nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie SEO Specialist

De cursus SEO Specialist vanuit huis volgen? Geholpen door Thuisstudiezoeken.nl tref je alle erkende thuiscursussen en opleidingen om verder te komen binnen het domein Marketing & Communication. Wil jij de volgende stap zetten in je carrière? Wil je een eigen zaak starten? Of misschien toe aan volledig iets nieuws? Ga direct van start en vergelijk meteen goede zelfstudies en thuiscursussen van Nederlandse onderwijsaanbieders als Leidse Onderwijs Instellingen (LOI) en schrijf je vandaag nog in voor een thuiscursus SEO Specialist! Studeren in jouw eigen tempo, een gratis proefles volgen, en persoonlijke begeleiding. Deze cursus kun je vanuit huis volgen vanaf €299,00 bij bijvoorbeeld Thuiscursus.nl.

 • Geen vaste instapmomenten.
 • Op een moderne manier studeren.
 • Alleen de bekwaamste docenten.
 • Lesstof gericht op de huidige situatie.
 • Geen verplichting tot bijwonen lessen.
 • In mei 2024 voordelig starten.

Overzicht met thuisstudies SEO Specialist mei 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
Thuiscursus.nlSEO Specialist – Scoren in Google3-6 maanden€299,00Meer informatie
SEO Specialist – Scoren in Google op eigen tempo thuis volgen

De beste opleidingen thuis of klassikaal volgen

De opleiding SEO Specialist op afstand volgen

Toe aan een Carrièreboost? Wil je aan de slag in een heel andere sector? Hoe druk jouw leven soms ook kan zijn, voor ons allemaal is er een uitdaging. Alleen, je moet wel zelf initiatief nemen! De website thuisstudiezoeken.nl kan jou hierbij helpen. Op deze plek vergelijk je honderden opleidingen (MBO/HBO) en cursussen die passen bij jouw doelen. Opzoek naar meer verdieping binnen het domein Marketing & Communication? Een goede optie is de online thuisstudie SEO Specialist – Scoren in Google(duaal of voltijd). Als je kiest voor deze cursus ben je snel op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen, op het moment dat het jou uitkomt. Een mooie oplossing als je wilt studeren naast jouw functie, culturele activiteiten en het gezin.

Hoe werkt zo’n thuisstudie?
Inschrijven voor een cursus SEO Specialist kan moeiteloos via internet. In het onderstaande stappenplan gaan we er verder op in:

 1. Klik op een van de getoonde aanbieders en zoek uit wat de voorwaarden zijn.
 2. Vraag direct de gratis studiegids online aan of neem direct een gratis proefles om te bekijken of deze lesstof bij jou past.
 3. Is het wat je had verwacht? Je kunt meteen online inschrijven.
 4. Je aanvraag zal nu worden beoordeeld. Zijn de (betaal) gegevens correct, dan krijg je per mail (en evt. post) het lesmateriaal en krijg je toegang tot de digitale leeromgeving.
 5. Je thuisstudie project kan aanvangen: helemaal in je zelfgekozen tempo de verschillende lesmaterialen samenvatten en opdrachten inleveren. Vanzelf ontvang je regelmatig feedback van een docent met ervaring uit de praktijk.
 6. Zodra je alle opdrachten en examens hebt afgerond ontvang je een certificaat of diploma. Je bent klaar voor de volgende stap!

Actueel tarief SEO Specialist thuisopleiding?

De echte reden dat mensen kiezen voor een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is de relatief voordelige prijs die je betaald i.v.m. klassikale opleidingen. Waarom is het zo voordelig? Men vraagt niet van je zelf veel boeken te kopen. Een groot deel van wat behandeld wordt kun je via internet bekijken, bijvoorbeeld op jouw computer, laptop, tablet of telefoon. Ook heb je nauwelijks reiskosten, en zijn er minder docenten benodigd. Wel is er een coach of begeleider die jou gedurende de studie helpt. De opleiding SEO Specialist – Scoren in Google is er nu al vanaf €299,00 via o.a. Thuiscursus.nl. Deze kosten komen tot stand door bijvoorbeeld:

 • Het lesmateriaal (soms moet je extra betalen om het hardcopy te ontvangen).
 • Een vakkundige mentor van Thuiscursus.nl.
 • 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving.
 • Zowel online toetsen maken als soms op locatie.
 • Mogelijk met accreditatie en diplomering.
Thuis studeren op jouw moment

Vanuit huis studeren was nog nooit zo eenvoudig

Alles wat je moet weten over thuisstudies- en cursussen (FAQ)

Een groot deel van de medewerkers investeren in hun carrière met een thuisstudie. De aanwezige flexibiliteit en de enorme keuze in studies en cursussen zorgt voor tienduizenden nieuwe aanmeldingen per jaar. Toch heerst er ook nog onduidelijkheid rondom het fenomeen thuis studeren. Hoe gaat het precies in z’n werk, en past het bij mijn doelen? In het gedeelte hieronder bespreken we kort de vragen die we het meest horen over zelfstandige SEO Specialist – Scoren in Google thuisstudies.

Kan ik direct beginnen met de cursus?
Misschien wel het allermooiste aan de thuiscursus SEO Specialist: de maximale flexibele studietijden en begeleiding. Dit komt o.a. doordat de studiestof deels digitaal is. Zodra jouw inschrijving afgerond is krijg je bij veel aanbieders dezelfde- of de volgende dag de relevante digitale informatie. Een paar dagen later worden alle materialen ook netjes bezorgd aan huis (niet verplicht bij alle studies). De cursus is vaak af te ronden in ongeveer 3-6 maanden. Als het niveau voor jou niet zo hoog is kan het soms nog een stuk sneller. Past de studie even niet in jouw drukke agenda? Dit is geen probleem, alleen stijgen de kosten dan wel.

Heb ik voor deze studie een vooropleiding nodig?
Dit verschilt per studie en aanbieder. Korte opleidingen en cursussen zijn er in principe voor iedereen. Ben jij van plan te starten met een langdurige intensieve MBO of HBO studie? Dan gelden er meestal wel toelatingseisen. Dikwijls is hier een specifieke SEO Specialist vooropleiding noodzakelijk. Echter kan het ook gaan om een 21+ examenof een ECV-certificaat. In de gratis studiegids bekijk je alle relevante details ten aanzien van de toelatingseisen van deze cursus.

Haal ik ook een officieel diploma?
De verschillende MBO, HBO & WO opleidingen van scholen als o.a. Fontys dragen allemaal het het ministerie van Onderwijs keurmerk. Op die manier weet je dat deze thuisopleidingen op dezelfde hoogte staan als studies bij instellingen als Nederlandse Loodsencorporatie. Bovendien krijgen deelnemers soms een officieel branchediploma als branchediploma schadebehandelaar. Bij een deel van de (hobby)cursussen kan men rekenen op een officieel instituutsdiploma. Zodoende zal de buitenwereld zien dat je niet stil zit, en volop in jezelf investeert. Jouw CV zal hierdoor een flinke boost krijgen.

Kan ik deze opleiding ook klassikaal doen?
Verscheidene onderwijs-bedrijven hebben ze mogelijkheid voor een SEO Specialist klassikaal. De reden waarom veel mensen klassikaal studeren zijn: de interactie met andere studenten, de mogelijkheid tot een een-op-een gesprek met de docent en uitgebreide hulp voor toetsing en examens. Er zijn ook nadelen: je kunt niet op elk gewenst moment beginnen. Er zijn een aantal start periodes per jaar. Tevens is tarief van klassikaal studeren hoger dan vanuit huis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving, en wat kan ik er mee?
De populaire opleiders bieden jou een eigen online leeromgeving. In dit systeem download je de noodzakelijke software en documentatie voor je cursus en communiceer je met jouw begeleider of andere studenten. In jouw online omgeving zoek je ook naar video’s, oefenexamens, oefeningen, het lesmateriaal, praktijkvoorbeelden, geluidsbestanden. Verder is dit de plek waar je jouw huiswerk inlevert, en kan je eventuele feedback bekijken.


thuisstudie-cursussen-seo-specialist

Onderwijsinstellingen vergelijken mei 2024

Op afstand studeren is de manier om in jezelf te investeren. Je kunt vrijwel alles online studeren. Dit varieert van HBO Inleiding wiskundige analyse tot Search engine advertising, en natuurlijk de SEO Specialist zelfcursus. Welke van de Nederlandse onderwijsinstellingen matcht met mijn privé situatie? Onderstaand beschrijven we kort de beste thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: Met een ruim aanbod hobbycursussen.
 2. LOI: Gratis studiegids aanvragen
 3. NTI: Studeren op een tempo dat bij jou past
 4. Laudius: Studeren via jouw online campus
 5. Thuiscursus.nl: Laatste plaatsen met 15% korting
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn studiekosten belastingtechnisch aftrekbaar?

Je eigen thuisstudie SEO Specialist – Scoren in Google online versneld volgen kan voor een bedrag van €299,00. Wist je dat het nog goedkoper kan? De studiekosten mag je (deels) aftrekken van de belasting. Door dit belastingvoordeel (studiefinanciering / duo) zijn de studiekosten netto nog weer lager. De belangrijkste producten kun je aftrekken:

 • De kosten voor collegegeld en/of cursusgeld
 • Boeken of bepaalde software

Tip van de specialist: er zijn wel strenge voorwaarden (mei 2024). We hebben het hier uitsluitend over kosten voor een cursus / studie die gericht is op jouw huidige- of toekomstige baan. Let altijd even op deze aspecten:

 • De thuisstudie is gericht op jouw huidige- of toekomstige baan.
 • Het gaat om een zogenaamd leertraject. Dit houdt in dat er een begeleider of docent bij betrokken is van Thuiscursus.nl.
 • De studiekosten zelfstandig worden gedragen (niet vanuit een bedrijf).
 • De gemaakte studiekosten zijn ten minste €250 (p/jaar) tot een max van €15k.

Betaalt mijn werkgever mijn studie?
Het doen van een deeltijd studie wordt vaak aangemoedigd door de werkgever. De reden hiervoor? Je organisatie kan nu beslissen je nieuwe vaardigheden in te zetten. Ook zijn de kosten zakelijk aftrekbaar voor een bedrijf. Een zelfstudie via je werk volgen kan voor meerdere partijen een win zijn. Doorgaans is er een speciaal studiebudget voor een afstandsopleiding SEO Specialist. Klop gerust eens aan bij jouw werkgever, wanneer de neuzen dezelfde kant opstaan kan hier iets moois uit groeien.

Wist je dat maar liefst 70% van de mensen niet verder kijkt dan de eerste vier zoekresultaten in Google? Als bedrijf is het natuurlijk van het grootste belang dat jij daartussen staat!

In deze thuisstudie leer je alles over de verschillende aspecten en het gebruik van Search Engine Optimization. Met de hulp van een ervaren docent en praktische oefeningen leer jij geschikte keywords vinden, aantrekkelijke en goed vindbare content maken en uiteindelijk een website volledig optimaliseren.

Het gaat er niet altijd om dat je zoveel mogelijk bezoekers trekt, maar vooral de juiste. Laat dat maar aan jou over, want met een diploma SEO op zak zorg jij er straks voor dat mensen je website zelfs vinden als ze er niet eens naar op zoek waren!


Content
 • SEO
 • Zoekwoorden
 • Blog
 • Optimalisatietechnieken
 • Social Media
 • Google Analytics
 • Mobile SEO
 • Een inkomen verdienen met je website
 • Meten = weten
 • Betere verkoop van je producten of diensten via jouw website
 • Basis Internetmarketing
 • De Wet op het Internet
 • Starten als zelfstandig SEO Expert

Competences
 • Optimalisatietechnieken
 • Basis internetmarketing
 • Starten als zelfstandig SEO expert

Thuiscursus.nl opleidingsinformatie
Thuiscursus.nl Opleidingen

Plaats een reactie