nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Vakopleiding Parfumerie

De beroepsopleiding Vakopleiding Parfumerie thuis volgen met goede begeleiding? Aan de hand van de vergelijker van thuisstudies vind je uitgebreide info over de beste thuisopleidingen en studies gerelateerd aan Beauty en wellness. Een nieuwe stap in je carrière? Beginnen als ZZP’er? Of bijvoorbeeld een opleiding of cursus volgen die je leuk lijkt? Pak dit moment en vergelijk meteen kwalitatieve studies en thuiscursussen van erkende onderwijsaanbieders als Nederlandse Handels- en Beroepsonderwijsinstelling (Thuiscursus.nl) en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van een beroepsopleiding vanuit huis Vakopleiding Parfumerie! Op een flexibele manier studeren, een gratis proefles volgen, en altijd de beste begeleiding. Deze beroepsopleiding is te koop vanaf €349,00 bij onder andere NHA.

 • Je eigen studietempo bepalen.
 • Een speciale online leeromgeving.
 • Persoonlijke begeleider / mentor.
 • Studeren met het oog op de praktijk.
 • Ook zakelijk interessante mogelijkheden.
 • In juli 2024 voordelig starten.

Opleiders thuisstudie Vakopleiding Parfumerie juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NHAVakopleiding Parfumerie6 maanden€349,00Meer informatie
Vakopleiding Parfumerie online vanuit huis

Flexibel studeren met het laagste lesgeld

De opleiding Vakopleiding Parfumerie online thuis volgen

Groeien naar een hogere functie? Wil je aan de slag in een heel andere sector? Wat je denkniveau ook is, er is ontzettend veel mogelijk! Alleen, je moet wel zelf initiatief nemen! Deze website komt dan om de hoek kijken. Met onze vergelijker check je tientallen thuiscursussen en opleidingen (beroeps) die passen bij jouw doelen. Wil je verder leren binnen het domein Beauty en wellness? Een goede optie is de online thuisstudie Vakopleiding Parfumerie(duaal of voltijd). In deze beroepsopleiding krijg jij alle onmisbare lesstof, zonder strakke deadlines. Je kunt het prima combineren met werk of een andere opleiding, culturele activiteiten en een druk gezinsleven.

Hoe werkt het precies?
Starten met een beroepsopleiding Vakopleiding Parfumerie regel je razendsnel online. In het bijgaande stappenplan zullen we dit thema verder uitdiepen:

 1. Maak een keuze voor een van de opleiders en zoek uit welke opleiding bij je past.
 2. Vraag de gratis studiegids aan, of neem direct een gratis proefles om te bekijken of deze lesstof bij jou past.
 3. Lijkt het wat? Je kunt meteen online inschrijven.
 4. Je aanvraag zal nu worden beoordeeld. Als je voldoet aan de toelatingseisen wordt het lesmateriaal naar je opgestuurd en kan je inloggen in de e-learning omgeving.
 5. Het traject gaat nu van start: op de momenten dat je tijd hebt de stof doornemen en toetsen / examens maken. Uiteraard krijg je begeleiding van een vaste docent.
 6. Wanneer je alle thema’s gehad hebt ontvang je een certificaat of diploma. Een mooie toevoeging voor je curriculum vitae.

Actueel tarief Vakopleiding Parfumerie thuisopleiding?

Het echte pluspunt van een online beroepsopleiding vanuit huis via afstandsonderwijs, is dat het vergeleken met regulier onderwijs erg goedkoop is. Waarom is een thuisstudie financieel interessant? Je hoeft vaak niet naar de winkel voor dure boeken. Een groot deel van wat behandeld wordt kun je via internet bekijken met jouw tablet, smartphone of laptop. Verder bespaar je fors op reiskosten, en zijn er minder dure docenten. Wel zijn er persoonlijke mentoren en coaches die ondersteuning geeft waar nodig. De opleiding Vakopleiding Parfumerie volg je al vanaf €349,00 bij het instituut NHA. Deze kosten komen tot stand door bijvoorbeeld:

 • De lesstof (dit kun je vaak optioneel hardcopy ontvangen).
 • Een persoonlijke mentor van NHA.
 • Overal en altijd gebruik maken van de digitale leeromgeving.
 • Toetsen maken, thuis of op locatie.
 • Een officieel diploma met accreditatie.
Thuis een cursus of opleiding volgen

In razendsnel tempo jouw diploma op zak

Veelgestelde vragen over thuisstudies

Een groot deel van de volwassenen kiezen voor een studie aan huis. De mogelijkheid om je tijd zelf in te delen en de enorme keuze in studies en cursussen zorgt voor tienduizenden nieuwe aanmeldingen per jaar. Wellicht zijn er wel wat onzekerheden rondom deze manier van studeren. Kan ik zomaar beginnen, en is het voor mij relevant? In het volgende gedeelte vind je de vragen waar veel studenten mee zitten als het gaat om zelfstandige Vakopleiding Parfumerie thuisstudies.

Per wanneer kan ik starten met de beroepsopleiding?
Een van de grootste voordelen van een thuiscursus Vakopleiding Parfumerie: je kunt helemaal zelf bepalen wanneer je begint. De lesstof is grotendeels digitaal. Nadat jouw inschrijving is goedgekeurd krijg je doorgaans binnen 24 uur het digitale studiemateriaal. Niet veel later worden de studieboeken e.d. bij je thuis afgeleverd (dit is niet altijd verplicht). De beroepsopleiding heeft een studietijd van grofweg 6 maanden. In de praktijk zit je hier niet aan vast, en kan het ook wel sneller. Onverwachte drukte? Het is niet erg als je er langer over doet.

Welke vooropleiding moet ik hebben?
Dat hangt er vanaf welke studie je precies gaat doen. De meeste (hobbymatige) cursussen stellen geen strenge eisen. Gaat jouw voorkeur uit naar een MBO of HBO studie voor lange termijn? In dat geval ligt het vaak wel iets complexer. In de regel is een specifieke Vakopleiding Parfumerie vooropleiding een van de voorwaarden. Men kan ook kiezen voor een 21+ examenof een bepaald certificaat. In de gratis brochure tref je extra info ten aanzien van de toelatingseisen van deze beroepsopleiding.

Haal ik ook een officieel diploma?
De MBO-, HBO en Masteropleidingen van scholen zoals bijvoorbeeld NTI zijn geregistreerd in het CREBO (MBO) en CROHO (HBO). Je mag er dan op vertrouwen dat deze thuisstudies gelijkstaan aan een diploma van een hogeschool als SVO Vakopleiding food. Bovendien krijg je bij deze thuiscursussen doorgaans een speciaal branchediploma zoals NL Actief A. Bij een deel van de (hobby)cursussen heb je na afloop recht op een officieel instituutsdiploma. Op deze manier kan jij laten zien dat je een bepaalde cursus met succes hebt gevolgd. Vergeet dit dan ook niet op jouw CV te vermelden.

Kan ik dit ook deels klassikaal volgen?
Het gros van de scholen beschikken over een Vakopleiding Parfumerie klassikaal. Mensen kiezen regelmatig voor een klassikale studie vanwege: meer sociale interactie, meer individuele begeleiding en meer gerichte voorbereiding op examens. Wat minder positief is: je kunt niet op elk gewenst moment beginnen. Je hebt rekening te houden met de beperkte startperiodes. Ook is de prijs van klassikaal studeren meer dan thuis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving en hoe werkt het?
De meeste opleiders beschikken over een speciale online leeromgeving. Online download je alles wat je nodig hebt voor jouw beroepsopleiding en kan je vragen stellen aan jouw docent. In dit systeem log je in om de volgende zaken te bekijken: oefenexamens, het lesmateriaal, video’s, praktijkvoorbeelden, geluidsbestanden, oefeningen. Je kunt hier ook projecten uploaden, en kan je eventuele feedback bekijken.


thuisstudie-beroepsopleiding-vakopleiding-parfumerie

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Op afstand studeren is enorm populair. Tegenwoordig wordt er ontzettend veel online aangeboden. Bijvoorbeeld Professional webdesigner tot Fotografie, en tegenwoordig dus ook de Vakopleiding Parfumerie zelfcursus. Welke van al deze onderwijsinstellingen past bij mijn wensen en situatie? In het volgende hoofdstuk benoemen we de meest populaire thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: 80 jaar ervaring in thuiscursussen
 2. LOI: Hulp bij het kiezen van een studie
 3. NTI: Mentoren die je begeleiden tijdens de gehele studie.
 4. Laudius: Video & MP3 bestanden
 5. Thuiscursus.nl: Prettige digitale leeromgeving
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik de studiekosten aftrekken?

Een thuisstudie Vakopleiding Parfumerie online versneld volgen kan voor een bedrag van €349,00. Dat is niet duur, maar het kan nog goedkoper. De kosten die je met een studie maakt (lesgeld, boeken, etc.) zijn namelijk een interessante aftrekpost in je belastingaangifte. Als gevolg van deze financiële compensatie (studiefinanciering / duo) vallen de studiekosten dus nog een stuk lager uit. Deze kosten mag je aftrekken:

 • Instellingsgeld, lesgeld, cursusgeld, collegegeld of examengeld
 • De benodigde vakliteratuur en lesstof

Advies van de adviseur: de Belastingdienst stelt enkele strenge voorwaarden (juli 2024). Het betreft uitsluitend kosten voor een studie die iets bijdraagt aan jouw huidige- of toekomstige baan. De belangrijkste details:

 • Het traject is geschikt voor jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan.
 • Het betreft een leertraject. Dit houdt in dat er een begeleider of docent bij betrokken is van NHA.
 • De studiekosten zelfstandig worden gedragen (niet vanuit een bedrijf).
 • De studiekosten zijn ten minste €250 (jaarlijks). De jaarlijkse max is 15 duizend euro.

Kan mijn werkgever mijn studie betalen?
Het doen van een deeltijd studie wordt bij veel bedrijven aangemoedigd. Hoezo? Het bedrijf waar je werkt heeft natuurlijk ook baat bij de kennis die jij opdoet. Verder kan collegegeld zakelijk worden opgevoerd als kosten. Een erkende studie via jouw werkgever afronden heeft pluspunten voor beide partijen. Binnen veel organisaties is er een speciaal studiebudget voor een afstandsopleiding Vakopleiding Parfumerie. Vraag dit eens na bij de HR-afdeling, er is vaak meer mogelijk dan jij denkt.

Aan de slag bij een parfumerie? Volg de Vakopleiding ParfumerieHoe adviseer je de juiste geur, geef je praktische tips over huidverzorging en cosmetica en hoe maak je mensen mooi? De juiste vakkennis is van groot belang om bij een parfumerie te werken. Met de Vakopleiding Parfumerie leer je alles over parfumerie, cosmetica, make-up en huid. De NHA parfumerie-opleiding is officieel erkend door de Bond van Detaillisten in de Parfumeriehandel (Bodepa). Na succesvol afronden van de opleiding ontvang je een door de Bodepa erkend en gecertificeerd diploma. Klantgericht adviseren Als medewerker in een parfumerie is het belangrijk om klanten zo goed mogelijk te adviseren. Daarbij stem je het advies af op de persoonlijke voorkeur van de klant. Grondige vakkennis van de verschillende producten in de cosmeticabranche is een vereiste. In de praktijkgerichte opleiding Parfumerie leer je hoe je klanten op een vakkundige manier helpt bij de keuze van de juiste producten. Enthousiasme en ambitie Voor de Vakopleiding Parfumerie is geen specifieke vooropleiding nodig. Wat dan wel? Enthousiasme voor de parfumeriebranche en/of de ambitie om te werken in een parfumerie, kapsalon of bij een schoonheidsspecialist. De parfumeriebranche heeft het diploma Vakopleiding Parfumerie hoog in het vaandel staan. Na afronden kun je solliciteren bij bijvoorbeeld Douglas, de Bijenkorf, ICI Paris of DA Luxe Parfumerie. De Vakopleiding Parfumerie is ook uitermate geschikt als opfriscursus als je al in de branche werkt.

NHA opleidingsinformatie
NHA Opleidingen

Plaats een reactie