nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Portugees voor Gevorderden

De cursus Portugees voor Gevorderden thuis volgen met goede begeleiding? Dankzij Thuisstudiezoeken.nl check & vergelijk je de beste thuisopleidingen en studies om verder te groeien binnen het vakgebied Languages. Een nieuwe stap in je carrière? Wil je een eigen zaak starten? Of anderzijds iets leren wat je heel leuk vindt? Bekijk en vergelijken probleemloos de beste thuisstudies van Hollandse instellingen als Nationale Handelsacademie (NHA) en vraag vrijblijvend een brochure aan voor een thuiscursus Portugees voor Gevorderden! Studeren in jouw eigen tempo, altijd digitaal toegang tot al het lesmateriaal, en uitstekende vakdocenten. Deze cursus is beschikbaar vanaf €299,00 bij bijvoorbeeld Thuiscursus.nl.

 • Studeren waar en wanneer je wil.
 • Al je studie & lesmateriaal online.
 • Vakkundige docenten en begeleiders.
 • Leren van situaties uit de praktijk.
 • Het is stukken goedkoper dan klassikaal.
 • In februari 2024 voor een voordelige prijs.

Vergelijk thuisstudies Portugees voor Gevorderden februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
Thuiscursus.nlPortugees voor Gevorderden3-6 maanden€299,00Meer informatie
Portugees voor Gevorderden zelf thuis volgen

Bekijk direct alle erkende thuisstudies

De opleiding Portugees voor Gevorderden thuis volgen

Groeien binnen je bedrijf? Of ben je op zoek naar een carrièreswitch? Op welk niveau jij ook denkt; het aanbod is ontzettend groot! Het wordt tijd om gewoon te beginnen. Deze vergelijkingssite is in ieder geval een goed startpunt. Op deze plek vind je uitgebreide info over een scala aan studies, (hobby) cursussen en beroepsopleidingen waarmee jij al je doelstellingen kan behalen. Ambieer jij de volgende stap binnen het domein Languages? Overweeg dan ook zeker de online thuisstudie Portugees voor Gevorderden(duaal of voltijd). Door het volgen van deze cursus ben je snel op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen, zonder strakke deadlines. Ideaal als je studeren moet combineren met jouw huidige werk, sportactiviteiten en het gezin.

Hoe werkt thuis een opleiding volgen?
Het deelnemen aan een cursus Portugees voor Gevorderden gaat erg gemakkelijk. In het bijgaande stappenplan leggen we dit precies uit:

 1. Selecteer de gewenste opleider en zoek uit wat de voorwaarden zijn.
 2. Vraag de gratis studiegids aan, of vraag een gratis proefles aan om zo te zien of je er feeling mee hebt.
 3. Is het wat je had verwacht? Je kunt je meteen online aanmelden.
 4. Een medewerker zal je aanvraag beoordelen. Als alle gegevens compleet zijn worden de lesmaterialen naar je verstuurd en kan je eigenlijk al beginnen met studeren.
 5. Het traject gaat nu van start: op zelfgekozen momenten het lesmateriaal doornemen en huiswerk inleveren. Bij alle opleiders heb je regelmatig contact met een professionele docent.
 6. Alles afgerond? Dan krijg je een passend diploma. Je bent klaar voor de volgende stap!

Hoeveel kost een Portugees voor Gevorderden thuisopleiding?

De echte reden dat mensen kiezen voor een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is dat het vergeleken met regulier onderwijs erg goedkoop is. Waarom is het zo voordelig? In de regel kan je zonder prijzige fysieke boeken. De meeste lesstof bekijk je gewoon online, bijvoorbeeld op jouw smartphone, tablet of laptop. Ook qua reiskosten ben je voordelig uit, en zijn er minder docenten nodig voor deze opleidingen. Doorgaans heb je een persoonlijke begeleiderdie jou kan helpen. De opleiding Portugees voor Gevorderden kun je bestellen vanaf €299,00 bij Thuiscursus.nl. Daar liggen de volgende kostenposten aan ten grondslag :

 • Alle theorie en opdrachten (meestal ook per post te krijgen).
 • Een persoonlijke begeleider van Thuiscursus.nl.
 • 24/7 toegang tot leerstof, oefeningen en voorbeelden.
 • Zowel online toetsen maken als soms op locatie.
 • Met diploma / accreditatie.
Investeer in jezelf met een thuisstudie

Zonder moeite een opleiding aan huis volgen

Alles wat je moet weten over thuisstudies- en cursussen (FAQ)

Een groot deel van de mensen geven de voorkeur aan een thuisstudie. De aanwezige flexibiliteit en de enorme keuze in studies en cursussen zorgen ervoor dat jaarlijks duizenden mensen afstuderen. Maar er zijn ook vragen en onduidelijkheden. Hoe werkt het precies, en past het bij mijn ambities? In het volgende gedeelte besteden we aandacht aan de meest voorkomende vragen aangaande zelfstandige Portugees voor Gevorderden thuisstudies.

Per wanneer kan ik starten met de cursus?
Het belangrijkste pluspunt van een thuiscursus Portugees voor Gevorderden: studeren op de momenten wanneer het jou past. De lesstof die wordt behandeld is vaak grotendeels digitaal beschikbaar. Op het moment dat jouw inschrijving klaar is krijg je soms binnen 24 uur het digitale studiemateriaal. Dezelfde week krijg je de hele studiemap ook thuis (soms kan het alleen met digitale middelen). De cursus duurt plusminus 3-6 maanden. Als je veel tijd hebt kan je het ook sneller afronden. Onverwachte drukte? Je bent vrij om er wat langer over te doen, maar je betaalt dan wel meer.

Is een vooropleiding verplicht?
Dit wisselt per type opleiding. Cursussen en trainingen zijn er in principe voor iedereen. Heb je interesse in een uitgebreide MBO / HBO opleiding? Dan kijken de opleiders iets kritischer. Normaal gesproken is een bepaalde Portugees voor Gevorderden vooropleiding noodzakelijk. Een andere methoden kan zijn een 21-plus toets of een bepaald certificaat. Via de site van de onderwijsinstelling lees je extra info aangaande de toelatingseisen van deze cursus.

Krijg ik een geaccrediteerd diploma?
De volledige MBO-, HBO en masters van onderwijsinstellingen zoals Leidse Onderwijs Instellingen (LOI) zijn bekeken door het ministerie van Onderwijs en goedgekeurd. Dit houdt in dat deze studies net zoveel waarde hebben als een diploma van bijvoorbeeld Fontys Hogescholen. Daarnaast krijgen deelnemers soms een erkend branchediploma zoals branchediploma schoonheidsspecialist(e). Bij korte cursussen en trainingen zal er ook sprake zijn van een officieel instituutsdiploma. Op deze wijze is het voor iedereen duidelijk dat je niet stil zit, en volop in jezelf investeert. Het draagt dus altijd iets bij aan jouw CV.

Kan ik deze studie ook (deels) klassikaal volgen?
Flink wat opleidersbeschikken over een Portugees voor Gevorderden klassikaal. Mensen kiezen regelmatig voor een klassikale studie vanwege: meer sociale interactie, de goede en individuele ondersteuning en je hebt meer een stok achter de deur. Wat minder positief is: je kunt niet op elk gewenst moment beginnen. Jaarlijks zijn er 2 of 4 startmomenten. In de basis zijn de kosten van klassikaal studeren hoog als je het afzet tegen een thuisopleiding bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving, en wat kan ik er mee?
De grote Nederlandse opleiders bieden de studie aan via een online leeromgeving. Hier vind je de essentiële informatie voor je cursus en kan je bijvoorbeeld vragen stellen. Via jouw account is er een verzameling geplaatst van praktijkvoorbeelden, oefenexamens, webinars, het lesmateriaal, video’s, geluidsbestanden. In dat systeem upload je ook huiswerk, en volgt – indien nodig – de reactie van jouw docent.


thuisstudie-cursussen-portugees-voor-gevorderden

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren is de manier om in jezelf te investeren. En er steeds meer aanbod. Bijvoorbeeld Business information management foundation (BiSLF) tot een opleiding als Nederlands als tweede taal, en natuurlijk de Portugees voor Gevorderden zelfcursus. Welke van de Nederlandse onderwijsinstellingen relevant is voor mijn aspiraties? Onderstaand lees je over de beste thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: Ideaal in combinatie met drukke baan en gezinsleven
 2. LOI: Beginnen wanneer jij dat wil
 3. NTI: Voordelig studeren, transparant over kosten
 4. Laudius: Prettige digitale leeromgeving
 5. Thuiscursus.nl: Topdocenten uit het vak
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik de studiekosten aftrekken?

Een echte thuisstudie Portugees voor Gevorderden online volgen kan al vanaf €299,00. Wist je dat het nog goedkoper kan? Boeken, lesgeld e.d. zijn in veel gevallen voor een groot deel aftrekbaar. Dankzij dit voordeel (studiefinanciering / duo) kan je jouw droomstudie dus nog goedkoper volgen. Deze posten zijn aftrekbaar van de belasting:

 • Instellingsgeld, lesgeld, cursusgeld, collegegeld of examengeld
 • Studiematerialen zoals boeken en readers

Opgelet: kijk voor info altijd even op de site van de belastingdienst (februari 2024). Deze regeling wordt alleen gehonoreerd bij kosten voor een cursus / studie die van belang is voor de baan van je toekomst (of huidige werk). Let altijd even op deze aspecten:

 • De opleiding is belangrijk voor jouw huidige- of toekomstige baan.
 • Het gaat duidelijk om een leertraject. Oftewel: onder begeleiding van een docent doe je de kennis op via Thuiscursus.nl.
 • De kosten worden niet door iemand anders vergoed.
 • De studiekosten die je maakt beslaan het minimum van €250 (per 12 maanden) tot maximaal een bedrag van 15 duizend euro.

Een opleiding volgen op kosten van je werkgever
Een relevante deeltijd studie vanuit huis volgen wordt binnen veel organisaties gestimuleerd. De reden hiervoor? Je manager kan je nieuwe vaardigheden inzetten tijdens opdrachten. Bovendien zijn studiekosten ook weer aftrekbaar voor de werkgever. Een erkende studie via je werk volgen is dus een win-win situatie. Binnen veel organisaties stelt de werkgever een studiebudget beschikbaar voor een (verkorte) afstandsopleiding Portugees voor Gevorderden. Bespreek de mogelijkheden met jouw werkgever, zij kunnen je daarover meer vertellen.

Met de typisch Portugese snelle en luide manier van praten heb je inmiddels kennis gemaakt. Een kabeljauw bestellen in een tascas lukt je ook nog wel. Je bent klaar om een stapje verder te gaan! De thuisstudie Portugees voor gevorderden gaat je erbij helpen.

Je gaat leren een uitgebreider gesprek te voeren en de juiste spelling toe te passen. Met je nieuwe gespreksstof kun je je straks prima redden in werksituaties of pittige discussies. En na het oefenen van je leesvaardigheid ben je goed voorbereid om eindelijk de bekende boeken van Braziliaanse schrijver Paulo Coehlo in de originele vorm lezen.

Zie jij jezelf binnenkort al Portugees verstaan, lezen, spreken én schrijven? Schrijf je in!


Content
 • Nieuwe woordenschat en grammatica
 • Uitdrukkingen en zegswijzen
 • Portugese artikelen en teksten
 • Uitvoerige conversaties voeren
 • Specifieke situaties benoemen
 • Gedetailleerde productinformatie geven
 • Nuttige zakelijke termen

Competences
 • Portugese uitdrukkingen en zegswijzen gebruiken
 • Portugese artikelen en teksten lezen
 • Uitvoerige conversaties voeren
 • Specifieke situaties benoemen
 • Gedetailleerde productinformatie geven

Thuiscursus.nl opleidingsinformatie
Thuiscursus.nl Opleidingen

Plaats een reactie