nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Puppytrainer

De cursus Puppytrainer thuis volgen met goede begeleiding? Met deze thuisstudie vergelijker lees je alles over erkende thuisstudies en opleidingen waarmee jij verder komt binnen het domein Animal Care. Wil je hogerop in je carrière? Wil je jouw eigen baas worden? Of anderzijds iets leren wat je heel leuk vindt? Check en vergelijk heel eenvoudig veel gekozen thuisopleidingen en cursussen van vooraanstaande aanbieders van thuisstudies als Leidse Onderwijs Instellingen (LOI) en vraag vrijblijvend een brochure aan voor een thuiscursus Puppytrainer! Kies zelf hoe snel je wilt studeren, up-to-date lesmateriaal, en uitstekende vakdocenten. Deze cursus kun je al volgen vanaf €239,00 bij een erkende aanbieder als Thuiscursus.nl.

 • In jouw eigen tempo studeren.
 • Duidelijke planning en studiewijzers.
 • Docenten uit het werkveld.
 • Lessen met een focus op de praktijk.
 • Ook zakelijk interessante mogelijkheden.
 • In februari 2024 aantrekkelijk geprijsd.

Alle thuisstudies Puppytrainer februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
Thuiscursus.nlPuppytrainer3-6 maanden€239,00Meer informatie
Puppytrainer zelf thuis volgen

Up-to-date lesmateriaal en docenten uit het vak

De opleiding Puppytrainer vanuit huis volgen

Is het tijd voor de volgende stap? Ambieer je een nieuwe baan? Wat jouw situatie ook is, er is altijd een geschikte thuisstudie! Maar je moet wel ergens beginnen. De website thuisstudiezoeken.nl is daarbij het ideale startpunt. Middels onze vergelijker vind je een breed spectrum van thuisstudies, taal- en hobbycursussen waarmee jij al je doelstellingen kan behalen. Wil je verder leren binnen het domein Animal Care? Een goede optie is de online thuisstudie Puppytrainer(duaal of voltijd). Door het volgen van deze cursus krijg jij alle onmisbare lesstof, volledig op jouw eigen tempo. Jij kan studeren op deze manier combineren met jouw huidige baan, muzikale bezigheden en jouw familie.

Hoe werkt thuis een opleiding volgen?
Van start gaan met een cursus Puppytrainer is niet moeilijk. In het onderstaande stappenplan gaan we dit stap voor stap bij langs:

 1. Maak een keuze voor een van de opleiders en lees meer details over de cursus.
 2. Geïnteresseerden kunnen een gratis studiegids aanvragen, of kies de optie voor een gratis proefles om uit te zoeken of het niveau bij je past.
 3. Ben je enthousiast? Je kunt meteen online inschrijven.
 4. Een medewerker zal je aanvraag beoordelen. Zijn de (betaal) gegevens correct, dan ontvang je het lesmateriaal en kan je meteen inloggen.
 5. Het traject gaat nu van start: op de momenten dat je tijd hebt lesstof en boeken doornemen en klassikaal onderwijs volgen. Zoals je mag verwachten wordt je hierin begeleid door een docent met ervaring uit de praktijk.
 6. Alles afgerond? Dan krijg je het (branche)diploma. Je bent klaar voor de volgende stap!

Actuele prijzen Puppytrainer thuisopleiding?

Een positief aspect van een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is dat het stukken goedkoper is dan klassikaal studeren. Wat daar de reden voor is? Er zijn geen dure boeken of lesmaterialen. Veel lesmaterialen kun je digitaal raadplegen, bijvoorbeeld op jouw smartphone, tablet of laptop. Daarnaast hoef je niet te reizen en zijn er minder docenten nodig voor deze opleidingen. Natuurlijk is er een persoonlijke begeleider die jou gedurende de studie helpt. De opleiding Puppytrainer kun je al volgen vanaf €239,00 bij o.a. Thuiscursus.nl. Deze kosten komen tot stand door bijvoorbeeld:

 • Alle theorie en opdrachten (meestal ook per post te krijgen).
 • Een vast aanspreekpunt van Thuiscursus.nl.
 • Altijd en overal toegang tot de oefenstof.
 • Eventuele examens en toetsen.
 • Het (instituut) diploma / accreditatie.
Ga aan de slag met een thuisopleiding

Een thuisstudie was nog nooit zo eenvoudig

Veelgestelde vragen over thuisstudies

Veel mensen geven de voorkeur aan een thuisstudie. De flexibele manier van studeren en het enorme aanbod maakt het alleen maar leuker. Tegelijkertijd merken we ook dat er veel vragen zijn. Kan ik zomaar beginnen, en is deze opleiding wel geschikt? Onderstaand vind je enkele prangende vragen rondom zelfstandige Puppytrainer thuisstudies.

Hoe snel kan ik beginnen met mijn cursus?
Het grote gemak van een thuiscursus Puppytrainer: je kunt helemaal zelf bepalen wanneer je begint. De lesstof is grotendeels digitaal. Nadat jouw inschrijving is goedgekeurd krijg je bij veel aanbieders dezelfde dag nog alle digitale materialen. Een paar dagen later worden alle materialen ook netjes bezorgd aan huis (indien gewenst). De cursus heeft een looptijd van zo’n 3-6 maanden. In veel gevallen kun je het natuurlijk sneller afronden. Kom je er even niet aan toe? Dit is geen probleem, alleen stijgen de kosten dan wel.

Is een relevante vooropleiding verplicht?
Dat verschilt per studie. Korte opleidingen en cursussen kan iedereen op elk moment beginnen. Ben je aan het kijken naar een MBO of HBO studie voor lange termijn? Dan moet je vaak wel voldoen aan bepaalde eisen. Vaak is een matchende Puppytrainer vooropleiding vereist. Vaak is er ook een mogelijkheid voor een 21+ toetsof een bepaald certificaat. In de folder van de school vind je aanvullende informatie m.b.t. de toelatingseisen van deze cursus.

Krijg ik een officieel diploma?
De MBO-, HBO en Masteropleidingen van bedrijven zoals o.a. NHA zijn gekeurd door het ministerie van Onderwijs in Nederland. Op die manier weet je dat deze diploma’s even waardevol is als een cursus bij een school zoals Roc’s. Tevens ontvang je na het volgen van thuisstudies soms een serieus branchediploma zoals NEVI. Bij een meer praktische of hobbymatige cursus wordt je beloond met een mooi officieel instituutsdiploma. Zodoende maak jij kenbaar dat jij bepaalde capaciteiten hebt geleerd. In die zin heeft het absoluut waarde in de markt.

Wat zijn de voordelen ten opzichte van klassikaal studeren?
Verscheidene onderwijs-bedrijven verstrekken ook een Puppytrainer klassikaal. Het aantrekkelijke van een klassikale studie is: de interactie met andere studenten, meer achtergrondinformatie en uitgebreide hulp voor toetsing en examens. Het minpunt is: het is eigenlijk wel noodzakelijk om de lessen aanwezig te zijn. Vaak starten de opleidingen in september of februari. Daarnaast zijn de tarieven van klassikaalstuderen meer dan thuis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving en hoe werkt het?
De populaire opleiders beschikken over een speciale online leeromgeving. In dit systeem download je alles wat je nodig hebt voor jouw cursus en kan je overleggen met de docent. Via jouw account kun je terecht voor ondermeer webinars, oefenexamens, oefeningen, het lesmateriaal, praktijkvoorbeelden, geluidsbestanden. Ook kan je opdrachten uploaden, en vind je feedback van jouw docent.


thuisstudie-cursussen-puppytrainer

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren is enorm populair. Je kunt vrijwel alles online studeren. Bijvoorbeeld HBO Coaching psychologie tot bijvoorbeeld HBO Taalkunde, en tegenwoordig dus ook de Puppytrainer zelfcursus. Welke onderwijsinstelling in Nederland past bij mijn persoonlijke wensen? In de beschrijving hierna vind je een opsomming met de beste thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: Erkenning door het ministerie van onderwijs
 2. LOI: Erkende en enige particuliere hogeschool met overheidskeurmerk voor kwaliteitszorg, ITK
 3. NTI: Diverse masterprogramma’s
 4. Laudius: Vandaag nog van start met jouw studie
 5. Thuiscursus.nl: Studeren op een tempo dat bij jou past
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik de studiekosten aftrekken?

Naast je baan een thuisstudie Puppytrainer online versneld volgen doe je vanaf €239,00. Wist je dat het nog goedkoper kan? Boeken, lesgeld e.d. zijn in veel gevallen voor een groot deel aftrekbaar. Door dit belastingvoordeel (studiefinanciering / duo) kunnen je studiekosten wel een flink verlaagd worden. Deze onderdelen mag je aftrekken:

 • Collegegeld / cursusgeld
 • De benodigde vakliteratuur en lesstof

Opmerking: er zijn wel strenge voorwaarden (februari 2024). Het belastingvoordeel gaat alleen op bij een beroepscursus die belangrijk is voor je toekomstige werkveld (of huidige functie). Het gaat dan om de volgende voorwaarden:

 • De opleiding levert een bijdrage aan de baan van je toekomst (of huidige werk).
 • Het moet gaan om een leertraject. Dat wil zeggen: er moet begeleiding zijn van Thuiscursus.nl.
 • De kosten worden niet door iemand anders vergoed.
 • De totale kosten moeten minimaal €250 zijn (p/jaar) en nooit hoger dan €15.000.

Een opleiding volgen op kosten van je werkgever
Een opleiding of cursus volgen wordt bij veel bedrijven aangemoedigd. De reden hiervoor? Jouw werkgever heeft direct profijt van jouw kennis en vaardigheden. Overigens zijn studiekosten ook weer aftrekbaar voor de werkgever. Een uitgebreide cursus via de werkgever starten heeft pluspunten voor beide partijen. Doorgaans kun je gebruik maken van een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Puppytrainer. Gooi eens een balletje op bij de personeelsmanager, zij kunnen je daarover meer vertellen.

Een pup die je aankijkt met grote ogen en een schuin kopje zou je al snel alles geven wat ‘ie wil, toch?
Dat is misschien verleidelijk, maar het is heel belangrijk dat elke pup goed opgevoed en opgeleid wordt. Je wilt natuurlijk niet dat een puppy bijt, blaft, springt en plast wanneer het hem uitkomt!
Een hond opleiden is een intensief proces, waar jij na deze thuisstudie alles vanaf weet. Je leert honden zindelijk maken, toont ze het verschil tussen goed en fout en laat ze allerlei belangrijke bevelen opvolgen. De puppy’s die jij opvoedt zijn niet alleen schattig, maar ook sterk, gezond én super gehoorzaam!

Content
 • Voor de aankoop
 • Raskeuze en puppykeuze
 • De verschillende FCI-groepen en rassen
 • Puppykeuze
 • Champelltest
 • Thuiskomst
 • Hond in de auto
 • Huisregels
 • Nieuwe inzichten hondentraining
 • Basis trainingsregels
 • Veel voorkomende problemen
 • Spelen met je hond
 • Castratie en sterilisatie
 • Vakantie
 • Giftig voedsel voor de hond

Competences
 • Passende puppykeuzes kunnen maken
 • Een puppy kunnen opvoeden
 • Anderen kunnen helpen met hun pup

Thuiscursus.nl opleidingsinformatie
Thuiscursus.nl Opleidingen

Plaats een reactie