nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Amhaars

De taalcursus Amhaars comfortabel vanuit huis volgen? Met Thuisstudiezoeken.nl check & vergelijk je talloze thuisstudies, cursussen en trainingen waarmee jij verder komt binnen het domein Taalcursussen vanuit het Engels. Streef je naar een carrièreboost? Wil je jouw eigen baas worden? Of anderzijds iets leren wat je heel leuk vindt? Pak dit moment en vergelijk eenvoudig professionele thuiscursussen en studies van erkende scholen als Thuiscursus.nl en vraag vrijblijvend een brochure aan voor een thuisstudie Amhaars! Studeren in jouw eigen tempo, een prettige online leeromgeving, en topdocenten uit het vak. Deze taalcursus kun je vanuit huis volgen vanaf €159,00 bij een erkende aanbieder als NHA.

 • Zelf de touwtjes in handen houden.
 • Prettige online leeromgeving.
 • Krachtige ondersteuning van docenten.
 • Aantrekkelijke welkomstcadeau’s.
 • Geen reistijd, dus extra studiemogelijkheden.
 • In juli 2024 aantrekkelijke acties.

Opleiders thuisstudie Amhaars juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NHAAmhaars6 maanden€159,00Meer informatie
LAUDIUSAmhaars Voor Beginners3 maanden€119,00Meer informatie
Amhaars digitaal vanuit huis

Snel het gewenste diploma op zak

De opleiding Amhaars thuis volgen

Doorgroeien bij jouw huidige werkgever? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wat er bij jou ook speelt, voor ons allemaal is er een uitdaging. Het wordt tijd om gewoon te beginnen. Deze site kan jou hierbij helpen. Middels onze vergelijker vind je uitgebreide info over een ruim aanbod zelfstudies, thuiscursussen en opleidingen die aansluiten op jouw wensen. Verder groeien binnen het domein Taalcursussen vanuit het Engels? Een goede optie is de online thuisstudie Amhaars(duaal of voltijd). Door deze taalcursus doe je in korte termijn veel kennis op, zonder strakke deadlines. Dit gaat erg goed samen met jouw functie, vrijetijdsbesteding en andere bezigheden.

Hoe werkt thuis een opleiding volgen?
Het deelnemen aan een taalcursus Amhaars kan moeiteloos via internet. In onderstaand schema van onze studie-specialisten gaan we er verder op in:

 1. Maak een keuze voor een van de opleiders en vind direct meer inhoudelijke info.
 2. Vul je gegevens in voor een studiegids, of zoek naar de mogelijkheid ‘gratis proefles’ om uit te zoeken of het niveau bij je past.
 3. Kan jij niet wachten om te beginnen? Je kunt je dan direct aanmelden.
 4. Je aanvraag zal nu worden beoordeeld. Als je voldoet aan de toelatingseisen worden de lesmaterialen naar je verstuurd en kan je een kijkje nemen in de digitale leeromgeving.
 5. Je thuisstudie project kan aanvangen: op zelfgekozen momenten de verschillende lesmaterialen samenvatten en examens doen of projecten uploaden. Bij alle opleiders wordt je ondersteund door een vaste docent.
 6. Zodra je alle punten behaald hebt wordt er een (instituut) diploma uitgereikt. Een waardevolle aanvulling op jouw CV.

Wat zijn de tarieven van een Amhaars thuisopleiding?

Het echte pluspunt van een online thuisstudie via afstandsonderwijs, zijn de gustige lage prijzen (in vergelijking tot klassikale studies). Wat is hiervan de reden? In de regel kan je zonder prijzige fysieke boeken. Veel van de documentatie bekijk je gewoon online, bijvoorbeeld op jouw tablet, smartphone of laptop. Verder heb je geen reiskosten, en zijn er minder docenten benodigd. In de regel zijn er persoonlijke mentoren en coaches voor ondersteuning en advies. De opleiding Amhaars kun je al volgen vanaf €159,00 via de onderwijsinstelling NHA. Deze kosten worden bepaald door onder andere:

 • Alle studieboeken en lesmaterialen (standaard online, en soms ook als hard-copy).
 • Een professionele begeleider van NHA.
 • 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving.
 • Eventuele examens en toetsen.
 • Het (instituut) diploma / accreditatie.
Flexibel thuis een opleiding doen

Werken en studeren combineren

Alles wat je moet weten over thuisstudies- en cursussen (FAQ)

Een groot deel van de jongeren geven de voorkeur aan een thuisstudie. De vrijheid en de enorme keuze in studies en cursussen maakt het ook steeds gemakkelijker. Wellicht zijn er wel wat onzekerheden rondom deze manier van studeren. Hoe gaat het precies in z’n werk, en is het niveau niet te hoog? In het volgende gedeelte beantwoorden we de vragen die we het meest horen over zelfstandige Amhaars thuisstudies.

Hoe snel kan ik beginnen met mijn taalcursus?
Een van de grootste voordelen van een thuiscursus Amhaars: de maximale flexibele studietijden en begeleiding. De lesstof die wordt behandeld is vaak grotendeels digitaal beschikbaar. Na jouw inschrijving en betaling krijg je soms binnen een paar minuten de online lesmaterialen. Dezelfde week worden de studieboeken e.d. bij je thuis afgeleverd (soms kan het alleen met digitale middelen). De taalcursus kan je onder normale omstandigheden afronden in gemiddeld 6 maanden. Dikwijls kan het soms nog een stuk sneller. Heb je even veel drukte in je baan of gezin? Dan mag je er ook gerust wat langer over doen.

Is een relevante vooropleiding verplicht?
Hier merken we grote verschillen tussen opleiders en studies. Veel beroepsopleidingen en cursussen kan iedereen op elk moment beginnen. Gaat het om een erkende MBO- of HBO opleiding? Dan gelden er meestal wel toelatingseisen. In de regel is een bepaalde Amhaars vooropleiding een van de voorwaarden. Soms kan er worden gekozen voor een 21+ toetsof op basis van een eerder gevolgd programma. In de folder van de school check je de benodigde specificaties inzake de toelatingseisen van deze taalcursus.

Krijg ik een geaccrediteerd diploma?
De verschillende MBO, HBO & WO opleidingen van onderwijsaanbieders zoals onder andere NCOI dragen allemaal het het ministerie van Onderwijs keurmerk. Dit betekent dat deze thuisstudies gelijkwaardig is aan het volgen van deze opleiding bij Lentiz. Daarnaast ontvang je na het volgen van thuisstudies soms een serieus branchediploma zoals branchediploma pedicure. Bij een deel van de (hobby)cursussen heb je na afloop recht op een officieel instituutsdiploma. Daarmee is het voor iedereen duidelijk dat jij je een bepaalde vaardigheid hebt eigen gemaakt. Dit is vanzelfsprekend iets moois voor op jouw CV.

Kan ik deze opleiding ook klassikaal doen?
Meerdere onderwijs-aanbieders hebben ze mogelijkheid voor een Amhaars klassikaal. De meest genoemde pluspunten zijn: je kunt ervaringen en kennis delen meer achtergrondinformatie en uitgebreide hulp voor toetsing en examens. Minder prettig: je kunt vaak niet vandaag of morgen al beginnen. Er is doorgaans een zomerstart (augustus) en winterstart (januari). Vaak zijn de prijzen van klassikaal studeren hoog als je het afzet tegen een thuisopleiding bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving?
De populaire opleiders bieden jou een eigen online leeromgeving. In deze omgeving check je alles wat je nodig hebt voor jouw taalcursus en kan je bijvoorbeeld vragen stellen. In deze speciale omgeving kan men ook terecht voor video’s, geluidsbestanden, webinars, praktijkvoorbeelden, oefenexamens, het lesmateriaal. Ook lever je hier jouw huiswerk in, en wordt je regelmatig voorzien van feedback.


thuisstudie-talen-cursus-amhaars

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Op afstand studeren is sterk in opkomst. Tegenwoordig wordt er ontzettend veel online aangeboden. Van Bijscholing taalonderwijs PO t/m Gezondheidsconsulent, en nu dus ook de Amhaars zelfcursus. Wat is nu een onderwijsinstelling die in lijn is met mijn aspiraties? In de beschrijving hierna vind je een opsomming met de meest gekozen thuisstudie-aanbieders.

 1. NHA: Lesgeld terug als je niet slaagt
 2. LOI: Flexibel onderwijs dat altijd in je leven past
 3. NTI: Docenten beantwoorden al je inhoudelijke vragen over de lesstof
 4. Laudius: Je ontvangt 2 jaar lang gratis updates
 5. Thuiscursus.nl: Brochure ontvangen
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik de studiekosten aftrekken?

De thuisstudie Amhaars online versneld volgen is mogelijk vanaf €159,00. Maar het kan nog goedkoper. Jouw studiekosten mag je (deels) aftrekken van de belasting. Door deze regeling (studiefinanciering / duo) zijn de studiekosten netto nog weer lager. De belangrijkste elementen kun je aftrekken:

 • Lesgeld, cursusgeld, collegegeld of examengeld
 • Studiemiddelen als boeken en software

Advies van de adviseur: de Belastingdienst stelt enkele strenge voorwaarden (juli 2024). Dit belastingvoordeel is alleen toepasbaar bij een beroepscursus waarmee je vakkennis opdoet voor de baan van je toekomst (of huidige werk). Let altijd even op deze aspecten:

 • De studie een meerwaarde is voor jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan.
 • Het gaat duidelijk om een leertraject. Dat wil zeggen dat je onder begeleiding of toezicht de kennis opdoet via NHA.
 • De kosten worden niet door iemand anders vergoed.
 • De studiekosten moeten minimaal €250 zijn (per jaar) en kunnen oplopen tot wel €15.000.

Werkgever betaalt soms mee
Een training, cursus of deeltijd thuisstudie volgen wordt vaak aangemoedigd door de werkgever. De reden hiervoor? Je manager heeft natuurlijk ook baat bij de kennis die jij opdoet. Overigens zijn de kosten zakelijk aftrekbaar voor een bedrijf. Een zelfstudie via je werk beginnen kan voor meerdere partijen een win zijn. In de regel kan je dit regelen met een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Amhaars. Bespreek de mogelijkheden met jouw werkgever, samen groeien is een mooie doelstelling.

Kennismaken met de taal van Ethiopië? Volg de cursus Amhaars. Amhaars is na Arabisch de meest gesproken Semitische taal ter wereld. Voor maar liefst 27 miljoen mensen is Amhaars de eerste taal. Met de taalcursus Amhaars leer je de beginselen. Amhaars is de officiële taal in Ethiopië. Daarnaast wordt de taal gesproken in Eritrea, Egypte, Israël en Zweden. Uitspraaktips De taalcursus begeleidt je stap voor stap door de nieuwe taal. De nadruk ligt in de lessen op spreekvaardigheid. Je krijgt praktische luisteroefeningen, heldere uitspraaktips en bruikbare woordenlijsten. Door de slimme lesopbouw beschik je al snel over een uitgebreide woordenschat. Zakenreis Amhaars leren is nuttig als je vanwege werk met ondernemers uit Ethiopië te maken krijgt. Heb je reisplannen naar een land waar Amhaars de voertaal is? Dan leg je na de taalcursus snel en gemakkelijk contact met de plaatselijke bevolking. Zo haal je het allerbeste uit je verblijf of vakantie.

NHA opleidingsinformatie
NHA Opleidingen

Plaats een reactie