nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
oem office learning menu logo
 • Office E-learning
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Portugees voor beginners

De taalcursus Portugees voor beginners flexibel vanuit huis volgen? Dankzij onze vergelijkingstool vind je een ruim aanbod aan thuisopleidingen en cursussen om jezelf verder te ontwikkelen binnen de categorie Portugees. Verder komen binnen jouw huidige carrière? Beginnen als ZZP’er? Of wellicht zin in totaal iets nieuws? Lees info en vergelijk zonder problemen professionele studies en thuiscursussen van toonaangevende aanbieders van thuisstudies als NTI en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van een thuisstudie Portugees voor beginners! Een opleiding die past bij je denkniveau, het meest actuele lesmateriaal, en persoonlijke begeleiding. Deze taalcursus kun je vanuit huis volgen vanaf €270,00 bij onder andere NTI.

 • Studeren waar en wanneer je wil.
 • Volledig online studeren.
 • Docenten uit de praktijk.
 • Praktijkgericht studeren.
 • Goedkoper dan een opleiding op locatie.
 • In juni 2023 voordelige tarieven.

Opleiders thuisstudie Portugees voor beginners juni 2023

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NTIPortugees voor beginners16 maanden€270,00Meer informatie
LOIPortugees10 maanden€390,00Meer informatie
Thuiscursus.nlPortugees voor Beginners3-6 maanden€299,00Meer informatie
LAUDIUSPortugees Voor Beginners5 maanden€159,00Meer informatie
Portugees voor beginners thuis volgen

Studeren op jouw eigen tempo

De opleiding Portugees voor beginners flexibel thuis volgen

Doorgroeien bij jouw huidige werkgever? Of wil je gewoon totaal iets nieuws? Hoe druk jouw leven soms ook kan zijn, voor iedereen is er iets mogelijk. Maar je moet wel zelf in actie komen! Deze website is een handige manier om te beginnen met zoeken. Op deze plek tref je honderden studies, (hobby) cursussen en beroepsopleidingen waarmee jij al je doelstellingen kan behalen. Wil je jezelf ontwikkelen binnen het domein Portugees? Een prachtig voorbeeld hiervan is de online thuisstudie Portugees voor beginners(duaal of voltijd). Door deze taalcursus leer je de onderdelen van het vak, op jouw niveau en jouw tempo. Een mooie oplossing als je wilt studeren naast dagelijkse werkzaamheden, hobby’s en natuurlijk het gezin.

Hoe werkt thuis een opleiding of cursus doen?
Van start gaan met een taalcursus Portugees voor beginners is online snel te regelen. Hieronder leggen we het beknopt uit:

 1. Klik op een van de onderwijsinstellingen en zoek uit welke opleiding bij je past.
 2. Vraag direct de gratis studiegids online aan of kies voor een gratis proefles om zo te zien of je er feeling mee hebt.
 3. Ben je enthousiast? Je kunt je meteen online aanmelden.
 4. Jouw aanmelding wordt bekeken. Als je voldoet aan de toelatingseisen krijg je direct de benodigde lesmaterialen en kan je alvast kijken hoe het er online allemaal uitziet.
 5. Het traject gaat nu van start: op eigen tempo de verschillende lesmaterialen samenvatten en examens doen of projecten uploaden. Zoals je mag verwachten heb je regelmatig contact met een persoonlijke docent.
 6. Alles afgerond? Dan krijg je een diploma of getuigschrift. Dit kun je sturen naar bijvoorbeeld je werkgever.

Actueel tarief Portugees voor beginners thuisopleiding?

Een bijkomend voordeel van de online thuisstudie via afstandsonderwijs, is de lage prijs die betaald (i.v.m klassikaal onderwijs). Waarom is een thuisstudie financieel interessant? Meestal heb je geen dure studieboeken. Veel van de documentatie vind je in jouw digitale leeromgeving op een telefoon of PC (ook tablets). Verder bespaar je fors op reiskosten, en zijn er minder docenten benodigd. Vaak zijn er persoonlijke mentoren en coaches die jou kan helpen. De opleiding Portugees voor beginners kun je bestellen vanaf €270,00 bij het instituut NTI. Deze kosten worden bepaald door onder andere:

 • Alle studieboeken en lesmaterialen (standaard online, en soms ook als hard-copy).
 • Een persoonlijke mentor van NTI.
 • Feedback van jouw docent of begeleider.
 • Toetsen maken, thuis of op locatie.
 • Mogelijk met accreditatie en diplomering.
Ervaar de flexibiliteit van een thuisstudie

Zelfstandig leren en studeren aan huis

Alles wat je moet weten over thuisstudies- en cursussen (FAQ)

Een groot deel van de Nederlanders willen vanuit huis studeren. De hoge mate van flexibiliteit en het grote aanbod aan opleidingen zorgt voor tienduizenden nieuwe aanmeldingen per jaar. Natuurlijk zijn er niet uitsluitend voordelen op te noemen. Worden er geen strenge eisen gesteld, en past het bij mijn ambities? In de volgende paragraaf lees je de vragen die we het meest horen over zelfstandige Portugees voor beginners thuisstudies.

Wanneer kan ik beginnen met mijn taalcursus?
Het aantrekkelijke van een thuiscursus Portugees voor beginners: studeren op de momenten wanneer het jou past. Het lesmateriaal is (grotendeels) digitaal. Na jouw inschrijving en betaling krijg je doorgaans à la minute de digitale studiestof. Dezelfde week worden de studieboeken e.d. bij je thuis afgeleverd (niet verplicht bij alle studies). De taalcursus is vaak af te ronden in pakweg 16 maanden. Dikwijls kun je het natuurlijk sneller afronden. Heb je het erg druk, en wil je even de rem erop? Dit is geen probleem, alleen stijgen de kosten dan wel.

Is een vooropleiding verplicht?
Dat hangt er vanaf welke studie je precies gaat doen. Cursussen en trainingen stellen geen strenge eisen. Betreft het een MBO of HBO studie voor lange termijn? Dan kunnen er wel eens strengere toelatingseisen gelden. In sommige gevallen is een specifieke Portugees voor beginners vooropleiding belangrijk om deel te mogen nemen. Soms kan er worden gekozen voor een 21+ examenof op basis van een eerder gevolgd programma. In de gratis studiegids achterhaal je alle relevante details ten aanzien van de toelatingseisen van deze taalcursus.

Wat is de waarde van mijn diploma?
De studies op MBO, HBO en WO denkniveau van onderwijsinstellingen als onder andere Scheidegger zijn geregistreerd in het CREBO (MBO) en CROHO (HBO). Dit wil zeggen dat deze thuisstudies dezelfde waarde hebben als een soortgelijke studie bij bijvoorbeeld Iselinge Hogeschool. Daarnaast zul je mogelijk recht hebben op een officieel branchediploma als branchediploma verzekeringen. Bij afronding van een kortlopende cursus kan men rekenen op een officieel instituutsdiploma. Dankzij dit diploma is het voor iedereen duidelijk dat je bepaalde vaardigheden hebt aangeleerd. Erg waardevol dus voor je CV (als aanvulling).

Kan ik deze opleiding ook klassikaal doen?
Meerdere instanties verstrekken ook een Portugees voor beginners klassikaal. Mensen kiezen regelmatig voor een klassikale studie vanwege: je kunt ervaringen en kennis delen de goede en individuele ondersteuning en extra uitleg voor toetsen en examens. Het minpunt is: je kunt vaak niet vandaag of morgen al beginnen. Er is doorgaans een zomerstart (augustus) en winterstart (januari). Vaak zijn de prijzen van klassikaal studeren ten opzichte van thuisopleidingen hoger bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving, en wat kan ik er mee?
De meeste opleiders geven je – na aanmelding – toegang tot de online leeromgeving. In deze omgeving raadpleeg je de belangrijke documenten voor jouw taalcursus en kan je overleggen met de docent. In deze internet omgeving zoek je ook naar oefenexamens, oefeningen, praktijkvoorbeelden, geluidsbestanden, het lesmateriaal, webinars. Ook kan je opdrachten uploaden, en ontvang je feedback van jouw begeleider.


thuisstudie-talen-portugees-voor-beginners

Onderwijsinstellingen vergelijken juni 2023

Op afstand studeren wordt steeds populairder. Het mooie is: het aanbod is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Denk aan Verhalen Schrijven tot aan HBO Outreachend werk, en natuurlijk de Portugees voor beginners zelfcursus. Welke van de Nederlandse onderwijsinstellingen matcht met mijn privé situatie? Hieronder vind je de beste vijf thuisstudie-aanbieders van Nederland.

 1. NHA: Studeren waar en wanneer jij dat wil
 2. LOI: Volledige HBO-bachelor en MBO-opleidingen tot korte beroepsgerichte cursussen
 3. NTI: Praktijkgerichte docenten
 4. Laudius: 2 weken geheel vrijblijvend proberen
 5. Thuiscursus.nl: Hulp bij het kiezen van een studie
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
oem logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Hoeveel studiekosten kan ik aftrekken bij de belastingaangifte?

Naast je baan een thuisstudie Portugees voor beginners online versneld volgen is realistisch vanaf €270,00. Maar het kan nog goedkoper. Jouw studiekosten kan je vaak aftrekken van het belastbare inkomen. Door hiervan gebruik te maken (studiefinanciering / duo) kan je jouw droomstudie dus nog goedkoper volgen. Deze specifieke factoren kun je opvoeren bij je belastingaangifte:

 • Lesgeld, cursusgeld, lesgeld of examengeld
 • Kosten voor studieboeken e.d.

Let op: de Belastingdienst stelt enkele strenge voorwaarden (juni 2023). Het belastingvoordeel gaat alleen op bij een opleidingwaarbij je competenties leert voor je toekomstige werkveld (of huidige functie). De belangrijkste details:

 • De opleiding is gericht op jouw huidige beroep, of voor een nieuw beroep.
 • Het betreft een leertraject. Oftewel: onder begeleiding van een docent doe je de kennis op via NTI.
 • De studiekosten zelfstandig worden gedragen (niet vanuit een bedrijf).
 • De studiekosten die je maakt komen minimaal uit op €250 (per 52 weken) tot maximaal een bedrag van 15 duizend euro.

Kan mijn werkgever mijn opleiding betalen?
Een verdiepende cursus of deeltijd opleiding volgen wordt in veel bedrijven aangemoedigd door managers. Wat is daarvan de reden? Jouw baas kan snel profiteren van nieuwe kennis en tools. Daarnaast mag jouw baas jouw studiekosten weer aftrekken. Een training of beroepsopleiding via jouw werkgever afronden kan voor meerdere partijen een win zijn. Doorgaans mag je jaarlijks putten uit een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Portugees voor beginners. Klop gerust eens aan bij jouw werkgever, wanneer de neuzen dezelfde kant opstaan kan hier iets moois uit groeien.

Behalve in Portugal wordt het Portugees ook in Brazilië gesproken, een prachtige vakantiebestemming die voor West-Europa ook in economisch opzicht steeds belangrijker wordt. De beide talen wijken in enkele opzichten iets van elkaar af en de cursus Portugees voor beginners van het NTI besteedt daarom ruim voldoende aandacht aan deze verschillen. Je ontwikkelt een goede spreek- en luistervaardigheid en leert ruim 1.500 woorden en uitdrukkingen. Schrijf je nu in voor deze praktijkgerichte cursus en praat met Portugezen en Brazilianen over de meeste dagelijkse onderwerpen, schrijf brieven en e-mails en lees boeken, tijdschriften en kranten!

Daarom kies je voor Portugees voor beginners van het NTI:

 • Praktijkgerichte cursus
 • Leer ruim 1.500 Portugeese woorden
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding
 • Erkende onderwijsinstelling
 • Bepaal je eigen studietempo

NTI opleidingsinformatie
NTI Opleidingen

Plaats een reactie