nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Strategisch Management

De cursus Strategisch Management flexibel vanuit huis volgen? Geholpen door www.thuisstudiezoeken.nl bekijk je talloze thuisstudies, cursussen en trainingen om verder te komen binnen het domein Management & Entrepreneurship. Verder komen binnen jouw huidige carrière? Bijvoorbeeld door ondernemer te worden? Of bijvoorbeeld iets leren wat je heel leuk vindt? Check en vergelijk moeiteloos veel gekozen thuiscursussen en studies van vooraanstaande scholen als Leidse Onderwijs Instellingen (LOI) en start vandaag nog met jouw thuiscursus Strategisch Management! Kies zelf hoe snel je wilt studeren, studiematerialen online toegankelijk, en fantastische praktijkdocenten. Deze cursus is te koop vanaf €529,00 via o.a. Thuiscursus.nl.

 • In jouw eigen tempo studeren.
 • Een prettige online leeromgeving.
 • Volop feedback van je docent.
 • Gun jezelf nieuwe kennis en vaardigheden.
 • Goedkoper dan een opleiding op locatie.
 • In juli 2024 voordelige tarieven.

Opleiders thuisstudie Strategisch Management juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
Thuiscursus.nlStrategisch Management3-6 maanden€529,00Meer informatie
Strategisch Management vanuit huis volgen

In jouw eigen tempo het gewenste diploma halen

De opleiding Strategisch Management thuis digitaal volgen

Groeien binnen je bedrijf? Wil je aan de slag in een heel andere sector? Hoe druk jouw leven soms ook kan zijn, de mogelijkheden zijn enorm! Jij hoeft alleen nog maar te starten. www.thuisstudiezoeken.nl is een handige manier om te beginnen met zoeken. Met onze vergelijker vind je honderden thuisopleidingen en taal/hobbycursussen die passen bij jouw doelen. Zoek jij naar een nieuwe ambitie binnen het thema Management & Entrepreneurship? Dit kan bijvoorbeeld met de online thuisstudie Strategisch Management(duaal of voltijd). Door het volgen van deze cursus leer je de onderdelen van het vak, op het moment dat het jou uitkomt. Een mooie oplossing als je wilt studeren naast jouw huidige werk, vrijetijdsbesteding en jouw familie.

Hoe werkt zo’n thuisstudie precies?
Van start gaan met een cursus Strategisch Management is eenvoudiger dan jij denkt. In het onderstaande stappenplan kan je er alles over lezen:

 1. Maak een keuze voor een van de opleiders en bekijk meer info over de opleiding.
 2. Vraag direct de gratis studiegids online aan of probeer een gratis proefles om een eerste indruk van het lesmateriaal en niveau te krijgen.
 3. Kan jij niet wachten om te beginnen? Laat je dan direct online inschrijven.
 4. Een medewerker zal je aanvraag beoordelen. Als alle gegevens compleet zijn wordt het lesmateriaal naar je opgestuurd en kan je een kijkje nemen in de digitale leeromgeving.
 5. Het traject gaat nu van start: helemaal in je zelfgekozen tempo lesstof en boeken doornemen en klassikaal onderwijs volgen. Uiteraard wordt je geholpen door een vaste docent.
 6. Op het moment dat je alles doorlopen hebt wordt je beloond met een diploma. Een waardevolle aanvulling op jouw CV.

Actuele kosten Strategisch Management thuisopleiding?

Het echte pluspunt van een online thuiscursus via afstandsonderwijs, zijn de gustige lage prijzen (in vergelijking tot klassikale studies). Hoe kan dit zo goedkoop zijn? Je schaf geen hele dure boeken aan. Veel lesmaterialen open je gewoon via internet met een telefoon of PC (ook tablets). Tevens heb je geen onkosten voor het reizen en er hoeven minder docenten ingezet te worden. Wel bestaat er een mentor of coach die jou door het traject helpen. De opleiding Strategisch Management is er al vanaf €529,00 bij het instituut Thuiscursus.nl. Thuisstudie kosten worden gevormd door de volgende factoren:

 • Alle theorie en opdrachten (meestal ook per post te krijgen).
 • Een persoonlijke begeleider van Thuiscursus.nl.
 • Altijd contact met jouw docent via de online omgeving.
 • Zowel online toetsen maken als soms op locatie.
 • Het (instituut) diploma / accreditatie.
Investeer in jezelf met een thuisstudie

Werken en studeren combineren

Veelgestelde vragen over thuisstudies

Een groeiend aantal mensen investeren in hun carrière met een thuisstudie. De flexibele manier van studeren en de enorme keuze in studies en cursussen maakt het ook steeds gemakkelijker. Toch heerst er ook nog onduidelijkheid rondom het fenomeen thuis studeren. Wat moet ik me erbij voorstellen, en past het bij mijn ambities? In het gedeelte hieronder beantwoorden we de opmerkingen (FAQ) die veel gemaakt worden als het gaat over zelfstandige Strategisch Management thuisstudies.

Hoe snel kan ik beginnen met mijn cursus?
Het grote gemak van een thuiscursus Strategisch Management: je kan elke week starten met deze opleiding. De lesstof is grotendeels digitaal. Als de opleider jouw aanmelding heeft geaccepteerd ontvang je vaak al dezelfde dag nog alle digitale materialen. Binnen 1 week krijg je de hele studiemap ook thuis (niet verplicht bij alle studies). De cursus is vaak af te ronden in zo’n 3-6 maanden. Wanneer je het gemakkelijk aankunt kan het soms nog een stuk sneller. Lukt het niet in deze periode? Het is niet erg als je er langer over doet.

Welke vooropleiding moet ik hebben?
Dit varieert per studie en opleider. De meeste (hobbymatige) cursussen zijn doorgaans voor iedereen. Oriënteer jij je meer op een HBO-studie of master? In dat geval ligt het vaak wel iets complexer. Vaak is een passende Strategisch Management vooropleiding een voorwaarde. Echter kan het ook gaan om een 18+ examen of een ECV-certificaat. Op de website van de aanbieder tref je de verdere details m.b.t. de toelatingseisen van deze cursus.

Wat is het behaalde diploma waard?
De MBO, HBO en WO-opleidingen van instellingen zoals NTI dragen allemaal het het ministerie van Onderwijs keurmerk. Op die manier weet je dat jouw behaalde diploma even waardevol is als een cursus bij een school zoals SOD Next. Daarbij zul je mogelijk recht hebben op een speciaal branchediploma zoals NEVI. Bij een meer praktische of hobbymatige cursus ontvang je vaak een officieel instituutsdiploma. Op die manier kan jij laten zien dat je een bepaalde cursus met succes hebt gevolgd. Vergeet dit dan ook niet op jouw CV te vermelden.

Kan ik dit ook deels klassikaal volgen?
Flink wat instellingen geven ook een Strategisch Management klassikaal. Het prettige aan klassikaal studeren is: leren van je studiegenoten, een meer persoonlijke benadering vanuit de docent en de examenhulp (bespreken van de vragen). Een negatief punt is: je moet jouw agenda erop aanpassen. Jaarlijks zijn er 2 of 4 startmomenten. Vaak zijn de prijzen van klassikaal studeren hoog als je het afzet tegen een thuisopleiding bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Hoe werkt de digitale leeromgeving?
De populaire opleiders werken met een online leeromgeving. Via internet tref je alles wat je nodig hebt voor jouw cursus en communiceer je met jouw begeleider of andere studenten. Via deze portalen zoek je ook naar oefeningen, video’s, het lesmateriaal, oefenexamens, geluidsbestanden, webinars. In dat systeem upload je ook huiswerk, en vind je feedback van jouw docent.


thuisstudie-cursussen-strategisch-management

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Op afstand studeren is enorm populair. Je kunt vrijwel alles online studeren. Denk aan HBO Kwaliteitsmanagement t/m Autisme Coach, en uiteraard ook de Strategisch Management zelfcursus. Maar hoe weet ik nu welke onderwijsinstelling rijmt met mijn situatie? In de beschrijving hierna vind je de top 5 aanbieders van thuisstudies.

 1. NHA: Lesgeld terug als je niet slaagt
 2. LOI: Studiekosten fiscaal aftrekbaar
 3. NTI: Duidelijk welke kosten je maakt voor een cursus of opleiding
 4. Laudius: Meer dan 40 jaar ervaring
 5. Thuiscursus.nl: Altijd examengarantie
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Is er voor studiekosten een belastingvoordeel mogelijk?

De thuisstudie Strategisch Management online versneld volgen kan voor een bedrag van €529,00. Wist je dat het nog goedkoper kan? Lesmaterialen en lesgeld mag je (deels) aftrekken van de belasting. Dankzij dit voordeel (studiefinanciering / duo) zijn de studiekosten netto nog weer lager. De volgende posten kun je aftrekken:

 • Lesgeld, cursusgeld, lesgeld of examengeld
 • Leermiddelen zoals boeken of software

Opmerking: je kunt niet zomaar elke cursus of opleiding volgen en de kosten aftrekken (juli 2024). Deze regeling wordt alleen gehonoreerd bij kosten voor een cursus / studie die belangrijk is voor jouw huidige beroep, of voor een nieuw beroep. We sommen dit nog even voor je op:

 • De cursus of studie is belangrijk voor de baan van je toekomst (of huidige werk).
 • Het betreft een leertraject. Dat wil zeggen: er moet begeleiding zijn van Thuiscursus.nl.
 • De kosten worden niet door iemand anders vergoed.
 • De studiekosten beslaan het minimum van €250 (jaarlijks) en nooit hoger dan €15.000.

Kan mijn werkgever mijn opleiding betalen?
Een relevante deeltijd studie vanuit huis volgen is iets dat veel managers graag willen faciliteren. Hoe komt dit? Je organisatie kan je nieuwe vaardigheden inzetten tijdens opdrachten. Ook mag jouw baas jouw studiekosten weer aftrekken. Een studie, training of cursus via jouw werkgever afronden is dus een win-win situatie. Standaard mag je jaarlijks putten uit een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Strategisch Management. Bespreek de mogelijkheden met jouw werkgever, samen groeien is een mooie doelstelling.

Hoe onderscheid je jezelf als bedrijf van de concurrenten? Daar heb je een strategie voor nodig! Of je nu de focus legt op innovatie, een goede band met de klant of op lage productprijzen, een duidelijk plan van aanpak is voor elk bedrijf onmisbaar.
In deze thuisstudie leer jij de strategische touwtjes in handen nemen! Centraal staat de Balanced Scoreboard methode, een gerenommeerde tool voor topmanagers. De docent, met jarenlange ervaring als projectmanager, loodst je door alle facetten van deze efficiënte methode heen.
Jij weet straks als geen ander hoe je scherpe, meetbare en realistische doelstellingen formuleert én vervolgens verwezenlijkt. Jouw beleid zorgt voor een wijziging in de koers van een bedrijf: de groei kan starten!

Content
 • Je toekomstmogelijkheden als strategisch manager
 • Management gebruiken in je zakelijke leven
 • Management gebruiken in je persoonlijke leven
 • Het bepalen van je strategie en doelstellingen
 • Je onderneming naar de top brengen
 • De kernprestatie indicatoren (KPI)
 • Het EFQM-model
 • De verschillende perspectieven
 • Je zakelijke doelen bereiken
 • Meten en managen in het informatietijdperk
 • Werken met de Balanced Scorecard
 • Werken met strategiekaarten

Competences
 • Management gebruiken in je zakelijke leven
 • Management gebruiken in je persoonlijke leven
 • Het bepalen van je strategie en je doelen bereiken

Thuiscursus.nl opleidingsinformatie
Thuiscursus.nl Opleidingen

Plaats een reactie