nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Assistent Manager

De beroepsopleiding Assistent Manager op je eigen tempo vanuit huis volgen? Aan de hand van onze thuisstudie-vergelijker check & vergelijk je de meest interessante thuisstudies en cursussen gerelateerd aan Management. Wil jij de volgende stap zetten in je carrière? Heb je plannen voor een eigen onderneming? Of simpelweg toe aan volledig iets nieuws? Neem de informatie door en vergelijk heel eenvoudig kwalitatieve zelfstudies en thuiscursussen van betrouwbare onderwijsinstellingen als Fontys en begin morgen al met een beroepsopleiding vanuit huis Assistent Manager! Op een flexibele manier studeren, een gratis proefles volgen, en uitstekende vakdocenten. Deze beroepsopleiding is te koop vanaf €289,00 bij een erkende aanbieder als NHA.

 • Super efficiënt studeren.
 • Een prettige online leeromgeving.
 • Uitstekende docenten.
 • Leren van situaties uit de praktijk.
 • Goedkoper dan een opleiding op locatie.
 • In februari 2024 goedkoop beginnen.

Opleiders thuisstudie Assistent Manager februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NHAAssistent Manager9 maanden€289,00Meer informatie
Assistent Manager zelf thuis volgen

Snel het gewenste diploma op zak

De opleiding Assistent Manager thuis digitaal volgen

Groeien naar een hogere functie? Of ben je op zoek naar een carrièreswitch? Op welk niveau jij ook denkt; er liggen verschillende uitdagingen klaar. Het wordt tijd om gewoon te beginnen. De website thuisstudiezoeken.nl is een ideaal vertrekpunt. Op deze plek check je tientallen cursussen en beroepsopleidingenom jouw volgende doel te realiseren. Wil je verder leren binnen het domein Management? Bekijk dan uiteraard eens de online thuisstudie Assistent Manager(duaal of voltijd). Tijdens deze beroepsopleiding doe je in korte termijn veel kennis op, zo snel of langzaam als jij dat wil. Dit gaat erg goed samen met een drukke baan, vrijwilligerswerk en andere bezigheden.

Hoe werkt thuis een opleiding of cursus doen?
Aan de slag gaan met een beroepsopleiding Assistent Manager is niet ingewikkeld. In onderstaand schema van onze studie-specialisten gaan we er verder op in:

 1. Selecteer de gewenste opleider en bekijk meer info over de opleiding.
 2. Vraag de gratis studiegids aan, of kies voor een gratis proefles om er wat meer gevoel bij te krijgen.
 3. Sluit het aan op jouw wensen? Je kunt meteen online inschrijven.
 4. Een medewerker zal je aanvraag beoordelen. Zijn de (betaal) gegevens correct, dan krijg je per mail (en evt. post) het lesmateriaal en kan je meteen inloggen.
 5. Het traject gaat nu van start: zelf je studietijd indelen en het lesmateriaal doornemen en toetsen maken of opdrachten inleveren. Vanzelfsprekend wordt je geholpen door een erkende docent.
 6. Alles afgerond? Dan volgt natuurlijk een passende diploma. Een mooie toevoeging voor je curriculum vitae.

Wat zijn de tarieven van een Assistent Manager thuisopleiding?

Een positief aspect van een online beroepsopleiding vanuit huis via afstandsonderwijs, zijn de gustige lage prijzen (in vergelijking tot klassikale studies). Waarom is een thuisstudie financieel interessant? Normaal gesproken eist het geen kostbare studieboeken. Veel lesmaterialen check je simpelweg digitaal, dit kan op vrijwel elk apparaat zoals een tablet, smartphone of laptop. Natuurlijk zijn jouw reiskosten veel lager en zijn er minder docenten nodig voor deze opleidingen. In de regel is er een vast aanspreekpunt aanwezig die ondersteuning geeft waar nodig. De opleiding Assistent Manager volg je al vanaf €289,00 bij o.a. NHA. Thuisstudie kosten worden gevormd door de volgende factoren:

 • Alle studieboeken en lesmaterialen (meestal ook per post te krijgen).
 • Een vast aanspreekpunt van NHA.
 • Toegang tot een online leeromgeving.
 • Examens en eventuele herexamens.
 • Het (instituut) diploma / accreditatie.
Ontdek het gemak van thuis studeren

Moeiteloos een opleiding halen vanuit huis

Veelgestelde vragen over thuisstudies

Een groeiend aantal mensen kiezen voor een studie aan huis. De vrijheid en het grote aanbod aan opleidingen maakt het ook steeds gemakkelijker. Tegelijkertijd merken we ook dat er veel vragen zijn. Wat moet ik me erbij voorstellen, en is het wat voor mij? In het overzicht hierna besteden we aandacht aan de opmerkingen (FAQ) die veel gemaakt worden als het gaat over zelfstandige Assistent Manager thuisstudies.

Op welke termijn kan ik beginnen met de beroepsopleiding?
Het meest ideale aan een thuiscursus Assistent Manager: je kunt beginnen wanneer je maar wil. Dit komt o.a. doordat de studiestof deels digitaal is. Zo snel als jouw inschrijving wordt goedgekeurd ontvang je vaak al binnen 24 uur het digitale studiemateriaal. Dezelfde week krijg je het studiemateriaal ook bij je thuis (dit verschilt per opleiding). De beroepsopleiding is vaak af te ronden in om en nabij de 9 maanden. Als het niveau voor jou niet zo hoog is hoeft het niet eens zo lang te duren. Heb je het erg druk, en wil je even de rem erop? Dit is geen probleem, alleen stijgen de kosten dan wel.

Welke vooropleiding heb ik nodig?
Dit varieert per studie en opleider. Cursussen en trainingen stellen geen strenge eisen. Gaat het om een geaccrediteerde MBO / HBO beroepsopleiding? Dan is er vaak sprake van een aantal toelatingseisen. Meestal is een toepasbare Assistent Manager vooropleiding een harde eis. Als alternatief vragen ze vaak een 18-plus toets of een ECV-certificaat. In de folder van de school lees je de benodigde specificaties ten aanzien van de toelatingseisen van deze beroepsopleiding.

Krijg ik na het afronden een echt diploma?
De MBO, HBO en WO beroepsopleidingen van onderwijsaanbieders als NCOI zijn erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Dit betekent dat deze opleidingen even waardevol is als een cursus bij een school zoals Saxion Next. Ook zul je mogelijk recht hebben op een echt branchediploma als fitness trainer A. Bij een deel van de (hobby)cursussen ontvang je vaak een officieel instituutsdiploma. Daarmee laat jij zien dat jij bepaalde capaciteiten hebt geleerd. Een mooie aanvulling op jouw CV.

Kan ik deze studie ook (deels) klassikaal volgen?
Meerdere opleidershebben ook een Assistent Manager klassikaal. De meest genoemde pluspunten zijn: je kunt veel leren van andere cursisten, meer individuele begeleiding en extra uitleg voor toetsen en examens. Minder fijn: je kunt de ingeplande lessen eigenlijk niet missen. Jaarlijks zijn er 2 of 4 startmomenten. Vaak zijn de prijzen van klassikaal studeren fors hoger dan een thuiscursus bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
De meeste opleiders maken het studeren aangenaam dankzij een online leeromgeving. In dit systeem vind je snel de essentiële informatie voor je beroepsopleiding en kan je overleggen met de docent. In deze speciale omgeving is er een verzameling geplaatst van het lesmateriaal, praktijkvoorbeelden, oefenexamens, geluidsbestanden, oefeningen, webinars. In dat systeem upload je ook huiswerk, en ontvang je feedback van jouw begeleider.


thuisstudie-beroepsopleiding-assistent-manager

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren is iets wat je steeds meer om je heen hoort. Er zijn steeds meer mensen die hier gebruik van maken. Onder andere Usability t/m ADHD Coach, en uiteraard ook de Assistent Manager zelfcursus. Welke onderwijsinstelling in Nederland rijmt met mijn aspiraties? In het volgende overzicht behandelen we de top 5 aanbieders van thuisstudies.

 1. NHA: Vakkundige docenten
 2. LOI: Uitstekende recensies van studenten
 3. NTI: Locaties door heel Nederland
 4. Laudius: Docenten met jarenlange ervaring
 5. Thuiscursus.nl: Altijd examengarantie
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Is er voor studiekosten een belastingvoordeel mogelijk?

De thuisstudie Assistent Manager online versneld volgen is mogelijk vanaf €289,00. Dat is niet duur, maar het kan nog goedkoper. Lesmaterialen en lesgeld kan je vaak aftrekken van het belastbare inkomen. Door deze regeling (studiefinanciering / duo) kunnen veel mensen toch hun studiekosten betalen. Deze producten kun je opvoeren bij je belastingaangifte:

 • Het lesgeld en evt. het inschrijfgeld
 • Leermiddelen zoals boeken of software

Advies van de adviseur: niet elke studie komt in aanmerking (februari 2024). Je mag de kosten alleen aftrekken als het gaat om een studie waar je kennis opdoet voor je nieuwe aanstelling of huidige werkzaamheden. Neem de volgende zaken in acht:

 • De opleiding is geschikt voor jouw huidige werk, of jouw toekomstige werk.
 • Het gaat duidelijk om een leertraject. Concreet betekent dit dat er sprake moet zijn van een begeleider / docent van NHA.
 • Jij zelf, privé, de studiekosten betaald (geen zakelijke compensatie).
 • De totale kosten komen minimaal uit op €250 (p/jaar). De jaarlijkse max is 15 duizend euro.

Betaalt mijn werkgever mijn studie?
Het doen van een deeltijd studie wordt in veel bedrijven aangemoedigd door managers. Waarom? Je organisatie heeft ook gewin bij de vaardigheden die jij aanleert. Overigens kan het bedrijf waar jij werkt deze kosten weer aftrekken. Een uitgebreide cursus via je werk volgen is dus aantrekkelijk op meerder fronten. Doorgaans wordt hiervoor een speciaal studiebudget vrijgehouden voor een (verkorte) afstandsopleiding Assistent Manager. Ga eens om tafel met jouw manager, en haal meer uit je talenten en interesses.

Voor professionals: beroepsopleiding Assistent(e) Manager Hoe ontwikkel je leidinggevende vaardigheden? Hoe word je manager? Welke route leg je daarvoor af? Volg de beroepsopleiding Assistent(e) Manager en je krijgt de antwoorden. In de opleiding Assistent(e) Manager leg je de basis voor een carrière als assistent teamleider, assistent manager of assistent supervisor. En omdat je een solide ondergrond creëert, groei je later misschien door naar een managementrol. Beoordelingsgesprekken voeren In de opleiding maak je in negen maanden tijd uitgebreid kennis met tal van onderwerpen. Je leert hoe organisaties in elkaar steken en hoe je een functioneringsgesprek of beoordelingsgesprek voert. Ook leer je presenteren. Hoe effectiever, hoe beter. Leidinggeven Je geeft straks leiding aan mensen. Je wilt dat je team aan het einde van het derde kwartaal een target behaalt. Hoe stuur je aan op doelstellingen? Hoe motiveer je personeel zo dat de medewerkers alles uit zichzelf halen? En dat je aan het eind van Q3 een afdelingsfeestje bouwt? Met slingers en toeters. Zelf bel je geen klanten meer. Dat doet je team. Je delegeert taken aan medewerkers. Hoe laat je de inhoud meer los? Of moet je er juist wel bovenop zitten? Gedrag verklaren Als assistent(e) manager werk je vooral met mensen. Maar niets is zo complex als de mens. Kennis van bedrijfspsychologie is een noodzaak. Wat betekent het gedrag van medewerker Karlijn? En wat gaat er schuil achter de teruggetrokken houding van teamlid Pieter? Hoe je gedrag van medewerkers interpreteert, leer je in de beroepsopleiding Assistent(e) Manager. De nieuwe inzichten en vaardigheden komen van pas in functies als: Assistent Manager; Assistent Teamleider; Assistent Projectleider; Assistent Projectmanager; Assistent Supervisor. Bereid je grondig voor Kom alles te weten over management, personeelsbeleid en de basis van organisatiepsychologie. Bereid je grondig voor op een leidinggevende baan. Volg de beroepsopleiding Assistent(e) Manager.

NHA opleidingsinformatie
NHA Opleidingen

Plaats een reactie