online vanuit huis

Flexibel studeren met het laagste lesgeld

De opleiding Ondernemer goederenvervoer thuis digitaal volgen

Zoek je een andere baan? Zoek je een uitdaging in een heel andere branche? Wat er bij jou ook speelt, het aanbod is ontzettend groot! Het is nu aan jou om er werk van te maken. De website thuisstudiezoeken.nl is daarbij het ideale startpunt. Op deze plek kom je in aanraking met veel verschillende opleidingen (MBO/HBO) en cursussen waardoor jij je doelen kan bereiken. Wil je jezelf ontwikkelen binnen het domein Logistiek Inkoop en Transport? Bekijk dan uiteraard eens de online thuisstudie Ondernemer goederenvervoer(duaal of voltijd). In deze cursus leer je de belangrijkste vaardigheden, zonder dat jij in de schoolbanken moet. Het is goed te doen samen met jouw functie, vrijetijdsbesteding en een druk gezinsleven.

Hoe werkt zo’n thuisstudie precies?
Inschrijven voor een cursus Ondernemer goederenvervoer regel je razendsnel online. Hieronder leggen we dit precies uit:

 1. Klik op een van de onderwijsinstellingen en check de verschillende mogelijkheden.
 2. Download de gratis studiegids of zoek naar de mogelijkheid ‘gratis proefles’ om te bekijken of deze lesstof bij jou past.
 3. Lijkt het wat? Wacht dan niet langer en schrijf je in.
 4. De onderwijsaanbieder zal zich buigen over je aanmelding. Als alles in orde is komt het lesmateriaal jouw kant op en kan je eigenlijk al beginnen met studeren.
 5. Jouw avontuur gaat nu beginnen: helemaal in je zelfgekozen tempo de lesstof erbij pakken en toetsen maken of opdrachten inleveren. Vanzelfsprekend wordt je geholpen door een vaste docent.
 6. Alles afgerond? Dan volgt natuurlijk een passende diploma. Een waardevolle aanvulling op jouw CV.

Actuele tarieven Ondernemer goederenvervoer thuisopleiding?

Een belangrijk voordeel van een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is dat je extreem goedkoop kunt studeren. Wat daar de reden voor is? Meestal heb je geen dure studieboeken. Veel informatie check je simpelweg digitaal, bijvoorbeeld op jouw computer, iPad of smartphone. Tevens heb je geen onkosten voor het reizen en werken ze met minder dure docenten. Natuurlijk is er een coach of begeleider die jou kan helpen. De opleiding Ondernemer goederenvervoer volg je al vanaf €720,00 bij de onderwijsinstelling LOI. Deze totale kosten hebben te maken met de volgende zaken:

 • Alle studiematerialen, literatuur, opdrachten (altijd online, soms gedeeltelijk ook hardcopy).
 • Altijd een eigen mentor van LOI.
 • 24/7 toegang tot leerstof, oefeningen en voorbeelden.
 • Toetsen maken, thuis of op locatie.
 • Mogelijk met accreditatie en diplomering.
Flexibel thuis een opleiding doen

Snel en gemakkelijk thuis studeren

Veelgestelde vragen over thuisstudies

Een groeiend aantal mensen geven de voorkeur aan een thuisstudie. De maximale vrijheid en de variatie in thuisopleidingen maakt het ook steeds gemakkelijker. Helaas zijn er ook negatieve aspecten die we moeten benoemen. Hoe gaat het precies in z’n werk, en is het voor mij relevant? Onderstaand geven we antwoord op de meest voorkomende vragen aangaande zelfstandige Ondernemer goederenvervoer thuisstudies.

Wanneer kan ik beginnen met mijn cursus?
Het grote gemak van een thuiscursus Ondernemer goederenvervoer: je kan elke week starten met deze opleiding. De studiestof is (deels) online beschikbaar. Wanneer de inschrijving akkoord is ontvang je vaak al binnen 24 uur het digitale studiemateriaal. Binnen afzienbare tijd worden alle boeken en lesmaterialen ook thuisbezorgd (niet verplicht bij alle studies). De cursus kost je gemiddeld 12 maanden. In veel gevallen kun je het natuurlijk sneller afronden. Kom je er even niet aan toe? Dit is geen probleem, alleen stijgen de kosten dan wel.

Heb ik voor deze studie een vooropleiding nodig?
Dat verschilt per studie. De meeste (hobbymatige) cursussen kan iedereen op elk moment beginnen. Ben je op zoek naar een MBO of HBO studie voor lange termijn? Dan gelden er meestal wel toelatingseisen. In sommige gevallen is een relevante Ondernemer goederenvervoer vooropleiding vereist. Vaak is er ook een mogelijkheid voor een 18+ examen of een ECV-certificaat. In de folder van de school lees je de verdere details ten aanzien van de toelatingseisen van deze cursus.

Krijg ik een officieel diploma?
De volledige MBO-, HBO en masters van onderwijsaanbieders als bijvoorbeeld NCOI zijn bekeken door het ministerie van Onderwijs en goedgekeurd. Dit houdt in dat jouw behaalde diploma gelijkstaan aan een diploma van een hogeschool als Webster University. Mogelijk kan je ook rekenen op een waardevol branchediploma als branchediploma schadebehandelaar. Bij een meer praktische of hobbymatige cursus zal er ook sprake zijn van een officieel instituutsdiploma. Op deze wijze maak jij kenbaar dat je bepaalde vaardigheden hebt aangeleerd. Erg waardevol dus voor je CV (als aanvulling).

Kan ik ook kiezen voor een klassikale opleiding?
Veel instellingen hebben ze mogelijkheid voor een Ondernemer goederenvervoer klassikaal. De reden waarom veel mensen klassikaal studeren zijn: leren van je studiegenoten, meer directe feedback van je docent en extra uitleg voor toetsen en examens. Wat minder positief is: je kunt de ingeplande lessen eigenlijk niet missen. Je hebt rekening te houden met de beperkte startperiodes. Daarnaast zijn de tarieven van klassikaalstuderen hoger dan vanuit huis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving?
De populaire opleiders geven je – na aanmelding – toegang tot de online leeromgeving. In dit systeem bekijk je de noodzakelijke software en documentatie voor je cursus en kan je vragen stellen aan jouw docent. In jouw online omgeving kun je terecht voor ondermeer oefeningen, oefenexamens, geluidsbestanden, webinars, video’s, praktijkvoorbeelden. Ook kan je opdrachten uploaden, en volgt – indien nodig – de reactie van jouw docent.


thuisstudie-cursussen-ondernemer-goederenvervoer

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren wordt steeds populairder. Het mooie is: het aanbod is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Van HBO HR-accounting tot een opleiding als Geschiedenis van Nederland, en dus ook de Ondernemer goederenvervoer zelfcursus. Welke van al deze onderwijsinstellingen matcht met mijn situatie? In onderstaande paragraaf behandelen we de beste vijf thuisstudie-aanbieders van Nederland.

 1. NHA: Altijd 15 dagen op proef
 2. LOI: Interactief leren met multimediale opdrachten
 3. NTI: Uitstekend te combineren met een drukke baan
 4. Laudius: Meer dan 300 cursussen
 5. Thuiscursus.nl: 10% vroegboekkorting bij inschrijven
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn studiekosten belastingtechnisch aftrekbaar?

Een professionele thuisstudie Ondernemer goederenvervoer online volgen kan al vanaf €720,00. Maar wie slim is, kan nog goedkoper thuis een studie volgen. Jouw studiekosten mag je soms in mindering brengen op jouw belastbare inkomen. Mede door deze tegemoetkoming (studiefinanciering / duo) kunnen je studiekosten wel een flink verlaagd worden. Deze specifieke zaken mag je aftrekken:

 • Lesgeld / collegegeld
 • Boeken of bepaalde software

Niet vergeten: niet elke studie komt in aanmerking (februari 2024). Je mag de kosten alleen aftrekken als het gaat om een beroepscursus die van belang is voor jouw huidige- of toekomstige baan. Het gaat dan om de volgende voorwaarden:

 • De studie levert een bijdrage aan je toekomstige werkveld (of huidige functie).
 • Er moet een leertraject zijn. Dit houdt in dat er een begeleider of docent bij betrokken is van LOI.
 • De kosten worden niet door iemand anders vergoed.
 • Jouw totale kosten beslaan het minimum van €250 (per 52 weken). Als max kan er €15.000 worden ingediend.

Betaalt mijn werkgever mijn studie?
Een extra cursus, training of deeltijd opleiding doen is iets dat veel managers graag willen faciliteren. Hoe zit dit? Je manager kan nu beslissen je nieuwe vaardigheden in te zetten. Tevens zijn studiekosten zakelijk als investering aftrekbaar. Een erkende studie via je werk volgen kan voor meerdere partijen een win zijn. Binnen veel organisaties wordt hiervoor een speciaal studiebudget vrijgehouden voor een (verkorte) afstandsopleiding Ondernemer goederenvervoer. Gooi eens een balletje op bij de personeelsmanager, er is vaak meer mogelijk dan jij denkt.

Wie aan de slag wil als transportondernemer, is wettelijk verplicht het erkende CCV-diploma te halen. De cursus Ondernemer goederenvervoer van de LOI is de perfecte voorbereiding. De cursus sluit volledig aan op de nieuwste exameneisen. Na afronding ben je klaar voor het officiële examen van het CCV. Dit is het enige door de Nederlandse overheid erkende examen.Met het CCV-diploma op zak kun je aan de slag als zelfstandig transportondernemer. Een stap die door steeds meer chauffeurs wordt gemaakt. De tendens in de markt is dat er steeds meer kleine bedrijfjes komen die als ‘charter’ opereren voor grotere transportondernemingen. Of je nu klein wilt beginnen, of grotere ambities hebt, als transportondernemer moet je aan de wettelijke eisen voldoen. Haal dus nu dat wettelijk verplichte diploma en start met het waarmaken van je ambitie.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie