nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Arduino Programmeren

De beroepsopleiding Arduino Programmeren op je eigen tempo vanuit huis volgen? Geholpen door deze thuisstudie vergelijker kom je in aanraking met talloze thuisstudies en cursussen om verder te komen binnen het domein Computer. Ben jij toe aan een nieuwe carrière? Beginnen als ZZP’er? Of gewoon iets leren wat je heel leuk vindt? Pak dit moment en vergelijk probleemloos goede studies en thuiscursussen van Nederlandse scholen als Thuiscursus.nl en begin morgen al met een beroepsopleiding vanuit huis Arduino Programmeren! Op een flexibele manier studeren, het meest actuele lesmateriaal, en de beste docenten. Deze beroepsopleiding is te koop vanaf €299,00 bij bijvoorbeeld NHA.

 • Studeren wanneer jij dat wil.
 • Gebruiksvriendelijke online leeromgeving.
 • Feedback van persoonlijke docent.
 • Up-to date en gericht op de praktijk.
 • Goedkoper dan het reguliere onderwijs.
 • In februari 2024 met introductie-aanbieding.

Opleiders thuisstudie Arduino Programmeren februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NHAArduino Programmeren6 maanden€299,00Meer informatie
Arduino Programmeren online vanuit huis

Uitstekend te combineren naast jouw baan

De opleiding Arduino Programmeren flexibel vanuit huis starten

Wil jij promotie maken? Zoek je een uitdaging in een heel andere branche? Wat jouw niveau ook is, er is ontzettend veel mogelijk! Maar je moet wel ergens beginnen. Onze thuisopleiding-vergelijker kan jou hierbij helpen. Op deze plek check & vergelijk je ontzettend veel thuiscursussen en opleidingen (beroeps) die jou helpen naar jouw volgende doel. Zoek jij naar een nieuwe ambitie binnen het thema Computer? Een goede optie is de online thuisstudie Arduino Programmeren(duaal of voltijd). Aan de hand van deze beroepsopleiding doe je in korte termijn veel kennis op, op jouw niveau en jouw tempo. Het is goed te doen samen met werk of een andere opleiding, vrijetijdsbesteding en natuurlijk het gezin.

Hoe werkt zo’n thuisstudie precies?
Van start gaan met een beroepsopleiding Arduino Programmeren regel je razendsnel online. Hieronder leggen we dit precies uit:

 1. Klik op een van de onderwijsinstellingen en zoek uit wat de voorwaarden zijn.
 2. Vul je gegevens in voor een studiegids, of kies de optie voor een gratis proefles om te ontdekken of het iets voor jou is.
 3. Sluit het aan op jouw wensen? Je kunt je dan direct aanmelden.
 4. Je aanvraag zal nu worden beoordeeld. Als je overal aan voldoet, dan krijg je direct de benodigde lesmaterialen en kan je een kijkje nemen in de digitale leeromgeving.
 5. Je thuisstudie project kan aanvangen: op eigen tempo je lesstof bestuderen en examens doen of projecten uploaden. Logischerwijs ontvang je regelmatig feedback van een docent met ervaring uit de praktijk.
 6. Op het moment dat je alles doorlopen hebt krijg je een passend diploma. Dit kun je sturen naar bijvoorbeeld je werkgever.

Wat zijn de kosten van een Arduino Programmeren thuisopleiding?

De echte reden dat mensen kiezen voor een online beroepsopleiding vanuit huis via afstandsonderwijs, is dat het vergeleken met regulier onderwijs erg goedkoop is. Hoe komt dit? Je schaf geen hele dure boeken aan. Veel lesmaterialen kan je terugvinden in jouw digitale leeromgeving, dit kan op vrijwel elk apparaat zoals een computer, iPad of smartphone. Verder bespaar je fors op reiskosten, en de inzet van docenten kan efficiënter geregeld worden. Wel bestaat er een mentor of coach die jou gedurende de studie helpt. De opleiding Arduino Programmeren is er al vanaf €299,00 bij de onderwijsinstelling NHA. Deze kosten komen tot stand door bijvoorbeeld:

 • Alle studiematerialen, literatuur, opdrachten (vaak online en als hard-copy te krijgen).
 • Een professionele mentor van NHA.
 • Toegang tot een online leeromgeving.
 • Eventuele examens en toetsen.
 • Altijd met certificaat / accreditatie.
Thuis studeren waar en wanneer je wil

In razendsnel tempo jouw diploma op zak

Veelgestelde vragen over thuis studeren

Meer en meer Hollanders willen vanuit huis studeren. De flexibele manier van studeren en het enorme aanbod maakt het steeds aantrekkelijker. Aan de andere kant is er ook best wat onduidelijkheid. Worden er geen strenge eisen gesteld, en past het bij mijn ambities? Onderstaand bespreken we kort de meest voorkomende vragen aangaande zelfstandige Arduino Programmeren thuisstudies.

Kan ik direct beginnen met de beroepsopleiding?
Het belangrijkste pluspunt van een thuiscursus Arduino Programmeren: de opleiding kan gestart worden wanneer jij dat wilt. De studiestof is (deels) online beschikbaar. Wanneer de inschrijving akkoord is ontvang je meestal dezelfde dag al het digitale lesmateriaal. Een paar dagen later wordt het hardcopy materiaal thuisbezorgd (soms is dit optioneel). De beroepsopleiding duurt pakweg 6 maanden. In de praktijk kun je het natuurlijk sneller afronden. Onverwachte drukte? Dan mag je er ook gerust wat langer over doen.

Welke vooropleiding heb ik nodig?
Hier merken we grote verschillen tussen opleiders en studies. Korte opleidingen en cursussen zijn voor iedereen vrij toegankelijk. Ben je op zoek naar een MBO of HBO studie voor lange termijn? In dat geval ligt het vaak wel iets complexer. Vaak is een passende Arduino Programmeren vooropleiding een van de voorwaarden. Echter kan het ook gaan om een 21+ examenof een specifiek overgangsbewijs. Op de opleidingspagina lees je alle relevante details inzake de toelatingseisen van deze beroepsopleiding.

Krijg ik na het afronden een echt diploma?
De studies op MBO, HBO en WO denkniveau van bedrijven als Fontys dragen allemaal het het ministerie van Onderwijs keurmerk. Dit houdt in dat deze thuisstudies net zoveel waarde hebben als een diploma van bijvoorbeeld Grafisch Lyceum Rotterdam. Daarnaast ontvang je na het volgen van thuisstudies soms een gerenommeerd branchediploma zoals branchediploma schoonheidsspecialist(e). Als je kiest voor een meer hobbymatige cursus ontvang je vaak een officieel instituutsdiploma. Daarmee kan een (toekomstig) werkgever zien dat je niet stil zit, en volop in jezelf investeert. Een mooie aanvulling op jouw CV.

Kan ik ook kiezen voor een klassikale opleiding?
Veel onderwijs-aanbieders verstrekken ook een Arduino Programmeren klassikaal. De meeste genoemde voordelen van klassikaal studeren zijn: je kunt ervaringen en kennis delen de mogelijkheid tot een een-op-een gesprek met de docent en de examenhulp (bespreken van de vragen). Er zijn ook nadelen: je kunt niet zomaar ergens beginnen. Er zijn vaste startmomenten. In de basis zijn de kosten van klassikaal studeren hoger dan vanuit huis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving?
De erkende opleiders werken met een online leeromgeving. In dit systeem tref je alles voor jouw beroepsopleiding en kan je bijvoorbeeld vragen stellen. Via jouw account is er een verzameling geplaatst van geluidsbestanden, oefeningen, praktijkvoorbeelden, video’s, oefenexamens, webinars. In dat systeem upload je ook huiswerk, en kan je eventuele feedback bekijken.


thuisstudie-beroepsopleiding-arduino-programmeren

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren is enorm populair. Het mooie is: het aanbod is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Denk aan HBO Installing and configuring Windows Server 2012 tot bijvoorbeeld Oriëntatie financieel management, en je kunt nu dus ook kiezen voor de Arduino Programmeren zelfcursus. Welke van al deze onderwijsinstellingen matcht met mijn persoonlijke wensen? In het volgende hoofdstuk vind je een opsomming met de meest populaire thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: Gratis tablet bij inschrijven voor een studie
 2. LOI: Ideaal in combinatie met drukke baan en gezinsleven
 3. NTI: Altijd inzicht in je examen- en huiswerk resultaten.
 4. Laudius: Duidelijke voorbeelden, praktische samenvattingen
 5. Thuiscursus.nl: Docenten met ervaring uit het vak
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn studiekosten belastingtechnisch aftrekbaar?

Naast je baan een thuisstudie Arduino Programmeren online versneld volgen kan voor een bedrag van €299,00. Maar wie slim is, kan nog goedkoper thuis een studie volgen. De gemaakte kosten (denk aan boeken en lesgeld) zijn in veel gevallen een aftrekpost. Als gevolg van deze financiële compensatie (studiefinanciering / duo) zijn de studiekosten netto nog weer lager. De relevante posten kun je opvoeren bij je belastingaangifte:

 • Collegegeld / cursusgeld
 • Kosten voor hulpmiddelen en boeken

Niet vergeten: er gelden strenge regels (februari 2024). Het betreft uitsluitend kosten voor een cursus of studie die belangrijk is voor de baan van je toekomst (of huidige werk). We sommen dit nog even voor je op:

 • De cursus is geschikt voor de baan van je toekomst (of huidige werk).
 • Het betreft een leertraject. Er moet dus toezicht zijn van een erkende begeleider van NHA.
 • Jij zelf, privé, de studiekosten betaald (geen zakelijke compensatie).
 • De studiekosten komen minimaal uit op €250 (per 52 weken) tot maximaal een bedrag van 15 duizend euro.

Werkgever betaalt soms mee
Een extra cursus, training of deeltijd opleiding doen wordt in veel bedrijven aangemoedigd door managers. Hoe komt dit? Je manager plukt ook de vruchten van jouw kennis. Daarbij mag jouw baas jouw studiekosten weer aftrekken. Een professionele opleiding via jouw werkgever afronden heeft dus veel verschillende voordelen. Regelmatig stelt de werkgever een studiebudget beschikbaar voor een (verkorte) afstandsopleiding Arduino Programmeren. Bespreek de mogelijkheden met jouw werkgever, je zult zien dat zij hier vaak net zo enthousiast over zijn als jij.

Laat apparaten en voorwerpen tot leven komen met de opleiding Arduino ProgrammerenBen jij een creatieveling of technicus en wil jij aan de slag met Arduino? Dan is de cursus Arduino Programmerenécht iets voor jou! Met de cursus Arduino Programmeren ga je aan de slag met een Arduino, je leert op praktische wijze programmeren en ontdekt de vele mogelijkheden van de microcomputer. Arduino is de naam van een microprocessorbord. Arduino kan zowel voor hobby-, studie- als professionele doeleinden worden toegepast. Met behulp van een Arduino kun je apparaten en voorwerpen creëren die reageren op de omgeving middels signalen. De Arduino heeft elektronica en mechatronica toegankelijk gemaakt. Aan de slag Tijdens de cursus Arduino Programmeren leer je wat een arduino is en ga je praktisch aan de slag met de microcomputer. Tijdens de cursus leer je onder andere een verlicht reclamebord maken dat danst op de maat van de muziek en je programmeert een lopende LED. Ook bouw je een weerstation. De cursus Arduino Programmeren begint bij de kennismaking met hardware en software en is vervolgens zo opgebouwd dat je stap voor stap leert hoe je nieuwe toepassingen kan implementeren met de Arduino. Voor wie? De cursus Arduino Programmeren is geschikt voor iedereen die meer wil weten over Arduino of zijn carrière als technicus een extra verdieping wil geven. Na afronding van de opleiding Arduino kun jij zelfstandig een Arduino Programmeren en ben jij op de hoogte van de vele mogelijkheden die er zijn met de Arduino. Dit kan zowel beroepsmatig als hobbymatig zijn. Heb jij zin om praktisch aan de slag te gaan? Volg nu de opleiding Arduino Programmeren!

NHA opleidingsinformatie
NHA Opleidingen

Plaats een reactie