nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie SEA Specialist

De cursus SEA Specialist thuis volgen met goede begeleiding? Met de vergelijker van thuisstudies ontdek je goed aangeschreven thuisstudies, cursussen en trainingen gerelateerd aan Computer Skills. Streef je naar een carrièreboost? Wil je voor jezelf iets starten? Of anderzijds zin in totaal iets nieuws? Lees info en vergelijk meteen kwalitatieve thuiscursussen en studies van Hollandse aanbieders van thuisstudies als LOI en start vandaag nog met jouw thuiscursus SEA Specialist! Een studie die past bij jouw niveau, een prettige online leeromgeving, en persoonlijke begeleiding. Deze cursus is te koop vanaf €419,00 bij bijvoorbeeld Thuiscursus.nl.

 • Super efficiënt studeren.
 • Online omgeving met lesmateriaal.
 • Zeer goede begeleiding.
 • Stilstand is achteruitgang, ga aan de slag!
 • Je bespaart enorm op het lesgeld.
 • In juli 2024 goedkoop aangeboden.

Vergelijk thuisstudies SEA Specialist juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
Thuiscursus.nlSEA Specialist – Google AdWords3-6 maanden€419,00Meer informatie
SEA Specialist – Google AdWords thuis volgen

Studeer op afstand op jouw eigen tempo

De opleiding SEA Specialist vanuit huis volgen

Wil jij promotie maken? Of ben je op zoek naar een carrièreswitch? Op welk niveau jij ook denkt; er liggen verschillende uitdagingen klaar. Maar je moet wel ergens beginnen. Onze thuisopleiding-vergelijker kan helpen bij het vinden van een studie. Met onze vergelijker vind je uitgebreide info over een scala aan thuiscursussen en opleidingen (beroeps) die aansluiten op jouw wensen. Opzoek naar meer verdieping binnen het domein Computer Skills? Overweeg dan ook zeker de online thuisstudie SEA Specialist – Google AdWords(duaal of voltijd). Aan de hand van deze cursus leer je de belangrijkste vaardigheden, zonder dat jij in de schoolbanken moet. Jij kan studeren op deze manier combineren met een drukke baan, vrijwilligerswerk en het gezin.

Hoe werkt het precies?
Starten met een cursus SEA Specialist gaat sneller dan je denkt. In het bijgaande stappenplan komen de verschillende onderdelen aan bod:

 1. Klik op een van de getoonde aanbieders en lees meer details over de cursus.
 2. Laat een gratis studiegids opsturen, of vraag een gratis proefles aan om te bekijken of deze lesstof bij jou past.
 3. Ben jij overtuigd? Wacht dan niet langer en schrijf je in.
 4. De onderwijsinstelling gaat jouw inschrijving beoordelen. Als jij alles volledig hebt ingevuld komt het lesmateriaal jouw kant op en kan je een kijkje nemen in de digitale leeromgeving.
 5. Het leren gaat beginnen: waar en wanneer jij wilt de lesstof erbij pakken en examens maken. Vanzelfsprekend wordt je ondersteund door een persoonlijke docent.
 6. Zodra je alle opdrachten en examens hebt afgerond wordt je beloond met een diploma. Een bewijs van het behalen van deze opleiding.

Actueel tarief SEA Specialist thuisopleiding?

De motivatie voor het volgen van een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is de relatief voordelige prijs die je betaald i.v.m. klassikale opleidingen. Hoe komt dit? Er zijn geen dure boeken of lesmaterialen. Veel theorie en opdrachten bekijk je gewoon online, bijvoorbeeld op jouw smartphone, tablet of laptop. Natuurlijk zijn jouw reiskosten veel lager en zijn er minder dure docenten. Normaal gesproken is er een persoonlijke begeleider die jou door het traject helpen. De opleiding SEA Specialist – Google AdWords kun je bestellen vanaf €419,00 bij Thuiscursus.nl. Deze kosten worden bepaald door onder andere:

 • De leerstof (dit kun je vaak optioneel hardcopy ontvangen).
 • Vaste adviseur en ondersteuner van Thuiscursus.nl.
 • Altijd en overal toegang tot de oefenstof.
 • Examens en eventuele herexamens.
 • Altijd met certificaat / accreditatie.
Thuis studeren op jouw moment

Zelfstandig leren en studeren aan huis

Bekijk veelgestelde vragen over thuisopleidingen

Een groeiend aantal jongeren kiezen voor een thuisstudie. De vrijheid en het veelzijdige aanbod in thuisstudies leveren voordelen op die veel mensen wel zien zitten. Maar er zijn ook vragen en onduidelijkheden. Wat moet ik me erbij voorstellen, en is het niveau niet te hoog? In het gedeelte hieronder vind je de vragen die we het meest horen over zelfstandige SEA Specialist – Google AdWords thuisstudies.

Wanneer kan ik beginnen met mijn cursus?
Het meest ideale aan een thuiscursus SEA Specialist: je kan elke week starten met deze opleiding. Dit komt o.a. doordat de studiestof deels digitaal is. Na jouw inschrijving en betaling krijg je doorgaans binnen een paar minuten de online lesmaterialen. Kort daarna krijg je het studiemateriaal ook bij je thuis (dit verschilt per opleiding). De cursus heeft een studietijd van plusminus 3-6 maanden. Wanneer je het gemakkelijk aankunt hoeft het niet eens zo lang te duren. Kom je er even niet aan toe? Je kunt de studietijd wat oprekken, maar de maandelijkse kosten blijven wel doorlopen.

Is een relevante vooropleiding verplicht?
Dit wisselt per type opleiding. (Hobby)cursussen zijn voor iedereen vrij toegankelijk. Ben je aan het kijken naar een uitgebreide MBO / HBO opleiding? Dan kijken de opleiders iets kritischer. Vaak is een bepaalde SEA Specialist vooropleiding een van de voorwaarden. Soms kan er worden gekozen voor een 18-plus toets of op basis van een eerder gevolgd programma. In de folder van de school achterhaal je de verdere details inzake de toelatingseisen van deze cursus.

Wat is de waarde van mijn diploma?
De MBO-, HBO en Masteropleidingen van bedrijven zoals o.a. LOI zijn geregistreerd in het CREBO (MBO) en CROHO (HBO). We kunnen dus zeggen dat deze thuisopleidingen gelijkstaan aan een diploma van een hogeschool als Fontys Hogescholen. Daarbij krijgen deelnemers soms een serieus branchediploma zoals Visagie Branchediploma. Bij de wat kleinere opleidingen en hobbycursussen is er bij afronding een officieel instituutsdiploma. Dankzij dit diploma maak jij kenbaar dat je niet stil zit, en volop in jezelf investeert. Erg waardevol dus voor je CV (als aanvulling).

Kan ik deze studie ook (deels) klassikaal volgen?
Het gros van de scholen bieden ook een SEA Specialist klassikaal. Het prettige aan klassikaal studeren is: je hebt waardevolle contactmomenten met andere studenten, meer directe feedback van je docent en meer gerichte voorbereiding op examens. Minder fijn: je moet het veel beter plannen. Er is doorgaans een zomerstart (augustus) en winterstart (januari). Daarnaast zijn de tarieven van klassikaalstuderen i.v.m. een thuisstudie flink duurder bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
De meeste opleiders maken het studeren aangenaam dankzij een online leeromgeving. Hier check je alles voor jouw cursus en kan je bijvoorbeeld vragen stellen. In dit systeem kun je terecht voor ondermeer oefenexamens, geluidsbestanden, praktijkvoorbeelden, webinars, oefeningen, video’s. Je kunt hier ook projecten uploaden, en wordt je regelmatig voorzien van feedback.


thuisstudie-cursussen-sea-specialist

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Steeds meer volwassenen beginnen met studeren op afstand. Je kunt vrijwel alles online studeren. Dit varieert van Personal trainer tot een opleiding als Start Je Eigen Winkel, en tegenwoordig dus ook de SEA Specialist zelfcursus. Maar hoe weet ik nu welke onderwijsinstelling relevant is voor mijn privé situatie? In het volgende hoofdstuk lees je over de top 5 aanbieders van thuisstudies.

 1. NHA: Vakkundige docenten
 2. LOI: Diverse subsidieregelingen
 3. NTI: ISO-9001 gecertificeerd, kwaliteit op alle vlakken
 4. Laudius: Ruime keuze in opleidingen
 5. Thuiscursus.nl: All-inclusive prijzen
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik de studiekosten aftrekken?

Zelf een thuisstudie SEA Specialist – Google AdWords online versneld volgen doe je vanaf €419,00. De kans is groot dat je het netto nog minder kost. Boeken, lesgeld e.d. zijn in veel gevallen voor een groot deel aftrekbaar. Dankzij dit voordeel (studiefinanciering / duo) kan je dus eigenlijk heel voordelig beginnen met een thuisopleiding. De relevante zaken mag je aftrekken:

 • De kosten voor collegegeld en/of cursusgeld
 • Boeken ten behoeve van de opleiding

Advies van de adviseur: er zijn wel strenge voorwaarden (juli 2024). We hebben het hier uitsluitend over kosten voor een cursus / studie die gericht is op jouw huidige- of toekomstige baan. De voorwaarden zijn als volgt:

 • De thuisopleiding is relevant voor je toekomstige werkveld (of huidige functie).
 • Het gaat om een zogenaamd leertraject. Dat wil zeggen: er moet begeleiding zijn van Thuiscursus.nl.
 • De studiekosten zelfstandig worden gedragen (niet vanuit een bedrijf).
 • Jouw totale kosten zijn minimaal €250,00 (per 52 weken) tot maximaal een bedrag van 15 duizend euro.

Kan mijn werkgever mijn opleiding betalen?
Een training, cursus of deeltijd thuisstudie volgen wordt bij veel bedrijven aangemoedigd. Waarom? Je werk / collega heeft direct profijt van jouw kennis en vaardigheden. Tevens zijn studiekosten zakelijk als investering aftrekbaar. Een erkende studie via de werkgever doen is dus aantrekkelijk op meerder fronten. Binnen veel organisaties mag jij een beroep doen op het studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding SEA Specialist. Bespreek de mogelijkheden met jouw werkgever, samen kunnen jullie wellicht een mooi plan uitstippelen.

Wil jij bovenaan in de zoekresultaten van Google belanden? Zorg dan dat je SEA (Search Engine Advertising) helemaal optimaal is.

Met deze praktische opleiding leer je Google Adwords kennen en inzetten. Je wordt een pro als het gaat om zoekwoordenstrategie. Jij zorgt voor een zo laag mogelijke CPC (cost per click) en zo hoog mogelijke CTR (click-through rate). Waar zoeken je consumenten naar? Dat weet je precies, en kunt daarom de meest succesvolle advertenties plaatsen. Je past de juiste technieken toe om budget en biedingen te bepalen, zodat je de #1 plaats in Google inneemt.

Alles onder de knie? Dan kun je er binnen een paar minuten voor zorgen dat je honderden nieuwe bezoekers uit Google gaat krijgen. Wie wil dat nou niet?


Content
 • Starten met Google Adwords
 • De verschillende instellingen en tabbladen
 • Het bepalen van de structuur van uw account
 • De verschillende campagnemogelijkheden
 • Search, Display, App, Video, Shopping
 • De werking van het ‘veilingsysteem’
 • Het selecteren van de juiste zoekwoorden
 • Tips voor het schrijven van een advertentietekst
 • Het bepalen van de CPC
 • Het instellen en meten van conversies
 • Remarketing
 • De koppeling met Google Analytics

Competences
 • De perfecte online campagnestructuur op poten zetten
 • Impactvolle advertentieteksten schrijven met het gewenste effect op jouw klanten/prospecten
 • Een doeltreffende zoekwoordenstrategie bepalen en perfect leren werken met het welgekende veilingsysteem
 • Aan de slag gaan als zelfstandig Google Adwords-expert

Thuiscursus.nl opleidingsinformatie
Thuiscursus.nl Opleidingen

Plaats een reactie