nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Cursus Spaans

De taalcursus Cursus Spaans flexibel vanuit huis volgen? Dankzij www.thuisstudiezoeken.nl lees je alles over alle erkende thuisstudies en cursussen gerelateerd aan Taalcursussen vanuit het Nederlands. Je carrière een nieuwe impuls geven? Beginnen als ZZP’er? Of misschien een cursus om je kennis te verbreden? Lees info en vergelijk moeiteloos populaire zelfstudies en thuiscursussen van vooraanstaande afstandsopleiders als Leidse Onderwijs Instellingen (LOI) en schrijf je vandaag nog in voor een thuisstudie Cursus Spaans! Zelf je studietempo bepalen, online inzicht in je studiemateriaal en voortgang, en docenten uit het werkveld. Deze taalcursus is beschikbaar vanaf €179,00 bij bijvoorbeeld NHA.

 • Niet gebonden aan lesdagen.
 • Mogelijk om sneller te studeren.
 • Een docent neemt de tijd voor jou.
 • Gun jezelf nieuwe kennis en vaardigheden.
 • Vele malen goedkoper dan klassikaal.
 • In juli 2024 met introductie-aanbieding.

Overzicht thuisstudies Cursus Spaans juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NHACursus Spaans12 maanden€179,00Meer informatie
Cursus Spaans thuis volgen

Up-to-date lesmateriaal en docenten uit het vak

De opleiding Cursus Spaans online thuis volgen

Wil jij promotie maken? Ambieer je een nieuwe baan? Wat jouw niveau ook is, er liggen verschillende uitdagingen klaar. Het is gewoon een kwestie van doen. Deze thuisstudie-vergelijker helpt jou graag met de volgende stap. Hier vergelijk je honderden zelfstudies, thuiscursussen en opleidingen waarmee je verder komt in jouw huidige of nieuwe carrière. Zoek jij naar een nieuwe ambitie binnen het thema Taalcursussen vanuit het Nederlands? Verdiep je dan eens in de online thuisstudie Cursus Spaans(duaal of voltijd). Binnen deze taalcursus doe je belangrijke kennis op, zonder strakke deadlines. Jij kan studeren op deze manier combineren met jouw huidige baan, buitenschoolse activiteiten en jouw familie.

Hoe werkt zo’n thuisstudie precies?
Beginnen met een taalcursus Cursus Spaans is eenvoudiger dan jij denkt. Hieronder vind je alle details:

 1. Klik op een van de opleiders en bekijk meer info over de opleiding.
 2. Kies voor de gratis studiegids, of kies voor een gratis proefles om te ontdekken of het iets voor jou is.
 3. Is dit wat jij had verwacht? Registreer je dan direct online.
 4. Jouw aanmelding wordt bekeken. Als alles in orde is wordt het lesmateriaal naar je opgestuurd en kan je inloggen in de e-learning omgeving.
 5. De studie kan beginnen: zelf je studietijd indelen en je lesstof bestuderen en examens doen of projecten uploaden. Vanzelfsprekend wordt je ondersteund door een docent met ervaring uit de praktijk.
 6. Als je alles gehaald hebt krijg je een passend diploma. Dit kun je sturen naar bijvoorbeeld je werkgever.

Actuele prijzen Cursus Spaans thuisopleiding?

Een bijkomend voordeel van de online thuisstudie via afstandsonderwijs, is dat je extreem goedkoop kunt studeren. Waarom is een thuisstudie financieel interessant? Er wordt niet van je verwacht veel boeken te kopen. Veel theorie en opdrachten bekijk je gewoon online op een macbook, ipad of telefoon. Daarnaast hoef je niet te reizen en er hoeven minder docenten ingezet te worden. In de regel is er een vast aanspreekpunt aanwezig die ondersteuning geeft waar nodig. De opleiding Cursus Spaans wordt al aangeboden vanaf €179,00 via o.a. NHA. Daar liggen de volgende kostenposten aan ten grondslag :

 • De studiestof (soms geldt er een meerprijs voor hardcopy).
 • Altijd een eigen mentor van NHA.
 • Waar en wanneer jij wilt toegang tot de lesstof.
 • Het afleggen van (her)examens.
 • Met diploma / accreditatie.
Snel en efficiënt thuis studeren

Zelfstandig leren en studeren aan huis

Wat je moet weten over thuis studeren (FAQ)

Steeds meer Hollanders willen vanuit huis studeren. De flexibele manier van studeren en het enorme aanbod zorgt voor tienduizenden nieuwe aanmeldingen per jaar. Maar er zijn ook vragen en onduidelijkheden. Hoe gaat het precies in z’n werk, en is het voor mij relevant? In het overzicht hierna geven we antwoord op de opmerkingen (FAQ) die veel gemaakt worden als het gaat over zelfstandige Cursus Spaans thuisstudies.

Kan ik direct beginnen met de taalcursus?
Misschien wel het allermooiste aan de thuiscursus Cursus Spaans: je kunt beginnen wanneer je maar wil. De studiestof is (deels) online beschikbaar. Nadat jouw inschrijving is goedgekeurd krijg je doorgaans binnen een paar uur de benodigde digitale materialen. Dezelfde week krijg je de hele studiemap ook thuis (indien gewenst). De taalcursus kun je afronden zo’n 12 maanden. In de praktijk zit je hier niet aan vast, en kan het ook wel sneller. Onverwachte drukte? Je kunt de studietijd wat oprekken, maar de maandelijkse kosten blijven wel doorlopen.

Welke vooropleiding heb ik nodig?
Dat hangt er vanaf welke studie je precies gaat doen. Veel beroepsopleidingen en cursussen stellen geen strenge eisen. Ben je op zoek naar een HBO / WO opleidingstraject? Dan moet je vaak wel voldoen aan bepaalde eisen. Soms is een matchende Cursus Spaans vooropleiding een voorwaarde. Een andere methoden kan zijn een 21+ toetsof een specifiek overgangsbewijs. Op de website van de aanbieder tref je meer informatie ten aanzien van de toelatingseisen van deze taalcursus.

Wat is de waarde van mijn diploma?
De volledige MBO-, HBO en masters van opleiders als bijv. Nederlands Talen Instituut (NTI) zijn geregistreerd in het CREBO (MBO) en CROHO (HBO). Dit betekent dat deze opleidingen net zoveel waarde hebben als een diploma van bijvoorbeeld Tyndale Theological Seminary. Ook levert de instelling vaak een officieel branchediploma als Visagie Branchediploma. Als je kiest voor een meer hobbymatige cursus kan men rekenen op een officieel instituutsdiploma. Op deze wijze laat jij zien dat jij bepaalde capaciteiten hebt geleerd. In die zin heeft het absoluut waarde in de markt.

Kan ik dit ook deels klassikaal volgen?
Verschillende opleidersverstrekken ook een Cursus Spaans klassikaal. Het aantrekkelijke van een klassikale studie is: leren van je studiegenoten, de goede en individuele ondersteuning en extra uitleg voor toetsen en examens. Onthoud wel: je kunt de ingeplande lessen eigenlijk niet missen. Jaarlijks zijn er 2 of 4 startmomenten. Daarnaast zijn de tarieven van klassikaalstuderen hoog als je het afzet tegen een thuisopleiding bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
De erkende opleiders geven je – na aanmelding – toegang tot de online leeromgeving. Via internet tref je alles wat je nodig hebt voor jouw taalcursus en kan er contact worden gezocht met de docenten. In dit systeem vind je onder andere oefenexamens, webinars, geluidsbestanden, oefeningen, praktijkvoorbeelden, video’s. Verder lever je hier opdrachten in, en hier kan de docent jouw stukken beoordelen.


thuisstudie-talen-cursus-spaans

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Op afstand studeren is iets waar steeds meer mensen mee beginnen. Het mooie is: het aanbod is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Dit varieert van Stylist t/m Sekstherapeut, en uiteraard ook de Cursus Spaans zelfcursus. Welke van de Nederlandse onderwijsinstellingen relevant is voor mijn privé situatie? In de beschrijving hierna vind je de populairste onderwijs bedrijven in de thuisstudie-markt.

 1. NHA: Gebruiksvriendelijke digitale omgeving Plaza
 2. LOI: Binnen een jaar een waardevol HBO-diploma
 3. NTI: Ook zakelijke opties
 4. Laudius: Moderne Online Campus (online omgeving)
 5. Thuiscursus.nl: Docenten met ervaring uit het vak
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Is er voor studiekosten een belastingvoordeel mogelijk?

Zelf een thuisstudie Cursus Spaans online versneld volgen kan voor een bedrag van €179,00. In veel gevallen kan het nog een stukje voordeliger. Jouw studiekosten zijn namelijk een interessante aftrekpost in je belastingaangifte. Door dit belastingvoordeel (studiefinanciering / duo) kan je jouw droomstudie dus nog goedkoper volgen. Deze specifieke kosten zijn aftrekbaar van de belasting:

 • Collegegeld / cursusgeld
 • Kosten voor studieboeken e.d.

Advies van de adviseur: je kunt niet zomaar elke cursus of opleiding volgen en de kosten aftrekken (juli 2024). Het betreft uitsluitend kosten voor een beroepscursus die relevant is voor jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan. De voorwaarden zijn als volgt:

 • De cursus of studie een meerwaarde is voor jouw huidige of toekomstige beroep.
 • Het gaat om een leertraject. Dat wil zeggen: er moet begeleiding zijn van NHA.
 • De studiekosten niet vanuit een zakelijk potje worden vergoed.
 • De studiekosten in kwestie bedragen minimaal €250 (per 52 weken), oplopend tot €15.000.

Werkgever betaalt soms mee
Een relevante deeltijd opleiding of training volgen wordt binnen veel organisaties gestimuleerd. Hoe komt dit? Het bedrijf waar je werkt kan je nieuwe vaardigheden inzetten tijdens opdrachten. Tevens mag jouw werkgever de studiekosten ook weer aftrekken. Een relevante opleiding via je werk beginnen kan voor meerdere partijen een win zijn. Bij veel bedrijven wordt hiervoor een speciaal studiebudget vrijgehouden voor een (verkorte) afstandsopleiding Cursus Spaans. Ga eens om tafel met jouw manager, je zult zien dat zij hier vaak net zo enthousiast over zijn als jij.

Spaans leren? Leer vlot een van de belangrijkste talen: volg de cursus Spaans Spaans is niet alleen de taal van Spanje. Ook in Zuid- en Midden-Amerika spreken de inwoners deze wereldtaal. Reden genoeg om Spaans te leren. Van de cursus Spaans heb je eindeloos veel plezier.?Una cerveza por favor?. Natuurlijk leer je in de taalcursus Spaans een biertje bestellen. Maar Spaans komt naast je vakantie ook in tal van andere situaties goed van pas. Bijvoorbeeld als je beroepsmatig Spaans moet begrijpen en spreken. Spaans lijkt misschien een moeilijk taal. Het lijkt weinig op Nederlands. Toch is Spaans gemakkelijker dan je denkt. Met het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM heb je Spaans snel onder de knie. Eenvoudig Spaans leren Spaans is een praktische cursus. Ingewikkelde grammatica? Die komt alleen aan bod als het echt nodig is. Je leert wat je kunt zeggen in veel voorkomende en herkenbare situaties. Met moderne en actuele onderwerpen vergroot je gemakkelijk je spreek- en luistervaardigheid. Met de thuiscursus Spaans groeit je woordenschat verrassend snel. Al na een paar lessen kun je meer dan alleen een biertje bestellen. Veel meer. Denk aan de weg vragen naar de Sagrada Família in Barcelona of een praatje maken met Madrilenen over de geschiedenis van de hoofdstad. Kennis opfrissen Wil je zelfverzekerd en vol vertrouwen een gesprek kunnen voeren in het Spaans? Of spreek je de taal al deels vloeiend, maar wil je jouw inhoudelijke kennis weer even opfrissen? Na de cursus Spaans hoef je nooit meer te zeggen?No hablo español? (ik spreek geen Spaans).

NHA opleidingsinformatie
NHA Opleidingen

Plaats een reactie