nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Cursus Pools

De taalcursus Cursus Pools flexibel vanuit huis volgen? Dankzij Thuisstudiezoeken.nl check & vergelijk je alle erkende thuisopleidingen en studies in de categorie Taalcursussen vanuit het Nederlands. Wil je hogerop in je carrière? Bijvoorbeeld door ondernemer te worden? Of gewoon zin in totaal iets nieuws? Pak dit moment en vergelijk probleemloos kwalitatieve zelfstudies en thuiscursussen van erkende scholen als Thuiscursus.nl en start vandaag nog met jouw thuisstudie Cursus Pools! Kies zelf hoe snel je wilt studeren, 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving, en uitstekende vakdocenten. Deze taalcursus is te koop vanaf €179,00 bij NHA.

 • In jouw eigen tempo studeren.
 • Een speciale online leeromgeving.
 • Feedback van persoonlijke docent.
 • Aantrekkelijke welkomstcadeau’s.
 • Veel voordelen t.o.v. een studie op locatie.
 • In juli 2024 leuke welkomstkorting.

Aanbieders thuisstudie Cursus Pools juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NHACursus Pools12 maanden€179,00Meer informatie
Cursus Pools op eigen tempo thuis volgen

Prima te combineren met werk en gezin

De opleiding Cursus Pools op eigen tempo vanuit huis volgen

Is het tijd voor de volgende stap? Of ben je op zoek naar een carrièreswitch? Wat er bij jou ook speelt, voor iedereen is er iets mogelijk. Het is gewoon een kwestie van doen. De website thuisstudiezoeken.nl helpt met het vinden van de juiste studie. Op deze plek check & vergelijk je ontzettend veel thuisstudies, taal- en hobbycursussen om jouw volgende doel te realiseren. Wil jij ook doorgroeien binnen de categorie Taalcursussen vanuit het Nederlands? Verdiep je dan eens in de online thuisstudie Cursus Pools(duaal of voltijd). Tijdens deze taalcursus leer je de belangrijkste vaardigheden, op jouw niveau en jouw tempo. Je kunt het prima combineren met je werk, sportactiviteiten en andere bezigheden.

Hoe werkt zo’n thuisstudie precies?
Aan de slag gaan met een taalcursus Cursus Pools is online snel te regelen. In het onderstaande stappenplan gaan we er verder op in:

 1. Maak een keuze voor een van de opleiders en bekijk meer info over de opleiding.
 2. Vraag de gratis studiegids aan, of neem direct een gratis proefles om een eerste indruk van het lesmateriaal en niveau te krijgen.
 3. Is dit wat jij had verwacht? Registreer je dan direct online.
 4. De opleider bekijkt jouw aanmelding. Wanneer alle privé-gegevens kloppen worden de lesmaterialen naar je verstuurd en kan je meteen inloggen.
 5. Het traject gaat nu van start: op de momenten dat je tijd hebt de stof doornemen en examens doen of projecten uploaden. Uiteraard krijg je begeleiding van een ervaren docent.
 6. Op het moment dat je alles doorlopen hebt krijg je een diploma of getuigschrift. Een mooie toevoeging voor je curriculum vitae.

Actuele tarieven Cursus Pools thuisopleiding?

Wat zo aantrekkelijk is aan een online thuisstudie via afstandsonderwijs, zijn de gustige lage prijzen (in vergelijking tot klassikale studies). Hoe men dit voor elkaar kan krijgen? Er wordt niet van je verwacht veel boeken te kopen. Veel van de documentatie kan je terugvinden in jouw digitale leeromgeving, dit kan op vrijwel elk apparaat zoals een computer, iPad of smartphone. Natuurlijk zijn jouw reiskosten veel lager en zijn er minder dure docenten. Vaak zijn er persoonlijke mentoren en coaches die jou gedurende de studie helpt. De opleiding Cursus Pools is er al vanaf €179,00 via bijv. NHA. De kosten worden gevormd door:

 • De leerstof (altijd online, soms gedeeltelijk ook hardcopy).
 • Altijd een eigen mentor van NHA.
 • Overal toegang tot de lesmaterialen en opdrachten.
 • De examens (soms op locatie).
 • Met diploma / accreditatie.
Een thuisstudie volgen op jouw eigen tempo

Moeiteloos een opleiding halen vanuit huis

Alles wat je moet weten over thuisstudies- en cursussen (FAQ)

Meer en meer mensen kiezen voor een studie aan huis. Het zelf kunnen bepalen en de variatie in thuisopleidingen maakt het alleen maar leuker. Toch heerst er ook nog onduidelijkheid rondom het fenomeen thuis studeren. Kan ik zomaar beginnen, en past het bij mijn doelen? In het gedeelte hieronder bespreken we kort de meest gestelde vragen over zelfstandige Cursus Pools thuisstudies.

Wanneer kan ik beginnen met mijn taalcursus?
Het aantrekkelijke van een thuiscursus Cursus Pools: de opleiding kan gestart worden wanneer jij dat wilt. Dit komt o.a. doordat de studiestof deels digitaal is. Zodra jouw inschrijving afgerond is krijg je soms binnen een paar uur de benodigde digitale materialen. Binnen afzienbare tijd worden de studieboeken e.d. bij je thuis afgeleverd (soms is dit optioneel). De taalcursus heeft een looptijd van gemiddeld 12 maanden. In veel gevallen kan het soms nog een stuk sneller. Heb je even veel drukte in je baan of gezin? Dan mag je er ook gerust wat langer over doen.

Welke vooropleiding moet ik hebben?
Dit verschilt per studie en aanbieder. Cursussen en veel taalstudies zijn er in principe voor iedereen. Ben je aan het kijken naar een HBO-studie of master? Dan gelden in veel gevallen toelatingseisen. Meestal is een matchende Cursus Pools vooropleiding een van de voorwaarden. Een andere methoden kan zijn een 18-plus toets of een diploma van het voortgezet onderwijs. Op de website van de aanbieder lees je ruime info betreffende de toelatingseisen van deze taalcursus.

Krijg ik een geaccrediteerd diploma?
De studies op MBO, HBO en WO denkniveau van onderwijsaanbieders als o.a. Laudius worden erkend door het ministerie van Onderwijs. Dit houdt in dat jouw behaalde diploma gelijkstaan aan een diploma van een hogeschool als Hogeschool Leiden. Ook levert de instelling vaak een officieel branchediploma als branchediploma schoonheidsspecialist(e). Als je kiest voor een meer hobbymatige cursus is er bij afronding een officieel instituutsdiploma. Dankzij dit diploma zal de buitenwereld zien dat jij bepaalde capaciteiten hebt geleerd. Dit is vanzelfsprekend iets moois voor op jouw CV.

Kan ik deze opleiding ook klassikaal doen?
Verscheidene onderwijs-bedrijven faciliteren ook een Cursus Pools klassikaal. De meeste genoemde voordelen van klassikaal studeren zijn: je hebt waardevolle contactmomenten met andere studenten, direct antwoord op vragen en je hebt meer een stok achter de deur. Minder fijn: je kunt de ingeplande lessen eigenlijk niet missen. Vaak starten de opleidingen in september of februari. Tevens is tarief van klassikaal studeren i.v.m. een thuisstudie flink duurder bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving, en wat kan ik er mee?
De grote Nederlandse opleiders geven je – na aanmelding – toegang tot de online leeromgeving. Op deze plek tref je alles voor jouw taalcursus en communiceer je met jouw begeleider of andere studenten. In deze internet omgeving tref je zaken als het lesmateriaal, video’s, webinars, geluidsbestanden, praktijkvoorbeelden, oefeningen. Ook lever je hier jouw huiswerk in, en wordt je regelmatig voorzien van feedback.


thuisstudie-talen-cursus-pools

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Op afstand studeren is de manier om in jezelf te investeren. Het assortiment opleidingen breidt jaarlijks uit. Van Basisdiploma werktuigbouwkunde tot een opleiding als MBO Verzorgende IG – Verpleeg- en verzorgingshuizen en thuiszorg, en je kunt nu dus ook kiezen voor de Cursus Pools zelfcursus. Welke van de Nederlandse onderwijsinstellingen relevant is voor mijn persoonlijke wensen? In onderstaande paragraaf lees je over de beste vijf thuisstudie-aanbieders van Nederland.

 1. NHA: Ideaal in combinatie met drukke baan en gezinsleven
 2. LOI: Kies uit meer dan 1000 opleidingen
 3. NTI: Eenvoudig aanmelden voor praktijkdagen, workshops en examens.
 4. Laudius: Erkende opleidingen en diploma’s
 5. Thuiscursus.nl: Uitstekend te combineren met een drukke baan
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Hoeveel studiekosten kan ik aftrekken bij de belastingaangifte?

Een hoogwaardige thuisstudie Cursus Pools online versneld volgen is mogelijk vanaf €179,00. Wist je dat het nog goedkoper kan? Lesmaterialen en lesgeld zijn namelijk een interessante aftrekpost in je belastingaangifte. Mede door deze tegemoetkoming (studiefinanciering / duo) kunnen veel mensen toch hun studiekosten betalen. Deze specifieke elementen zijn aftrekbaar van de belasting:

 • De kosten voor collegegeld en/of cursusgeld
 • Verplichte boeken en readers

Opmerking: je moet wel de uitzonderingen in de gaten houden (juli 2024). Je mag de kosten alleen aftrekken als het gaat om een beroepscursus waarbij je competenties leert voor je toekomstige werkveld (of huidige functie). Neem de volgende zaken in acht:

 • Het traject een meerwaarde is voor jouw huidige of toekomstige beroep.
 • Er is sprake van een leertraject. Oftewel: onder begeleiding van een docent doe je de kennis op via NHA.
 • Jij zelf, privé, de studiekosten betaald (geen zakelijke compensatie).
 • De totale kosten zijn ten minste €250 (per 12 maanden). Als max kan er €15.000 worden ingediend.

Betaalt mijn werkgever mijn studiekosten?
Een relevante deeltijd opleiding of training volgen is iets wat veel werkgevers stimuleren. Wat is daarvan de reden? Het bedrijf waar je werkt plukt ook de vruchten van jouw kennis. Ook zijn de kosten zakelijk aftrekbaar voor een bedrijf. Een uitgebreide cursus via je werk beginnen is dus een win-win situatie. Standaard stelt de werkgever een studiebudget beschikbaar voor een (verkorte) afstandsopleiding Cursus Pools. Ga eens om tafel met jouw manager, samen groeien is een mooie doelstelling.

Vlot Pools leren? Volg de cursus Pools van NHA Heb je plannen voor een reis naar Polen? Of heb je een zakelijke relatie met Polen of werk je veel met Poolse mensen in Nederland? Of wil je om een andere reden Pools leren? Met de cursus Pools heb je de taal opmerkelijk snel onder de knie en kun je de taal al snel lezen, begrijpen en spreken. In Nederland wonen en werken veel mensen uit Polen. Het is dan niet verkeerd om de taal een beetje onder de knie te krijgen. Zeker wanneer je bijvoorbeeld in de uitzendbranche werkt en veel met Poolse mensen te maken krijgt. Basiskennis van de taal is dan een must. Wil jij Pools leren spreken en begrijpen? Met de cursus van NHA is dat lang niet zo moeilijk als het lijkt. Slavische taal Polen heeft altijd open gestaan voor culturele invloeden van buitenaf. Sommige Poolse woorden zijn van Duitse, Franse of Latijnse oorsprong en zullen je bekend in de oren klinken. Pools is een Slavische taal en verwant aan Tsjechisch en Slowaaks. Naast het voor ons bekende alfabet heeft het Pools een aantal specifieke tekens. Stap voor stap maak je tijdens de taalcursus Pools kennis met deze typische Poolse taalaspecten. Pools leren spreken en begrijpen Je oefent het gebruik van de naamvallen, leert de uitspraak en de vervoeging van de werkwoorden. Je spreekvaardigheid verbetert vlot en de omvang van je woordenschat groeit snel. Voor je het weet kun je al een leuk gesprek voeren en kun je je redden in verschillende alledaagse situaties. Beginners en gevorderden De cursus Pools is te volgen voor beginners en voor gevorderden. In de beginnerscursus ga je aan de zslag met onder andere het voeren van kleine gesprekken, eten bestellen, praten over het weer en natuurlijk een stuk grammatica. Wil je Pools leren voor gevorderden? Dan ga je aan de slag met situaties als het openbaar vervoer, uitgaan en vakantie. In deze cursus ga je dieper in op de grammatica en breid je je woordenschat extra uit. Weet je zeker dat je beide cursussen wilt volgen? Kies dan meteen voor de combi cursus en ontvang een flinke korting. Kennis opdoen met een cursus Pools Polen is een prachtig vakantieland dat met oude steden als Kraków, Warschau en Gdansk veel te bieden heeft. Met de cursus Pools leg je gemakkelijk contact, vraag je probleemloos de weg en bestel je zonder aarzelen iets te eten. Do widzenia! (Tot ziens!)

NHA opleidingsinformatie
NHA Opleidingen

Plaats een reactie