nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie HBO Security management

De bachelor HBO Security management op afstand volgen, op jouw eigen tempo? D.m.v. deze thuisstudie vergelijker vind je uitgebreide info over de meest interessante thuisopleidingen en studies in het vakgebied van Handhaving en Security. Een nieuwe stap in je carrière? Wil je jouw eigen baas worden? Of anderzijds iets leren wat volledig buiten jouw vakgebied ligt? Pak dit moment en vergelijk zonder problemen tientallen relevante studies en thuiscursussen van vooraanstaande aanbieders van thuisstudies als NHA en schrijf je vandaag nog in voor een bachelor thuisstudie HBO Security management! Zelf je studietempo bepalen, een prettige online leeromgeving, en uitstekende vakdocenten. Deze bachelor is er al vanaf €6444,00 via LOI.

 • Geen vaste instapmomenten.
 • Op een moderne manier studeren.
 • Behulpzame docenten.
 • Leren van situaties uit de praktijk.
 • Vele malen goedkoper dan klassikaal.
 • In februari 2024 goedkoop beginnen.

Overzicht met thuisstudies HBO Security management februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIHBO Security management36 maanden€6444,00Meer informatie
HBO Security management zelf thuis volgen

Studeren op jouw eigen tempo

De opleiding HBO Security management op afstand volgen

Is het tijd voor de volgende stap? Ambieer je een nieuwe baan? Wat er ook bij jou speelt, er is altijd een geschikte thuisstudie! Het is nu aan jou om er werk van te maken. Deze vergelijkingssite is een handige manier om te beginnen met zoeken. Met behulp van onze website vergelijk je honderden thuisopleidingen en taal/hobbycursussen waardoor jij je doelen kan bereiken. Wil je jezelf ontwikkelen binnen het domein Handhaving en Security? Dit kan bijvoorbeeld met de online thuisstudie HBO Security management(duaal of voltijd). Door het volgen van deze bachelor krijg jij alle onmisbare lesstof, op jouw niveau en jouw tempo. Uitstekend te combineren met dagelijkse werkzaamheden, culturele activiteiten en een druk gezinsleven.

Hoe werkt zo’n thuisstudie?
Inschrijven voor een bachelor HBO Security management is niet moeilijk. In het onderstaande stappenplan vind je alle details:

 1. Klik op een van de onderwijsinstellingen en zoek uit wat de voorwaarden zijn.
 2. Laat een gratis studiegids opsturen, of zoek naar de mogelijkheid ‘gratis proefles’ om te ontdekken of het iets voor jou is.
 3. Is het wat je had verwacht? Klik dan direct op “inschrijven” om dit rond te maken.
 4. De onderwijsaanbieder zal zich buigen over je aanmelding. Als alle gegevens compleet zijn wordt het lesmateriaal naar je opgestuurd en kan je alvast kijken hoe het er online allemaal uitziet.
 5. Nu kun je starten met leren: helemaal in je zelfgekozen tempo de lesmaterialen doorkijken en examens maken. Zoals je mag verwachten wordt je bijgestaan door een professionele docent.
 6. Zodra je alle punten behaald hebt volgt natuurlijk een passende diploma. Een toekomstige werkgever kan daarnaar vragen.

Hoeveel kost een HBO Security management thuisopleiding?

Een positief aspect van een online bachelor thuisstudie via afstandsonderwijs, is de relatief voordelige prijs die je betaald i.v.m. klassikale opleidingen. Waarom is een thuisstudie financieel interessant? Men vraagt niet van je zelf veel boeken te kopen. De meeste lesstof open je gewoon via internet, dit kan op vrijwel elk apparaat zoals een computer, laptop, tablet of telefoon. Daarnaast hoef je niet te reizen en zijn er minder docenten nodig voor deze opleidingen. Wel is er een vast aanspreekpunt aanwezig die jou kan helpen. De opleiding HBO Security management kan men aanschaffen vanaf €6444,00 bij LOI. Thuisstudie kosten worden gevormd door de volgende factoren:

 • Alle studiematerialen, literatuur, opdrachten (soms moet je extra betalen om het hardcopy te ontvangen).
 • Altijd een eigen mentor van LOI.
 • Altijd contact met jouw docent via de online omgeving.
 • Eventuele examens en toetsen.
 • Het (instituut) diploma / accreditatie.
Thuis studeren waar en wanneer je wil

Moeiteloos een opleiding halen vanuit huis

Bekijk veelgestelde vragen over thuisopleidingen

Steeds meer medewerkers zien hun kansen in een zelfstudie. De flexibele manier van studeren en het enorme aanbod zorgt voor tienduizenden nieuwe aanmeldingen per jaar. Toch heerst er ook nog onduidelijkheid rondom het fenomeen thuis studeren. Kan ik zomaar beginnen, en past het bij mijn ambities? Hieronder vind je de vragen waar veel studenten mee zitten als het gaat om zelfstandige HBO Security management thuisstudies.

Kan ik direct beginnen met de bachelor?
Het grote gemak van een thuiscursus HBO Security management: jij kan starten op het moment dat het jou uitkomt. De lesstof is grotendeels digitaal. Als de opleider jouw aanmelding heeft geaccepteerd krijg je bij veel aanbieders à la minute de digitale studiestof. Kort daarna wordt het hardcopy materiaal thuisbezorgd (dit is niet altijd verplicht). De bachelor kost je plusminus 36 maanden. In veel gevallen kan het soms nog een stuk sneller. Heb je het erg druk, en wil je even de rem erop? Dit is geen probleem, alleen stijgen de kosten dan wel.

Is een relevante vooropleiding verplicht?
Dat verschilt per studie. Basisopleidingen en cursussen zijn doorgaans voor iedereen. Betreft het een uitgebreide MBO / HBO opleiding? Dan gelden in veel gevallen toelatingseisen. In sommige gevallen is een bepaalde HBO Security management vooropleiding een van de voorwaarden. Een andere methoden kan zijn een 21 plus examen of een specifiek overgangsbewijs. Op de opleidingspagina vind je meer informatie ten aanzien van de toelatingseisen van deze bachelor.

Haal ik ook een officieel diploma?
De MBO, HBO en WO beroepsopleidingen van aanbieders als bijv. Nationale Handelsacademie (NHA) zijn geregistreerd in het CREBO (MBO) en CROHO (HBO). Zo weet je dat deze thuisopleidingen dezelfde waarde hebben als een soortgelijke studie bij bijvoorbeeld Wellant College. Bovendien zul je mogelijk recht hebben op een speciaal branchediploma zoals branchediploma schadebehandelaar. Bij afronding van een kortlopende cursus heb je na afloop recht op een officieel instituutsdiploma. Op die manier maak jij kenbaar dat je bepaalde vaardigheden hebt aangeleerd. Een mooie aanvulling op jouw CV.

Kan ik ook kiezen voor een klassikale opleiding?
Veel scholen bieden ook een HBO Security management klassikaal. Het prettige aan klassikaal studeren is: meer contactmomenten met andere studenten, de goede en individuele ondersteuning en de examenhulp (bespreken van de vragen). Het minpunt is: je moet het veel beter plannen. Je hebt rekening te houden met de beperkte startperiodes. Daarnaast zijn de tarieven van klassikaalstuderen fors hoger dan een thuiscursus bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving, en wat kan ik er mee?
De erkende opleiders bieden hun studies aan via een speciale online leeromgeving. In dat portaal bekijk je alles wat je nodig hebt voor jouw bachelor en heb je contact met jouw docent. Met jouw online lesomgeving kun je terecht voor ondermeer oefenexamens, het lesmateriaal, video’s, oefeningen, webinars, praktijkvoorbeelden. Je kunt hier ook projecten uploaden, en krijg je persoonlijke feedback.


thuisstudie-hbo-security-management

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren wordt steeds populairder. Er zijn steeds meer mensen die hier gebruik van maken. Denk aan HBO Facility management t/m Tuinman, en dus ook de HBO Security management zelfcursus. Welke van de Nederlandse onderwijsinstellingen matcht met mijn wensen en situatie? Bijgaand benoemen we onze top-5 thuisstudie aanbieders.

 1. NHA: Altijd 15 dagen op proef
 2. LOI: Met speciale online hoorcolleges
 3. NTI: Betaalbare opleidingen vanuit huis volgen
 4. Laudius: Open-Boek-Examen thuis
 5. Thuiscursus.nl: Praktijkgerichte docenten
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn de studiekosten aftrekbaar?

Een hoogwaardige thuisstudie HBO Security management online versneld volgen is mogelijk vanaf €6444,00. De kans is groot dat je het netto nog minder kost. De studiekosten zijn in veel gevallen een aftrekpost. Door hiervan gebruik te maken (studiefinanciering / duo) kan je wel eens een financiële meevaller krijgen. Deze producten mag je aftrekken:

 • Lesgeld / collegegeld
 • Lesmaterialen zoals programma’s of boeken

Opgelet: de Belastingdienst stelt enkele strenge voorwaarden (februari 2024). We hebben het hier uitsluitend over kosten voor een beroepsopleiding waar je kennis opdoet voor jouw huidige werk, of een nieuwe baan. Neem de volgende zaken in acht:

 • De cursus of studie is relevant voor jouw huidige- of toekomstige baan.
 • Er is sprake van een leertraject. Dit houdt in dat er een begeleider of docent bij betrokken is van LOI.
 • De studiekosten zelfstandig worden gedragen (niet vanuit een bedrijf).
 • De kosten die je opvoert beslaan het minimum van €250 (p/jaar), en maximaal €15.000.

Werkgever betaalt soms mee
Een relevante deeltijd opleiding of training volgen is iets dat veel managers graag willen faciliteren. Hoe komt dit? Je organisatie plukt ook de vruchten van jouw kennis. Daarnaast zijn studiekosten ook weer aftrekbaar voor de werkgever. Een training of beroepsopleiding volgen via jouw werkgever is dus aantrekkelijk op meerder fronten. Regelmatig mag je jaarlijks putten uit een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding HBO Security management. Vraag dit eens na bij de HR-afdeling, en haal meer uit je talenten en interesses.

Security management wordt steeds belangrijker binnen organisaties. Dreigingen op onder andere het gebied van terrorisme en cybercriminaliteit nemen toe. Tegelijkertijd moet een organisatie wel blijven functioneren om de bedrijfsdoelstellingen te behalen.De HBO Security management bereidt perfect voor op een functie in dit uitdagende vakgebied. De opleiding besteedt aandacht aan informatiemanagement, risicomanagement, en integrale veiligheid. Ook cybersecurity en business continuity management (BCM) komen uitgebreid aan bod. Daarnaast werk je aan vaardigheden op het gebied van management, leidinggeven en projectmanagement.In de opleiding is veel ruimte om de opgedane kennis te vertalen naar concrete praktijksituaties, waardoor een optimale integratie tussen theorie en praktijk ontstaat.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie