nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Russisch voor beginners

De taalcursus Russisch voor beginners op je eigen tempo vanuit huis volgen? Middels onze vergelijkingstool ontdek je talloze thuisstudies, cursussen en trainingen in het vakgebied van Russisch. Verder komen binnen jouw huidige carrière? Heb je plannen voor een eigen onderneming? Of gewoon iets leren wat volledig buiten jouw vakgebied ligt? Lees info en vergelijk meteen veel gekozen opleidingen en thuisstudies van betrouwbare onderwijsinstellingen als Nederlands Talen Instituut (NTI) en begin morgen al met een thuisstudie Russisch voor beginners! Zelf je studietempo bepalen, een prettige online leeromgeving, en de beste docenten. Deze taalcursus kun je vanuit huis volgen vanaf €270,00 bij een opleider als NTI.

 • Studeer waar je maar wilt.
 • Supersnel je diploma halen.
 • Uitstekende docenten.
 • Leren van situaties uit de praktijk.
 • Vaak betaalt de werkgever mee.
 • In juli 2024 aantrekkelijke acties.

Vergelijk thuisstudies Russisch voor beginners juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NTIRussisch voor beginners16 maanden€270,00Meer informatie
LOIRussisch10 maanden€490,00Meer informatie
LAUDIUSRussisch (voor Beginners) A110 maanden€159,00Meer informatie
Russisch voor beginners online vanuit huis

Bekijk aanbod en schrijf je vandaag nog in

De opleiding Russisch voor beginners online thuis volgen

Toe aan een Carrièreboost? Wil je aan de slag in een heel andere sector? Wat er ook bij jou speelt, de mogelijkheden zijn enorm! Maar je moet wel zelf in actie komen! Deze thuisstudie-vergelijker is daarbij het ideale startpunt. Met behulp van onze website vergelijk je een breed spectrum van thuisopleidingen en taal/hobbycursussen die aansluiten op jouw wensen. Wil jij ook doorgroeien binnen de categorie Russisch? Overweeg dan ook zeker de online thuisstudie Russisch voor beginners(duaal of voltijd). Binnen deze taalcursus doe je in korte termijn veel kennis op, volledig op jouw eigen tempo. Je kunt het prima combineren met dagelijkse werkzaamheden, buitenschoolse activiteiten en het gezin + de kids.

Hoe werkt het precies?
Beginnen met een taalcursus Russisch voor beginners gaat erg gemakkelijk. Hieronder zullen we dit thema verder uitdiepen:

 1. Klik op een van de getoonde aanbieders en zoek uit welke opleiding bij je past.
 2. Vul je gegevens in voor een studiegids, of kies voor een gratis proefles om te bekijken of deze lesstof bij jou past.
 3. Sluit het aan op jouw wensen? Laat je dan direct online inschrijven.
 4. Een medewerker zal je aanvraag beoordelen. Wanneer alle privé-gegevens kloppen ontvang je het lesmateriaal en kan je meteen inloggen.
 5. Je studietraject zal nu beginnen: op de momenten dat je tijd hebt de verschillende lesmaterialen samenvatten en examens doen of projecten uploaden. Bij alle opleiders wordt je bijgestaan door een vaste docent.
 6. Zodra je alle punten behaald hebt ontvang je een certificaat of diploma. Een bewijs van het behalen van deze opleiding.

Hoeveel kost een Russisch voor beginners thuisopleiding?

Een bijkomend voordeel van de online thuisstudie via afstandsonderwijs, is dat het stukken goedkoper is dan klassikaal studeren. Waarom is een thuisstudie financieel interessant? Men vraagt niet van je zelf veel boeken te kopen. Veel informatie kan je terugvinden in jouw digitale leeromgeving op een computer, iPad of smartphone. Tevens heb je geen onkosten voor het reizen en de inzet van docenten kan efficiënter geregeld worden. Wel heb je een persoonlijke begeleiderdie ondersteuning geeft waar nodig. De opleiding Russisch voor beginners volg je al vanaf €270,00 bij bijvoorbeeld NTI. Daar liggen de volgende kostenposten aan ten grondslag :

 • De studiestof (vaak online en als hard-copy te krijgen).
 • Een vakkundige begeleider van NTI.
 • Feedback van jouw docent of begeleider.
 • Examens en eventuele herexamens.
 • Een officieel diploma met accreditatie.
Kies voor een erkende thuisstudie

Zonder moeite een opleiding aan huis volgen

Veelgestelde vragen over thuis studeren

Een aanzienlijk aantal medewerkers willen vanuit huis studeren. De maximale vrijheid en de enorme keuze in studies en cursussen is een belangrijke reden. Helaas zijn er ook negatieve aspecten die we moeten benoemen. Hoe gaat het precies in z’n werk, en is deze opleiding wel geschikt? In het gedeelte hieronder lees je de meest gestelde vragen over zelfstandige Russisch voor beginners thuisstudies.

Kan ik direct starten met de taalcursus?
Misschien wel het allermooiste aan de thuiscursus Russisch voor beginners: je kan elke week starten met deze opleiding. Dat komt ook omdat veel van de lesstof digitaal is. Als de opleider jouw aanmelding heeft geaccepteerd krijg je soms dezelfde- of de volgende dag de relevante digitale informatie. Dezelfde week wordt het hardcopy materiaal thuisbezorgd (dit is in de praktijk niet altijd aan de orde). De taalcursus kan je onder normale omstandigheden afronden in grofweg 16 maanden. In de praktijk hoeft het niet eens zo lang te duren. Lukt het niet in deze periode? Vaak mag je er gerust wat langer over doen.

Moet ik een vooropleiding hebben?
Dit wisselt per type opleiding. Cursussen en veel taalstudies kan iedereen op elk moment beginnen. Wil je je aanmelden voor een MBO of HBO studie voor lange termijn? In dat geval ligt het vaak wel iets complexer. Meestal is een dergelijke Russisch voor beginners vooropleiding vereist. Men kan ook kiezen voor een 18+ toets of een diploma van het voortgezet onderwijs. Op de opleidingspagina check je de verdere details m.b.t. de toelatingseisen van deze taalcursus.

Wat is het behaalde diploma waard?
De MBO, HBO en WO-opleidingen van onderwijsaanbieders als Nationale Handelsacademie (NHA) zitten in het bestand van het ministerie van Onderwijs. Dit houdt in dat deze studies dezelfde waarde hebben als een soortgelijke studie bij bijvoorbeeld ROC van Amsterdam. Verder krijg je bij deze thuiscursussen doorgaans een erkend branchediploma zoals branchediploma verzekeringen. Bij afronding van een kortlopende cursus is er bij afronding een officieel instituutsdiploma. Dankzij dit diploma is het voor iedereen duidelijk dat je niet stil zit, en volop in jezelf investeert. Een mooie aanvulling op jouw CV.

Kan ik deze studie ook (deels) klassikaal volgen?
Meerdere instellingen bieden ook een Russisch voor beginners klassikaal. Het prettige aan klassikaal studeren is: de interactie met andere studenten, een meer persoonlijke benadering vanuit de docent en je hebt meer een stok achter de deur. Er zijn ook nadelen: je kunt de ingeplande lessen eigenlijk niet missen. Je hebt rekening te houden met de beperkte startperiodes. Daarnaast zijn de tarieven van klassikaalstuderen meer dan thuis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
De grote Nederlandse opleiders bieden de studie aan via een online leeromgeving. Op deze plek bekijk je de essentiële informatie voor je taalcursus en kan je bijvoorbeeld vragen stellen. Via jouw account zoek je ook naar webinars, geluidsbestanden, praktijkvoorbeelden, het lesmateriaal, video’s, oefeningen. Verder is dit de plek waar je jouw huiswerk inlevert, en volgt – indien nodig – de reactie van jouw docent.


thuisstudie-talen-russisch-voor-beginners

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Op afstand studeren is sterk in opkomst. Het mooie is: het aanbod is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Onder andere Uitvaartondernemer tot aan Basiskennis correspondentie Nederlands, en nu dus ook de Russisch voor beginners zelfcursus. Wat is nu een onderwijsinstelling die rijmt met mijn privé situatie? Bijgaand beschrijven we kort de meest populaire thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: Speciale opleidingen voor een eigen bedrijf
 2. LOI: Studiekosten fiscaal aftrekbaar
 3. NTI: Studeren met veel persoonlijk contact
 4. Laudius: 2 weken geheel vrijblijvend proberen
 5. Thuiscursus.nl: Studeren op een tempo dat bij jou past
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Mag ik studiekosten aftrekken van de belasting?

Een thuisstudie Russisch voor beginners online versneld volgen is mogelijk vanaf €270,00. De kans is groot dat je het netto nog minder kost. Boeken, lesgeld e.d. mag je soms in mindering brengen op jouw belastbare inkomen. Door hiervan gebruik te maken (studiefinanciering / duo) kunnen veel mensen toch hun studiekosten betalen. De relevante kosten kun je opvoeren bij je belastingaangifte:

 • Instellingscollegegeld of cursusgeld
 • Vakliteratuur, boeken, readers, etc.

Advies van de adviseur: kijk voor info altijd even op de site van de belastingdienst (juli 2024). We hebben het hier uitsluitend over kosten voor een cursus / studie die iets bijdraagt aan jouw huidige beroep, of voor een nieuw beroep. Let altijd even op deze aspecten:

 • De thuisstudie is gericht op jouw huidige- of toekomstige baan.
 • Het gaat duidelijk om een leertraject. Dat wil zeggen dat je onder begeleiding of toezicht de kennis opdoet via NTI.
 • Het collegegeld mag niet worden betaald door een bedrijf of stichting.
 • De studiekosten in kwestie moeten minimaal €250 zijn (per 12 maanden), en maximaal €15.000.

Studeren op kosten van de werkgever
Een relevante deeltijd studie vanuit huis volgen wordt binnen veel organisaties gestimuleerd. Wat is daarvan de reden? Je manager heeft natuurlijk ook baat bij de kennis die jij opdoet. Daarnaast zijn studiekosten zakelijk als investering aftrekbaar. Een relevante opleiding via jouw bedrijf volgen heeft pluspunten voor beide partijen. Bij veel bedrijven wordt hiervoor een speciaal studiebudget vrijgehouden voor een (verkorte) afstandsopleiding Russisch voor beginners. Pols eens bij jouw manager of de HR-afdeling, je zult zien dat zij hier vaak net zo enthousiast over zijn als jij.

Wil jij net als honderden miljoenen mensen in Europa en Azië Russisch spreken? Volg dan de cursus Russisch voor beginners van NTI! Na afloop van de cursus Russisch online voor beginners zijn je spreek- en luistervaardigheid goed ontwikkeld en beheers je ruim 1200 Russische woorden. Ook kun je corresponderen en boeken, tijdschriften en kranten lezen. Enthousiast? Vraag de gratis studiegids aan!

Daarom kies je voor Russisch voor beginners van het NTI:

 • Praktijkgerichte cursus
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding
 • Erkende onderwijsinstelling
 • Elke dag starten
 • Bepaal je eigen studietempo

NTI opleidingsinformatie
NTI Opleidingen

Plaats een reactie