loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak

Thuisstudie Kattenfokker

De cursus Kattenfokker flexibel en snel thuis volgen? Met deze thuisstudie vergelijker kom je in aanraking met talloze thuisstudies, cursussen en trainingen in de categorie Animal Care. Een nieuwe stap in je carrière? Beginnen als ZZP’er? Of gewoon een opleiding of cursus volgen die je leuk lijkt? Bekijk en vergelijken simpel en snel goede studies en thuiscursussen van erkende opleiders als Thuiscursus.nl en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van een thuiscursus Kattenfokker! Zelf je studietempo bepalen, 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving, en de beste docenten. Deze cursus is beschikbaar vanaf €259,00 via Thuiscursus.nl.

 • Niet gebonden aan lesdagen.
 • Digitale leeromgeving.
 • Vakkundige docenten en begeleiders.
 • De lessen altijd 100% bij de tijd.
 • Vele malen goedkoper dan klassikaal.
 • In september 2022 aantrekkelijk geprijsd.

Alle thuisstudies Kattenfokker september 2022

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
Thuiscursus.nlKattenfokker3-6 maanden€259,00Meer informatie
Kattenfokker vanuit huis volgen

Flexibel studeren met uitstekende begeleiding

De opleiding Kattenfokker zelfstandig thuis volgen

Wil jij promotie maken? Zoek je een uitdaging in een heel andere branche? Wat jouw niveau ook is, er liggen verschillende uitdagingen klaar. Het wordt tijd om gewoon te beginnen. Deze thuisstudie-vergelijker is daarbij het ideale startpunt. Op deze website vind je ontzettend veel thuisopleidingen en taal/hobbycursussen waarmee je verder komt in jouw huidige of nieuwe carrière. Zoek jij naar een nieuwe ambitie binnen het thema Animal Care? Bekijk dan uiteraard eens de online thuisstudie Kattenfokker. Met deze cursus leer je de onderdelen van het vak, altijd waar en wanneer jij wilt. Jij kan studeren op deze manier combineren met een drukke baan, muziek of sport en jouw familie.

Hoe werkt zo’n thuisstudie?
Van start gaan met een cursus Kattenfokker regel je razendsnel online. Hieronder gaan we er verder op in:

 1. Klik op een van de getoonde aanbieders en lees meer details over de cursus.
 2. Vraag direct de gratis studiegids online aan of neem direct een gratis proefles om feeling te krijgen bij het lesmateriaal.
 3. Ben jij overtuigd? Je kunt je dan direct aanmelden.
 4. De opleider bekijkt jouw aanmelding. Als alle gegevens compleet zijn zul jij het benodigde lesmateriaal ontvangen en kan je meteen inloggen.
 5. Het traject gaat nu van start: je kunt waar en wanneer je wilt het lesmateriaal doornemen en toetsen maken of opdrachten inleveren. Vanzelf wordt je ondersteund door een vakkundige docent.
 6. Zodra je alle opdrachten en examens hebt afgerond krijg je een diploma of getuigschrift. Je bent klaar voor de volgende stap!

Wat zijn de tarieven van een Kattenfokker thuisopleiding?

De motivatie voor het volgen van een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is de relatief voordelige prijs die je betaald i.v.m. klassikale opleidingen. Waarom is een thuisstudie financieel interessant? Men vraagt niet van je zelf veel boeken te kopen. Een belangrijk deel van het lesmateriaal kan je terugvinden in jouw digitale leeromgeving, dit kan op vrijwel elk apparaat zoals een tablet, smartphone of laptop. Tevens heb je geen onkosten voor het reizen en werken ze met minder dure docenten. Wel bieden ze een persoonlijke begeleider die jou ondersteunt. De opleiding Kattenfokker kan men aanschaffen vanaf €259,00 bij bijv. Thuiscursus.nl. Thuisstudie kosten worden gevormd door de volgende factoren:

 • Alle theorie en opdrachten (dit kun je vaak optioneel hardcopy ontvangen).
 • Vaste adviseur en ondersteuner van Thuiscursus.nl.
 • Toegang tot digitaal naslagwerk.
 • Toetsen maken, thuis of op locatie.
 • Afronding met certificaten en accreditatie.
Ervaar de flexibiliteit van een thuisstudie

Moeiteloos een opleiding halen vanuit huis

Wat je moet weten over thuis studeren (FAQ)

Een aanzienlijk aantal jongeren willen een thuisstudie volgen. De maximale vrijheid en het grote aanbod aan opleidingen maakt het alleen maar leuker. Aan de andere kant is er ook best wat onduidelijkheid. Hoe werkt het precies, en past het bij mijn ambities? In het overzicht hierna geven we antwoord op de vragen die we het meest horen over zelfstandige Kattenfokker thuisstudies.

Wanneer kan ik beginnen met mijn cursus?
Een van de grootste voordelen van een thuiscursus Kattenfokker: je kan elke week starten met deze opleiding. Veel van de lesmaterialen zijn namelijk online. Zo snel als jouw inschrijving wordt goedgekeurd ontvang je meestal à la minute de digitale studiestof. Binnen afzienbare tijd wordt het hardcopy materiaal thuisbezorgd (soms is dit optioneel). De cursus is vaak af te ronden in gemiddeld 3-6 maanden. Dikwijls kan het soms nog een stuk sneller. Onverwachte drukte? Dan mag je er ook gerust wat langer over doen.

Is een vooropleiding verplicht?
Hier merken we grote verschillen tussen opleiders en studies. (Hobby)cursussen zijn voor iedereen vrij toegankelijk. Ben je aan het kijken naar een geaccrediteerde MBO / HBO beroepsopleiding? Dan kunnen er wel eens strengere toelatingseisen gelden. Vaak is een matchende Kattenfokker vooropleiding een harde eis. Soms kan er worden gekozen voor een 18 plus-examen of op basis van een eerder gevolgd programma. In de beschrijving van de opleiding vind je de verdere details over de toelatingseisen van deze cursus.

Haal ik ook een officieel diploma?
De MBO, HBO en WO-opleidingen van onderwijsaanbieders zoals bijvoorbeeld Fontys zijn alleen bekend bij het ministerie van Onderwijs. Dit wil zeggen dat deze thuisopleidingen gelijkstaan aan een diploma van een hogeschool als Amsterdam School of Real Estate. Daarnaast zul je mogelijk recht hebben op een erkend branchediploma zoals NIMA. Als je kiest voor een meer hobbymatige cursus wordt je beloond met een mooi officieel instituutsdiploma. Zodoende kan jij laten zien dat je een bepaalde cursus met succes hebt gevolgd. Erg waardevol dus voor je CV (als aanvulling).

Kan ik ook kiezen voor een klassikale opleiding?
Verschillende onderwijs-bedrijven geven ook een Kattenfokker klassikaal. Mensen kiezen regelmatig voor een klassikale studie vanwege: meer contactmomenten met andere studenten, de mogelijkheid tot een een-op-een gesprek met de docent en de examens (meer inzicht in de antwoorden). Onthoud wel: het is eigenlijk wel noodzakelijk om de lessen aanwezig te zijn. Je hebt rekening te houden met de beperkte startperiodes. Ook is de prijs van klassikaal studeren hoog als je het afzet tegen een thuisopleiding bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving?
De grote Nederlandse opleiders maken het studeren aangenaam dankzij een online leeromgeving. In deze omgeving raadpleeg je belangrijke info rondom jouw cursus en kun je vragen stellen aan de begeleiders / mentor. In deze internet omgeving is er een verzameling geplaatst van oefeningen, praktijkvoorbeelden, video’s, oefenexamens, geluidsbestanden, webinars. Ook kan je opdrachten uploaden, en kan je eventuele feedback bekijken.


thuisstudie-cursussen-kattenfokker

Onderwijsinstellingen vergelijken september 2022

Op afstand studeren is iets waar steeds meer mensen mee beginnen. Het assortiment opleidingen breidt jaarlijks uit. Dit varieert van Zelf taarten maken t/m Basiskennis management, en nu dus ook de Kattenfokker zelfcursus. Welke van de Nederlandse onderwijsinstellingen sluit aan op mijn situatie? In de beschrijving hierna vind je de populairste onderwijs bedrijven in de thuisstudie-markt.

 1. NHA: Locaties door heel Nederland
 2. LOI: Ruim 1.000 opleidingen om uit te kiezen
 3. NTI: Met sociale intelligentietest
 4. Laudius: Locaties door heel Nederland
 5. Thuiscursus.nl: Ook volledig in het engels
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik studiekosten terug krijgen van de belastingdienst?

Een echte thuisstudie Kattenfokker online versneld volgen is realistisch vanaf €259,00. Wist je dat het nog goedkoper kan? Lesmaterialen en lesgeld zijn namelijk een interessante aftrekpost in je belastingaangifte. Door deze vorm van subsidie (studiefinanciering / duo) kan je jouw droomstudie dus nog goedkoper volgen. Deze specifieke elementen mag je aftrekken:

 • Collegegeld of instellingscollegegeld
 • Boeken ten behoeve van de opleiding

Opgelet: de Belastingdienst stelt enkele strenge voorwaarden (september 2022). Dit belastingvoordeel is alleen toepasbaar bij een cursus of studie die relevant is voor jouw huidige- of toekomstige baan. Let altijd even op deze aspecten:

 • De thuisopleiding is gericht op jouw huidige werk, of jouw toekomstige werk.
 • Het gaat om een zogenaamd leertraject. Dat wil zeggen: er moet begeleiding zijn van Thuiscursus.nl.
 • De onkosten niet door je baas worden betaald.
 • De gemaakte studiekosten beslaan het minimum van €250 (per jaar) en kunnen oplopen tot wel €15.000.

Een opleiding volgen op kosten van je werkgever
Een extra cursus, training of deeltijd opleiding doen is iets dat veel managers graag willen faciliteren. Waarom? Je werk / collega heeft natuurlijk ook baat bij de kennis die jij opdoet. Daarnaast mag jouw werkgever de studiekosten ook weer aftrekken. Een erkende studie via jouw bedrijf volgen is dus voor jullie beide relevant. Dikwijls mag jij een beroep doen op het studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Kattenfokker. Ga eens om tafel met jouw manager, samen kunnen jullie wellicht een mooi plan uitstippelen.

Heb je een prachtige Siamees, Ragdoll of Britse Korthaar thuis? Zou je met de raskat van jouw keuze wel eens een nestje kittens willen fokken? Of reiken je ambities nog verder? Wil je mooie raskatten fokken met een stamboom?

Verantwoord fokken van raskatten is heel belangrijk. Er zijn veel katten met genetische afwijkingen in omloop. Wil je raszuivere, pluizige, sociale bankknuffelaars fokken? Of juist ondeugende puzzelaars die de deur open krijgen? Je verdiept je in genetica zodat kittens de eigenschappen doorgeven waarop je zelf ook bent gevallen.

Krijg een goede naam in de kattenwereld en zorg met jouw cattery voor sterke kittens. Schattig, knuffelbaar en blakend van gezondheid!


Content
 • Hoe gedragen katten zich
 • Welke kattenrassen heb je
 • Met welk ras fok je het best
 • Analyse van de stamboom
 • Overzicht van erfelijke aandoeningen
 • Hoe kies je de kat(ten) waarmee je gaat fokken
 • Benodigdheden van een kattenfokkerij
 • Wetgeving
 • Hoe start je met je eigen kattenfokkerij
 • En vele andere leuke kattenweetjes

Competences
 • Je herkent en begrijpt kattengedrag
 • Een uitgebreide kennis van verschillende kattenrassen
 • Je kunt stambomen analyseren
 • Je hebt kennis over erfelijke aandoeningen
 • De wet- en regelgeving ken je op je duimpje

Thuiscursus.nl opleidingsinformatie
Thuiscursus.nl Opleidingen

Plaats een reactie