nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Russisch voor gevorderden

De taalcursus Russisch voor gevorderden op je eigen tempo vanuit huis volgen? Met deze thuisstudie vergelijker check & vergelijk je de beste thuisstudies en opleidingen om verder te komen binnen het domein Russisch. Een nieuwe stap in je carrière? Wil je voor jezelf iets starten? Of bijvoorbeeld toe aan volledig iets nieuws? Pak dit moment en vergelijk eenvoudig goede thuisopleidingen van betrouwbare aanbieders van thuisstudies als NTI en ga meteen aan de slag met een thuisstudie Russisch voor gevorderden! Een passende opleiding voor iedereen, het meest actuele lesmateriaal, en altijd de beste begeleiding. Deze taalcursus is er al vanaf €270,00 bij onder andere NTI.

 • Studeren in jouw eigen tempo.
 • Prettige online leeromgeving.
 • Zeer goede begeleiding.
 • Leer vaardigheden voor de praktijk.
 • Geen verplichtingen rondom aanwezigheid.
 • In juli 2024 scherpe tarieven.

Opleiders thuisstudie Russisch voor gevorderden juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NTIRussisch voor gevorderden16 maanden€270,00Meer informatie
Russisch voor gevorderden op eigen tempo thuis volgen

Flexibel studeren met uitstekende begeleiding

De opleiding Russisch voor gevorderden flexibel thuis volgen

Groeien naar een hogere functie? Zoek je een uitdaging in een heel andere branche? Wat jouw niveau ook is, er liggen verschillende uitdagingen klaar. Maar je moet wel ergens beginnen. Deze thuisstudie-vergelijker is daarbij het ideale startpunt. Hier kom je in aanraking met tientallen cursussen en beroepsopleidingenom jouw volgende doel te realiseren. Opzoek naar meer verdieping binnen het domein Russisch? Overweeg dan ook zeker de online thuisstudie Russisch voor gevorderden(duaal of voltijd). Aan de hand van deze taalcursus ben je snel op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen, zonder dat jij in de schoolbanken moet. Dit gaat erg goed samen met een drukke baan, vrijetijdsbesteding en het gezin.

Hoe werkt thuis een opleiding of cursus doen?
Het deelnemen aan een taalcursus Russisch voor gevorderden is niet moeilijk. In het stappenplan van ons studie-team vind je alle details:

 1. Klik op een van de opleiders en bekijk meer info over de opleiding.
 2. Laat een gratis studiegids opsturen, of probeer een gratis proefles om te bekijken of deze lesstof bij jou past.
 3. Sluit het aan op jouw wensen? Laat je dan direct online inschrijven.
 4. Jouw aanmelding wordt bekeken. Zijn de (betaal) gegevens correct, dan komt het lesmateriaal jouw kant op en kan je meteen inloggen.
 5. Je thuisstudie project kan aanvangen: waar en wanneer jij wilt het lesmateriaal doornemen en huiswerk inleveren. Zoals je mag verwachten wordt je geholpen door een docent met ervaring uit de praktijk.
 6. Als je alles gehaald hebt ontvang je een certificaat of diploma. Dit kun je sturen naar bijvoorbeeld je werkgever.

Actueel tarief Russisch voor gevorderden thuisopleiding?

De motivatie voor het volgen van een online thuisstudie via afstandsonderwijs, is de lage prijs die betaald (i.v.m klassikaal onderwijs). Hoe komt dit? Men vraagt niet van je zelf veel boeken te kopen. Veel informatie kun je digitaal raadplegen, bijvoorbeeld op jouw computer, iPad of smartphone. Daarnaast hoef je niet te reizen en zijn er minder docenten benodigd. Natuurlijk is er een coach of begeleider die helpen bij vragen en problemen. De opleiding Russisch voor gevorderden is er nu al vanaf €270,00 bij bijvoorbeeld NTI. Deze kosten komen tot stand door bijvoorbeeld:

 • De studiestof (altijd online, soms gedeeltelijk ook hardcopy).
 • Een vakkundige begeleider van NTI.
 • Toegang tot een online leeromgeving.
 • Examens en eventuele herexamens.
 • Een officieel diploma met accreditatie.
Ga aan de slag met een thuisopleiding

Zelfstandig leren en studeren aan huis

Veelgestelde vragen thuisopleidingen en cursussen

Steeds meer volwassenen kiezen voor een thuisstudie. De vrijheid en het enorme aanbod zorgt voor tienduizenden nieuwe aanmeldingen per jaar. Toch heerst er ook nog onduidelijkheid rondom het fenomeen thuis studeren. Hoe werkt het precies, en past het bij mijn doelen? Hierna behandelen we de meest voorkomende vragen aangaande zelfstandige Russisch voor gevorderden thuisstudies.

Op welke termijn kan ik beginnen met de taalcursus?
Waarom zoveel mensen kiezen voor een thuiscursus Russisch voor gevorderden: je kan elke week starten met deze opleiding. Dit komt o.a. doordat de studiestof deels digitaal is. Op het moment dat jouw inschrijving klaar is ontvang je meestal à la minute de digitale studiestof. Binnen afzienbare tijd worden de studieboeken e.d. bij je thuis afgeleverd (dit is in de praktijk niet altijd aan de orde). De taalcursus kun je afronden zo’n 16 maanden. Dikwijls bestaat de mogelijkheid om het sneller af te ronden. Even studeren op een lager pitje? Dan mag je er ook gerust wat langer over doen.

Is een relevante vooropleiding verplicht?
Dat hangt er vanaf welke studie je precies gaat doen. Beroepsopleidingen en praktische studies zijn voor iedereen vrij toegankelijk. Ambieer je een uitgebreide MBO / HBO opleiding? Dan moet je vaak wel voldoen aan bepaalde eisen. Soms is een dergelijke Russisch voor gevorderden vooropleiding noodzakelijk. Men kan ook kiezen voor een 18-plus toets of een diploma van het voortgezet onderwijs. In de gratis studiegids lees je meer informatie over de toelatingseisen van deze taalcursus.

Krijg ik een officieel diploma?
De verschillende MBO, HBO & WO opleidingen van scholen zoals onder andere NTI zijn alleen bekend bij het ministerie van Onderwijs. Dit houdt in dat deze opleidingen net zoveel waarde hebben als een diploma van bijvoorbeeld Friesland College. Verder krijg je bij deze thuiscursussen doorgaans een waardevol branchediploma als NL Actief A. Bij een deel van de (hobby)cursussen is een officieel instituutsdiploma ook mogelijk. Op deze manier kan jij laten zien dat jij je een bepaalde vaardigheid hebt eigen gemaakt. Dit is vanzelfsprekend iets moois voor op jouw CV.

Kan ik ook kiezen voor een klassikale opleiding?
Verschillende onderwijs-bedrijven hebben ze mogelijkheid voor een Russisch voor gevorderden klassikaal. Het prettige aan klassikaal studeren is: je kunt veel leren van andere cursisten, meer individuele begeleiding en de examenhulp (bespreken van de vragen). Minder prettig: je moet jouw agenda erop aanpassen. Jaarlijks zijn er 2 of 4 startmomenten. Standaard is de prijs van klassikaal studeren i.v.m. een thuisstudie flink duurder bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
De erkende opleiders bieden hun studies aan via een speciale online leeromgeving. Op deze plek raadpleeg je alles voor jouw taalcursus en kun je vragen stellen aan de begeleiders / mentor. Via jouw account zijn de volgende documenten te vinden: webinars, oefeningen, geluidsbestanden, video’s, praktijkvoorbeelden, het lesmateriaal. Verder lever je hier opdrachten in, en ontvang je feedback van jouw begeleider.


thuisstudie-talen-russisch-voor-gevorderden

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Op afstand studeren is enorm populair. En er steeds meer aanbod. Van Zoekmachinemarketing tot HBO Mediapsychologie en mediasociologie, en uiteraard ook de Russisch voor gevorderden zelfcursus. Welke onderwijsinstelling in Nederland rijmt met mijn persoonlijke wensen? In het volgende overzicht vind je een opsomming met de beste thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: Zeer persoonlijke begeleiding
 2. LOI: Interactief leren met multimediale opdrachten
 3. NTI: Docenten beantwoorden al je inhoudelijke vragen over de lesstof
 4. Laudius: Vandaag nog beginnen met jouw cursus
 5. Thuiscursus.nl: Waardevolle diploma’s
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Mag ik studiekosten aftrekken van de belasting?

Je eigen thuisstudie Russisch voor gevorderden online versneld volgen is mogelijk vanaf €270,00. De kans is groot dat je het netto nog minder kost. Lesmaterialen en lesgeld mag je soms in mindering brengen op jouw belastbare inkomen. Door dit belastingvoordeel (studiefinanciering / duo) kan je jouw droomstudie dus nog goedkoper volgen. De belangrijkste producten kun je aftrekken:

 • Lesgeld / collegegeld
 • Lesmaterialen zoals programma’s of boeken

Houd er rekening mee: de Belastingdienst stelt enkele strenge voorwaarden (juli 2024). We hebben het hier uitsluitend over kosten voor een beroepscursus die belangrijk is voor jouw huidige werk, of een nieuwe baan. We sommen dit nog even voor je op:

 • De thuisopleiding heb je gekozen met het oog op de baan van je toekomst (of huidige werk).
 • Er moet een leertraject zijn. Je moet de kennis dus opdoen onder toezicht van een begeleider van NTI.
 • Het collegegeld mag niet worden betaald door een bedrijf of stichting.
 • De kosten die je opvoert bedragen minimaal €250 (per 52 weken), en maximaal €15.000.

Kan mijn werkgever mijn opleiding betalen?
Het doen van een deeltijd studie wordt binnen veel organisaties gestimuleerd. Waarom? Jouw baas heeft natuurlijk ook baat bij de kennis die jij opdoet. Bovendien kan collegegeld zakelijk worden opgevoerd als kosten. Een zelfstudie volgen via jouw werkgever is dus voor beide partijen interessant. In de regel heb jij recht op een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Russisch voor gevorderden. Klop gerust eens aan bij jouw werkgever, je zult zien dat zij hier vaak net zo enthousiast over zijn als jij.

Beheers je de Russische taal zowel mondeling als schriftelijk al redelijk? Dan kun je met de cursus Russisch voor gevorderden van NTI je kennis zowel opfrissen als uitbreiden. Na afloop kun je op goed niveau gesprekken voeren en teksten begrijpen, volg je zonder problemen de meeste toneelstukken en films en je bent je al behoorlijk goed in staat om correct geformuleerde brieven, rapporten en artikelen te schrijven. Ook leer je steeds meer over het imposante land, de bevolking en haar gebruiken. Schrijf je daarom nu in voor deze cursus!

Daarom kies je voor Russisch voor gevorderden van het NTI:

 • Praktijkgerichte cursus
 • Gratis Russische alfabetkaart
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding
 • Erkende onderwijsinstelling
 • Bepaal je eigen studietempo

NTI opleidingsinformatie
NTI Opleidingen

Plaats een reactie