loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • NHBO
 • 30% korting op beroepsopleidingen. Ruim cursusaanbod met leraren uit het volwassenenonderwijs.

Thuisstudie Nieuwgrieks Voor Beginners

De cursus Nieuwgrieks Voor Beginners op afstand volgen, op jouw eigen tempo? Geholpen door deze thuisstudie vergelijker ontdek je de beste thuiscursussen en studies in het vakgebied van Opleiding. Verder komen binnen jouw huidige carrière? Voor jezelf beginnen? Of juist toe aan volledig iets nieuws? Pak dit moment en vergelijk simpel en snel kwalitatieve thuisstudies van erkende onderwijsaanbieders als Nationale Handelsacademie (NHA) en start vandaag nog met jouw thuiscursus Nieuwgrieks Voor Beginners! Een passende opleiding voor iedereen, een prettige online leeromgeving, en altijd de beste begeleiding. Deze cursus kan jij volgen vanaf €119,00 bij bijvoorbeeld LAUDIUS.

 • Alles helemaal zelf inplannen.
 • Online account met studieplanning.
 • Flexibele docenten.
 • Lesmateriaal afgestemd op praktijksituaties.
 • De goedkoopste manier van studeren.
 • In december 2020 met introductie-aanbieding.

Alle thuisstudies Nieuwgrieks Voor Beginners december 2020

AanbiederStudienaamKostenTijdsduurInschrijflink
LAUDIUSNieuwgrieks Voor Beginners3 maanden€119,00Meer informatie
Nieuwgrieks Voor Beginners zelf thuis volgen

Up-to-date lesmateriaal en docenten uit het vak

De opleiding Nieuwgrieks Voor Beginners thuis digitaal volgen

Wil jij promotie maken? Of ben je op zoek naar een carrièreswitch? Hoe druk jouw leven soms ook kan zijn, er liggen verschillende uitdagingen klaar. Alleen, je moet wel zelf initiatief nemen! Deze site helpt met het vinden van de juiste studie. Op deze plek tref je een scala aan thuisstudies, taal- en hobbycursussen waardoor jij je doelen kan bereiken. Wil je verder leren binnen het domein Opleiding? Een prachtig voorbeeld hiervan is de online thuisstudie Nieuwgrieks Voor Beginners(duaal of voltijd). Door deze cursus leer je de onderdelen van het vak, volledig op jouw eigen tempo. Je kunt het prima combineren met jouw huidige werk, culturele activiteiten en een druk gezinsleven.

Hoe gaat het precies in z’n werk?
Kiezen voor een cursus Nieuwgrieks Voor Beginners is niet ingewikkeld. In het stappenplan van ons studie-team geven we hierop een korte toelichting:

 1. Kies uit een van de afstandsopleiders en vind direct meer inhoudelijke info.
 2. Laat een gratis studiegids opsturen, of zoek naar de mogelijkheid ‘gratis proefles’ om te bekijken of deze lesstof bij jou past.
 3. Ben je enthousiast? Registreer je dan direct online.
 4. Een medewerker zal je aanvraag beoordelen. Zijn de (betaal) gegevens correct, dan ontvang je het lesmateriaal en kan je meteen inloggen.
 5. De studie kan beginnen: waar en wanneer jij wilt de lesstof erbij pakken en toetsen / examens maken. Vanzelf krijg je begeleiding van een professionele docent.
 6. Alles afgerond? Dan ontvang je een certificaat of diploma. Zo voeg je waarde toe aan je CV.

Wat is de prijs van een Nieuwgrieks Voor Beginners thuisopleiding?

Een positief aspect van een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is dat het stukken goedkoper is dan klassikaal studeren. Waarom is een thuisstudie financieel interessant? Je hoeft vaak niet naar de winkel voor dure boeken. Veel theorie en opdrachten kun je digitaal raadplegen met een telefoon of PC (ook tablets). Natuurlijk zijn jouw reiskosten veel lager en werken deze aanbieders met minder dure docenten. Vaak is er een persoonlijke begeleider voor ondersteuning en advies. De opleiding Nieuwgrieks Voor Beginners volg je al vanaf €119,00 bij bijv. LAUDIUS. Deze kosten komen tot stand door bijvoorbeeld:

 • Alle theorie en opdrachten (dit kun je vaak optioneel hardcopy ontvangen).
 • Een vakkundige mentor van LAUDIUS.
 • 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving.
 • De examens (soms op locatie).
 • Het (instituut) diploma / accreditatie.
Investeer in jezelf met een thuisstudie

Zonder moeite een opleiding aan huis volgen

Veelgestelde vragen thuisopleidingen en cursussen

Een groot aantal arbeiders willen vanuit huis studeren. De flexibele manier van studeren en de uitgebreide database met cursussen maakt het ook steeds gemakkelijker. Helaas zijn er ook negatieve aspecten die we moeten benoemen. Wat moet ik me erbij voorstellen, en is het wat voor mij? In de volgende paragraaf besteden we aandacht aan de vragen die we het meest horen over zelfstandige Nieuwgrieks Voor Beginners thuisstudies.

Op welke termijn kan ik beginnen met de cursus?
Het belangrijkste pluspunt van een thuiscursus Nieuwgrieks Voor Beginners: je kan elke week starten met deze opleiding. De lesstof is grotendeels digitaal. Zodra jouw inschrijving afgerond is krijg je doorgaans à la minute de digitale studiestof. Dezelfde week krijg je het studiemateriaal ook bij je thuis (dit is niet altijd verplicht). De cursus heeft een looptijd van zo’n 3 maanden. Als je veel tijd hebt kan het soms nog een stuk sneller. Heb je even veel drukte in je baan of gezin? Dan is dat niet erg, bedenk wel dat je blijft betalen.

Is een vooropleiding vereist?
Dat hangt er vanaf welke studie je precies gaat doen. Veel beroepsopleidingen en cursussen zijn erg flexibel in hun starteisen. Heb je interesse in een uitgebreide MBO / HBO opleiding? Dan kunnen er wel eens strengere toelatingseisen gelden. Normaal gesproken is een dergelijke Nieuwgrieks Voor Beginners vooropleiding vereist. Een andere methoden kan zijn een 18 plus-examen of een diploma van het voortgezet onderwijs. In de gratis brochure achterhaal je aanvullende informatie ten aanzien van de toelatingseisen van deze cursus.

Krijg ik een officieel diploma?
De volledige MBO-, HBO en masters van aanbieders zoals bijv. NCOI zijn bekeken door het ministerie van Onderwijs en goedgekeurd. Dit wil zeggen dat deze thuisstudies op dezelfde hoogte staan als studies bij instellingen als Hogeschool Schoevers. Ook krijgen deelnemers soms een waardevol branchediploma als NIMA. Bij een deel van de (hobby)cursussen is een officieel instituutsdiploma ook mogelijk. Dankzij dit diploma zal de buitenwereld zien dat je een bepaalde cursus met succes hebt gevolgd. Dit is vanzelfsprekend iets moois voor op jouw CV.

Kan ik ook kiezen voor een klassikale opleiding?
Veel onderwijs-bedrijven bieden ook een Nieuwgrieks Voor Beginners klassikaal. De meeste genoemde voordelen van klassikaal studeren zijn: de interactie met andere studenten, een meer persoonlijke benadering vanuit de docent en de examens (meer inzicht in de antwoorden). Er zijn ook nadelen: je kunt de ingeplande lessen eigenlijk niet missen. Er zijn een aantal start periodes per jaar. Daarnaast zijn de tarieven van klassikaalstuderen fors hoger dan een thuiscursus bij LOI, NTI, NHA, NHBO of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving en hoe werkt het?
Het gros van de opleiders bieden de studie aan via een online leeromgeving. Hier vind je belangrijke info rondom jouw cursus en communiceer je met jouw begeleider of andere studenten. In jouw online omgeving kun je terecht voor ondermeer het lesmateriaal, oefenexamens, geluidsbestanden, oefeningen, praktijkvoorbeelden, video’s. Ook kan je opdrachten uploaden, en hier kan de docent jouw stukken beoordelen.


thuisstudie-cursussen-nieuwgrieks-voor-beginners

Onderwijsinstellingen vergelijken december 2020

Op afstand studeren is de manier om in jezelf te investeren. Je kunt vrijwel alles online studeren. Bijvoorbeeld HBO Basis ICT-Trainer tot bijvoorbeeld Alternatieve Voeding, en uiteraard ook de Nieuwgrieks Voor Beginners zelfcursus. Welke onderwijsinstelling in Nederland sluit aan op mijn doelen en wensen? Hieronder vind je de populairste onderwijs bedrijven in de thuisstudie-markt.

 1. NHA: Altijd 15 dagen op proef
 2. LOI: Aantoonbare kwaliteit, zoals erkende diploma’s en NVAO-accreditaties
 3. NTI: Probeer een gratis proefles
 4. Laudius: Locaties door heel Nederland
 5. NHBO: Erkende kwaliteit
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 400+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn de studiekosten aftrekbaar?

Zelf een thuisstudie Nieuwgrieks Voor Beginners online versneld volgen is mogelijk vanaf €119,00. In veel gevallen kan het nog een stukje voordeliger. Boeken, lesgeld e.d. mag je soms in mindering brengen op jouw belastbare inkomen. Door deze vorm van subsidie (studiefinanciering / duo) kan je dus eigenlijk heel voordelig beginnen met een thuisopleiding. De volgende producten mag je opgeven bij jouw belastingaangifte:

 • Lesgeld, collegegeld of instellingscollegegeld
 • Vakliteratuur en studieboeken

Let op: niet elke studie komt in aanmerking (december 2020). Je mag de kosten alleen aftrekken als het gaat om een beroepsopleiding waar je kennis opdoet voor de baan van je toekomst (of huidige werk). Let altijd even op deze aspecten:

 • De opleiding is van belang voor je toekomstige werkveld (of huidige functie).
 • Er is sprake van een leertraject. Er moet dus toezicht zijn van een erkende begeleider van LAUDIUS.
 • Het collegegeld mag niet worden betaald door een bedrijf of stichting.
 • De kosten die je opvoert beslaan het minimum van €250 (jaarlijks). De jaarlijkse max is 15 duizend euro.

Kan mijn werkgever mijn opleiding betalen?
Een verdiepende cursus of deeltijd opleiding volgen wordt binnen veel organisaties gestimuleerd. De oorzaak daarvan? Jouw werkgever kan nu beslissen je nieuwe vaardigheden in te zetten. Tevens mag jouw werkgever de studiekosten ook weer aftrekken. Een uitgebreide cursus volgen via jouw werkgever is dus voor beide partijen interessant. Dikwijls wordt hiervoor een speciaal studiebudget vrijgehouden voor een (verkorte) afstandsopleiding Nieuwgrieks Voor Beginners. Gooi eens een balletje op bij de personeelsmanager, en haal meer uit je talenten en interesses.

De erkende cursus Nieuwgrieks voor beginners van Laudius is zeer geschikt voor vakantiegangers maar ook zeker voor mensen die de taal op zakelijk gebied wil gebruiken. Het duidelijke cursusmateriaal met veel sprekende afbeeldingen en de doordachte luister- en spreekvaardigheidsoefeningen zorgen voor een optimaal studieplezier.

LAUDIUS opleidingsinformatie
LAUDIUS Opleidingen

Plaats een reactie