nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Ontharing en Waxing

De cursus Ontharing en Waxing zelfstandig thuis volgen? Met onze vergelijker bekijk je erkende thuisopleidingen en cursussen in de categorie Beauty & Care. Verder komen binnen jouw huidige carrière? Wil je een eigen zaak starten? Of anderzijds iets leren wat volledig buiten jouw vakgebied ligt? Lees info en vergelijk gemakkelijk goede thuiscursussen en studies van vooraanstaande onderwijsinstellingen als Nederlands Talen Instituut (NTI) en begin morgen al met een thuiscursus Ontharing en Waxing! Een studie die past bij jouw niveau, een gratis proefles volgen, en topdocenten uit het vak. Deze cursus is beschikbaar vanaf €199,00 bij onder andere Thuiscursus.nl.

 • In jouw eigen tempo studeren.
 • Op een moderne manier studeren.
 • Vakkundige docenten en begeleiders.
 • Gun jezelf nieuwe kennis en vaardigheden.
 • Goedkoper dan het reguliere onderwijs.
 • In februari 2024 goedkoop aangeboden.

Opleiders thuisstudie Ontharing en Waxing februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
Thuiscursus.nlOntharing en Waxing3-6 maanden€199,00Meer informatie
Ontharing en Waxing digitaal vanuit huis

De beste opleidingen thuis of klassikaal volgen

De opleiding Ontharing en Waxing vanuit huis volgen

Groeien naar een hogere functie? Wil je aan de slag in een heel andere sector? Wat er ook bij jou speelt, voor iedereen is er iets mogelijk. Het wordt tijd om gewoon te beginnen. Deze vergelijkingssite kan helpen bij het vinden van een studie. In de vergelijker tref je ontzettend veel thuisstudies, taal- en hobbycursussen waarmee je verder komt in jouw huidige of nieuwe carrière. Verder groeien binnen het domein Beauty & Care? Overweeg dan ook zeker de online thuisstudie Ontharing en Waxing(duaal of voltijd). Als je kiest voor deze cursus leer je de onderdelen van het vak, zonder dat jij in de schoolbanken moet. Uitstekend te combineren met je werk, sport en natuurlijk het gezin.

Hoe gaat het precies in z’n werk?
Inschrijven voor een cursus Ontharing en Waxing gaat sneller dan je denkt. In het bijgaande stappenplan leggen we het beknopt uit:

 1. Klik op een van de opleiders en doorzoek de verschillende cursussen.
 2. Vraag de gratis studiegids aan, of kies voor een gratis proefles om een eerste indruk van het lesmateriaal en niveau te krijgen.
 3. Ben je enthousiast? Registreer je dan direct online.
 4. Een medewerker zal je aanvraag beoordelen. Als je voldoet aan de toelatingseisen worden de lesmaterialen naar je verstuurd en kan je een kijkje nemen in de digitale leeromgeving.
 5. Het traject gaat nu van start: op zelfgekozen momenten je lesstof bestuderen en toetsen maken of opdrachten inleveren. Bij alle opleiders wordt je bijgestaan door een ervaren docent.
 6. Op het moment dat je alles doorlopen hebt volgt natuurlijk een passende diploma. Dit kun je sturen naar bijvoorbeeld je werkgever.

Actuele prijzen Ontharing en Waxing thuisopleiding?

Wat zo aantrekkelijk is aan een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is dat het beslist niet duur is. Zeker vergeleken met klassikaal onderwijs. Hoe komt dit? In de regel kan je zonder prijzige fysieke boeken. Veel van de documentatie kan je terugvinden in jouw digitale leeromgeving via bijvoorbeeld je computer, laptop, tablet of telefoon. Verder heb je geen reiskosten, en zijn er minder dure docenten. Doorgaans bieden ze een persoonlijke begeleider die ondersteuning geeft waar nodig. De opleiding Ontharing en Waxing is er al vanaf €199,00 via Thuiscursus.nl. Daar liggen de volgende kostenposten aan ten grondslag :

 • Alle studiematerialen, literatuur, opdrachten (meestal ook per post te krijgen).
 • Altijd een eigen mentor van Thuiscursus.nl.
 • Overal toegang tot de lesmaterialen en opdrachten.
 • De examens (soms op locatie).
 • Het (instituut) diploma / accreditatie.
Ga aan de slag met een thuisopleiding

Moeiteloos een opleiding halen vanuit huis

Alles wat je moet weten over thuisstudies- en cursussen (FAQ)

Steeds meer jongeren kiezen voor een studie aan huis. De vrijheid en de variatie in thuisopleidingen maakt het ook steeds gemakkelijker. Toch heerst er ook nog onduidelijkheid rondom het fenomeen thuis studeren. Kan ik zomaar beginnen, en past het bij mijn ambities? In het overzicht hierna lees je de meest urgente vragen m.b.t. zelfstandige Ontharing en Waxing thuisstudies.

Hoe snel kan ik beginnen met mijn cursus?
Waarom zoveel mensen kiezen voor een thuiscursus Ontharing en Waxing: je kunt beginnen wanneer je maar wil. Dat komt ook omdat veel van de lesstof digitaal is. Op het moment dat jouw inschrijving klaar is ontvang je dikwijls à la minute de digitale studiestof. Binnen 1 week krijg je de hele studiemap ook thuis (soms is dit optioneel). De cursus duurt zo’n 3-6 maanden. In veel gevallen zit je hier niet aan vast, en kan het ook wel sneller. Heb je even veel drukte in je baan of gezin? Dan mag je er ook gerust wat langer over doen.

Welke vooropleiding heb ik nodig?
Dit verschilt per studie en aanbieder. Cursussen en trainingen stellen geen strenge eisen. Oriënteer jij je meer op een HBO / WO opleidingstraject? Dan is er vaak sprake van een aantal toelatingseisen. In de regel is een bepaalde Ontharing en Waxing vooropleiding belangrijk om deel te mogen nemen. Het kan ook gaan om een 18-plus toets of een diploma van het voortgezet onderwijs. In de folder van de school kun je terecht voor de verdere details inzake de toelatingseisen van deze cursus.

Is er ook een officieel diploma wat ik ontvang?
De diverse opleidingen (MBO / HBO / WO) van scholen zoals Nederlands Talen Instituut (NTI) zijn geregistreerd in het CREBO (MBO) en CROHO (HBO). Je mag er dan op vertrouwen dat deze thuisstudies niets onderdoen voor een opleiding die je kunt volgen bij bijv. Hogeschool ISBW. Bovendien ontvang je na het volgen van thuisstudies soms een officieel branchediploma als branchediploma verzekeringen. Bij een meer praktische of hobbymatige cursus is een officieel instituutsdiploma ook mogelijk. Op deze wijze kan een (toekomstig) werkgever zien dat je de cursus hebt afgerond (en met succes). Het draagt dus altijd iets bij aan jouw CV.

Kan ik ook kiezen voor een klassikale opleiding?
Het gros van de onderwijsinstellingen hebben ze mogelijkheid voor een Ontharing en Waxing klassikaal. De meeste genoemde voordelen van klassikaal studeren zijn: het werkt motiverend om het samen met anderen te doen, meer achtergrondinformatie en meer gerichte voorbereiding op examens. Het minpunt is: je kunt de ingeplande lessen eigenlijk niet missen. Je hebt rekening te houden met de beperkte startperiodes. Ook is de prijs van klassikaal studeren ten opzichte van thuisopleidingen hoger bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
De meeste opleiders bieden jou een eigen online leeromgeving. In deze omgeving bekijk je de belangrijke documenten voor jouw cursus en communiceer je met jouw begeleider of andere studenten. In de digitale leeromgeving zijn de volgende documenten te vinden: geluidsbestanden, oefeningen, webinars, oefenexamens, het lesmateriaal, video’s. In dat systeem upload je ook huiswerk, en krijg je persoonlijke feedback.


thuisstudie-cursussen-ontharing-en-waxing

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren is sterk in opkomst. Het assortiment opleidingen breidt jaarlijks uit. Dit loopt van HBO Leidinggeven t/m Orthomoleculaire Voeding, en nu dus ook de Ontharing en Waxing zelfcursus. Welke onderwijsinstelling relevant is voor mijn wensen en situatie? In het volgende hoofdstuk beschrijven we kort onze top-5 thuisstudie aanbieders.

 1. NHA: Ingeschreven in het CRKBO
 2. LOI: Ook voor kinderen (LOI Kidzz)
 3. NTI: Veel taalcursussen
 4. Laudius: Studeren in je eigen tempo
 5. Thuiscursus.nl: Ideaal in combinatie met drukke baan en gezinsleven
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Is er voor studiekosten een belastingvoordeel mogelijk?

Een echte thuisstudie Ontharing en Waxing online versneld volgen kost om en nabij de €199,00. Maar het kan nog goedkoper. De gemaakte kosten (denk aan boeken en lesgeld) kan je vaak aftrekken van het belastbare inkomen. Door deze regeling (studiefinanciering / duo) kunnen veel mensen toch hun studiekosten betalen. De relevante onderdelen kan je invullen bij het doen van de aangifte:

 • De kosten voor collegegeld en/of cursusgeld
 • Studiematerialen zoals boeken en readers

Niet vergeten: je kunt niet zomaar elke cursus of opleiding volgen en de kosten aftrekken (februari 2024). Het belastingvoordeel gaat alleen op bij een volwaardige opleiding waar je kennis opdoet voor jouw huidige beroep, of voor een nieuw beroep. Houd je strikt aan de volgende condities:

 • De opleiding is belangrijk voor jouw huidige beroep, of voor een nieuw beroep.
 • Er is sprake van een leertraject. Concreet betekent dit dat er sprake moet zijn van een begeleider / docent van Thuiscursus.nl.
 • Jij zelf, privé, de studiekosten betaald (geen zakelijke compensatie).
 • De studiekosten komen minimaal uit op €250 (per 12 maanden) en kunnen oplopen tot wel €15.000.

Een opleiding volgen op kosten van je werkgever
Een extra cursus, training of deeltijd opleiding doen wordt bij veel bedrijven aangemoedigd. Hoe komt dit? Jouw bedrijf heeft ook gewin bij de vaardigheden die jij aanleert. Daarbij zijn de kosten zakelijk aftrekbaar voor een bedrijf. Een erkende studie via je werk beginnen heeft dus veel verschillende voordelen. Steeds vaker wordt hiervoor een speciaal studiebudget vrijgehouden voor een (verkorte) afstandsopleiding Ontharing en Waxing. Vraag dit eens na bij de HR-afdeling, samen kunnen jullie wellicht een mooi plan uitstippelen.

Heb jij altijd al oog gehad voor een mooie, gladde huid zonder stoppels? En wil jij dat iedereen kan genieten van zo’n smooth ervaring? Schrijf je dan in voor onze cursus Ontharing & Waxing!

Breid je basiskennis uit van de huid en verschillende haarsoorten. Kom alles te weten over de groeifasen van het haar. Herken de verschillende vormen van overbeharing en leer hoe je de ideale afspraak organiseert, waaronder: het ontvangen, installeren en adviseren van de klant. Hoe kies je het geschikte professionele materiaal en welke verschillende ontharingstechnieken worden toegepast in de praktijk? Dit en veel meer leer je tijdens deze professionele cursus.

Schrijf je direct in en scheer je weg naar jouw toekomstige carrière!


Content
 • Basiskennis van huid en de haarsoorten
 • De groeifasen van het haar
 • De verschillende vormen van overbeharing en de contra-indicaties
 • De ideale afspraak: het ontvangen, installeren en adviseren van de klant
 • Werken met professionele materialen
 • Verschillende ontharingstechnieken toepassen in de praktijk

Competences
 • Adviseren over ontharen en waxen
 • Professioneel communiceren en helpen
 • Verschillende ontharingstechnieken toepassen

Thuiscursus.nl opleidingsinformatie
Thuiscursus.nl Opleidingen

Plaats een reactie