nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Marokkaans voor beginners

De taalcursus Marokkaans voor beginners thuis volgen met goede begeleiding? D.m.v. onze vergelijkingstool kom je in aanraking met een ruim aanbod aan thuisopleidingen en studies waarmee jij verder komt binnen het domein Marokkaans. Een nieuwe stap in je carrière? Wil je een eigen zaak starten? Of wellicht zin in totaal iets nieuws? Pak dit moment en vergelijk gemakkelijk tientallen relevante zelfstudies en thuiscursussen van betrouwbare onderwijsaanbieders als Thuiscursus.nl en begin morgen al met een thuisstudie Marokkaans voor beginners! Een opleiding die past bij je denkniveau, altijd digitaal toegang tot al het lesmateriaal, en goede begeleiding. Deze taalcursus is te koop vanaf €404,00 bij een opleider als NTI.

 • Studeer waar je maar wilt.
 • Supersnel je diploma halen.
 • Zeer goede begeleiding.
 • Een studie gericht op praktijksituaties.
 • De goedkoopste manier van studeren.
 • In juli 2024 met introductie-aanbieding.

Overzicht met thuisstudies Marokkaans voor beginners juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NTIMarokkaans voor beginners16 maanden€404,00Meer informatie
Marokkaans voor beginners op eigen tempo thuis volgen

In jouw eigen tempo het gewenste diploma halen

De opleiding Marokkaans voor beginners flexibel thuis volgen

Wil jij promotie maken? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Hoe jouw privésituatie er ook uit ziet, er is ontzettend veel mogelijk! Maar je moet wel ergens beginnen. Deze site komt dan om de hoek kijken. Hier tref je een scala aan thuiscursussen en opleidingen (beroeps) waardoor jij je doelen kan bereiken. Wil je verder leren binnen het domein Marokkaans? Bekijk dan uiteraard eens de online thuisstudie Marokkaans voor beginners. Met deze taalcursus leer je de onderdelen van het vak, op jouw niveau en jouw tempo. Ideaal als je studeren moet combineren met jouw functie, sport en jouw gezin.

Hoe werkt thuis studeren?
Aan de slag gaan met een taalcursus Marokkaans voor beginners is eenvoudiger dan jij denkt. Door middel van het stappenplan hieronder gaan we er verder op in:

 1. Kies uit een van de afstandsopleiders en zoek uit welke opleiding bij je past.
 2. Vraag de gratis studiegids aan, of kies voor een gratis proefles om te ontdekken of het iets voor jou is.
 3. Ben je enthousiast? Je kunt je meteen online aanmelden.
 4. Je aanvraag zal nu worden beoordeeld. Zijn de (betaal) gegevens correct, dan krijg je direct de benodigde lesmaterialen en kan je alvast kijken hoe het er online allemaal uitziet.
 5. Het traject gaat nu van start: helemaal in je zelfgekozen tempo je lesstof bestuderen en huiswerk inleveren. Uiteraard wordt je ondersteund door een vaste docent.
 6. Alles afgerond? Dan krijg je het (branche)diploma. Je bent klaar voor de volgende stap!

Actuele tarieven Marokkaans voor beginners thuisopleiding?

Een belangrijk voordeel van een online thuisstudie via afstandsonderwijs, is dat het beslist niet duur is. Zeker vergeleken met klassikaal onderwijs. Wat daar de reden voor is? Normaal gesproken eist het geen kostbare studieboeken. Veel theorie en opdrachten check je simpelweg digitaal, dit kan op vrijwel elk apparaat zoals een macbook, ipad of telefoon. Natuurlijk zijn jouw reiskosten veel lager en werken ze met minder dure docenten. Doorgaans bieden ze een persoonlijke begeleider die ondersteuning geeft waar nodig. De opleiding Marokkaans voor beginners kun je bestellen vanaf €404,00 via het instituut NTI. Deze kosten komen tot stand door bijvoorbeeld:

 • Het lesmateriaal (meestal ook per post te krijgen).
 • Vaste adviseur en ondersteuner van NTI.
 • Toegang tot een online leeromgeving.
 • Examens en eventuele herexamens.
 • Afronding met certificaten en accreditatie.
Ervaar de flexibiliteit van een thuisstudie

Vanuit huis studeren was nog nooit zo eenvoudig

Alles wat je moet weten over thuisstudies- en cursussen (FAQ)

Een aanzienlijk aantal medewerkers willen vanuit huis studeren. Zelf kiezen waar en wanneer je studeert en het uitgestrekte aanbod in thuisstudies maakt het ook steeds gemakkelijker. Tegelijkertijd merken we ook dat er veel vragen zijn. Hoe werkt het precies, en past het bij mijn doelen? In het overzicht hierna geven we antwoord op enkele prangende vragen rondom zelfstandige Marokkaans voor beginners thuisstudies.

Kan ik direct beginnen met de taalcursus?
Een van de grootste voordelen van een thuiscursus Marokkaans voor beginners: de maximale flexibele studietijden en begeleiding. Veel van de lesmaterialen zijn namelijk online. Op het moment dat jouw inschrijving klaar is ontvang je doorgaans dezelfde dag al het digitale lesmateriaal. Binnen afzienbare tijd worden alle boeken en lesmaterialen ook thuisbezorgd (soms is dit optioneel). De taalcursus is vaak af te ronden in grofweg 16 maanden. In veel gevallen kan het soms nog een stuk sneller. Kom je er even niet aan toe? Dit is geen probleem, alleen stijgen de kosten dan wel.

Is een relevante vooropleiding verplicht?
Dat verschilt per studie. Basisopleidingen en cursussen hebben in de regel weinig basiseisen. Gaat het om een geaccrediteerde MBO / HBO beroepsopleiding? Dan gelden er meestal wel toelatingseisen. Dikwijls is hier een specifieke Marokkaans voor beginners vooropleiding belangrijk om deel te mogen nemen. Het kan ook gaan om een 18+ examen of een ECV-certificaat. Op de opleidingspagina achterhaal je de benodigde specificaties inzake de toelatingseisen van deze taalcursus.

Krijg ik een geaccrediteerd diploma?
De MBO-, HBO en Masteropleidingen van onderwijsaanbieders zoals o.a. NHA zijn erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Dit betekent dat deze opleidingen gelijkwaardig is aan het volgen van deze opleiding bij ROC ter AA. Mogelijk zul je mogelijk recht hebben op een officieel branchediploma als branchediploma pedicure. Bij de wat kleinere opleidingen en hobbycursussen kan men rekenen op een officieel instituutsdiploma. Op die manier zal de buitenwereld zien dat jij bepaalde capaciteiten hebt geleerd. Jouw CV zal hierdoor een flinke boost krijgen.

Kan ik dit ook deels klassikaal volgen?
Veel onderwijsinstellingen geven ook een Marokkaans voor beginners klassikaal. Mensen kiezen regelmatig voor een klassikale studie vanwege: leren van je studiegenoten, een meer persoonlijke benadering vanuit de docent en de examenhulp (bespreken van de vragen). Er zijn ook nadelen: je kunt vaak niet vandaag of morgen al beginnen. Er zijn slechts enkele momenten per jaar om te starten. Daarnaast zijn de tarieven van klassikaalstuderen i.v.m. een thuisstudie flink duurder bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Hoe werkt de digitale leeromgeving?
De grote Nederlandse opleiders maken het studeren aangenaam dankzij een online leeromgeving. Online download je alles voor jouw taalcursus en kun je vragen stellen aan de begeleiders / mentor. Via jouw account is er een verzameling geplaatst van webinars, geluidsbestanden, oefenexamens, praktijkvoorbeelden, video’s, het lesmateriaal. In dat systeem upload je ook huiswerk, en krijg je persoonlijke feedback.


thuisstudie-talen-marokkaans-voor-beginners

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Op afstand studeren wordt steeds populairder. Het mooie is: het aanbod is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Dit varieert van Creatief Grafisch Ontwerpen tot en met Start je eigen evenementenbureau, en je kunt nu dus ook kiezen voor de Marokkaans voor beginners zelfcursus. Welke van al deze onderwijsinstellingen sluit aan op mijn situatie? Onderstaand behandelen we onze top-5 thuisstudie aanbieders.

 1. NHA: 50% korting op het lesgeld
 2. LOI: Altijd de nieuwste studietools: online hoorcolleges, webinars en mobiele app
 3. NTI: Probeer een gratis proefles
 4. Laudius: Studeren op een tempo dat bij jou past
 5. Thuiscursus.nl: Advies van consulenten
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn studiekosten belastingtechnisch aftrekbaar?

Een hoogwaardige thuisstudie Marokkaans voor beginners online versneld volgen kost om en nabij de €404,00. Dat is niet duur, maar het kan nog goedkoper. Boeken, lesgeld e.d. zijn namelijk een interessante aftrekpost in je belastingaangifte. Door hiervan gebruik te maken (studiefinanciering / duo) kan je wel eens een financiële meevaller krijgen. De volgende posten mag je opgeven bij jouw belastingaangifte:

 • De kosten voor collegegeld en/of cursusgeld
 • Vakliteratuur en studieboeken

Advies van de adviseur: je moet wel de uitzonderingen in de gaten houden (juli 2024). Het is alleen toe te passen bij kosten voor een studie die gericht is op je nieuwe aanstelling of huidige werkzaamheden. Houd je strikt aan de volgende condities:

 • De studie levert een bijdrage aan jouw huidige werk, of een nieuwe baan.
 • Er is sprake van een leertraject. Dit houdt in dat er een begeleider of docent bij betrokken is van NTI.
 • De studiekosten zelfstandig worden gedragen (niet vanuit een bedrijf).
 • De studiekosten zijn ten minste €250 (p/jaar). De jaarlijkse max is 15 duizend euro.

Betaalt mijn werkgever mijn studie?
Een extra cursus, training of deeltijd opleiding doen wordt binnen veel organisaties gestimuleerd. De reden hiervoor? Jouw bedrijf kan nu beslissen je nieuwe vaardigheden in te zetten. Daarbij zijn de kosten zakelijk aftrekbaar voor een bedrijf. Een training of beroepsopleiding via jouw bedrijf volgen heeft dus veel verschillende voordelen. Dikwijls mag je jaarlijks putten uit een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Marokkaans voor beginners. Ga eens om tafel met jouw manager, wanneer de neuzen dezelfde kant opstaan kan hier iets moois uit groeien.

De meeste Marokkanen in Nederland en Vlaanderen spreken Marokkaans Arabisch, de omgangstaal van het gebied rond de steden Rabat, Meknes en Fes. Wilt je om privé- of beroepsredenen snel en op een praktische wijze deze taal leren verstaan en spreken? Volg dan nu de cursus Marokkaans voor beginners en leer een eenvoudig gesprek over alledaagse onderwerpen voeren met Marokkanen in hun moedertaal! Aangezien het Marokkaans een spreektaal is, wordt de lesstof weergegeven in het gewone alfabet en bevat de cursus uitsluitend gesproken huiswerk, zodat je geen Arabische letters hoeft te leren.

Daarom kies je voor Marokkaans voor beginners van het NTI:

 • Praktijkgerichte cursus met cd-rom
 • Beheers ruim 1.500 Marokkaanse woorden
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding
 • Erkende onderwijsinstelling
 • Bepaal je eigen studietempo

NTI opleidingsinformatie
NTI Opleidingen

Plaats een reactie