nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie HBO Logistics management

De bachelor HBO Logistics management zelfstandig vanuit huis volgen? Via Thuisstudiezoeken.nl vind je talloze thuiscursussen en opleidingen om jezelf verder te ontwikkelen binnen de categorie Logistiek Inkoop en Transport. Ben jij toe aan een nieuwe carrière? Beginnen als ZZP’er? Of wellicht een opleiding of cursus volgen die je leuk lijkt? Ga direct van start en vergelijk eenvoudig goede opleidingen en thuisstudies van toonaangevende scholen als Leidse Onderwijs Instellingen (LOI) en ga meteen aan de slag met een bachelor thuisstudie HBO Logistics management! Studeren in jouw eigen tempo, het meest actuele lesmateriaal, en goede begeleiding. Deze bachelor is te koop vanaf €7164,00 bij onder andere LOI.

 • Volledige vrij en flexibel studeren.
 • Studies zijn snel af te ronden.
 • Feedback en hulp van docenten.
 • De lessen altijd 100% bij de tijd.
 • Vaak betaalt de werkgever mee.
 • In juli 2024 voordelige tarieven.

Vergelijk thuisstudies HBO Logistics management juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIHBO Logistics management36 maanden€7164,00Meer informatie
HBO Logistics management online vanuit huis

In jouw eigen tempo het gewenste diploma halen

De opleiding HBO Logistics management vanuit huis volgen

Zoek je een andere baan? Of ben je op zoek naar een carrièreswitch? Wat er bij jou ook speelt, er liggen verschillende uitdagingen klaar. Het is gewoon een kwestie van doen. De website thuisstudiezoeken.nl is in ieder geval een goed startpunt. Met onze vergelijker kom je in aanraking met ontzettend veel zelfstudies, thuiscursussen en opleidingen die aansluiten op jouw wensen. Zoek jij naar een nieuwe ambitie binnen het thema Logistiek Inkoop en Transport? Verdiep je dan eens in de online thuisstudie HBO Logistics management(duaal of voltijd). Aan de hand van deze bachelor doe je belangrijke kennis op, op jouw niveau en jouw tempo. Je kunt het prima combineren met jouw functie, buitenschoolse activiteiten en andere bezigheden.

Hoe werkt zo’n thuisstudie?
Kiezen voor een bachelor HBO Logistics management is zo gepiept. In het stappenplan van ons studie-team gaan we dit stap voor stap bij langs:

 1. Kies een van de uitgelichte opleiders en doorzoek de verschillende cursussen.
 2. Kies voor de gratis studiegids, of kies voor een gratis proefles om uit te zoeken of het niveau bij je past.
 3. Ben je enthousiast? Laat je dan direct online inschrijven.
 4. Je aanvraag zal nu worden beoordeeld. Wanneer alle privé-gegevens kloppen zul jij het benodigde lesmateriaal ontvangen en krijg je toegang tot de digitale leeromgeving.
 5. Je studietraject zal nu beginnen: waar en wanneer jij wilt het lesmateriaal doornemen en opdrachten inleveren. Bij alle opleiders heb je regelmatig contact met een professionele docent.
 6. Zodra je alle opdrachten en examens hebt afgerond volgt natuurlijk een passende diploma. Een toekomstige werkgever kan daarnaar vragen.

Wat zijn de kosten van een HBO Logistics management thuisopleiding?

De motivatie voor het volgen van een online bachelor thuisstudie via afstandsonderwijs, is de lage prijs die betaald (i.v.m klassikaal onderwijs). Waarom zijn de kosten zo laag? Je schaf geen hele dure boeken aan. Veel van de documentatie check je simpelweg digitaal, dit kan op vrijwel elk apparaat zoals een macbook, ipad of telefoon. Ook qua reiskosten ben je voordelig uit, en zijn er minder docenten nodig voor deze opleidingen. Doorgaans is er een persoonlijke begeleider die jou gedurende de studie helpt. De opleiding HBO Logistics management is er al vanaf €7164,00 via bijv. LOI. Deze totale kosten hebben te maken met de volgende zaken:

 • Alle studieboeken en lesmaterialen (vaak online en als hard-copy te krijgen).
 • Een vakkundige begeleider van LOI.
 • Waar en wanneer jij wilt toegang tot de lesstof.
 • Het afleggen van (her)examens.
 • Afronding met certificaten en accreditatie.
Flexibel thuis een opleiding doen

Moeiteloos een opleiding halen vanuit huis

Veelgestelde vragen thuisopleidingen en cursussen

Een aanzienlijk aantal volwassenen zien hun kansen in een zelfstudie. Zelf kiezen waar en wanneer je studeert en de uitgebreide database met cursussen leveren voordelen op die veel mensen wel zien zitten. Aan de andere kant is er ook best wat onduidelijkheid. Hoe gaat het precies in z’n werk, en is het wat voor mij? Onderstaand behandelen we de meest urgente vragen m.b.t. zelfstandige HBO Logistics management thuisstudies.

Hoe snel kan ik beginnen met mijn bachelor?
Misschien wel het allermooiste aan de thuiscursus HBO Logistics management: je kan elke week starten met deze opleiding. Dit komt o.a. doordat de studiestof deels digitaal is. Nadat jouw inschrijving is goedgekeurd ontvang je vaak al dezelfde- of de volgende dag de relevante digitale informatie. Kort daarna worden alle boeken en lesmaterialen ook thuisbezorgd (dit verschilt per opleiding). De bachelor duurt plusminus 36 maanden. Dikwijls kan je het ook sneller afronden. Past de studie even niet in jouw drukke agenda? Je kunt de studietijd wat oprekken, maar de maandelijkse kosten blijven wel doorlopen.

Is een vooropleiding verplicht?
Hierover is vaak veel onduidelijkheid. Cursussen en veel taalstudies zijn doorgaans voor iedereen. Gaat het om een MBO of HBO studie voor lange termijn? Dan kijken de opleiders iets kritischer. Soms is een matchende HBO Logistics management vooropleiding vereist. Als alternatief vragen ze vaak een 18+ toets of een diploma van het voortgezet onderwijs. In de folder van de school achterhaal je de verdere details over de toelatingseisen van deze bachelor.

Krijg ik een geaccrediteerd diploma?
De MBO, HBO en WO-opleidingen van instellingen zoals onder andere Laudius worden erkend door het ministerie van Onderwijs. We kunnen dus zeggen dat deze diploma’s gelijkstaan aan een diploma van een hogeschool als Alfa-college. Mogelijk krijgen deelnemers soms een serieus branchediploma zoals branchediploma pedicure. Bij afronding van een kortlopende cursus kan men rekenen op een officieel instituutsdiploma. Dankzij dit diploma is het voor iedereen duidelijk dat je de cursus hebt afgerond (en met succes). Jouw CV zal hierdoor een flinke boost krijgen.

Ik wil graag klassikaal studeren, kan dat?
Verscheidene instanties bieden ook een HBO Logistics management klassikaal. De meeste genoemde voordelen van klassikaal studeren zijn: het werkt motiverend om het samen met anderen te doen, face to face spreken van de docent en extra uitleg voor toetsen en examens. Minder prettig: je moet het veel beter plannen. Jaarlijks zijn er 2 of 4 startmomenten. Vaak zijn de prijzen van klassikaal studeren fors hoger dan een thuiscursus bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving, en wat kan ik er mee?
De grote Nederlandse opleiders bieden hun studies aan via een speciale online leeromgeving. In dat portaal bekijk je de essentiële informatie voor je bachelor en communiceer je met jouw begeleider of andere studenten. In de digitale leeromgeving is er een verzameling geplaatst van praktijkvoorbeelden, oefeningen, video’s, oefenexamens, het lesmateriaal, geluidsbestanden. Hierin verstuur je tevens je huiswerk, en ontvang je feedback van jouw begeleider.


thuisstudie-hbo-logistics-management

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Op afstand studeren wordt steeds populairder. Je kunt vrijwel alles online studeren. Bijvoorbeeld HBO Marketing tot een opleiding als Event security officer, en sinds kort dus ook de HBO Logistics management zelfcursus. Welke van al deze onderwijsinstellingen past bij mijn doelen en wensen? Hieronder beschrijven we kort de beste thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: Ruime keuze in opleidingen
 2. LOI: Binnen een jaar een waardevol HBO-diploma
 3. NTI: Studeren op een tempo dat bij jou past
 4. Laudius: Op elk moment starten met jouw cursus
 5. Thuiscursus.nl: Proefles ontvangen
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn studiekosten belastingtechnisch aftrekbaar?

Zelf een thuisstudie HBO Logistics management online versneld volgen is haalbaar rond de €7164,00. Echter, het kan maar zo dat het nog veel goedkoper kan. Boeken, lesgeld e.d. mag je (deels) aftrekken van de belasting. Mede door deze tegemoetkoming (studiefinanciering / duo) kan je jouw droomstudie dus nog goedkoper volgen. Deze elementen mag je meenemen bij jouw belastingaangifte:

 • Lesgeld, cursusgeld, collegegeld of examengeld
 • Kosten voor studieboeken e.d.

Tip van de specialist: er zijn wel strenge voorwaarden (juli 2024). Het belastingvoordeel gaat alleen op bij een studie waar je kennis opdoet voor jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan. We sommen dit nog even voor je op:

 • Het traject een meerwaarde is voor jouw huidige beroep, of voor een nieuw beroep.
 • Het betreft een leertraject. Concreet betekent dit dat er sprake moet zijn van een begeleider / docent van LOI.
 • Het collegegeld mag niet worden betaald door een bedrijf of stichting.
 • De studiekosten moeten minimaal €250 zijn (p/jaar). Als max kan er €15.000 worden ingediend.

Kan mijn werkgever mijn opleiding betalen?
Een verdiepende cursus of deeltijd opleiding volgen wordt in veel bedrijven aangemoedigd door managers. Hoezo? Je organisatie kan je nieuwe vaardigheden inzetten tijdens opdrachten. Daarbij zijn studiekosten zakelijk als investering aftrekbaar. Een relevante opleiding via de werkgever doen is dus aantrekkelijk op meerder fronten. Standaard mag je hiervoor het studiebudget inzetten voor een (verkorte) afstandsopleiding HBO Logistics management. Bespreek de mogelijkheden met jouw werkgever, zij kunnen je daarover meer vertellen.

De bacheloropleiding HBO Logistics management leidt op om te kunnen functioneren op het niveau van logistiek manager of supply chain manager. Niet alleen nu maar ook op de langere termijn biedt de logistieke sector goede loopbaanperspectieven. Tijdens de HBO Logistics management leer je grip krijgen op de logistieke werkprocessen en -besluitvormingsprocessen in organisaties. Je wordt expert op het gebied van ketenregie en weet goed in te spelen op actuele logistieke vraagstukken. Verder word je voorbereid op diverse ontwikkelingen in het logistieke werkveld en kun je onder andere aan de slag binnen productie-, transport- en distributieondernemingen, retailbedrijven, groothandels, hoofdkantoren van internationale bedrijven en logistieke ICT- en adviesondernemingen. Na het afronden van deze NVAO-geaccrediteerde bacheloropleiding, mag de titel Bachelor of Science (BSc) worden gevoerd.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie