nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Talent Recruitment

De cursus Talent Recruitment comfortabel vanuit huis volgen? Via de vergelijker van thuisstudies ontdek je alle erkende thuisstudies en cursussen om verder te groeien binnen het vakgebied Management & Entrepreneurship. Ben jij toe aan een nieuwe carrière? Beginnen als ZZP’er? Of bijvoorbeeld zin in totaal iets nieuws? Check en vergelijk zonder problemen veel gekozen studies en thuiscursussen van toonaangevende onderwijsaanbieders als Nederlands Talen Instituut (NTI) en start vandaag nog met jouw thuiscursus Talent Recruitment! Op een flexibele manier studeren, online inzicht in je studiemateriaal en voortgang, en goede begeleiding. Deze cursus is te koop vanaf €139,00 bij Thuiscursus.nl.

 • Alles helemaal zelf inplannen.
 • Lesmateriaal digitaal beschikbaar.
 • Alleen de bekwaamste docenten.
 • Praktijkgericht studeren.
 • Financiële regeling via de werkgever.
 • In februari 2024 leuke welkomstkorting.

Vergelijk thuisstudies Talent Recruitment februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
Thuiscursus.nlTalent Recruitment3-6 maanden€139,00Meer informatie
Talent Recruitment digitaal vanuit huis

Bekijk aanbod en start vandaag al!

De opleiding Talent Recruitment thuis volgen

Groeien binnen je bedrijf? Wil je een baan in een andere bedrijfstak? Hoe druk jouw leven soms ook kan zijn, iedereen kan studeren en leren. Het is gewoon een kwestie van doen. De website thuisstudiezoeken.nl is een handige manier om te beginnen met zoeken. Met behulp van onze website vergelijk je een breed spectrum van thuisopleidingen en taal/hobbycursussen waarmee jij al je doelstellingen kan behalen. Wil jij ook doorgroeien binnen de categorie Management & Entrepreneurship? Overweeg dan ook zeker de online thuisstudie Talent Recruitment(duaal of voltijd). Door deze cursus krijg jij alle onmisbare lesstof, zo snel of langzaam als jij dat wil. Dit gaat erg goed samen met werk of een andere opleiding, hobby’s en natuurlijk het gezin.

Hoe werkt thuis studeren?
Starten met een cursus Talent Recruitment is eenvoudiger dan jij denkt. In het volgende stukje kan je er alles over lezen:

 1. Klik op een van de onderwijsinstellingen en zoek uit welke opleiding bij je past.
 2. Laat een gratis studiegids opsturen, of zoek naar de mogelijkheid ‘gratis proefles’ om te ontdekken of het iets voor jou is.
 3. Ben jij overtuigd? Je kunt je dan direct aanmelden.
 4. Je aanmelding wordt vaak handmatig even bekeken. Als alles in orde is zul jij het benodigde lesmateriaal ontvangen en kan je meteen inloggen op de online leeromgeving.
 5. De studie kan beginnen: op zelfgekozen momenten de verschillende lesmaterialen samenvatten en toetsen maken of opdrachten inleveren. Uiteraard krijg je begeleiding van een erkende docent.
 6. Zodra je alle punten behaald hebt wordt je beloond met een diploma. Zo voeg je waarde toe aan je CV.

Wat zijn de kosten van een Talent Recruitment thuisopleiding?

Wat zo aantrekkelijk is aan een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is de relatief voordelige prijs die je betaald i.v.m. klassikale opleidingen. Hoe komt dit? Er wordt niet van je verwacht veel boeken te kopen. Veel theorie en opdrachten check je simpelweg digitaal via bijvoorbeeld je macbook, ipad of telefoon. Verder heb je geen reiskosten, en werken ze met minder dure docenten. Wel is er een persoonlijke begeleider die helpen bij vragen en problemen. De opleiding Talent Recruitment wordt al aangeboden vanaf €139,00 via de onderwijsinstelling Thuiscursus.nl. Deze kosten komen tot stand door bijvoorbeeld:

 • Alle studiematerialen, literatuur, opdrachten (soms geldt er een meerprijs voor hardcopy).
 • Een professionele begeleider van Thuiscursus.nl.
 • Toegang tot digitaal naslagwerk.
 • Het afleggen van (her)examens.
 • Met diploma / accreditatie.
Een thuisstudie volgen op jouw eigen tempo

Moeiteloos een opleiding halen vanuit huis

Wat je moet weten over thuis studeren (FAQ)

Een groot deel van de arbeiders investeren in hun carrière met een thuisstudie. De maximale vrijheid en het uitgestrekte aanbod in thuisstudies leveren voordelen op die veel mensen wel zien zitten. Maar er zijn ook vragen en onduidelijkheden. Hoe werkt het precies, en sluit het aan bij mijn wensen? In de volgende paragraaf bespreken we kort de vragen waar veel studenten mee zitten als het gaat om zelfstandige Talent Recruitment thuisstudies.

Wanneer kan ik beginnen met mijn cursus?
Misschien wel het allermooiste aan de thuiscursus Talent Recruitment: de opleiding kan gestart worden wanneer jij dat wilt. De lesstof is grotendeels digitaal. Wanneer de inschrijving akkoord is krijg je soms binnen een paar uur de benodigde digitale materialen. Binnen 1 week worden de studieboeken e.d. bij je thuis afgeleverd (dit is in de praktijk niet altijd aan de orde). De cursus heeft een looptijd van circa 3-6 maanden. In de praktijk bestaat de mogelijkheid om het sneller af te ronden. Past de studie even niet in jouw drukke agenda? Het is niet erg als je er langer over doet.

Is een vooropleiding vereist?
Hier merken we grote verschillen tussen opleiders en studies. Cursussen en trainingen zijn doorgaans voor iedereen. Gaat jouw voorkeur uit naar een geaccrediteerde MBO / HBO beroepsopleiding? Dan gelden in veel gevallen toelatingseisen. Vaak is een passende Talent Recruitment vooropleiding wel een minimum. Men kan ook kiezen voor een 21+ toetsof een bepaald certificaat. Op de opleidingspagina tref je de benodigde specificaties over de toelatingseisen van deze cursus.

Krijg ik een geaccrediteerd diploma?
De verschillende MBO, HBO & WO opleidingen van opleiders zoals o.a. NTI zijn bekeken door het ministerie van Onderwijs en goedgekeurd. Op die manier weet je dat deze opleidingen gelijkstaan aan een diploma van een hogeschool als ROC van Amsterdam. Daarbij kan je ook rekenen op een speciaal branchediploma zoals branchediploma schadebehandelaar. Bij korte cursussen en trainingen ontvang je vaak een officieel instituutsdiploma. Op deze manier kun je aantonen dat je de cursus hebt afgerond (en met succes). Dit is vanzelfsprekend iets moois voor op jouw CV.

Kan ik ook kiezen voor een klassikale opleiding?
Het gros van de onderwijs-aanbieders verstrekken ook een Talent Recruitment klassikaal. Mensen kiezen regelmatig voor een klassikale studie vanwege: meer sociale interactie, een meer persoonlijke benadering vanuit de docent en je wordt beter voorbereid op naderende examens. Een negatief punt is: je kunt vaak niet vandaag of morgen al beginnen. Vaak starten de opleidingen in september of februari. Daarnaast zijn de tarieven van klassikaalstuderen fors hoger dan een thuiscursus bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
Veel opleiders beschikken over een speciale online leeromgeving. Online download je alles wat je nodig hebt voor jouw cursus en heb je contact met jouw docent. Via deze portalen zijn de volgende documenten te vinden: praktijkvoorbeelden, oefeningen, geluidsbestanden, webinars, oefenexamens, het lesmateriaal. Verder lever je hier opdrachten in, en hier kan de docent jouw stukken beoordelen.


thuisstudie-cursussen-talent-recruitment

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren is iets wat je steeds meer om je heen hoort. Er zijn talloze thuisstudies waar je uit kunt kiezen. Onder andere Basisdiploma steriliseren tot een opleiding als Zelfstandig budgetcoach, en je kunt nu dus ook kiezen voor de Talent Recruitment zelfcursus. Welke van de Nederlandse onderwijsinstellingen in lijn is met mijn privé situatie? In onderstaande paragraaf vind je de top 5 aanbieders van thuisstudies.

 1. NHA: Altijd je eigen tempo
 2. LOI: Aanbod van meer dan 1000 opleidingen
 3. NTI: Vakkundige docenten
 4. Laudius: Unieke premium card
 5. Thuiscursus.nl: Gratis opleidingsbrochure
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Mag ik studiekosten aftrekken van de belasting?

Naast je baan een thuisstudie Talent Recruitment online versneld volgen is mogelijk vanaf €139,00. Maar wie slim is, kan nog goedkoper thuis een studie volgen. Boeken, lesgeld e.d. mag je soms in mindering brengen op jouw belastbare inkomen. Door hiervan gebruik te maken (studiefinanciering / duo) zijn de studiekosten netto nog weer lager. De volgende zaken kun je opvoeren bij je belastingaangifte:

 • De kosten voor collegegeld en/of cursusgeld
 • Studiematerialen zoals boeken en readers

Houd er rekening mee: kijk voor info altijd even op de site van de belastingdienst (februari 2024). We hebben het hier uitsluitend over kosten voor een cursus / studie die van belang is voor jouw huidige beroep, of voor een nieuw beroep. Houd je strikt aan de volgende condities:

 • De studie heb je gekozen met het oog op jouw huidige- of toekomstige baan.
 • Het gaat om een leertraject. Er moet dus toezicht zijn van een erkende begeleider van Thuiscursus.nl.
 • De studiekosten niet vanuit een zakelijk potje worden vergoed.
 • De studiekosten die je maakt komen minimaal uit op €250 (per 52 weken), oplopend tot €15.000.

Werkgever betaalt soms mee
Een verdiepende cursus of deeltijd opleiding volgen is iets wat veel werkgevers stimuleren. Hoe komt dit? Je werk / collega heeft direct profijt van jouw kennis en vaardigheden. Daarnaast kan het bedrijf waar jij werkt deze kosten weer aftrekken. Een studie, training of cursus via jouw werkgever afronden is dus aantrekkelijk op meerder fronten. Steeds vaker mag jij een beroep doen op het studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Talent Recruitment. Vraag ernaar bij je personeelsafdeling, samen kunnen jullie wellicht een mooi plan uitstippelen.

Millennials vormen vandaag het grootste deel van de toekomstige werknemers. Mooi, want ze kunnen erg interessant zijn voor jouw bedrijf. Millennials zijn namelijk ambitieus en zetten zich met passie in voor hun werk. Maar hun aandacht trekken, heeft uiteraard wel wat aandachtspunten.

Tijdens deze professionele cursus leer je waar je op moet letten, als je millennials wilt aantrekken. Zo ontdek je via welke kanalen je het beste vacatures kunt verspreiden. Bovendien zijn millennials ondernemend, zelfstandig en niet vies van een uitdaging. Ze willen meebouwen aan het verhaal dat jij vertelt. Zorg er dus voor dat jij de moeite waard bent!

Schrijf je nu in en ga voor een wervelende toekomst van jouw bedrijf. Gegarandeerd succes!


Content
 • Via welke kanalen bereik je millennials?
 • Welke kanalen schakel je waar en wanneer in?
 • Online branding: hoe maak je jezelf vindbaar?
 • Communicatie tijdens het wervingssproces
 • Prioriteiten herkennen en hierop inspelen
 • Vaardigheden nuttig gebruiken en laten ontwikkelen
 • De verwachtingen van een nieuwe generatie; zinvol bijdragen en expert worden
 • Ambitie voeden en omzetten in productiviteit
 • Omgedraaide rollen: de interviewer wordt de geïnterviewde
 • Jouw voordelen en mogelijkheden efficiënt uitspelen
 • Erkenning en feedback geven

Competences
 • Jij weet hoe de millenniumgeneratie denkt over werk en loon
 • Jij krijgt zonder problemen vacatures bij de juiste doelgroep
 • Jij bent in staat juiste voorstellen te doen die elke millennial overstag laat gaan
 • Jij vindt de juiste persoon voor de juiste baan

Thuiscursus.nl opleidingsinformatie
Thuiscursus.nl Opleidingen

Plaats een reactie