nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Brazilian Wax

De cursus Brazilian Wax op afstand volgen? Dankzij onze vergelijker kom je in aanraking met toonaangevende thuiscursussen en opleidingen om verder te groeien binnen het vakgebied Beauty & Care. Verder komen binnen jouw huidige carrière? Bijvoorbeeld door ondernemer te worden? Of bijvoorbeeld iets leren wat je heel leuk vindt? Doorzoek en vergelijk heel eenvoudig kwalitatieve thuisopleidingen van toonaangevende aanbieders van thuisstudies als Laudius en begin morgen al met een thuiscursus Brazilian Wax! Een studie die past bij jouw niveau, een prettige online leeromgeving, en docenten uit het werkveld. Deze cursus kan jij volgen vanaf €149,00 via o.a. Thuiscursus.nl.

 • Studeren wanneer jij dat wil.
 • Een prettige online leeromgeving.
 • Docenten uit het werkveld.
 • Praktijkgericht studeren.
 • Goedkoper dan het reguliere onderwijs.
 • In februari 2024 leuke welkomstkorting.

Aanbieders thuisstudie Brazilian Wax februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
Thuiscursus.nlBrazilian Wax3-6 maanden€149,00Meer informatie
Brazilian Wax thuis volgen

Actueel lesmateriaal en de beste docenten

De opleiding Brazilian Wax flexibel vanuit huis starten

Groeien naar een hogere functie? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Hoe jouw privésituatie er ook uit ziet, iedereen kan studeren en leren. Het is gewoon een kwestie van doen. Onze thuisopleiding-vergelijker kan helpen bij het vinden van een studie. Met behulp van onze website check je ontzettend veel thuisstudies, taal- en hobbycursussen waarmee je verder komt in jouw huidige of nieuwe carrière. Wil je verder leren binnen het domein Beauty & Care? Overweeg dan ook zeker de online thuisstudie Brazilian Wax(duaal of voltijd). Aan de hand van deze cursus leer je de onderdelen van het vak, zo snel of langzaam als jij dat wil. Ideaal als je studeren moet combineren met jouw huidige baan, vrijetijdsbesteding en natuurlijk het gezin.

Hoe werkt het precies?
Het deelnemen aan een cursus Brazilian Wax is eenvoudiger dan jij denkt. Door middel van het stappenplan hieronder geven we hierop een korte toelichting:

 1. Kies een van de uitgelichte opleiders en doorzoek de verschillende cursussen.
 2. Vul je gegevens in voor een studiegids, of kies de optie voor een gratis proefles om te kijken wat het niveau is, en hoe de online omgeving eruit ziet.
 3. Is dit wat jij had verwacht? Je kunt je meteen online aanmelden.
 4. De opleider bekijkt jouw aanmelding. Als jij alles volledig hebt ingevuld krijg je per mail (en evt. post) het lesmateriaal en krijg je toegang tot de digitale leeromgeving.
 5. Je thuisstudie project kan aanvangen: op zelfgekozen momenten de lesstof erbij pakken en klassikaal onderwijs volgen. Zoals je mag verwachten wordt je hierin begeleid door een persoonlijke docent.
 6. Alles afgerond? Dan krijg je een passend diploma. Een waardevolle aanvulling op jouw CV.

Actuele prijs Brazilian Wax thuisopleiding?

Het echte pluspunt van een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is de lage prijs die betaald (i.v.m klassikaal onderwijs). Waarom is een thuisstudie financieel interessant? Meestal heb je geen dure studieboeken. Veel van de documentatie bekijk je gewoon online op jouw computer, laptop, tablet of telefoon. Natuurlijk zijn jouw reiskosten veel lager en de inzet van docenten kan efficiënter geregeld worden. Normaal gesproken bieden ze een persoonlijke begeleider die jou gedurende de studie helpt. De opleiding Brazilian Wax is er al vanaf €149,00 via het instituut Thuiscursus.nl. Deze kosten komen tot stand door bijvoorbeeld:

 • Het lesmateriaal (standaard online, en soms ook als hard-copy).
 • Vaste adviseur en ondersteuner van Thuiscursus.nl.
 • Overal toegang tot de lesmaterialen en opdrachten.
 • De examens (soms op locatie).
 • Met diploma / accreditatie.
Een thuisstudie volgen op jouw eigen tempo

Zelfstandig leren en studeren aan huis

Veelgestelde vragen thuisopleidingen en cursussen

Een groot aantal arbeiders zien hun kansen in een zelfstudie. Het zelf kunnen bepalen en de uitgebreide database met cursussen zorgen ervoor dat jaarlijks duizenden mensen afstuderen. Helaas zijn er ook negatieve aspecten die we moeten benoemen. Kan ik zomaar beginnen, en past het bij mijn ambities? Hieronder vind je de vragen waar veel studenten mee zitten als het gaat om zelfstandige Brazilian Wax thuisstudies.

Hoe snel kan ik starten met mijn cursus?
Het meest ideale aan een thuiscursus Brazilian Wax: jij kan starten op het moment dat het jou uitkomt. De studiestof is (deels) online beschikbaar. Wanneer de inschrijving akkoord is ontvang je vaak al binnen 24 uur het digitale studiemateriaal. Dezelfde week worden de studieboeken e.d. bij je thuis afgeleverd (dit is in de praktijk niet altijd aan de orde). De cursus heeft een studietijd van circa 3-6 maanden. In veel gevallen kun je het natuurlijk sneller afronden. Even studeren op een lager pitje? Dan mag je er ook gerust wat langer over doen.

Welke vooropleiding heb ik nodig?
Dat verschilt per studie. Cursussen en trainingen zijn voor iedereen vrij toegankelijk. Betreft het een HBO / WO opleidingstraject? Dan kijken de opleiders iets kritischer. Meestal is een relevante Brazilian Wax vooropleiding wel een minimum. Soms kan er worden gekozen voor een 18+ examen of een ECV-certificaat. Op de website van de aanbieder kun je terecht voor de benodigde specificaties over de toelatingseisen van deze cursus.

Wat is het behaalde diploma waard?
De MBO-, HBO en Masteropleidingen van aanbieders als o.a. NHA zijn alleen bekend bij het ministerie van Onderwijs. Dit wil zeggen dat deze opleidingen gelijkstaan aan een diploma van een hogeschool als Avans Hogeschool. Mogelijk krijg je bij deze thuiscursussen doorgaans een waardevol branchediploma als branchediploma verzekeringen. Als je kiest voor een meer hobbymatige cursus wordt je beloond met een mooi officieel instituutsdiploma. Op die manier is het voor iedereen duidelijk dat jij bepaalde capaciteiten hebt geleerd. Dit is vanzelfsprekend iets moois voor op jouw CV.

Kan ik deze studie ook (deels) klassikaal volgen?
Meerdere onderwijs-aanbieders verstrekken ook een Brazilian Wax klassikaal. Mensen kiezen regelmatig voor een klassikale studie vanwege: je kunt veel leren van andere cursisten, face to face spreken van de docent en uitgebreide hulp voor toetsing en examens. Minder fijn: het is eigenlijk wel noodzakelijk om de lessen aanwezig te zijn. Er zijn slechts enkele momenten per jaar om te starten. Vaak zijn de prijzen van klassikaal studeren ten opzichte van thuisopleidingen hoger bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving, en wat kan ik er mee?
De grote Nederlandse opleiders bieden de studie aan via een online leeromgeving. Via dit systeem raadpleeg je belangrijke info rondom jouw cursus en kan er contact worden gezocht met de docenten. In deze speciale omgeving log je in om de volgende zaken te bekijken: oefeningen, webinars, oefenexamens, geluidsbestanden, praktijkvoorbeelden, video’s. Ook kan je opdrachten uploaden, en volgt – indien nodig – de reactie van jouw docent.


thuisstudie-cursussen-brazilian-wax

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren is sterk in opkomst. En er steeds meer aanbod. Onder andere Mindfulness tot een studie als Agile Scrum Foundation, en tegenwoordig dus ook de Brazilian Wax zelfcursus. Welke van de Nederlandse onderwijsinstellingen sluit aan bij mijn wensen en situatie? Bijgaand kun je meer vinden over de beste vijf thuisstudie-aanbieders van Nederland.

 1. NHA: 100% examengarantie
 2. LOI: Verplichte literatuur is vrijwel altijd inbegrepen
 3. NTI: MBO basisopleidingen
 4. Laudius: Unieke premium card
 5. Thuiscursus.nl: Erkende kwaliteit
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Is er voor studiekosten een belastingvoordeel mogelijk?

Een professionele thuisstudie Brazilian Wax online versneld volgen is haalbaar rond de €149,00. Maar het kan nog goedkoper. Jouw studiekosten kan je vaak aftrekken van het belastbare inkomen. Door deze regeling (studiefinanciering / duo) kan je wel eens een financiële meevaller krijgen. De volgende elementen mag je opgeven bij jouw belastingaangifte:

 • Het collegegeld of cursusgeld
 • Boeken of bepaalde software

Houd er rekening mee: er gelden strenge regels (februari 2024). Dit belastingvoordeel is alleen toepasbaar bij een cursus of studie die iets bijdraagt aan jouw huidige werk, of een nieuwe baan. We sommen dit nog even voor je op:

 • Het traject is geschikt voor jouw huidige- of toekomstige baan.
 • Er is sprake van een leertraject. Je moet de kennis dus opdoen onder toezicht van een begeleider van Thuiscursus.nl.
 • De studiekosten zelfstandig worden gedragen (niet vanuit een bedrijf).
 • De studiekosten moeten minimaal €250 zijn (per 52 weken). De jaarlijkse max is 15 duizend euro.

Een opleiding volgen op kosten van je werkgever
Een verdiepende cursus of deeltijd opleiding volgen wordt bij veel bedrijven aangemoedigd. Hoe komt dit? Het bedrijf waar je werkt plukt ook de vruchten van jouw kennis. Verder mag jouw baas jouw studiekosten weer aftrekken. Een uitgebreide cursus via jouw bedrijf volgen is dus voor beide partijen interessant. Soms mag je jaarlijks putten uit een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Brazilian Wax. Pols eens bij jouw manager of de HR-afdeling, samen kunnen jullie wellicht een mooi plan uitstippelen.

Heb jij al de eerste cursus Ontharing en Waxing achter de rug? En wil je nu de populaire techniek van Brazilian Wax in de vingers krijgen? Dan zit je helemaal goed met deze dynamische workshop!

In het land van samba en carnaval lopen de vrouwen er vaak schaars gekleed bij en is deze harstechniek erg in trek. Tijdens de cursus krijg je eerst meer info over huid- en haargroei, en ontdek je alles over de nodige producten en materialen. Daarna ga je zelf aan de slag en leer je haartjes snel en zo pijnloos mogelijk verwijderen. Ook het creëren van een vertrouwelijke en hygiënische omgeving is een belangrijk onderwerp.

Schrijf je nu in en maak je klanten helemaal zomerklaar!


Content
 • De geschiedenis van de Brazilian wax
 • Introductie huid- en haargroei
 • Producten en materialen
 • Het creëren van een veilige en vertrouwelijke omgeving
 • De technieken bij Brazilian wax
 • Verminderen van pijn
 • Nabehandeling

Competences
 • Jij ben een expert in Brazilian wax
 • Jij verwijdert haartjes zo pijnloos mogelijk
 • Jij creëert een vertrouwelijke en hygiënische omgeving
 • Jij hecht veel belang aan nazorg en geeft je klanten tips mee
 • Jij trekt met je expertise een heel nieuw publiek aan

Thuiscursus.nl opleidingsinformatie
Thuiscursus.nl Opleidingen

Plaats een reactie