nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Wenkbrauwstylist

De cursus Wenkbrauwstylist zelfstandig vanuit huis volgen? Aan de hand van onze thuisstudie-vergelijker vind je goed aangeschreven thuisstudies en opleidingen om verder te komen binnen het domein Lashes & Brows. Een nieuwe stap in je carrière? Wil je jouw eigen baas worden? Of simpelweg iets leren wat je heel leuk vindt? Bekijk en vergelijken gemakkelijk tientallen relevante thuisopleidingen van respectabele scholen als Thuiscursus.nl en begin morgen al met een thuiscursus Wenkbrauwstylist! Zelf je studietempo bepalen, studiematerialen online toegankelijk, en docenten uit het werkveld. Deze cursus kan jij volgen vanaf €139,00 bij onder andere Thuiscursus.nl.

 • Zelf de touwtjes in handen houden.
 • Duidelijke planning en studiewijzers.
 • Krachtige ondersteuning van docenten.
 • Gun jezelf nieuwe kennis en vaardigheden.
 • Mogelijke compensatie via de werkgever.
 • In februari 2024 aantrekkelijke acties.

Overzicht thuisstudies Wenkbrauwstylist februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
Thuiscursus.nlWenkbrauwstylist3-6 maanden€139,00Meer informatie
Thuiscursus.nlWenkbrauw HD Sculpting3-6 maanden€149,00Meer informatie
Thuiscursus.nlWenkbrauw Henna3-6 maanden€149,00Meer informatie
Thuiscursus.nlWenkbrauwextensions3-6 maanden€149,00Meer informatie
Wenkbrauwstylist vanuit huis volgen

Een erkende thuisstudie op jouw eigen tempo

De opleiding Wenkbrauwstylist thuis digitaal volgen

Zoek je een andere baan? Wil je aan de slag in een heel andere sector? Hoe jouw situatie er ook uitziet, de mogelijkheden zijn enorm! Alleen, je moet wel zelf initiatief nemen! Deze vergelijkingssite is een ideaal vertrekpunt. Met onze vergelijker vind je uitgebreide info over een breed spectrum van zelfstudies, thuiscursussen en opleidingen die jou helpen naar jouw volgende doel. Opzoek naar meer verdieping binnen het domein Lashes & Brows? Een prachtig voorbeeld hiervan is de online thuisstudie Wenkbrauwstylist(duaal of voltijd). Via deze cursus leer je de onderdelen van het vak, op jouw niveau en jouw tempo. Jij kan studeren op deze manier combineren met jouw functie, sportactiviteiten en jouw gezin.

Hoe werkt zo’n thuisstudie?
Beginnen met een cursus Wenkbrauwstylist regel je razendsnel online. In het onderstaande stappenplan kan je er alles over lezen:

 1. Klik op een van de opleiders en lees meer details over de cursus.
 2. Laat een gratis studiegids opsturen, of neem direct een gratis proefles om feeling te krijgen bij het lesmateriaal.
 3. Is het wat je had verwacht? Wacht dan niet langer en schrijf je in.
 4. Je aanvraag zal nu worden beoordeeld. Zijn de (betaal) gegevens correct, dan worden de lesmaterialen naar je verstuurd en kan je inloggen in de e-learning omgeving.
 5. Nu kun je starten met leren: op de momenten dat je tijd hebt de verschillende lesmaterialen samenvatten en examens doen of projecten uploaden. Logischerwijs wordt je hierin begeleid door een docent met ervaring uit de praktijk.
 6. Als je alles gehaald hebt krijg je het (branche)diploma. Je bent klaar voor de volgende stap!

Actueel tarief Wenkbrauwstylist thuisopleiding?

Wat zo aantrekkelijk is aan een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is dat het beslist niet duur is. Zeker vergeleken met klassikaal onderwijs. Hoe komt dit? Er wordt niet van je verwacht veel boeken te kopen. Een belangrijk deel van het lesmateriaal kun je digitaal raadplegen, dit kan op vrijwel elk apparaat zoals een macbook, ipad of telefoon. Daarnaast hoef je niet te reizen en zijn er minder docenten benodigd. Vaak is er een coach of begeleider die jou gedurende de studie helpt. De opleiding Wenkbrauwstylist is er al vanaf €139,00 bij het instituut Thuiscursus.nl. Daarbij zijn de volgende zaken doorberekend :

 • Alle studieboeken en lesmaterialen (dit kun je vaak optioneel hardcopy ontvangen).
 • Een professionele mentor van Thuiscursus.nl.
 • Toegang tot digitaal naslagwerk.
 • Toetsen maken, thuis of op locatie.
 • Ontvang een getuigschrift / diploma (accreditatie).
Flexibel thuis een opleiding doen

Moeiteloos een opleiding halen vanuit huis

Veelgestelde vragen over thuisstudies

Meer en meer jongeren willen een thuisstudie volgen. De hoge mate van flexibiliteit en het veelzijdige aanbod in thuisstudies zorgt voor tienduizenden nieuwe aanmeldingen per jaar. Helaas zijn er ook negatieve aspecten die we moeten benoemen. Kan ik zomaar beginnen, en is deze opleiding wel geschikt? In het gedeelte hieronder behandelen we de opmerkingen (FAQ) die veel gemaakt worden als het gaat over zelfstandige Wenkbrauwstylist thuisstudies.

Op welke termijn kan ik beginnen met de cursus?
Een van de grootste voordelen van een thuiscursus Wenkbrauwstylist: je kunt beginnen wanneer je maar wil. Veel van de lesmaterialen zijn namelijk online. Na jouw inschrijving en betaling ontvang je doorgaans dezelfde dag al het digitale lesmateriaal. Binnen afzienbare tijd worden de studieboeken e.d. bij je thuis afgeleverd (indien gewenst). De cursus kan je onder normale omstandigheden afronden in om en nabij de 3-6 maanden. Als het niveau voor jou niet zo hoog is kan het soms nog een stuk sneller. Heb je even veel drukte in je baan of gezin? Dit is geen probleem, alleen stijgen de kosten dan wel.

Moet ik een vooropleiding hebben?
Dit wisselt per type opleiding. (Hobby)cursussen stellen geen strenge eisen. Oriënteer jij je meer op een geaccrediteerde MBO / HBO beroepsopleiding? In dat geval ligt het vaak wel iets complexer. In de regel is een relevante Wenkbrauwstylist vooropleiding wel een minimum. Een andere methoden kan zijn een 18+ examen of een ECV-certificaat. Op de opleidingspagina lees je extra info inzake de toelatingseisen van deze cursus.

Is er ook een officieel diploma wat ik ontvang?
De volledige MBO-, HBO en masters van instellingen zoals bijv. Laudius zijn gekeurd door het ministerie van Onderwijs in Nederland. Dit wil zeggen dat deze thuisstudies net zoveel waarde hebben als een diploma van bijvoorbeeld Saxion. Ook behaal je met een thuisstudie vaak een serieus branchediploma zoals NL Actief. Bij een meer praktische of hobbymatige cursus ontvang je vaak een officieel instituutsdiploma. Dankzij dit diploma kan jij laten zien dat jij tijd en energie hebt geïnvesteerd in jouw ontwikkeling. Een mooie aanvulling op jouw CV.

Kan ik dit ook deels klassikaal volgen?
Verschillende onderwijs-bedrijven faciliteren ook een Wenkbrauwstylist klassikaal. Mensen kiezen regelmatig voor een klassikale studie vanwege: je kunt ervaringen en kennis delen meer directe feedback van je docent en extra uitleg voor toetsen en examens. Het minpunt is: je moet het veel beter plannen. Er is doorgaans een zomerstart (augustus) en winterstart (januari). Tevens is tarief van klassikaal studeren ten opzichte van thuisopleidingen hoger bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving en hoe werkt het?
De erkende opleiders maken het studeren aangenaam dankzij een online leeromgeving. In deze omgeving tref je belangrijke info rondom jouw cursus en kan er contact worden gezocht met de docenten. In deze internet omgeving vind je onder andere video’s, geluidsbestanden, het lesmateriaal, praktijkvoorbeelden, oefeningen, oefenexamens. In dat systeem upload je ook huiswerk, en vind je feedback van jouw docent.


thuisstudie-cursussen-wenkbrauwstylist

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren is sterk in opkomst. Het mooie is: het aanbod is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Dat gaat van Masterclass Marketing and customer relations tot aan Gellak, en uiteraard ook de Wenkbrauwstylist zelfcursus. Welke onderwijsinstelling rijmt met mijn ambities? In onderstaande paragraaf benoemen we de top 5 aanbieders van thuisstudies.

 1. NHA: Duizenden tevreden studenten
 2. LOI: Zonder extra kosten langer studeren (tot tweemaal de studieduur)
 3. NTI: Optioneel praktijkdagen met topdocenten
 4. Laudius: Beginnen wanneer jij dat wil
 5. Thuiscursus.nl: Betaalbare opleidingen vanuit huis volgen
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik de studiekosten aftrekken?

Een echte thuisstudie Wenkbrauwstylist online versneld volgen is mogelijk vanaf €139,00. Maar het kan nog goedkoper. Lesmaterialen en lesgeld mag je (deels) aftrekken van de belasting. Door deze regeling (studiefinanciering / duo) kan je dus eigenlijk heel voordelig beginnen met een thuisopleiding. De belangrijkste posten zijn aftrekbaar van de belasting:

 • Het lesgeld en evt. het inschrijfgeld
 • De benodigde vakliteratuur en lesstof

Let op: je moet wel de uitzonderingen in de gaten houden (februari 2024). We hebben het hier uitsluitend over kosten voor een cursus / studie die van belang is voor je nieuwe aanstelling of huidige werkzaamheden. De voorwaarden zijn als volgt:

 • De thuisopleiding is belangrijk voor de baan van je toekomst (of huidige werk).
 • Er is sprake van een leertraject. Je moet de kennis dus opdoen onder toezicht van een begeleider van Thuiscursus.nl.
 • De kosten worden niet door iemand anders vergoed.
 • De gemaakte studiekosten zijn ten minste €250 (p/jaar), oplopend tot €15.000.

Een opleiding volgen op kosten van je werkgever
Een verdiepende cursus of deeltijd opleiding volgen wordt vaak aangemoedigd door de werkgever. De oorzaak daarvan? Je organisatie kan nu beslissen je nieuwe vaardigheden in te zetten. Daarbij mag jouw baas jouw studiekosten weer aftrekken. Een relevante opleiding via jouw bedrijf volgen is dus voor beide partijen interessant. Doorgaans is er een speciaal studiebudget voor een afstandsopleiding Wenkbrauwstylist. Klop gerust eens aan bij jouw werkgever, samen groeien is een mooie doelstelling.

Brows are back! En hoe! Trends die variëren van een strak lijntje tot de natural look: de laatste jaren heeft de wenkbrauw zich ontwikkeld tot een trendy eyecatcher. En de brow belooft de aankomende jaren niet aan populariteit te minderen. Jij speelt daar als aankomend wenkbrauwspecialist op in. Wil je werken in de hippe sector van wenkbrauwstyling en de laatste browtrends op de voet volgen?

Volg dan nu de cursus Wenkbrauwspecialist en leer epileren met pincet, maar krijg ook een variatie aan harstechnieken onder de knie. Leer kleuren, bijtekenen en verven en creëer een fabulous shape.

De perfecte wenkbrauw, jij kan het maken!


Content
 • Verven van wenkbrauwen
 • Epileren van wenkbrauwen
 • Shapen van wenkbrauwen volgens de gezichtsvorm
 • Afwerking: make-up van wenkbrauwen

Competences
 • Wenkbrauwen shapen en vormgeven op een professionele manier.
 • Werken met professionele producten en materials zoals pincet, wenkbrauwverf, rozenhoutstokje.
 • Op de juiste manier wenkbrauwen kleuren en zo je klanten een fantastische uitstraling geven.

Thuiscursus.nl opleidingsinformatie
Thuiscursus.nl Opleidingen

Plaats een reactie