nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Crisismanagement

De hbo opleiding Crisismanagement zelfstandig vanuit huis volgen? Dankzij onze vergelijker ontdek je goed aangeschreven thuisstudies en opleidingen waarmee jij verder komt binnen het domein Handhaving en Security. Je carrière een nieuwe impuls geven? Wil je een eigen zaak starten? Of wellicht toe aan volledig iets nieuws? Check en vergelijk direct professionele thuisstudies van betrouwbare scholen als Nederlandse Handels- en Beroepsonderwijsinstelling (Thuiscursus.nl) en wie weet begin jij volgende week al met een hbo thuisstudie Crisismanagement! Een passende opleiding voor iedereen, een prettige online leeromgeving, en topdocenten uit het vak. Deze hbo opleiding kan jij volgen vanaf €495,00 bij LOI.

 • Zelf de touwtjes in handen houden.
 • Gebruiksvriendelijke online leeromgeving.
 • Uitstekende docenten.
 • 100% actuele en toepasbare lesstof.
 • Het is stukken goedkoper dan klassikaal.
 • In mei 2024 voordelig starten.

Aanbieders thuisstudie Crisismanagement mei 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOICrisismanagement5 maanden€495,00Meer informatie
Crisismanagement online vanuit huis

De beste opleidingen thuis of klassikaal volgen

De opleiding Crisismanagement thuis volgen

Is het tijd voor de volgende stap? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Hoe druk jouw leven soms ook kan zijn, iedereen kan studeren en leren. Jij hoeft alleen nog maar te starten. Deze website kan jou hierbij helpen. In de vergelijker tref je een scala aan zelfstudies, thuiscursussen en opleidingen die passen bij jouw doelen. Zoek jij naar een nieuwe ambitie binnen het thema Handhaving en Security? Een prachtig voorbeeld hiervan is de online thuisstudie Crisismanagement(duaal of voltijd). Tijdens deze hbo opleiding leer je de onderdelen van het vak, zonder dat jij in de schoolbanken moet. Je kunt het prima combineren met werk of een andere opleiding, muzikale bezigheden en een druk gezinsleven.

Hoe werkt zo’n thuisstudie precies?
Kiezen voor een hbo opleiding Crisismanagement regel je razendsnel online. In het bijgaande stappenplan komen de verschillende onderdelen aan bod:

 1. Klik op een van de opleiders en doorzoek de verschillende cursussen.
 2. Vraag de gratis studiegids aan, of kies voor een gratis proefles om feeling te krijgen bij het lesmateriaal.
 3. Sluit het aan op jouw wensen? Klik dan direct op “inschrijven” om dit rond te maken.
 4. De onderwijsaanbieder zal zich buigen over je aanmelding. Als je overal aan voldoet, dan zul jij het benodigde lesmateriaal ontvangen en kan je eigenlijk al beginnen met studeren.
 5. Het leren gaat beginnen: je kunt waar en wanneer je wilt je lesstof bestuderen en klassikaal onderwijs volgen. Vanzelfsprekend heb je regelmatig contact met een erkende docent.
 6. Alles afgerond? Dan wordt er een (instituut) diploma uitgereikt. Een toekomstige werkgever kan daarnaar vragen.

Actuele prijs Crisismanagement thuisopleiding?

Wat zo aantrekkelijk is aan een online hbo thuisstudie via afstandsonderwijs, zijn de gustige lage prijzen (in vergelijking tot klassikale studies). Wat is hiervan de reden? Meestal heb je geen dure studieboeken. Veel lesmaterialen bekijk je gewoon online op een smartphone, tablet of laptop. Daarnaast hoef je niet te reizen en zijn er minder dure docenten. Wel heb je een persoonlijke begeleiderdie jou gedurende de studie helpt. De opleiding Crisismanagement is er al vanaf €495,00 via bijvoorbeeld LOI. Deze kosten komen tot stand door bijvoorbeeld:

 • Alle theorie en opdrachten (soms geldt er een meerprijs voor hardcopy).
 • Een vakkundige mentor van LOI.
 • Toegang tot digitaal naslagwerk.
 • Eventuele examens en toetsen.
 • Een officieel diploma met accreditatie.
Thuis studeren waar en wanneer je wil

Moeiteloos een opleiding halen vanuit huis

Veelgestelde vragen thuisopleidingen en cursussen

Meer en meer medewerkers kiezen voor een thuisstudie. De mogelijkheid om je tijd zelf in te delen en de uitgebreide database met cursussen leveren voordelen op die veel mensen wel zien zitten. Wellicht zijn er wel wat onzekerheden rondom deze manier van studeren. Wat moet ik me erbij voorstellen, en sluit het aan bij mijn wensen? Onderstaand bespreken we kort enkele prangende vragen rondom zelfstandige Crisismanagement thuisstudies.

Hoe snel kan ik beginnen met mijn hbo opleiding?
Waarom zoveel mensen kiezen voor een thuiscursus Crisismanagement: de opleiding kan gestart worden wanneer jij dat wilt. De lesstof is grotendeels digitaal. Zodra jouw inschrijving afgerond is ontvang je meestal dezelfde dag nog alle digitale materialen. Binnen 1 week worden alle materialen ook netjes bezorgd aan huis (niet verplicht bij alle studies). De hbo opleiding is vaak af te ronden in circa 5 maanden. Als het niveau voor jou niet zo hoog is kan het een stuk sneller. Past de studie even niet in jouw drukke agenda? Dit is geen probleem, alleen stijgen de kosten dan wel.

Is een vooropleiding verplicht?
Hier merken we grote verschillen tussen opleiders en studies. Veel beroepsopleidingen en cursussen zijn doorgaans voor iedereen. Gaat jouw voorkeur uit naar een HBO-studie of master? Dan moet je vaak wel voldoen aan bepaalde eisen. Dikwijls is hier een matchende Crisismanagement vooropleiding een van de voorwaarden. Soms kan er worden gekozen voor een 18+ toets of een specifiek overgangsbewijs. Op de website van de aanbieder bekijk je de benodigde specificaties met betrekking tot toelatingseisen van deze hbo opleiding.

Haal ik ook een officieel diploma?
De volledige MBO-, HBO en masters van onderwijsinstellingen als bijvoorbeeld Nederlands Talen Instituut (NTI) zijn gekeurd door het ministerie van Onderwijs in Nederland. Zo weet je dat deze opleidingen gelijkstaan aan een diploma van een hogeschool als SOMT. Mogelijk krijgen deelnemers soms een serieus branchediploma zoals NEVI. Als je kiest voor een meer hobbymatige cursus is er bij afronding een officieel instituutsdiploma. Daarmee kun je aantonen dat je de cursus hebt afgerond (en met succes). In die zin heeft het absoluut waarde in de markt.

Wat zijn de voordelen ten opzichte van klassikaal studeren?
Veel opleidersverstrekken ook een Crisismanagement klassikaal. Het voordeel van een klassikale studie is: je kunt veel leren van andere cursisten, een meer persoonlijke benadering vanuit de docent en je hebt meer een stok achter de deur. Minder prettig: je kunt niet zomaar ergens beginnen. Er zijn een aantal start periodes per jaar. In de basis zijn de kosten van klassikaal studeren ten opzichte van thuisopleidingen hoger bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving, en wat kan ik er mee?
De grote Nederlandse opleiders beschikken over een speciale online leeromgeving. Via dit systeem vind je snel de noodzakelijke software en documentatie voor je hbo opleiding en kun je vragen stellen aan de begeleiders / mentor. In jouw online omgeving zoek je ook naar geluidsbestanden, het lesmateriaal, oefeningen, oefenexamens, praktijkvoorbeelden, webinars. In dat systeem upload je ook huiswerk, en volgt – indien nodig – de reactie van jouw docent.


thuisstudie-hbo-crisismanagement

Onderwijsinstellingen vergelijken mei 2024

Op afstand studeren is sterk in opkomst. Je kunt vrijwel alles online studeren. Onder andere IJslands Voor Beginners tot aan HBO Loopbaanbegeleiding, en uiteraard ook de Crisismanagement zelfcursus. Welke onderwijsinstelling in Nederland past bij mijn persoonlijke wensen? In het volgende hoofdstuk beschrijven we kort de meest gekozen thuisstudie-aanbieders.

 1. NHA: 50% korting op het lesgeld
 2. LOI: Aantrekkelijk voor werkgevers
 3. NTI: MBO basisopleidingen
 4. Laudius: Aanbevelingspercentage van 98%
 5. Thuiscursus.nl: Verschillende leslocaties
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik studiekosten terug krijgen van de belastingdienst?

Een hoogwaardige thuisstudie Crisismanagement online versneld volgen is mogelijk vanaf €495,00. De kans is groot dat je het netto nog minder kost. De studiekosten zijn namelijk een interessante aftrekpost in je belastingaangifte. Door dit belastingvoordeel (studiefinanciering / duo) vallen de studiekosten dus nog een stuk lager uit. De belangrijkste onderdelen mag je meenemen bij jouw belastingaangifte:

 • Het lesgeld en evt. het inschrijfgeld
 • Boeken ten behoeve van de opleiding

Houd er rekening mee: er zijn wel strenge voorwaarden (mei 2024). Het is alleen toe te passen bij kosten voor een cursus / studie die relevant is voor jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan. Neem de volgende zaken in acht:

 • De studie een meerwaarde is voor jouw huidige- of toekomstige baan.
 • Het gaat om een leertraject. Dat wil zeggen dat je onder begeleiding of toezicht de kennis opdoet via LOI.
 • Het collegegeld mag niet worden betaald door een bedrijf of stichting.
 • De studiekosten die je maakt zijn minimaal €250,00 (per jaar) en kunnen oplopen tot wel €15.000.

Betaalt mijn werkgever mijn studie?
Een relevante deeltijd opleiding of training volgen wordt bij veel bedrijven aangemoedigd. De oorzaak daarvan? Jouw bedrijf kan je nieuwe vaardigheden inzetten tijdens opdrachten. Overigens zijn studiekosten zakelijk als investering aftrekbaar. Een relevante opleiding via jouw werkgever afronden heeft dus veel verschillende voordelen. Standaard is er een speciaal studiebudget voor een afstandsopleiding Crisismanagement. Pols eens bij jouw manager of de HR-afdeling, er is vaak meer mogelijk dan jij denkt.

Een crisis komt altijd onverwacht. Of het nu om een brand, een bommelding of ontploffing gaat… Je hoopt dat het jouw bedrijf nooit zal overkomen. Toch is het goed om voorbereid te zijn op een crisis. De cursus Crisismanagement is dé manier hiervoor. Tijdens de opleiding leer je leidinggeven tijdens een crisissituatie en waar je, voor wat betreft de communicatie, rekening mee moet houden. Daarnaast is er aandacht voor het opstellen van een goed actieplan en samenstellen van een goed werkend team. Na afloop van de cursus kun je effectief en efficiënt handelen in geval van nood en calamiteiten.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie