loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • NHBO
 • 30% korting op beroepsopleidingen. Ruim cursusaanbod met leraren uit het volwassenenonderwijs.

Thuisstudie HBO Integral safety management

De hbo opleiding HBO Integral safety management flexibel en snel thuis volgen? Dankzij onze vergelijkingstool ontdek je de meest interessante thuiscursussen en studies in de categorie Handhaving en Security. Een nieuwe stap in je carrière? Heb je plannen voor een eigen onderneming? Of bijvoorbeeld een omscholing met een MBO of HBO opleiding? Lees info en vergelijk gemakkelijk kwalitatieve studies en thuiscursussen van vooraanstaande onderwijsinstellingen als Nederlandse Handels- en Beroepsonderwijsinstelling (NHBO) en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van een hbo thuisopleiding HBO Integral safety management! Zelf je studietempo bepalen, een gratis proefles volgen, en fantastische praktijkdocenten. Deze hbo opleiding is te bestellen vanaf €2151,00 bij een erkende aanbieder als LOI.

 • Studeer waar je maar wilt.
 • Duidelijke planning en studiewijzers.
 • Docenten uit het werkveld.
 • Lessen met een focus op de praktijk.
 • Voordeliger dan een studie op school.
 • In december 2020 scherpe tarieven.

Vergelijk thuisstudies HBO Integral safety management december 2020

AanbiederStudienaamKostenTijdsduurInschrijflink
LOIHBO Integral safety management9 maanden€2151,00Meer informatie
HBO Integral safety management thuis volgen

Bekijk direct alle erkende thuisstudies

De opleiding HBO Integral safety management thuis volgen

Groeien naar een hogere functie? Zoek je een uitdaging in een heel andere branche? Hoe jouw privésituatie er ook uit ziet, er is altijd een geschikte thuisstudie! Alleen, je moet wel zelf initiatief nemen! Onze thuisopleiding-vergelijker kan jou hierbij helpen. Middels onze vergelijker check je een scala aan studies, (hobby) cursussen en beroepsopleidingen waardoor jij je doelen kan bereiken. Zoek jij naar een nieuwe ambitie binnen het thema Handhaving en Security? Overweeg dan ook zeker de online thuisstudie HBO Integral safety management(duaal of voltijd). Door het volgen van deze hbo opleiding doe je in korte termijn veel kennis op, zonder dat jij in de schoolbanken moet. Je kunt het prima combineren met werk of een andere opleiding, vrijwilligerswerk en het gezin + de kids.

Hoe werkt thuis een opleiding volgen?
Aan de slag gaan met een hbo opleiding HBO Integral safety management is niet ingewikkeld. In het stappenplan van ons studie-team gaan we dit stap voor stap bij langs:

 1. Maak een keuze voor een van de opleiders en zoek uit welke opleiding bij je past.
 2. Laat een gratis studiegids opsturen, of kies de optie voor een gratis proefles om feeling te krijgen bij het lesmateriaal.
 3. Ben jij overtuigd? Wacht dan niet langer en schrijf je in.
 4. De opleider bekijkt jouw aanmelding. Als je overal aan voldoet, dan worden de lesmaterialen naar je verstuurd en kan je meteen inloggen op de online leeromgeving.
 5. Het traject gaat nu van start: waar en wanneer jij wilt je lesstof bestuderen en toetsen maken of opdrachten inleveren. Vanzelf ontvang je regelmatig feedback van een professionele docent.
 6. Na het afronden van de studie krijg je het (branche)diploma. Je bent klaar voor de volgende stap!

Actuele kosten HBO Integral safety management thuisopleiding?

Een bijkomend voordeel van de online hbo thuisopleiding via afstandsonderwijs, is de relatief voordelige prijs die je betaald i.v.m. klassikale opleidingen. Waarom is een thuisstudie financieel interessant? Meestal heb je geen dure studieboeken. De meeste lesstof kun je digitaal raadplegen met een macbook, ipad of telefoon. Verder bespaar je fors op reiskosten, en zijn er minder docenten nodig voor deze opleidingen. Doorgaans heb je een persoonlijke begeleidervoor ondersteuning en advies. De opleiding HBO Integral safety management volg je al vanaf €2151,00 bij o.a. LOI. De kosten worden gevormd door:

 • De lesstof (altijd online, soms gedeeltelijk ook hardcopy).
 • Een vast aanspreekpunt van LOI.
 • Altijd contact met jouw docent via de online omgeving.
 • Toetsen maken, thuis of op locatie.
 • Altijd met certificaat / accreditatie.
Een thuisstudie volgen op jouw eigen tempo

In razendsnel tempo jouw diploma op zak

Veelgestelde vragen thuisopleidingen en cursussen

Een aanzienlijk aantal arbeiders willen vanuit huis studeren. Het zelf kunnen bepalen en het grote aanbod aan opleidingen is een belangrijke reden. Toch heerst er ook nog onduidelijkheid rondom het fenomeen thuis studeren. Worden er geen strenge eisen gesteld, en is het voor mij relevant? In het overzicht hierna lees je de vragen die we het meest horen over zelfstandige HBO Integral safety management thuisstudies.

Wanneer kan ik beginnen met mijn hbo opleiding?
Een van de grootste voordelen van een thuiscursus HBO Integral safety management: de maximale flexibele studietijden en begeleiding. De studiestof is (deels) online beschikbaar. Als de opleider jouw aanmelding heeft geaccepteerd krijg je bij veel aanbieders binnen een paar uur de benodigde digitale materialen. Kort daarna krijg je de benodigde boeken ook thuis (soms kan het alleen met digitale middelen). De hbo opleiding kan je onder normale omstandigheden afronden in pakweg 9 maanden. In de praktijk zit je hier niet aan vast, en kan het ook wel sneller. Heb je het erg druk, en wil je even de rem erop? Dan is dat niet erg, bedenk wel dat je blijft betalen.

Welke vooropleiding moet ik hebben?
Dit wisselt per type opleiding. (Hobby)cursussen zijn doorgaans voor iedereen. Wil je je aanmelden voor een erkende MBO- of HBO opleiding? In dat geval ligt het vaak wel iets complexer. Meestal is een dergelijke HBO Integral safety management vooropleiding een harde eis. Men kan ook kiezen voor een 18 plus-examen of een VMBO/HAVO/VWO diploma. Via de site van de onderwijsinstelling achterhaal je meer informatie met betrekking tot toelatingseisen van deze hbo opleiding.

Wat is het behaalde diploma waard?
De diverse opleidingen (MBO / HBO / WO) van opleiders als o.a. NCOI dragen allemaal het het ministerie van Onderwijs keurmerk. Dit betekent dat jouw behaalde diploma gelijkstaan aan een diploma van een hogeschool als SVO Vakopleiding food. Daarbij kan je ook rekenen op een echt branchediploma als branchediploma verzekeringen. Bij de wat kleinere opleidingen en hobbycursussen heb je na afloop recht op een officieel instituutsdiploma. Dankzij dit diploma maak jij kenbaar dat jij je een bepaalde vaardigheid hebt eigen gemaakt. Een mooie aanvulling op jouw CV.

Ik wil graag klassikaal studeren, kan dat?
Een aanzienlijk deel van de onderwijsinstellingen beschikken over een HBO Integral safety management klassikaal. De meest genoemde pluspunten zijn: meer sociale interactie, direct antwoord op vragen en de examenhulp (bespreken van de vragen). Er zijn ook nadelen: het is eigenlijk wel noodzakelijk om de lessen aanwezig te zijn. Er zijn vaste startmomenten. Ook zijn de kosten van klassikaal studeren ten opzichte van thuisopleidingen hoger bij LOI, NTI, NHA, NHBO of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
Veel opleiders bieden een online leeromgeving. Hier vind je belangrijke info rondom jouw hbo opleiding en kan er contact worden gezocht met de docenten. In dit systeem is er een verzameling geplaatst van video’s, oefenexamens, geluidsbestanden, praktijkvoorbeelden, oefeningen, webinars. Hierin verstuur je tevens je huiswerk, en volgt – indien nodig – de reactie van jouw docent.


thuisstudie-hbo-integral-safety-management

Onderwijsinstellingen vergelijken december 2020

Op afstand studeren wordt steeds populairder. Tegenwoordig wordt er ontzettend veel online aangeboden. Onder andere Modern Breien tot bijvoorbeeld Slowaaks, en natuurlijk de HBO Integral safety management zelfcursus. Welke onderwijsinstelling relevant is voor mijn wensen en situatie? In de beschrijving hierna lees je over de beste thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: Een van de voordeligste opleiders van Nederland
 2. LOI: Docenten met ervaring uit het vak
 3. NTI: Eerst studie proberen met een proefles
 4. Laudius: Open-Boek-Examen thuis
 5. NHBO: Praktijkgerichte docenten
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 400+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Mag ik studiekosten aftrekken van de belasting?

Een echte thuisstudie HBO Integral safety management online versneld volgen is mogelijk vanaf €2151,00. In veel gevallen kan het nog een stukje voordeliger. De studiekosten mag je (deels) aftrekken van de belasting. Als gevolg van deze financiële compensatie (studiefinanciering / duo) kan je jouw droomstudie dus nog goedkoper volgen. De volgende zaken zijn aftrekbaar van de belasting:

 • Collegegeld of instellingscollegegeld
 • De benodigde vakliteratuur en lesstof

Advies van de adviseur: de Belastingdienst stelt enkele strenge voorwaarden (december 2020). Het belastingvoordeel gaat alleen op bij een opleidingdie iets bijdraagt aan je nieuwe aanstelling of huidige werkzaamheden. Neem de volgende zaken in acht:

 • De thuisstudie is belangrijk voor jouw huidige- of toekomstige baan.
 • Het gaat duidelijk om een leertraject. Dat wil zeggen dat je onder begeleiding of toezicht de kennis opdoet via LOI.
 • De studiekosten zelfstandig worden gedragen (niet vanuit een bedrijf).
 • De studiekosten in kwestie moeten minimaal €250 zijn (per jaar). De jaarlijkse max is 15 duizend euro.

Een opleiding volgen op kosten van je werkgever
Een relevante deeltijd studie vanuit huis volgen wordt vaak aangemoedigd door de werkgever. Hoe komt dit? Jouw baas heeft direct profijt van jouw kennis en vaardigheden. Verder mag jouw baas jouw studiekosten weer aftrekken. Een uitgebreide cursus volgen via jouw werkgever heeft dus veel verschillende voordelen. Standaard stelt de werkgever een studiebudget beschikbaar voor een (verkorte) afstandsopleiding HBO Integral safety management. Gooi eens een balletje op bij de personeelsmanager, en haal meer uit je talenten en interesses.

Veiligheidsmanagement speelt een belangrijke rol bij vrijwel ieder bedrijf. Er is vooral behoefte aan professionals die veiligheidsvraagstukken vanuit meerdere hoeken kunnen benaderen. De benodigde kennis hiervoor doe je op met de korte opleiding HBO Integral safety management.De opleiding biedt brede kennis van integrale veiligheidskunde en informatiebeveiliging. Een aantal modules geven meteen recht op een extra branchediploma. Zo behaal je het veelgevraagde certificaat Certified Protection Officer (CPO) en het EXIN-cerftificaat Information Security Foundation.Het korte HBO-programma Integral safety management is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Security management van LOI Hogeschool. Succesvolle afronding biedt mogelijkheid tot vrijstelling bij doorstroming naar deze volledige bachelor.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie