nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Cursus Marokkaans

De taalcursus Cursus Marokkaans zelfstandig vanuit huis volgen? Met onze vergelijker vind je uitgebreide info over talloze thuisopleidingen en studies om jezelf verder te ontwikkelen binnen de categorie Taalcursussen vanuit het Nederlands. Een nieuwe stap in je carrière? Voor jezelf beginnen? Of gewoon zin in totaal iets nieuws? Ga direct van start en vergelijk eenvoudig goede studies en thuiscursussen van Hollandse onderwijsaanbieders als Thuiscursus.nl en start vandaag nog met jouw thuisstudie Cursus Marokkaans! Een passende opleiding voor iedereen, up-to-date lesmateriaal, en persoonlijke begeleiding. Deze taalcursus kun je al volgen vanaf €179,00 bij bijvoorbeeld NHA.

 • Zelf je studielast bepalen.
 • Mogelijk om sneller te studeren.
 • Een docent neemt de tijd voor jou.
 • Aantrekkelijke welkomstcadeau’s.
 • Goedkoper dan een opleiding op locatie.
 • In juli 2024 voordelig geprijsd.

Aanbieders thuisstudie Cursus Marokkaans juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NHACursus Marokkaans12 maanden€179,00Meer informatie
Cursus Marokkaans online vanuit huis

Efficiënt studeren op jouw eigen tempo

De opleiding Cursus Marokkaans zelfstandig thuis volgen

Wil jij promotie maken? Of ben je op zoek naar een carrièreswitch? Wat jouw niveau ook is, voor iedereen is er iets mogelijk. Maar je moet wel zelf in actie komen! www.thuisstudiezoeken.nl is een ideaal vertrekpunt. Hier check & vergelijk je een ruim aanbod thuisopleidingen en taal/hobbycursussen die jou helpen naar jouw volgende doel. Verder groeien binnen het domein Taalcursussen vanuit het Nederlands? Dan moet je ook echt eens kijken naar de online thuisstudie Cursus Marokkaans(duaal of voltijd). In deze taalcursus doe je in korte termijn veel kennis op, volledig op jouw eigen tempo. Het is goed te doen samen met werk of een andere opleiding, culturele activiteiten en het gezin + de kids.

Hoe werkt thuis een opleiding of cursus doen?
Het deelnemen aan een taalcursus Cursus Marokkaans gaat erg gemakkelijk. In het onderstaande stappenplan kan je er alles over lezen:

 1. Klik op een van de getoonde aanbieders en check de verschillende mogelijkheden.
 2. Laat een gratis studiegids opsturen, of ga direct aan de slag met een gratis proefles om te kijken wat het niveau is, en hoe de online omgeving eruit ziet.
 3. Is dit precies wat je zoekt? Klik dan direct op “inschrijven” om dit rond te maken.
 4. Je aanvraag zal nu worden beoordeeld. Als alles in orde is ontvang je het lesmateriaal en krijg je toegang tot de digitale leeromgeving.
 5. Het traject gaat nu van start: zelf je studietijd indelen en lesstof en boeken doornemen en toetsen / examens maken. Vanzelfsprekend krijg je begeleiding van een ervaren docent.
 6. Wanneer je alle thema’s gehad hebt krijg je een passend diploma. Een mooie toevoeging voor je curriculum vitae.

Actuele prijs Cursus Marokkaans thuisopleiding?

De motivatie voor het volgen van een online thuisstudie via afstandsonderwijs, zijn de gustige lage prijzen (in vergelijking tot klassikale studies). Waarom zijn de kosten zo laag? Je hoeft vaak niet naar de winkel voor dure boeken. De meeste lesstof kan je terugvinden in jouw digitale leeromgeving, dit kan op vrijwel elk apparaat zoals een PC, smartphone of iPad. Daarnaast hoef je niet te reizen en werken ze met minder dure docenten. Wel bieden ze een persoonlijke begeleider die jou door het traject helpen. De opleiding Cursus Marokkaans kun je al volgen vanaf €179,00 via het instituut NHA. Daar liggen de volgende kostenposten aan ten grondslag :

 • De lesstof (dit kun je vaak optioneel hardcopy ontvangen).
 • Een persoonlijke begeleider van NHA.
 • Overal en altijd gebruik maken van de digitale leeromgeving.
 • Toetsen maken, thuis of op locatie.
 • Een officieel diploma met accreditatie.
Thuis een cursus of opleiding volgen

Werken en studeren combineren

Bekijk de FAQ met veelgestelde vragen over thuisstudies

Veel medewerkers zien hun kansen in een zelfstudie. De aanwezige flexibiliteit en de enorme keuze in studies en cursussen maakt het alleen maar leuker. Natuurlijk zijn er niet uitsluitend voordelen op te noemen. Is het mogelijk om zomaar te beginnen, en is het niveau niet te hoog? Hieronder geven we antwoord op de meest urgente vragen m.b.t. zelfstandige Cursus Marokkaans thuisstudies.

Wanneer kan ik beginnen met mijn taalcursus?
Het aantrekkelijke van een thuiscursus Cursus Marokkaans: de maximale flexibele studietijden en begeleiding. De studiestof is (deels) online beschikbaar. Wanneer de inschrijving akkoord is ontvang je meestal à la minute de digitale studiestof. Kort daarna worden alle boeken en lesmaterialen ook thuisbezorgd (dit is in de praktijk niet altijd aan de orde). De taalcursus kan je onder normale omstandigheden afronden in ongeveer 12 maanden. In veel gevallen kan het een stuk sneller. Heb je het erg druk, en wil je even de rem erop? Dit is geen probleem, alleen stijgen de kosten dan wel.

Welke vooropleiding heb ik nodig?
Dit verschilt per studie en aanbieder. Basisopleidingen en cursussen hebben in de regel weinig basiseisen. Gaat het om een geaccrediteerde MBO / HBO beroepsopleiding? Dan moet je vaak wel voldoen aan bepaalde eisen. In de regel is een relevante Cursus Marokkaans vooropleiding wel een minimum. Soms kan er worden gekozen voor een 18-plus toets of ECV (Erkenning van elders verworven competenties). Op de website van de aanbieder tref je alle relevante details met betrekking tot toelatingseisen van deze taalcursus.

Krijg ik een officieel diploma?
De diverse opleidingen (MBO / HBO / WO) van onderwijsinstellingen als bijvoorbeeld NCOI worden erkend door het ministerie van Onderwijs. Op die manier weet je dat deze thuisopleidingen op dezelfde hoogte staan als studies bij instellingen als Hogeschool E3. Verder behaal je met een thuisstudie vaak een waardevol branchediploma als NL Actief. Bij de cursussen die meer gericht zijn op de praktijk wordt je beloond met een mooi officieel instituutsdiploma. Zo kan jij laten zien dat jij tijd en energie hebt geïnvesteerd in jouw ontwikkeling. Het draagt dus altijd iets bij aan jouw CV.

Kan ik ook kiezen voor een klassikale opleiding?
Verscheidene opleidersbeschikken over een Cursus Marokkaans klassikaal. De meeste genoemde voordelen van klassikaal studeren zijn: meer contactmomenten met andere studenten, meer directe feedback van je docent en de examenhulp (bespreken van de vragen). Het minpunt is: je kunt niet zomaar ergens beginnen. Je hebt rekening te houden met de beperkte startperiodes. Ook is de prijs van klassikaal studeren ten opzichte van thuisopleidingen hoger bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is mijn persoonlijke digitale leeromgeving?
De populaire opleiders bieden jou een eigen online leeromgeving. Op deze plek tref je de meest handige tools voor je taalcursus en kan je bijvoorbeeld vragen stellen. In de digitale leeromgeving log je in om de volgende zaken te bekijken: het lesmateriaal, oefeningen, praktijkvoorbeelden, webinars, oefenexamens, video’s. Ook lever je hier jouw huiswerk in, en hier kan de docent jouw stukken beoordelen.


thuisstudie-talen-cursus-marokkaans

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Op afstand studeren is iets wat je steeds meer om je heen hoort. Het assortiment opleidingen breidt jaarlijks uit. Dit varieert van HBO Strafrecht tot en met Urdu, en je kunt nu dus ook kiezen voor de Cursus Marokkaans zelfcursus. Welke onderwijsinstelling in Nederland rijmt met mijn aspiraties? Hieronder vergelijk jij zelf de populairste onderwijs bedrijven in de thuisstudie-markt.

 1. NHA: Taalcursussen, beroepsopleidingen en VO
 2. LOI: Persoonlijke begeleiding van start tot diploma
 3. NTI: Online beroepskeuzetest
 4. Laudius: Vandaag nog van start met jouw studie
 5. Thuiscursus.nl: Prettige digitale leeromgeving
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn studiekosten belastingtechnisch aftrekbaar?

De thuisstudie Cursus Marokkaans online versneld volgen kost om en nabij de €179,00. In veel gevallen kan het nog een stukje voordeliger. Boeken, lesgeld e.d. zijn namelijk een interessante aftrekpost in je belastingaangifte. Mede door deze tegemoetkoming (studiefinanciering / duo) kan je wel eens een financiële meevaller krijgen. De volgende producten zijn aftrekbaar van de belasting:

 • Instellingscollegegeld of cursusgeld
 • Kosten voor studieboeken of vakliteratuur

Let op: je kunt niet zomaar elke cursus of opleiding volgen en de kosten aftrekken (juli 2024). Je mag de kosten alleen aftrekken als het gaat om een cursus of studie die van belang is voor jouw huidige werk, of een nieuwe baan. We sommen dit nog even voor je op:

 • De thuisopleiding is belangrijk voor jouw huidige of toekomstige beroep.
 • Het gaat om een zogenaamd leertraject. Dat wil zeggen dat je onder begeleiding of toezicht de kennis opdoet via NHA.
 • De studiekosten niet vanuit een zakelijk potje worden vergoed.
 • De studiekosten beslaan het minimum van €250 (p/jaar). Als max kan er €15.000 worden ingediend.

Studeren op kosten van de werkgever
Een relevante deeltijd studie vanuit huis volgen is iets dat veel managers graag willen faciliteren. De reden hiervoor? Jouw bedrijf kan nu beslissen je nieuwe vaardigheden in te zetten. Daarbij zijn studiekosten ook weer aftrekbaar voor de werkgever. Een uitgebreide cursus via de werkgever starten is dus voor jullie beide relevant. Regelmatig mag jij een beroep doen op het studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Cursus Marokkaans. Klop gerust eens aan bij jouw werkgever, zij kunnen je daarover meer vertellen.

In gesprek met Marokkaanse buren of collega?s? Volg Marokkaans Heb je Marokkaanse vrienden of collega?s en wil je in hun eigen taal met ze te kunnen praten? Met de cursus Marokkaans heb je de taal snel onder de knie. In Marokko worden veel dialecten gesproken. In de cursus Marokkaans leer je de meest gangbare. De inwoners van grote steden als Casablanca, Meknes en Rabat spreken gangbaar dialect en hiermee kun je vrijwel overal in Marokko mensen begrijpen en met hen spreken. Arabisch Marokkaans leren Marokkaans is een dialect van het Arabisch. In de taalcursus Marokkaans leer je eerst de beginselen van deze taal. Je raakt vertrouwd met het Arabisch alfabet en leert van rechts naar links lezen. In de cursus ligt het accent nadrukkelijk op spreekvaardigheid. Aan de hand van alledaagse situaties leer je een gesprek voeren. Met het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM heb je Marokkaans spreken snel onder de knie. Cultuur In de cursus Marokkaans maak je kennis met de taal, maar ook met de rijke cultuur en geschiedenis van het land. Deze extra bagage komt je in het contact met de Marokkaanse bevolking goed van pas. Zakelijke contacten Heb je Marokkaanse buren, vrienden of collega?s? Heb je een reis gepland naar dit prachtige land met de vriendelijke bevolking? Of doe je zaken met Marokkaanse ondernemers? De contacten verlopen zoveel aangenamer als je de taal spreekt. Met de cursus Marokkaans leg je een prima basis voor goed communiceren in het Marokkaans. Start vandaag nog met Marokkaans leren bij NHA.

NHA opleidingsinformatie
NHA Opleidingen

Plaats een reactie