nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Gelaatsverzorging

De cursus Gelaatsverzorging op afstand volgen, op jouw eigen tempo? Middels Thuisstudiezoeken.nl vind je uitgebreide info over erkende thuisstudies en opleidingen in het vakgebied van Beauty & Care. Ben jij toe aan een nieuwe carrière? Beginnen als ZZP’er? Of gewoon zin in totaal iets nieuws? Check en vergelijk gemakkelijk professionele thuisopleidingen van toonaangevende onderwijsaanbieders als Thuiscursus.nl en wie weet begin jij volgende week al met een thuiscursus Gelaatsverzorging! Zelf je studietempo bepalen, 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving, en uitstekende vakdocenten. Deze cursus is beschikbaar vanaf €339,00 via Thuiscursus.nl.

 • Zelf je studie indelen.
 • Een prettige online leeromgeving.
 • Alleen de bekwaamste docenten.
 • Geef een boost aan je carrière.
 • Vele malen goedkoper dan klassikaal.
 • In februari 2024 voordelige tarieven.

Opleiders thuisstudie Gelaatsverzorging februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
Thuiscursus.nlGelaatsverzorging3-6 maanden€339,00Meer informatie
Gelaatsverzorging thuis volgen

Snel het gewenste diploma op zak

De opleiding Gelaatsverzorging op eigen tempo vanuit huis volgen

Zoek je een andere baan? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Hoe jouw privésituatie er ook uit ziet, er is altijd een geschikte thuisstudie! Jij hoeft alleen nog maar te starten. Deze thuisstudie-vergelijker is in ieder geval een goed startpunt. In de vergelijker vergelijk je een breed spectrum van studies, (hobby) cursussen en beroepsopleidingen die passen bij jouw doelen. Wil jij ook doorgroeien binnen de categorie Beauty & Care? Verdiep je dan eens in de online thuisstudie Gelaatsverzorging(duaal of voltijd). Door het volgen van deze cursus doe je in korte termijn veel kennis op, zo snel of langzaam als jij dat wil. Uitstekend te combineren met je werk, andere interesses en een druk gezinsleven.

Hoe werkt thuis een opleiding volgen?
Starten met een cursus Gelaatsverzorging gaat erg gemakkelijk. In het bijgaande stappenplan komen de verschillende onderdelen aan bod:

 1. Selecteer de gewenste opleider en zoek uit welke opleiding bij je past.
 2. Vraag direct de gratis studiegids online aan of kies voor een gratis proefles om te kijken wat het niveau is, en hoe de online omgeving eruit ziet.
 3. Ben je enthousiast? Klik dan direct op “inschrijven” om dit rond te maken.
 4. Een medewerker zal je aanvraag beoordelen. Als je voldoet aan de toelatingseisen wordt het lesmateriaal naar je opgestuurd en kan je meteen inloggen op de online leeromgeving.
 5. Nu kun je starten met leren: waar en wanneer jij wilt je lesstof bestuderen en opdrachten inleveren. Uiteraard wordt je hierin begeleid door een professionele docent.
 6. Als je alles gehaald hebt krijg je het (branche)diploma. Een toekomstige werkgever kan daarnaar vragen.

Wat zijn de huidige kosten van een Gelaatsverzorging thuisopleiding?

De motivatie voor het volgen van een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is de relatief voordelige prijs die je betaald i.v.m. klassikale opleidingen. Waarom is het zo voordelig? Normaal gesproken eist het geen kostbare studieboeken. Veel van de documentatie open je gewoon via internet via bijvoorbeeld je smartphone, tablet of laptop. Verder bespaar je fors op reiskosten, en werken ze met minder dure docenten. Vanzelfsprekend is er een vast aanspreekpunt aanwezig die jou door het traject helpen. De opleiding Gelaatsverzorging wordt al aangeboden vanaf €339,00 via Thuiscursus.nl. De kosten worden gevormd door:

 • Alle studiematerialen, literatuur, opdrachten (dit kun je vaak optioneel hardcopy ontvangen).
 • Een vakkundige mentor van Thuiscursus.nl.
 • Overal toegang tot de lesmaterialen en opdrachten.
 • De examens (soms op locatie).
 • Mogelijk met accreditatie en diplomering.
Kies voor een erkende thuisstudie

Binnen no-time een echte opleiding starten

Veelgestelde vragen over thuisstudies

Een groeiend aantal volwassenen willen een thuisstudie volgen. De hoge mate van flexibiliteit en de variatie in thuisopleidingen zorgt voor tienduizenden nieuwe aanmeldingen per jaar. Maar er zijn ook vragen en onduidelijkheden. Hoe werkt het precies, en sluit het aan bij mijn wensen? In de volgende paragraaf besteden we aandacht aan de meest gestelde vragen over zelfstandige Gelaatsverzorging thuisstudies.

Wanneer kan ik beginnen met mijn cursus?
Een van de grootste voordelen van een thuiscursus Gelaatsverzorging: studeren op de momenten wanneer het jou past. Veel van de lesmaterialen zijn namelijk online. Nadat jouw inschrijving is goedgekeurd krijg je bij veel aanbieders dezelfde- of de volgende dag de relevante digitale informatie. Een paar dagen later worden de studieboeken e.d. bij je thuis afgeleverd (niet verplicht bij alle studies). De cursus heeft een looptijd van ongeveer 3-6 maanden. Wanneer je het gemakkelijk aankunt hoeft het niet eens zo lang te duren. Kom je er even niet aan toe? Dit is geen probleem, alleen stijgen de kosten dan wel.

Welke vooropleiding heb ik nodig?
Hierover is vaak veel onduidelijkheid. Cursussen en veel taalstudies zijn erg flexibel in hun starteisen. Heb je interesse in een langdurige intensieve MBO of HBO studie? In dat geval ligt het vaak wel iets complexer. In de regel is een specifieke Gelaatsverzorging vooropleiding wel een minimum. Men kan ook kiezen voor een 21+ toetsof op basis van een eerder gevolgd programma. In de beschrijving van de opleiding vind je meer informatie met betrekking tot toelatingseisen van deze cursus.

Haal ik ook een officieel diploma?
De diverse opleidingen (MBO / HBO / WO) van bedrijven zoals onder andere NHA worden erkend door het ministerie van Onderwijs. Dit wil zeggen dat deze diploma’s gelijkstaan aan een diploma van een hogeschool als ROC Midden Nederland. Tevens krijg je bij deze thuiscursussen doorgaans een gerenommeerd branchediploma zoals branchediploma verzekeringen. Bij korte cursussen en trainingen kan men rekenen op een officieel instituutsdiploma. Zo is het voor iedereen duidelijk dat jij tijd en energie hebt geïnvesteerd in jouw ontwikkeling. Het draagt dus altijd iets bij aan jouw CV.

Kan ik deze opleiding ook klassikaal doen?
Meerdere onderwijs-bedrijven hebben ze mogelijkheid voor een Gelaatsverzorging klassikaal. Het prettige aan klassikaal studeren is: je kunt ervaringen en kennis delen face to face spreken van de docent en extra uitleg voor toetsen en examens. Minder prettig: je moet jouw agenda erop aanpassen. Er zijn een aantal start periodes per jaar. Vaak zijn de prijzen van klassikaal studeren meer dan thuis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving en hoe werkt het?
Vrijwel alle opleiders beschikken over een speciale online leeromgeving. Via dit systeem tref je de noodzakelijke software en documentatie voor je cursus en kan je bijvoorbeeld vragen stellen. In deze internet omgeving tref je zaken als webinars, geluidsbestanden, het lesmateriaal, praktijkvoorbeelden, oefenexamens, oefeningen. Ook lever je hier jouw huiswerk in, en ontvang je feedback van jouw begeleider.


thuisstudie-cursussen-gelaatsverzorging

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren is enorm populair. En er steeds meer aanbod. Onder andere Associate degree Sociaal werk in de zorg tot een opleiding als Cupcakes Bakken, en tegenwoordig dus ook de Gelaatsverzorging zelfcursus. Welke onderwijsinstelling relevant is voor mijn wensen en situatie? Onderstaand vind je een opsomming met de meest gekozen thuisstudie-aanbieders.

 1. NHA: Gebruiksvriendelijke online leeromgeving
 2. LOI: Meer dan 1.000 opleidingen
 3. NTI: Je ziet stap voor stap wat je moet lezen, oefenen en welk huiswerk je kunt maken.
 4. Laudius: Prettige digitale leeromgeving
 5. Thuiscursus.nl: Flexibel studeren waar en wanneer jij wil
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn studiekosten belastingtechnisch aftrekbaar?

Je eigen thuisstudie Gelaatsverzorging online volgen kan al vanaf €339,00. Maar wie slim is, kan nog goedkoper thuis een studie volgen. De gemaakte kosten (denk aan boeken en lesgeld) zijn namelijk een interessante aftrekpost in je belastingaangifte. Door deze regeling (studiefinanciering / duo) vallen de studiekosten dus nog een stuk lager uit. De belangrijkste elementen kan je invullen bij het doen van de aangifte:

 • Lesgeld, cursusgeld, lesgeld of examengeld
 • Studiematerialen zoals boeken en readers

Let op: je kunt niet zomaar elke cursus of opleiding volgen en de kosten aftrekken (februari 2024). Je mag de kosten alleen aftrekken als het gaat om een beroepscursus die van belang is voor je toekomstige werkveld (of huidige functie). Let altijd even op deze aspecten:

 • De cursus is gericht op jouw huidige werk, of jouw toekomstige werk.
 • Er moet een leertraject zijn. Dit houdt in dat er een begeleider of docent bij betrokken is van Thuiscursus.nl.
 • De studiekosten zelfstandig worden gedragen (niet vanuit een bedrijf).
 • De totale kosten zijn ten minste €250,00 (per 52 weken). Als max kan er €15.000 worden ingediend.

Een opleiding volgen op kosten van je werkgever
Een training, cursus of deeltijd thuisstudie volgen wordt bij veel bedrijven aangemoedigd. De reden hiervoor? Jouw bedrijf heeft natuurlijk ook baat bij de kennis die jij opdoet. Ook zijn studiekosten zakelijk als investering aftrekbaar. Een erkende studie via de werkgever doen is dus voor beide partijen interessant. Bij veel bedrijven mag jij een beroep doen op het studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Gelaatsverzorging. Ga eens om tafel met jouw manager, wanneer de neuzen dezelfde kant opstaan kan hier iets moois uit groeien.

Heb jij veel affiniteit met gezichtsverzorging? En lijkt werken in de wereld van beauty & wellness je wel iets? Schrijf je dan in voor onze professionele opleiding Gelaatsverzorging!

Tijdens deze beautygerichte opleiding leer je hoe je jouw klanten verwent, dankzij een ontspannende gezichtsverzorging. Er bestaat een scala aan verschillende materialen voor gelaatsverzorging, hier word jij wegwijs in gemaakt. Verder leert jouw docent, een specialist met jarenlange praktijkervaring, je hoe je op de hoogte blijft van de laatste schoonheidsverzorgingstechnieken.

Start nu met Gelaatsverzorging en laat jouw klanten weer stralen op de korte én lange termijn!


Content
 • Hoe verwen ik mijn klanten met een ontspannende gezichtsverzorging?
 • Laat je klanten stralen op langere termijn
 • Leer rekening houden met verschillende gelaatstypes
 • Hoe raak ik wegwijs uit de verschillende materialen
 • Hoe vind ik mijn eigen weg in de verzorgingswereld?
 • Hoe blijf ik op de hoogte van de laatste nieuwe technieken in de schoonheidsverzorging?

Competences
 • Klanten met verschillende huidtypes laten stralen
 • Kunnen werken met materialen
 • Op de hoogte kunnen blijven van nieuwe technieken

Thuiscursus.nl opleidingsinformatie
Thuiscursus.nl Opleidingen

Plaats een reactie