nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Master Bedrijfsrecht

De masteropleiding Master Bedrijfsrecht zelfstandig vanuit huis volgen? Met www.thuisstudiezoeken.nl vind je de beste thuiscursussen en studies om verder te komen binnen het domein Masterprogramma’s. Wil je hogerop in je carrière? Bijvoorbeeld door ondernemer te worden? Of juist een omscholing met een MBO of HBO opleiding? Lees info en vergelijk simpel en snel populaire opleidingen en thuisstudies van erkende aanbieders van thuisstudies als Leidse Onderwijs Instellingen (LOI) en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van een master thuisstudie Master Bedrijfsrecht! Op een flexibele manier studeren, een gratis proefles volgen, en uitstekende vakdocenten. Deze masteropleiding kan jij volgen vanaf €4200,00 bij NTI.

 • Studeren wanneer jij dat wil.
 • Een prettige online leeromgeving.
 • Feedback van persoonlijke docent.
 • Geef een boost aan je carrière.
 • Bespaar reiskosten en reistijd.
 • In mei 2024 aantrekkelijke acties.

Opleiders thuisstudie Master Bedrijfsrecht mei 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NTIMaster Bedrijfsrecht12 maanden€4200,00Meer informatie
Master Bedrijfsrecht digitaal vanuit huis

In jouw eigen tempo het gewenste diploma halen

De opleiding Master Bedrijfsrecht voordelig vanuit huis volgen

Doorgroeien bij jouw huidige werkgever? Ambieer je een nieuwe baan? Hoe druk jouw leven soms ook kan zijn, iedereen vind het leuk om te leren. Jij hoeft alleen nog maar te starten. Deze thuisstudie-vergelijker is daarbij het ideale startpunt. Op deze website vergelijk je honderden zelfstudies, thuiscursussen en opleidingen om jouw volgende doel te realiseren. Verder groeien binnen het domein Masterprogramma’s? Dit kan bijvoorbeeld met de online thuisstudie Master Bedrijfsrecht(duaal of voltijd). Tijdens deze masteropleiding doe je belangrijke kennis op, zo snel of langzaam als jij dat wil. Je kunt het prima combineren met jouw huidige werk, buitenschoolse activiteiten en een druk gezinsleven.

Hoe gaat het precies in z’n werk?
Beginnen met een masteropleiding Master Bedrijfsrecht gaat sneller dan je denkt. Door middel van het stappenplan hieronder komen de verschillende onderdelen aan bod:

 1. Maak een keuze voor een van de opleiders en bekijk meer info over de opleiding.
 2. Vul je gegevens in voor een studiegids, of zoek naar de mogelijkheid ‘gratis proefles’ om te ontdekken of het iets voor jou is.
 3. Is dit wat jij had verwacht? Registreer je dan direct online.
 4. Jouw aanmelding wordt bekeken. Als alles in orde is krijg je per mail (en evt. post) het lesmateriaal en kan je alvast kijken hoe het er online allemaal uitziet.
 5. Je thuisstudie project kan aanvangen: zelf je studietijd indelen en de stof doornemen en examens maken. Uiteraard wordt je ondersteund door een persoonlijke docent.
 6. Wanneer je alle thema’s gehad hebt krijg je een passend diploma. Een mooie toevoeging voor je curriculum vitae.

Actuele kosten Master Bedrijfsrecht thuisopleiding?

Het echte pluspunt van een online master thuisstudie via afstandsonderwijs, is dat het vergeleken met regulier onderwijs erg goedkoop is. Waarom zijn de kosten zo laag? In de regel kan je zonder prijzige fysieke boeken. Veel lesmaterialen open je gewoon via internet op een tablet, smartphone of laptop. Natuurlijk zijn jouw reiskosten veel lager en werken ze met minder dure docenten. In de regel zijn er persoonlijke mentoren en coaches die jou gedurende de studie helpt. De opleiding Master Bedrijfsrecht is er al vanaf €4200,00 via de onderwijsinstelling NTI. Deze kosten worden bepaald door onder andere:

 • Het lesmateriaal (soms moet je extra betalen om het hardcopy te ontvangen).
 • Een vakkundige begeleider van NTI.
 • Altijd contact met jouw docent via de online omgeving.
 • Examens en eventuele herexamens.
 • Ontvang een getuigschrift / diploma (accreditatie).
Kies voor een erkende thuisstudie

Werken en studeren combineren

Veelgestelde vragen thuisopleidingen en cursussen

Meer en meer mensen investeren in hun carrière met een thuisstudie. De vrijheid en het uitgestrekte aanbod in thuisstudies zorgt voor tienduizenden nieuwe aanmeldingen per jaar. Tegelijkertijd merken we ook dat er veel vragen zijn. Hoe gaat het precies in z’n werk, en past het bij mijn doelen? In het gedeelte hieronder geven we antwoord op de vragen waar veel studenten mee zitten als het gaat om zelfstandige Master Bedrijfsrecht thuisstudies.

Kan ik direct beginnen met de masteropleiding?
Het aantrekkelijke van een thuiscursus Master Bedrijfsrecht: de maximale flexibele studietijden en begeleiding. Dat komt ook omdat veel van de lesstof digitaal is. Nadat jouw inschrijving is goedgekeurd krijg je doorgaans dezelfde dag al het digitale lesmateriaal. Binnen afzienbare tijd worden alle boeken en lesmaterialen ook thuisbezorgd (dit is in de praktijk niet altijd aan de orde). De masteropleiding duurt zo’n 12 maanden. Als je veel tijd hebt kan het een stuk sneller. Lukt het niet in deze periode? Vaak mag je er gerust wat langer over doen.

Is een vooropleiding vereist?
Hier merken we grote verschillen tussen opleiders en studies. (Hobby)cursussen stellen geen strenge eisen. Ben je aan het kijken naar een HBO-studie of master? Dan moet je vaak wel voldoen aan bepaalde eisen. In sommige gevallen is een matchende Master Bedrijfsrecht vooropleiding noodzakelijk. Echter kan het ook gaan om een 21-plus toets of een ECV-certificaat. In de folder van de school kun je terecht voor ruime info over de toelatingseisen van deze masteropleiding.

Wat is de waarde van mijn diploma?
De studies op MBO, HBO en WO denkniveau van onderwijsinstellingen zoals Nederlands Talen Instituut (NTI) zitten in het bestand van het ministerie van Onderwijs. Dit wil zeggen dat jouw behaalde diploma op dezelfde hoogte staan als studies bij instellingen als ROC Mondriaan. Daarnaast behaal je met een thuisstudie vaak een erkend branchediploma zoals Visagie Branchediploma. Bij de cursussen die meer gericht zijn op de praktijk heb je na afloop recht op een officieel instituutsdiploma. Daarmee is het voor iedereen duidelijk dat je niet stil zit, en volop in jezelf investeert. Erg waardevol dus voor je CV (als aanvulling).

Wat zijn de voordelen ten opzichte van klassikaal studeren?
Verschillende onderwijs-aanbieders hebben ook een Master Bedrijfsrecht klassikaal. Het prettige aan klassikaal studeren is: meer contactmomenten met andere studenten, meer directe feedback van je docent en extra uitleg voor toetsen en examens. Wat minder positief is: je kunt de ingeplande lessen eigenlijk niet missen. Er zijn slechts enkele momenten per jaar om te starten. Daarnaast zijn de tarieven van klassikaalstuderen hoog als je het afzet tegen een thuisopleiding bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving?
Veel opleiders maken het studeren aangenaam dankzij een online leeromgeving. Online vind je de belangrijke documenten voor jouw masteropleiding en communiceer je met jouw begeleider of andere studenten. In deze speciale omgeving kan men ook terecht voor praktijkvoorbeelden, oefenexamens, webinars, het lesmateriaal, video’s, oefeningen. Ook lever je hier jouw huiswerk in, en hier kan de docent jouw stukken beoordelen.


thuisstudie-master-bedrijfsrecht

Onderwijsinstellingen vergelijken mei 2024

Op afstand studeren is iets wat je steeds meer om je heen hoort. En er steeds meer aanbod. Denk aan HBO Financieel advies particulieren t/m Logistiek Teamleider, en nu dus ook de Master Bedrijfsrecht zelfcursus. Wat is nu een onderwijsinstelling die in lijn is met mijn situatie? Hieronder kun je meer vinden over de meest populaire thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: Gebruiksvriendelijke online leeromgeving
 2. LOI: Uitstekende kwaliteitskeurmerken
 3. NTI: Zowel thuis als klassikaal
 4. Laudius: Hoge klanttevredenheid (8,5)
 5. Thuiscursus.nl: Altijd antwoord binnen 48 uur
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Hoeveel studiekosten kan ik aftrekken bij de belastingaangifte?

De thuisstudie Master Bedrijfsrecht online versneld volgen kan voor een bedrag van €4200,00. Wist je dat het nog goedkoper kan? Jouw studiekosten kun je in veel gevallen aftrekken van de inkomstenbelasting. Door hiervan gebruik te maken (studiefinanciering / duo) kan je jouw droomstudie dus nog goedkoper volgen. Deze specifieke producten mag je aftrekken:

 • Lesgeld, cursusgeld, collegegeld of examengeld
 • Kosten voor hulpmiddelen en boeken

Opmerking: er gelden strenge regels (mei 2024). Dit belastingvoordeel is alleen toepasbaar bij een cursus of studie waarmee je vakkennis opdoet voor jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan. De belangrijkste details:

 • Het traject draagt direct bij aan jouw huidige- of toekomstige baan.
 • Er is sprake van een leertraject. Dat wil zeggen: er moet begeleiding zijn van NTI.
 • De studiekosten zelfstandig worden gedragen (niet vanuit een bedrijf).
 • Jouw totale kosten moeten minimaal €250 zijn (p/jaar). De jaarlijkse max is 15 duizend euro.

Betaalt mijn werkgever mijn studie?
Een verdiepende cursus of deeltijd opleiding volgen is iets wat veel werkgevers stimuleren. De reden hiervoor? Jouw werkgever plukt ook de vruchten van jouw kennis. Tevens mag jouw werkgever de studiekosten ook weer aftrekken. Een studie, training of cursus via de werkgever doen is dus een win-win situatie. Regelmatig mag je hiervoor het studiebudget inzetten voor een (verkorte) afstandsopleiding Master Bedrijfsrecht. Vraag ernaar bij je personeelsafdeling, er is vaak meer mogelijk dan jij denkt.

Mis jij kennis op het gebied van bedrijfsrecht? Wil je je hierin op masterniveau verdiepen en ben je niet in staat de volledige Master Bedrijfsrecht te volgen? Kies dan voor dit Masterprogramma! In een jaar leer je op een praktijkgerichte manier meer over ondernemings-, contracten- en arbeidsrecht. Je leert juridisch analyseren en juridische risico’s inventariseren. Erg nuttig voor wie werkzaam is als bedrijfsjurist of adviseur binnen een organisatie. Na afloop ontvang je een waardevol certificaat en kun je de opgedane kennis en vaardigheden direct toepassen in je werk.

Daarom kies je voor Master Bedrijfsrecht van het NTI:

 • In 12 maanden af te ronden
 • Erkende onderwijsinstelling
 • Inclusief 3 praktijkbijeenkomsten
 • Begeleiding door ervaren vakdocenten
 • Inclusief vakliteratuur

NTI opleidingsinformatie
NTI Opleidingen

Plaats een reactie