nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Threading

De cursus Threading vanuit huis volgen? D.m.v. Thuisstudiezoeken.nl bekijk je een ruim aanbod aan thuisopleidingen en studies gerelateerd aan Beauty & Care. Verder komen binnen jouw huidige carrière? Wil je jouw eigen baas worden? Of gewoon een cursus om je kennis te verbreden? Check en vergelijk direct goede opleidingen en thuisstudies van Nederlandse onderwijsinstellingen als LOI en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van een thuiscursus Threading! Op een flexibele manier studeren, online inzicht in je studiemateriaal en voortgang, en goede begeleiding. Deze cursus is er al vanaf €189,00 bij bijvoorbeeld Thuiscursus.nl.

 • Je eigen studietempo bepalen.
 • Studies zijn snel af te ronden.
 • Persoonlijke begeleiding.
 • Praktijkgericht studeren.
 • Geen verplichtingen rondom aanwezigheid.
 • In februari 2024 scherpe tarieven.

Overzicht thuisstudies Threading februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
Thuiscursus.nlThreading3-6 maanden€189,00Meer informatie
Threading online vanuit huis

Studeren op jouw manier bij erkende opleiders

De opleiding Threading thuis digitaal volgen

Is het tijd voor de volgende stap? Ambieer je een nieuwe baan? Hoe jouw situatie er ook uitziet, iedereen kan studeren en leren. Het is gewoon een kwestie van doen. Deze vergelijkingssite helpt jou graag met de volgende stap. Met onze vergelijker check & vergelijk je veel verschillende studies, (hobby) cursussen en beroepsopleidingen waarmee jij al je doelstellingen kan behalen. Opzoek naar meer verdieping binnen het domein Beauty & Care? Dan moet je ook echt eens kijken naar de online thuisstudie Threading(duaal of voltijd). In deze cursus ben je snel op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen, altijd waar en wanneer jij wilt. Jij kan studeren op deze manier combineren met je huidige baan, sport en natuurlijk het gezin.

Hoe werkt thuis een opleiding of cursus doen?
Starten met een cursus Threading is niet ingewikkeld. In het bijgaande stappenplan zullen we dit thema verder uitdiepen:

 1. Klik op een van de getoonde aanbieders en doorzoek de verschillende cursussen.
 2. Download de gratis studiegids of kies voor een gratis proefles om uit te zoeken of het niveau bij je past.
 3. Lijkt het wat? Je kunt je meteen online aanmelden.
 4. Je aanvraag zal nu worden beoordeeld. Als je voldoet aan de toelatingseisen krijg je direct de benodigde lesmaterialen en kan je meteen inloggen op de online leeromgeving.
 5. Je studietraject zal nu beginnen: zelf je studietijd indelen en de lesstof erbij pakken en toetsen maken of opdrachten inleveren. Vanzelf wordt je geholpen door een erkende docent.
 6. Als je alles gehaald hebt krijg je het (branche)diploma. Een bewijs van het behalen van deze opleiding.

Actueel tarief Threading thuisopleiding?

De echte reden dat mensen kiezen voor een online thuiscursus via afstandsonderwijs, zijn de gustige lage prijzen (in vergelijking tot klassikale studies). Waarom zijn de kosten zo laag? Je schaf geen hele dure boeken aan. Veel lesmaterialen open je gewoon via internet op een macbook, ipad of telefoon. Tevens heb je geen onkosten voor het reizen en werken ze met minder dure docenten. Doorgaans zijn er persoonlijke mentoren en coaches die jou ondersteunt. De opleiding Threading kun je al volgen vanaf €189,00 via bijvoorbeeld Thuiscursus.nl. Deze kosten worden bepaald door onder andere:

 • Alle studiematerialen, literatuur, opdrachten (soms geldt er een meerprijs voor hardcopy).
 • Altijd een eigen mentor van Thuiscursus.nl.
 • Altijd contact met jouw docent via de online omgeving.
 • De examens (soms op locatie).
 • Ontvang een getuigschrift / diploma (accreditatie).
Een thuisstudie volgen op jouw eigen tempo

In razendsnel tempo jouw diploma op zak

Bekijk de FAQ met veelgestelde vragen over thuisstudies

Een groeiend aantal Nederlanders willen een thuisstudie volgen. De aanwezige flexibiliteit en het veelzijdige aanbod in thuisstudies maakt het steeds aantrekkelijker. Maar er zijn ook vragen en onduidelijkheden. Hoe werkt het precies, en is deze opleiding wel geschikt? In het gedeelte hieronder geven we antwoord op de meest gestelde vragen over zelfstandige Threading thuisstudies.

Wanneer kan ik beginnen met mijn cursus?
Een van de grootste voordelen van een thuiscursus Threading: je kunt helemaal zelf bepalen wanneer je begint. De lesstof die wordt behandeld is vaak grotendeels digitaal beschikbaar. Zodra jouw inschrijving afgerond is krijg je bij veel aanbieders dezelfde dag nog alle digitale materialen. Binnen afzienbare tijd wordt het hardcopy materiaal thuisbezorgd (dit is in de praktijk niet altijd aan de orde). De cursus duurt ongeveer 3-6 maanden. In de praktijk hoeft het niet eens zo lang te duren. Heb je het erg druk, en wil je even de rem erop? Het is niet erg als je er langer over doet.

Welke vooropleiding heb ik nodig?
Dat verschilt per studie. Basisopleidingen en cursussen zijn er in principe voor iedereen. Heb je interesse in een langdurige intensieve MBO of HBO studie? In dat geval ligt het vaak wel iets complexer. Normaal gesproken is een dergelijke Threading vooropleiding een voorwaarde. Als alternatief vragen ze vaak een 21-plus toets of een specifiek overgangsbewijs. Op de opleidingspagina tref je de benodigde specificaties omtrent de toelatingseisen van deze cursus.

Krijg ik een officieel diploma?
De diverse opleidingen (MBO / HBO / WO) van onderwijsinstellingen als Nationale Handelsacademie (NHA) voldoen aan de wetgeving van het ministerie van Onderwijs. Dit wil zeggen dat deze diploma’s gelijkwaardig is aan het volgen van deze opleiding bij Grafisch Lyceum Rotterdam. Bovendien krijgen deelnemers soms een speciaal branchediploma zoals branchediploma verzekeringen. Bij afronding van een kortlopende cursus is een officieel instituutsdiploma ook mogelijk. Op deze manier kan jij laten zien dat je niet stil zit, en volop in jezelf investeert. Erg waardevol dus voor je CV (als aanvulling).

Kan ik deze opleiding ook klassikaal doen?
Meerdere onderwijsinstellingen hebben ook een Threading klassikaal. Het voordeel van een klassikale studie is: leren van je studiegenoten, de mogelijkheid tot een een-op-een gesprek met de docent en extra uitleg voor toetsen en examens. Wat minder positief is: je moet het veel beter plannen. Er is doorgaans een zomerstart (augustus) en winterstart (januari). Daarnaast zijn de tarieven van klassikaalstuderen meer dan thuis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
Vrijwel alle opleiders beschikken over een speciale online leeromgeving. Hier download je de meest handige tools voor je cursus en kan je bijvoorbeeld vragen stellen. In jouw online omgeving kan men ook terecht voor oefeningen, het lesmateriaal, praktijkvoorbeelden, geluidsbestanden, oefenexamens, video’s. Hierin verstuur je tevens je huiswerk, en ontvang je feedback van jouw begeleider.


thuisstudie-cursussen-threading

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren is de manier om in jezelf te investeren. Er zijn steeds meer mensen die hier gebruik van maken. Denk aan Basisopleiding Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen tot Computerboekhouden met Exact Online, en dus ook de Threading zelfcursus. Wat is nu een onderwijsinstelling die relevant is voor mijn wensen en situatie? Hieronder vind je de meest gekozen thuisstudie-aanbieders.

 1. NHA: Gratis proefles
 2. LOI: Interactief leren met online animatiefilms
 3. NTI: Beginnen wanneer jij dat wil
 4. Laudius: Hulp bij het kiezen van een studie
 5. Thuiscursus.nl: Docenten met ervaring uit het vak
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn de studiekosten aftrekbaar?

Je eigen thuisstudie Threading online versneld volgen is mogelijk vanaf €189,00. Echter, het kan maar zo dat het nog veel goedkoper kan. De gemaakte kosten (denk aan boeken en lesgeld) zijn namelijk een interessante aftrekpost in je belastingaangifte. Als gevolg van deze financiële compensatie (studiefinanciering / duo) kunnen veel mensen toch hun studiekosten betalen. Deze specifieke producten zijn aftrekbaar van de belasting:

 • Het lesgeld of instellingscollegegeld
 • Kosten voor hulpmiddelen en boeken

Opgelet: er gelden strenge regels (februari 2024). Dit belastingvoordeel is alleen toepasbaar bij een studie die van belang is voor jouw huidige- of toekomstige baan. Neem de volgende zaken in acht:

 • De opleiding levert een bijdrage aan jouw huidige werk, of een nieuwe baan.
 • Het moet gaan om een leertraject. Dat wil zeggen: er moet begeleiding zijn van Thuiscursus.nl.
 • Het collegegeld mag niet worden betaald door een bedrijf of stichting.
 • De gemaakte studiekosten zijn minimaal €250,00 (per 52 weken) tot een max van €15k.

Kan mijn werkgever mijn studie betalen?
Een extra cursus, training of deeltijd opleiding doen is iets dat veel managers graag willen faciliteren. Waarom? Jouw baas heeft natuurlijk ook baat bij de kennis die jij opdoet. Bovendien kan collegegeld zakelijk worden opgevoerd als kosten. Een training of beroepsopleiding via je werk beginnen is dus voor jullie beide relevant. Standaard kan je dit regelen met een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Threading. Vraag ernaar bij je personeelsafdeling, er is vaak meer mogelijk dan jij denkt.

Vergroot je brow knowhow met threading! Alle haartjes, in het hele gezicht, kan je verwijderen door het draaien met een katoenen draadje. Een epileertechniek uit het Midden-Oosten, die nu ook in het Westen steeds populairder wordt.

Bied je klanten elegante en natuurlijk ogende wenkbrauwen. Threading heeft vele voordelen! De haartjes blijven langer weg dan met epileren of waxen én het is sneller en hygiënischer. Met een kantoenen draadje, die je tussen je vingers draait, rol je over de huid en trekt de haartjes er met de wortel uit. Met een gladde huid als resultaat!

Draai met de draad niet alleen wenkbrauwen, maar ook kin, nek en bovenlip glad. De populariteit van threading is niet te stoppen!


Content
 • Voorbehandeling van het gezicht
 • De technieken professioneel uitvoeren
 • Wenkbrauwen, kin, nek en bovenlip correct epileren

Competences
 • De threading technieken professioneel uitvoeren
 • De wenkbrauwen, kin, nek en bovenlip correct epileren
 • Je klanten goed verzorgd de deur uit laten gaan

Thuiscursus.nl opleidingsinformatie
Thuiscursus.nl Opleidingen

Plaats een reactie