nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Outlook

De cursus Outlook zelfstandig vanuit huis volgen? Aan de hand van onze vergelijkingstool tref je de beste thuisstudies en cursussen in de categorie Computer Skills. Een nieuwe stap in je carrière? Wil je een eigen zaak starten? Of meer zin in totaal iets nieuws? Check en vergelijk simpel en snel populaire thuiscursussen en studies van respectabele instellingen als NCOI en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van een thuiscursus Outlook! Op een flexibele manier studeren, online inzicht in je studiemateriaal en voortgang, en goede begeleiding. Deze cursus is er al vanaf €159,00 bij een erkende aanbieder als Thuiscursus.nl.

 • Alles helemaal zelf inplannen.
 • Online account met studieplanning.
 • Uitstekende docenten.
 • Leren van situaties uit de praktijk.
 • Goedkoper dan het reguliere onderwijs.
 • In februari 2024 voordelig geprijsd.

Vergelijk thuisstudies Outlook februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
Thuiscursus.nlOutlook (Microsoft)3-6 maanden€159,00Meer informatie
Outlook (Microsoft) digitaal vanuit huis

Uitstekend te combineren naast jouw baan

De opleiding Outlook flexibel vanuit huis starten

Groeien naar een hogere functie? Zoek je een uitdaging in een heel andere branche? Wat er bij jou ook speelt, iedereen kan studeren en leren. Het is nu aan jou om er werk van te maken. www.thuisstudiezoeken.nl kan jou hierbij helpen. Met onze vergelijker vind je een ruim aanbod zelfstudies, thuiscursussen en opleidingen waarmee jij al je doelstellingen kan behalen. Verder groeien binnen het domein Computer Skills? Overweeg dan ook zeker de online thuisstudie Outlook (Microsoft)(duaal of voltijd). Aan de hand van deze cursus doe je in korte termijn veel kennis op, op het moment dat het jou uitkomt. Een mooie oplossing als je wilt studeren naast een drukke baan, buitenschoolse activiteiten en het gezin.

Hoe gaat het precies in z’n werk?
Het deelnemen aan een cursus Outlook is online snel te regelen. Door middel van het stappenplan hieronder gaan we er verder op in:

 1. Klik op een van de onderwijsinstellingen en zoek uit welke opleiding bij je past.
 2. Vraag direct de gratis studiegids online aan of kies voor een gratis proefles om uit te zoeken of het niveau bij je past.
 3. Kan jij niet wachten om te beginnen? Klik dan direct op “inschrijven” om dit rond te maken.
 4. Jouw aanmelding wordt bekeken. Zijn de (betaal) gegevens correct, dan komt het lesmateriaal jouw kant op en kan je inloggen in de e-learning omgeving.
 5. Het traject gaat nu van start: zelf je studietijd indelen en het lesmateriaal doornemen en examens maken. Natuurlijk krijg je begeleiding van een professionele docent.
 6. Alles afgerond? Dan krijg je een diploma of getuigschrift. Een bewijs van het behalen van deze opleiding.

Wat zijn de kosten van een Outlook thuisopleiding?

Een positief aspect van een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is dat het stukken goedkoper is dan klassikaal studeren. Waarom is het zo voordelig? Men vraagt niet van je zelf veel boeken te kopen. Veel van de documentatie kan je terugvinden in jouw digitale leeromgeving op jouw telefoon of PC (ook tablets). Daarnaast hoef je niet te reizen en zijn er minder docenten benodigd. Doorgaans is er een coach of begeleider die jou gedurende de studie helpt. De opleiding Outlook (Microsoft) kun je al volgen vanaf €159,00 via bijvoorbeeld Thuiscursus.nl. Daarbij zijn de volgende zaken doorberekend :

 • De leerstof (dit kun je vaak optioneel hardcopy ontvangen).
 • Een vast aanspreekpunt van Thuiscursus.nl.
 • Toegang tot een online leeromgeving.
 • Examens en eventuele herexamens.
 • Een officieel diploma met accreditatie.
Investeer in jezelf met een thuisstudie

In razendsnel tempo jouw diploma op zak

Bekijk veelgestelde vragen over thuisopleidingen

Een groot deel van de medewerkers willen een thuisstudie volgen. De flexibele manier van studeren en het uitgestrekte aanbod in thuisstudies zorgt voor tienduizenden nieuwe aanmeldingen per jaar. Tegelijkertijd merken we ook dat er veel vragen zijn. Hoe werkt het precies, en is het wat voor mij? In het gedeelte hieronder behandelen we de meest voorkomende vragen aangaande zelfstandige Outlook (Microsoft) thuisstudies.

Kan ik direct beginnen met de cursus?
Een van de grootste voordelen van een thuiscursus Outlook: de maximale flexibele studietijden en begeleiding. De lesstof is grotendeels digitaal. Na jouw inschrijving en betaling krijg je bij veel aanbieders dezelfde dag al het digitale lesmateriaal. Kort daarna wordt het hardcopy materiaal thuisbezorgd (soms kan het alleen met digitale middelen). De cursus heeft een looptijd van grofweg 3-6 maanden. Dikwijls kun je het natuurlijk sneller afronden. Lukt het niet in deze periode? Je kunt de studietijd wat oprekken, maar de maandelijkse kosten blijven wel doorlopen.

Is een vooropleiding verplicht?
Hier merken we grote verschillen tussen opleiders en studies. Cursussen en veel taalstudies zijn voor iedereen vrij toegankelijk. Ben jij van plan te starten met een HBO / WO opleidingstraject? Dan kunnen er wel eens strengere toelatingseisen gelden. In sommige gevallen is een passende Outlook vooropleiding een van de voorwaarden. Als alternatief vragen ze vaak een 18+ examen of een specifiek overgangsbewijs. Op de opleidingspagina kun je terecht voor alle noodzakelijke details betreffende de toelatingseisen van deze cursus.

Is er ook een officieel diploma wat ik ontvang?
De MBO-, HBO en Masteropleidingen van scholen zoals NCOI zijn gekeurd door het ministerie van Onderwijs in Nederland. Je mag er dan op vertrouwen dat deze afstandopleidingen even waardevol is als een cursus bij een school zoals Islamitische Universiteit Rotterdam. Mogelijk kan je ook rekenen op een erkend branchediploma zoals branchediploma pedicure. Bij een deel van de (hobby)cursussen ontvang je vaak een officieel instituutsdiploma. Zodoende kan jij laten zien dat je een bepaalde cursus met succes hebt gevolgd. Het draagt dus altijd iets bij aan jouw CV.

Wat zijn de voordelen ten opzichte van klassikaal studeren?
Verschillende scholen bieden ook een Outlook klassikaal. De reden waarom veel mensen klassikaal studeren zijn: je kunt veel leren van andere cursisten, meer directe feedback van je docent en de examenhulp (bespreken van de vragen). Onthoud wel: je kunt niet zomaar ergens beginnen. Er zijn een aantal start periodes per jaar. Daarnaast zijn de tarieven van klassikaalstuderen fors hoger dan een thuiscursus bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Hoe werkt de digitale leeromgeving?
Vrijwel alle opleiders bieden de studie aan via een online leeromgeving. In deze omgeving tref je de noodzakelijke software en documentatie voor je cursus en kan je vragen stellen aan jouw docent. Met jouw online lesomgeving kun je terecht voor ondermeer video’s, geluidsbestanden, oefenexamens, praktijkvoorbeelden, webinars, oefeningen. Verder lever je hier opdrachten in, en ontvang je feedback van jouw begeleider.


thuisstudie-cursussen-outlook

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Steeds meer volwassenen beginnen met studeren op afstand. Het assortiment opleidingen breidt jaarlijks uit. Dat gaat van Werken met baby’s in de kinderopvang tot een opleiding als MBO Grafisch ontwerpen, en sinds kort dus ook de Outlook zelfcursus. Echter hoe kan ik achterhalen welke onderwijsinstelling rijmt met mijn situatie? Onderstaand vergelijk jij zelf de beste thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: 5 jaar lang je huiswerk insturen
 2. LOI: Kies uit meer dan 1000 opleidingen
 3. NTI: Start elk moment met jouw opleiding.
 4. Laudius: Studeren in je eigen tempo
 5. Thuiscursus.nl: Docenten met ervaring uit het vak
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik studiekosten terug krijgen van de belastingdienst?

De thuisstudie Outlook (Microsoft) online versneld volgen is mogelijk vanaf €159,00. De kans is groot dat je het netto nog minder kost. De gemaakte kosten (denk aan boeken en lesgeld) mag je (deels) aftrekken van de belasting. Door dit belastingvoordeel (studiefinanciering / duo) kan je wel eens een financiële meevaller krijgen. De relevante zaken zijn aftrekbaar van de belasting:

 • Lesgeld, collegegeld of instellingscollegegeld
 • Studiematerialen zoals boeken en readers

Opgelet: er zijn wel strenge voorwaarden (februari 2024). Het is alleen toe te passen bij kosten voor een beroepsopleiding die iets bijdraagt aan je toekomstige werkveld (of huidige functie). De voorwaarden zijn als volgt:

 • Het traject is van belang voor jouw huidige- of toekomstige baan.
 • Het moet gaan om een leertraject. Dit houdt in dat er een begeleider of docent bij betrokken is van Thuiscursus.nl.
 • De studiekosten niet vanuit een zakelijk potje worden vergoed.
 • De gemaakte studiekosten zijn minimaal €250,00 (per 12 maanden). Als max kan er €15.000 worden ingediend.

Betaalt mijn werkgever mijn studie?
Een extra cursus, training of deeltijd opleiding doen wordt vaak aangemoedigd door de werkgever. Wat is daarvan de reden? Jouw bedrijf heeft ook gewin bij de vaardigheden die jij aanleert. Daarnaast zijn studiekosten ook weer aftrekbaar voor de werkgever. Een relevante opleiding via je werk volgen is dus voor beide partijen interessant. Vaak is er een speciaal studiebudget voor een afstandsopleiding Outlook. Pols eens bij jouw manager of de HR-afdeling, er is vaak meer mogelijk dan jij denkt.

Met Microsoft Outlook kun je niet alleen e-mails ontvangen en versturen, maar ook je agenda beheren, afspraken inplannen en belangrijke notities bewaren.

In deze thuisstudie leer je professioneel werken met de vele opties van dit handige e-mailprogramma. Binnen de kortste keren organiseer jij al je werk op een efficiënte en overzichtelijke manier!

Lijkt het je handig om je agenda, taken en relaties allemaal via één programma te kunnen beheren? En zou je graag tijd overhouden voor andere dingen? Schrijf je dan in voor de cursus en word expert in MS Outlook!


Content
 • De eerste kennismaking met MS Outlook
 • Een nieuw account aanmaken
 • Basisbeginselen
 • Outlook: de kneepjes van het vak

Competences
 • Een nieuw account aanmaken
 • De basishandelingen in Outlook uitvoeren
 • Slimme tips toepassen in Microsoft Outlook

Thuiscursus.nl opleidingsinformatie
Thuiscursus.nl Opleidingen

Plaats een reactie