nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Accountmanager

De beroepsopleiding Accountmanager flexibel en snel thuis volgen? Geholpen door de vergelijker van thuisstudies bekijk je erkende thuiscursussen en opleidingen om verder te groeien binnen het vakgebied Commercieel. Je carrière een nieuwe impuls geven? Bijvoorbeeld door ondernemer te worden? Of bijvoorbeeld toe aan volledig iets nieuws? Neem de informatie door en vergelijk probleemloos veel gekozen thuisopleidingen en cursussen van respectabele onderwijsinstellingen als Nationale Handelsacademie (NHA) en schrijf je vandaag nog in voor een beroepsopleiding vanuit huis Accountmanager! Een opleiding die past bij je denkniveau, up-to-date lesmateriaal, en altijd de beste begeleiding. Deze beroepsopleiding is te koop vanaf €299,00 bij NHA.

 • Geen vast studieschema.
 • Actueel en kwalitatief lesmateriaal.
 • Professionele docenten.
 • Altijd 100% actuele lesstof.
 • Voordeliger dan een studie op school.
 • In februari 2024 aantrekkelijke acties.

Aanbieders thuisstudie Accountmanager februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NHAAccountmanager6 maanden€299,00Meer informatie
LAUDIUSAccountmanager9 maanden€249,00Meer informatie
Thuiscursus.nlAccountmanager3-6 maanden€269,00Meer informatie
Accountmanager vanuit huis volgen

Flexibel studeren met uitstekende begeleiding

De opleiding Accountmanager op eigen tempo vanuit huis volgen

Wil jij promotie maken? Of wil je gewoon totaal iets nieuws? Hoe jouw privésituatie er ook uit ziet, er liggen verschillende uitdagingen klaar. Maar je moet wel zelf in actie komen! Deze site kan jou hierbij helpen. Met behulp van onze website check & vergelijk je honderden studies, (hobby) cursussen en beroepsopleidingen waarmee jij al je doelstellingen kan behalen. Wil je jezelf ontwikkelen binnen het domein Commercieel? Bekijk dan uiteraard eens de online thuisstudie Accountmanager(duaal of voltijd). Door het volgen van deze beroepsopleiding verdiep jij je volledig in het vak, zonder strakke deadlines. Je kunt het prima combineren met jouw functie, vrijetijdsbesteding en jouw familie.

Hoe werkt thuis een opleiding of cursus doen?
Het deelnemen aan een beroepsopleiding Accountmanager gaat erg gemakkelijk. In het bijgaande stappenplan leggen we het beknopt uit:

 1. Klik op een van de getoonde aanbieders en lees meer details over de cursus.
 2. Download de gratis studiegids of vraag een gratis proefles aan om feeling te krijgen bij het lesmateriaal.
 3. Is dit precies wat je zoekt? Wacht dan niet langer en schrijf je in.
 4. De onderwijsaanbieder zal zich buigen over je aanmelding. Wanneer alle privé-gegevens kloppen worden de lesmaterialen naar je verstuurd en kan je meteen inloggen op de online leeromgeving.
 5. Je thuisstudie project kan aanvangen: zelf je studietijd indelen en de lesstof erbij pakken en toetsen / examens maken. Bij alle opleiders heb je regelmatig contact met een vaste docent.
 6. Zodra je alle punten behaald hebt krijg je een passend diploma. Een toekomstige werkgever kan daarnaar vragen.

Actuele kosten Accountmanager thuisopleiding?

Het echte pluspunt van een online beroepsopleiding vanuit huis via afstandsonderwijs, is de relatief voordelige prijs die je betaald i.v.m. klassikale opleidingen. Wat daar de reden voor is? In de regel kan je zonder prijzige fysieke boeken. Veel theorie en opdrachten open je gewoon via internet op een macbook, ipad of telefoon. Daarnaast hoef je niet te reizen en er hoeven minder docenten ingezet te worden. In de regel is er een coach of begeleider voor ondersteuning en advies. De opleiding Accountmanager is er al vanaf €299,00 via bijvoorbeeld NHA. Daarbij zijn de volgende zaken doorberekend :

 • Het lesmateriaal (altijd online, soms gedeeltelijk ook hardcopy).
 • Een vakkundige begeleider van NHA.
 • Altijd contact met jouw docent via de online omgeving.
 • De meeste examens via de PC (soms schriftelijk).
 • Ontvang een getuigschrift / diploma (accreditatie).
Ga aan de slag met een thuisopleiding

Moeiteloos een opleiding halen vanuit huis

Bekijk veelgestelde vragen over thuisopleidingen

Een aanzienlijk aantal Nederlanders geven de voorkeur aan een thuisstudie. Het zelf kunnen bepalen en het grote aanbod aan opleidingen maakt het alleen maar leuker. Natuurlijk zijn er niet uitsluitend voordelen op te noemen. Worden er geen strenge eisen gesteld, en sluit het aan bij mijn wensen? Onderstaand geven we antwoord op de meest gestelde vragen over zelfstandige Accountmanager thuisstudies.

Wanneer kan ik beginnen met mijn beroepsopleiding?
Het meest ideale aan een thuiscursus Accountmanager: de maximale flexibele studietijden en begeleiding. Dit komt o.a. doordat de studiestof deels digitaal is. Wanneer de inschrijving akkoord is krijg je doorgaans à la minute de digitale studiestof. Dezelfde week krijg je het studiemateriaal ook bij je thuis (soms is dit optioneel). De beroepsopleiding kan je onder normale omstandigheden afronden in pakweg 6 maanden. In de praktijk bestaat de mogelijkheid om het sneller af te ronden. Heb je even veel drukte in je baan of gezin? Dit is geen probleem, alleen stijgen de kosten dan wel.

Moet ik een vooropleiding hebben?
Hierover is vaak veel onduidelijkheid. Beroepsopleidingen en praktische studies kan iedereen op elk moment beginnen. Oriënteer jij je meer op een geaccrediteerde MBO / HBO beroepsopleiding? Dan kunnen er wel eens strengere toelatingseisen gelden. Vaak is een relevante Accountmanager vooropleiding noodzakelijk. Het kan ook gaan om een 21+ toetsof een VMBO/HAVO/VWO diploma. Via de site van de onderwijsinstelling kun je terecht voor extra info met betrekking tot toelatingseisen van deze beroepsopleiding.

Haal ik ook een officieel diploma?
De studies op MBO, HBO en WO denkniveau van instellingen als bijv. Scheidegger zijn erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. We kunnen dus zeggen dat deze opleidingen op dezelfde hoogte staan als studies bij instellingen als Wittenborg University of Applied Sciences. Daarnaast krijgen deelnemers soms een erkend branchediploma zoals branchediploma verzekeringen. Bij de wat kleinere opleidingen en hobbycursussen zal er ook sprake zijn van een officieel instituutsdiploma. Op die manier kan een (toekomstig) werkgever zien dat jij tijd en energie hebt geïnvesteerd in jouw ontwikkeling. Dit is vanzelfsprekend iets moois voor op jouw CV.

Kan ik ook kiezen voor een klassikale opleiding?
Flink wat aanbieders hebben ze mogelijkheid voor een Accountmanager klassikaal. Mensen kiezen regelmatig voor een klassikale studie vanwege: je hebt waardevolle contactmomenten met andere studenten, meer individuele begeleiding en de examenhulp (bespreken van de vragen). Minder fijn: je moet het veel beter plannen. Er is doorgaans een zomerstart (augustus) en winterstart (januari). Ook is de prijs van klassikaal studeren ten opzichte van thuisopleidingen hoger bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving en hoe werkt het?
De meeste opleiders maken het studeren aangenaam dankzij een online leeromgeving. Via internet vind je snel de noodzakelijke software en documentatie voor je beroepsopleiding en kan je vragen stellen aan jouw docent. In jouw online omgeving zijn de volgende documenten te vinden: oefenexamens, geluidsbestanden, praktijkvoorbeelden, webinars, video’s, oefeningen. Verder is dit de plek waar je jouw huiswerk inlevert, en vind je feedback van jouw docent.


thuisstudie-beroepsopleiding-accountmanager

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren is enorm populair. Het mooie is: het aanbod is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Bijvoorbeeld HBO Inleiding medisch vertalen Duits tot en met Wereldliteratuur, en tegenwoordig dus ook de Accountmanager zelfcursus. Welke onderwijsinstelling in Nederland sluit aan op mijn privé situatie? In de beschrijving hierna vergelijk jij zelf de beste vijf thuisstudie-aanbieders van Nederland.

 1. NHA: Gebruiksvriendelijke digitale omgeving Plaza
 2. LOI: Docenten met ervaring uit het vak
 3. NTI: Ook zakelijke opties
 4. Laudius: Professionele online campus
 5. Thuiscursus.nl: Avond- en dagonderwijs voor volwassenen
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Mag ik studiekosten aftrekken van de belasting?

Je eigen thuisstudie Accountmanager online versneld volgen is realistisch vanaf €299,00. In veel gevallen kan het nog een stukje voordeliger. De gemaakte kosten (denk aan boeken en lesgeld) zijn in veel gevallen voor een groot deel aftrekbaar. Door hiervan gebruik te maken (studiefinanciering / duo) kan je jouw droomstudie dus nog goedkoper volgen. De relevante kosten mag je meenemen bij jouw belastingaangifte:

 • Collegegeld / cursusgeld
 • Kosten voor studieboeken e.d.

Advies van de adviseur: niet elke studie komt in aanmerking (februari 2024). Dit belastingvoordeel is alleen toepasbaar bij een cursus of studie die belangrijk is voor je toekomstige werkveld (of huidige functie). We sommen dit nog even voor je op:

 • De opleiding is belangrijk voor je toekomstige werkveld (of huidige functie).
 • Het gaat duidelijk om een leertraject. Je moet de kennis dus opdoen onder toezicht van een begeleider van NHA.
 • De studiekosten niet vanuit een zakelijk potje worden vergoed.
 • De kosten die je opvoert zijn ten minste €250 (per 12 maanden) tot maximaal een bedrag van 15 duizend euro.

Betaalt mijn werkgever mijn studie?
Een relevante deeltijd studie vanuit huis volgen wordt vaak aangemoedigd door de werkgever. De oorzaak daarvan? Je manager heeft ook gewin bij de vaardigheden die jij aanleert. Bovendien mag jouw baas jouw studiekosten weer aftrekken. Een professionele opleiding via de werkgever starten heeft dus veel verschillende voordelen. Doorgaans heb jij recht op een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Accountmanager. Ga eens om tafel met jouw manager, samen kunnen jullie wellicht een mooi plan uitstippelen.

Ontrafel alle salesgeheimen en volg de opleiding Accountmanager Wat beweegt mensen? Waarom willen klanten die ene dure tas kopen? Wat maakt die parfum zo aantrekkelijk? Bij sales komt een flinke dosis mensenkennis om de hoek kijken. In de Accountmanager opleiding leer je hoe je producten en diensten zo effectief mogelijk onder de aandacht brengt en succesvol deals sluit. Het allerbelangrijkste? Inzicht in wat mensen motiveert, helpt je meer te verkopen. In deze sales-opleiding besteed je dan ook uitgebreid aandacht aan psychologie&gesprekstechnieken. Wat doe je als je gesprekspartner zegt?ik wil overgaan op andere printers?? Welke behoefte schuilt er achter de printervraag? Hoe achterhaal je die behoefte? Verkoopgesprek sturen En hoe leid je een verkoopgesprek? Hoe help je een klant zo goed mogelijk zodat ook vervolgdeals in het vooruitzicht liggen? Van acquisitie tot deal: bij sales zijn strategie en het salesproces ook belangrijk. Hoe ziet het traject van wens naar order er precies uit? Wat doe je als de geldigheidsduur bijna voorbij is en de klant nog niet een offerte geaccordeerd heeft? En hoe kom je aan nieuwe klanten? Hoe acquireer je? Je ontdekt het allemaal in de opleiding Accountmanager. CRM bijhouden en presenteren In de opleiding behandel je onderwerpen als: de salescyclus; marktonderzoek; verschillende strategieën; Customer Relationship Management; presentatie en beursverkopen. Je oefent ook met het maken van verschillende analyses. Daarnaast verfijn je verkooptechnieken zodat je deze direct toe kunt passen. Diploma Accountmanager Met een diploma kom je makkelijker aan een goede baan in de wereld van sales en marketing. Met de opleiding ben je goed voorbereid op het examen en diploma Accountmanager. Met het NHA-diploma Accountmanager kun je solliciteren op functies als: verkoper salesmedewerker accountmanager Word een echte salesprof Leer alles over acquisitie, vraagtechnieken en accountmanagement. En bemachtig uiteindelijk het felbegeerde NHA-diploma. Volg de opleiding Accountmanager.

NHA opleidingsinformatie
NHA Opleidingen

Plaats een reactie