nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Cursus Kroatisch

De taalcursus Cursus Kroatisch op afstand volgen? D.m.v. www.thuisstudiezoeken.nl lees je alles over toonaangevende thuisopleidingen en cursussen om verder te komen binnen het domein Taalcursussen vanuit het Nederlands. Ben jij toe aan een nieuwe carrière? Heb je plannen voor een eigen onderneming? Of meer een opleiding of cursus volgen die je leuk lijkt? Neem de informatie door en vergelijk probleemloos professionele thuisopleidingen van Hollandse scholen als Thuiscursus.nl en wie weet begin jij volgende week al met een thuisstudie Cursus Kroatisch! Studeren op je eigen tempo, een prettige online leeromgeving, en de beste docenten. Deze taalcursus is er al vanaf €179,00 bij onder andere NHA.

 • Studeren in jouw eigen tempo.
 • Supersnel je diploma halen.
 • Vakkundige docenten en begeleiders.
 • Een studie gericht op praktijksituaties.
 • De goedkoopste manier van studeren.
 • In juli 2024 voordelige tarieven.

Vergelijking van thuisstudies Cursus Kroatisch juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NHACursus Kroatisch12 maanden€179,00Meer informatie
Cursus Kroatisch vanuit huis volgen

Flexibel studeren met het laagste lesgeld

De opleiding Cursus Kroatisch online thuis volgen

Groeien binnen je bedrijf? Of wil je gewoon totaal iets nieuws? Wat jouw niveau ook is, er is ontzettend veel mogelijk! Maar je moet wel zelf in actie komen! De website thuisstudiezoeken.nl is in ieder geval een goed startpunt. Met behulp van onze website check je een scala aan thuisopleidingen en taal/hobbycursussen om jouw volgende doel te realiseren. Ambieer jij de volgende stap binnen het domein Taalcursussen vanuit het Nederlands? Overweeg dan ook zeker de online thuisstudie Cursus Kroatisch(duaal of voltijd). In deze taalcursus ben je snel op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen, zonder dat jij in de schoolbanken moet. Ideaal als je studeren moet combineren met dagelijkse werkzaamheden, sport en jouw gezin.

Hoe gaat het precies in z’n werk?
Starten met een taalcursus Cursus Kroatisch is niet ingewikkeld. Door middel van het stappenplan hieronder gaan we dit stap voor stap bij langs:

 1. Kies een van de uitgelichte opleiders en vind direct meer inhoudelijke info.
 2. Vraag de gratis studiegids aan, of zoek naar de mogelijkheid ‘gratis proefles’ om te bekijken of deze lesstof bij jou past.
 3. Is dit wat jij had verwacht? Je kunt je dan direct aanmelden.
 4. Je aanvraag zal nu worden beoordeeld. Wanneer alle privé-gegevens kloppen zul jij het benodigde lesmateriaal ontvangen en kan je inloggen in de e-learning omgeving.
 5. Het leren gaat beginnen: zelf je studietijd indelen en de lesstof erbij pakken en opdrachten inleveren. Bij alle opleiders wordt je ondersteund door een erkende docent.
 6. Wanneer je alle thema’s gehad hebt wordt er een (instituut) diploma uitgereikt. Een toekomstige werkgever kan daarnaar vragen.

Actuele prijzen Cursus Kroatisch thuisopleiding?

De echte reden dat mensen kiezen voor een online thuisstudie via afstandsonderwijs, is dat het vergeleken met regulier onderwijs erg goedkoop is. Hoe kan dit zo goedkoop zijn? Normaal gesproken eist het geen kostbare studieboeken. Veel informatie kan je terugvinden in jouw digitale leeromgeving met jouw macbook, ipad of telefoon. Ook qua reiskosten ben je voordelig uit, en zijn er minder docenten benodigd. Wel zijn er persoonlijke mentoren en coaches die ondersteuning geeft waar nodig. De opleiding Cursus Kroatisch is er al vanaf €179,00 bij o.a. NHA. Deze totale kosten hebben te maken met de volgende zaken:

 • Alle studiematerialen, literatuur, opdrachten (meestal ook per post te krijgen).
 • Altijd een eigen mentor van NHA.
 • Feedback van jouw docent of begeleider.
 • Het afleggen van (her)examens.
 • Altijd met certificaat / accreditatie.
Kies voor een erkende thuisstudie

Vanuit huis studeren was nog nooit zo eenvoudig

Alles wat je moet weten over thuisstudies- en cursussen (FAQ)

Meer en meer Nederlanders kiezen voor een studie aan huis. De vrijheid en de uitgebreide database met cursussen zorgt voor tienduizenden nieuwe aanmeldingen per jaar. Maar er zijn ook vragen en onduidelijkheden. Is het mogelijk om zomaar te beginnen, en is deze opleiding wel geschikt? Hierna besteden we aandacht aan enkele prangende vragen rondom zelfstandige Cursus Kroatisch thuisstudies.

Wanneer kan ik beginnen met mijn taalcursus?
Misschien wel het allermooiste aan de thuiscursus Cursus Kroatisch: je kunt helemaal zelf bepalen wanneer je begint. Het lesmateriaal is (grotendeels) digitaal. Zo snel als jouw inschrijving wordt goedgekeurd ontvang je doorgaans à la minute de digitale studiestof. Dezelfde week worden de studieboeken e.d. bij je thuis afgeleverd (indien gewenst). De taalcursus duurt plusminus 12 maanden. In veel gevallen kan het soms nog een stuk sneller. Even studeren op een lager pitje? Je bent vrij om er wat langer over te doen, maar je betaalt dan wel meer.

Heb ik voor deze studie een vooropleiding nodig?
Dat verschilt per studie. (Hobby)cursussen stellen geen strenge eisen. Betreft het een HBO / WO opleidingstraject? In dat geval ligt het vaak wel iets complexer. Soms is een passende Cursus Kroatisch vooropleiding een van de voorwaarden. Het kan ook gaan om een 21+ toetsof een specifiek overgangsbewijs. Op de website van de aanbieder tref je aanvullende informatie inzake de toelatingseisen van deze taalcursus.

Is er ook een officieel diploma wat ik ontvang?
De diverse opleidingen (MBO / HBO / WO) van bedrijven als onder andere Laudius worden erkend door het ministerie van Onderwijs. Je mag er dan op vertrouwen dat deze studies op dezelfde hoogte staan als studies bij instellingen als Alfa-college. Bovendien krijgen deelnemers soms een waardevol branchediploma als branchediploma verzekeringen. Bij een deel van de (hobby)cursussen wordt je beloond met een mooi officieel instituutsdiploma. Zodoende kan een (toekomstig) werkgever zien dat jij tijd en energie hebt geïnvesteerd in jouw ontwikkeling. Erg waardevol dus voor je CV (als aanvulling).

Kan ik deze studie ook (deels) klassikaal volgen?
Een aanzienlijk deel van de onderwijs-aanbieders geven ook een Cursus Kroatisch klassikaal. Mensen kiezen regelmatig voor een klassikale studie vanwege: je kunt veel leren van andere cursisten, face to face spreken van de docent en je wordt beter voorbereid op naderende examens. Er zijn ook nadelen: je kunt vaak niet vandaag of morgen al beginnen. Jaarlijks zijn er 2 of 4 startmomenten. Standaard is de prijs van klassikaal studeren hoog als je het afzet tegen een thuisopleiding bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
Veel opleiders bieden de studie aan via een online leeromgeving. In dit systeem check je de essentiële informatie voor je taalcursus en communiceer je met jouw begeleider of andere studenten. Met jouw online lesomgeving kan men ook terecht voor webinars, video’s, oefenexamens, oefeningen, geluidsbestanden, het lesmateriaal. Verder lever je hier opdrachten in, en ontvang je feedback van jouw begeleider.


thuisstudie-talen-cursus-kroatisch

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Steeds meer volwassenen beginnen met studeren op afstand. Het mooie is: het aanbod is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Dit varieert van HBO MCSA Upgrade to Windows Server 2016 tot bijvoorbeeld MBO Interieuradviseur, en nu dus ook de Cursus Kroatisch zelfcursus. Welke van de Nederlandse onderwijsinstellingen in lijn is met mijn wensen en situatie? Bijgaand vind je de populairste onderwijs bedrijven in de thuisstudie-markt.

 1. NHA: 15 dagen gratis een opleiding proberen
 2. LOI: Interactief leren met online animatiefilms
 3. NTI: Inclusief aanvullend lesmateriaal, zoals webinars, ondersteunende video’s en oefenexamens.
 4. Laudius: 300 erkende thuisstudies op maat
 5. Thuiscursus.nl: Veel verschillende startdata
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik studiekosten terug krijgen van de belastingdienst?

Een thuisstudie Cursus Kroatisch online versneld volgen kan voor een bedrag van €179,00. In veel gevallen kan het nog een stukje voordeliger. De kosten die je met een studie maakt (lesgeld, boeken, etc.) kan je vaak aftrekken van het belastbare inkomen. Door deze vorm van subsidie (studiefinanciering / duo) kunnen je studiekosten wel een flink verlaagd worden. Deze zaken zijn aftrekbaar van de belasting:

 • Instellingsgeld, lesgeld, cursusgeld, collegegeld of examengeld
 • Kosten voor studieboeken of vakliteratuur

Opmerking: de Belastingdienst stelt enkele strenge voorwaarden (juli 2024). Deze regeling wordt alleen gehonoreerd bij kosten voor een volwaardige opleiding waarbij je competenties leert voor jouw huidige werk, of een nieuwe baan. Let altijd even op deze aspecten:

 • De cursus is gericht op je nieuwe aanstelling of huidige werkzaamheden.
 • Er is sprake van een leertraject. Oftewel: onder begeleiding van een docent doe je de kennis op via NHA.
 • De studiekosten niet vanuit een zakelijk potje worden vergoed.
 • De gemaakte studiekosten zijn minimaal €250,00 (per 12 maanden) en kunnen oplopen tot wel €15.000.

Een opleiding volgen op kosten van je werkgever
Het doen van een deeltijd studie wordt vaak aangemoedigd door de werkgever. Hoe komt dit? Jouw werkgever heeft ook gewin bij de vaardigheden die jij aanleert. Verder kan het bedrijf waar jij werkt deze kosten weer aftrekken. Een zelfstudie via je werk volgen heeft pluspunten voor beide partijen. Regelmatig kun je gebruik maken van een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Cursus Kroatisch. Ga eens om tafel met jouw manager, en haal meer uit je talenten en interesses.

Start met Kroatisch leren via NHA Op een speelse manier kennismaken met de mooie taal van Kroatië? Met de cursus Kroatisch leer je vlot een eenvoudig gesprek voeren en vergroot je je woordenschat. Zo maak je snel contact in dit prachtige land. Veel vakantiegangers vinden de weg naar Kroatië en trekken naar de fraaie kuststreken van Istrië en Dalmatië en naar de schitterende ongerepte natuurparken in het Kroatische binnenland. Dit is meteen een mooie reden om Kroatisch te leren. Hoe fijn is het als je borden en menukaarten kunt lezen, toeristische informatie kunt begrijpen en gezellig een praatje kunt maken met de lokale bevolking? Kroatisch leren spreken Kroaten staan bekend als ontzettend gastvrij. Ze maken dan ook graag een praatje met je. In de cursus Kroatisch ligt de nadruk daarom op spreekvaardigheid. Je leert wat je kunt zeggen in veel voorkomende en herkenbare situaties die kenmerkend zijn voor de Kroatische cultuur. Je krijgt informatie over uitdrukkingen en ondersteunende informatie over het gebruik van de behandelde woordenschat en grammatica. Aan de hand van moderne en actuele onderwerpen vergroot je gemakkelijk je spreek- en luistervaardigheid en je woordenschat. Spreek- en luistervaardigheid In het Kroatisch staan vaak meerdere medeklinkers achter elkaar en dat maakt de uitspraak soms best lastig. Hoe spreek je bijvoorbeeld een woord als trznica (markt) uit? Het komt in de cursus uitgebreid aan bod. De cursus is namelijk zeer praktisch opgezet middels het unieke EASY-LEARNING SYSTEM. Dit systeem zorgt ervoor dat je aan de slag gaat met praktijksituaties, en dan hoofdzakelijk met luisteren en spreken. Kroatisch leren wordt zo een stuk gemakkelijker dan je in eerste instantie zou denken. Snel vertrouwd met de Kroatische taal Heb je vakantieplannen voor Kroatië of heb je beroepsmatig regelmatig contact met Kroaten? Met de cursus Kroatisch raak je snel vertrouwd met de op het eerste gezicht zo lastige en vreemde taal. Je bent al snel in staat om Kroatisch te lezen en kleine of grote gesprekken aan te knopen.

NHA opleidingsinformatie
NHA Opleidingen

Plaats een reactie