nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Supply Chain Management

De beroepsopleiding Supply Chain Management thuis volgen met goede begeleiding? Dankzij Thuisstudiezoeken.nl vind je de meest interessante thuiscursussen en studies waarmee jij verder komt binnen het domein Logistiek en vervoer. Ben jij toe aan een nieuwe carrière? Wil je jouw eigen baas worden? Of simpelweg iets leren wat je heel leuk vindt? Bekijk en vergelijken simpel en snel tientallen relevante opleidingen en thuisstudies van toonaangevende aanbieders van thuisstudies als Nederlandse Handels- en Beroepsonderwijsinstelling (Thuiscursus.nl) en start vandaag nog met jouw beroepsopleiding vanuit huis Supply Chain Management! Een opleiding die past bij je denkniveau, studiematerialen online toegankelijk, en persoonlijke begeleiding. Deze beroepsopleiding is te bestellen vanaf €369,00 via NHA.

 • Volledige vrij en flexibel studeren.
 • Studies zijn snel af te ronden.
 • Vakkundige docenten en begeleiders.
 • Stilstand is achteruitgang, ga aan de slag!
 • Ook zakelijk interessante mogelijkheden.
 • In juli 2024 scherpe tarieven.

Overzicht met thuisstudies Supply Chain Management juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NHASupply Chain Management2 maanden€369,00Meer informatie
Supply Chain Management vanuit huis volgen

Efficiënt studeren op jouw eigen tempo

De opleiding Supply Chain Management zelfstandig thuis volgen

Is het tijd voor de volgende stap? Wil je aan de slag in een heel andere sector? Wat jouw situatie ook is, het aanbod is ontzettend groot! Het is nu aan jou om er werk van te maken. Deze thuisstudie-vergelijker helpt jou graag met de volgende stap. Op deze plek vergelijk je honderden cursussen en beroepsopleidingendie aansluiten op jouw wensen. Wil je jezelf ontwikkelen binnen het domein Logistiek en vervoer? Overweeg dan ook zeker de online thuisstudie Supply Chain Management(duaal of voltijd). Door het volgen van deze beroepsopleiding doe je in korte termijn veel kennis op, volledig op jouw eigen tempo. Het is goed te doen samen met jouw functie, vrijetijdsbesteding en andere bezigheden.

Hoe werkt thuis studeren?
Inschrijven voor een beroepsopleiding Supply Chain Management regel je razendsnel online. In het onderstaande stappenplan leggen we dit precies uit:

 1. Maak een keuze voor een van de opleiders en zoek uit wat de voorwaarden zijn.
 2. Download de gratis studiegids of zoek naar de mogelijkheid ‘gratis proefles’ om een eerste indruk van het lesmateriaal en niveau te krijgen.
 3. Sluit het aan op jouw wensen? Laat je dan direct online inschrijven.
 4. Je aanvraag zal nu worden beoordeeld. Als je overal aan voldoet, dan wordt het lesmateriaal naar je opgestuurd en kan je meteen inloggen.
 5. Het leren gaat beginnen: waar en wanneer jij wilt het lesmateriaal doornemen en klassikaal onderwijs volgen. Vanzelfsprekend heb je regelmatig contact met een vakkundige docent.
 6. Wanneer je alle thema’s gehad hebt wordt er een (instituut) diploma uitgereikt. Je bent klaar voor de volgende stap!

Wat zijn de tarieven van een Supply Chain Management thuisopleiding?

Het echte pluspunt van een online beroepsopleiding vanuit huis via afstandsonderwijs, is de lage prijs die betaald (i.v.m klassikaal onderwijs). Wat daar de reden voor is? Men vraagt niet van je zelf veel boeken te kopen. De meeste lesstof kun je digitaal raadplegen, bijvoorbeeld op jouw telefoon of PC (ook tablets). Natuurlijk zijn jouw reiskosten veel lager en de inzet van docenten kan efficiënter geregeld worden. Normaal gesproken is er een persoonlijke begeleider die helpen bij vragen en problemen. De opleiding Supply Chain Management volg je al vanaf €369,00 via o.a. NHA. Deze kosten komen tot stand door bijvoorbeeld:

 • Alle studiematerialen, literatuur, opdrachten (vaak online en als hard-copy te krijgen).
 • Altijd een eigen mentor van NHA.
 • Altijd contact met jouw docent via de online omgeving.
 • De examens (soms op locatie).
 • Afronding met certificaten en accreditatie.
Ga aan de slag met een thuisopleiding

Snel en gemakkelijk thuis studeren

Alles wat je moet weten over thuisstudies- en cursussen (FAQ)

Een aanzienlijk aantal arbeiders willen vanuit huis studeren. Zelf kiezen waar en wanneer je studeert en het uitgestrekte aanbod in thuisstudies zorgen ervoor dat jaarlijks duizenden mensen afstuderen. Aan de andere kant is er ook best wat onduidelijkheid. Is het mogelijk om zomaar te beginnen, en sluit het aan bij mijn wensen? In het overzicht hierna geven we antwoord op de opmerkingen (FAQ) die veel gemaakt worden als het gaat over zelfstandige Supply Chain Management thuisstudies.

Wanneer kan ik beginnen met mijn beroepsopleiding?
Misschien wel het allermooiste aan de thuiscursus Supply Chain Management: jij kan starten op het moment dat het jou uitkomt. Dit komt o.a. doordat de studiestof deels digitaal is. Zodra jouw inschrijving afgerond is krijg je doorgaans binnen een paar uur de benodigde digitale materialen. Dezelfde week worden alle materialen ook netjes bezorgd aan huis (soms is dit optioneel). De beroepsopleiding heeft een studietijd van ongeveer 2 maanden. Meestal kan het soms nog een stuk sneller. Past de studie even niet in jouw drukke agenda? Je kunt de studietijd wat oprekken, maar de maandelijkse kosten blijven wel doorlopen.

Is een vooropleiding vereist?
Hier merken we grote verschillen tussen opleiders en studies. Basisopleidingen en cursussen zijn er in principe voor iedereen. Oriënteer jij je meer op een HBO-studie of master? Dan gelden in veel gevallen toelatingseisen. Vaak is een passende Supply Chain Management vooropleiding belangrijk om deel te mogen nemen. Echter kan het ook gaan om een 21-plus toets of ECV (Erkenning van elders verworven competenties). Op de opleidingspagina lees je aanvullende informatie over de toelatingseisen van deze beroepsopleiding.

Wat is het behaalde diploma waard?
De MBO, HBO en WO-opleidingen van aanbieders als o.a. LOI worden erkend door het ministerie van Onderwijs. Je mag er dan op vertrouwen dat deze studies net zoveel waarde hebben als een diploma van bijvoorbeeld Markus Verbeek Praehep. Mogelijk ontvang je na het volgen van thuisstudies soms een officieel branchediploma als branchediploma pedicure. Bij de cursussen die meer gericht zijn op de praktijk ontvang je vaak een officieel instituutsdiploma. Zodoende zal de buitenwereld zien dat je niet stil zit, en volop in jezelf investeert. In die zin heeft het absoluut waarde in de markt.

Kan ik deze studie ook (deels) klassikaal volgen?
Meerdere instanties beschikken over een Supply Chain Management klassikaal. De reden waarom veel mensen klassikaal studeren zijn: de interactie met andere studenten, direct antwoord op vragen en je hebt meer een stok achter de deur. Wat minder positief is: je kunt niet zomaar ergens beginnen. Er zijn vaste startmomenten. Vaak zijn de prijzen van klassikaal studeren meer dan thuis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Hoe werkt de digitale leeromgeving?
De meeste opleiders geven je – na aanmelding – toegang tot de online leeromgeving. In dat portaal raadpleeg je alles voor jouw beroepsopleiding en kan je bijvoorbeeld vragen stellen. Via deze portalen vind je onder andere oefeningen, video’s, webinars, oefenexamens, het lesmateriaal, praktijkvoorbeelden. Ook kan je opdrachten uploaden, en hier kan de docent jouw stukken beoordelen.


thuisstudie-beroepsopleiding-supply-chain-management

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Op afstand studeren is iets waar steeds meer mensen mee beginnen. Er zijn talloze thuisstudies waar je uit kunt kiezen. Onder andere Basisopleiding Toegepaste Psychologie met Jeugd en Ontwikkeling tot aan HBO Hartfunctielaborant, en sinds kort dus ook de Supply Chain Management zelfcursus. Welke onderwijsinstelling in Nederland past bij mijn aspiraties? Hierna lees je over de meest populaire thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: Starten kan elke dag van het jaar
 2. LOI: Unieke Studiekeuze- en beroepskeuzetesten
 3. NTI: Met sociale intelligentietest
 4. Laudius: Docenten met jarenlange ervaring
 5. Thuiscursus.nl: Beroepsgericht volwassenenonderwijs
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Hoeveel studiekosten kan ik aftrekken bij de belastingaangifte?

Een echte thuisstudie Supply Chain Management online volgen kan al vanaf €369,00. Echter, het kan maar zo dat het nog veel goedkoper kan. De studiekosten kan je vaak aftrekken van het belastbare inkomen. Dankzij dit voordeel (studiefinanciering / duo) kan je dus eigenlijk heel voordelig beginnen met een thuisopleiding. De relevante kosten zijn aftrekbaar van de belasting:

 • Collegegeld of instellingscollegegeld
 • Kosten voor hulpmiddelen en boeken

Tip van de specialist: je kunt niet zomaar elke cursus of opleiding volgen en de kosten aftrekken (juli 2024). Het is alleen toe te passen bij kosten voor een beroepscursus die relevant is voor jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan. Houd je strikt aan de volgende condities:

 • De studie is geschikt voor jouw huidige- of toekomstige baan.
 • Het gaat duidelijk om een leertraject. Oftewel: onder begeleiding van een docent doe je de kennis op via NHA.
 • Het collegegeld mag niet worden betaald door een bedrijf of stichting.
 • De studiekosten in kwestie zijn ten minste €250,00 (jaarlijks). Als max kan er €15.000 worden ingediend.

Werkgever betaalt soms mee
Het doen van een deeltijd studie is iets dat veel managers graag willen faciliteren. Waarom? Jouw werkgever heeft direct profijt van jouw kennis en vaardigheden. Daarbij zijn studiekosten ook weer aftrekbaar voor de werkgever. Een relevante opleiding volgen via jouw werkgever heeft dus veel verschillende voordelen. Bij veel bedrijven wordt hiervoor een speciaal studiebudget vrijgehouden voor een (verkorte) afstandsopleiding Supply Chain Management. Pols eens bij jouw manager of de HR-afdeling, wanneer de neuzen dezelfde kant opstaan kan hier iets moois uit groeien.

Systematisch processen verbeteren? Volg de cursus Supply Chain Management op HBO-niveau Succesvolle bedrijven verbeteren processen systematisch. Met supply chain management optimaliseer je de integrale keten. Je verbetert interne processenén de samenwerking met klanten en leveranciers. Met de opleiding Supply Chain Management word je in twee maanden allround expert. Je leert hoe je een end-to-end supplychainsysteem invoert in organisaties. Wanneer testte voor het eerst een pizzaria drones om bestellingen vliegend af te leveren bij klanten? Bij de pizza?s gaat het oméén stap in de supply chain. Bij supply chain management gaat het om grip op alle stappen. Universele kennis supply chain Op zoek naar kennis, inzicht en toepassingen voor een succesvolle supply chain? In de cursus Supply Chain Management doe je kennis op die je overal kunt toepassen. Zowel in de profit- als de non-profitsector. Belangrijke onderwerpen zijn: merchandising (chainstroom plannen en management); logistiek (chain-infrastructuur creëren en kosteneffectief werken); informatietechnologie (samenwerken met partners in een netwerk). Na de Supply Chain Management opleiding kun je deze onderdelen met elkaar verbinden. Je speelt goed in op veranderingen in een bedrijf. Bedrijfseconomische processen De dagelijkse uitvoering en besturing van de logistiek kan altijd beter. Dat is de achterliggende gedachte van supply chain management. Door continu te zoeken naar verbeteringsmogelijkheden, groeit je inzicht in bedrijfseconomische processen en productielogistiek. Plannen, organiseren, leiden en beheren Kun je gestructureerd plannen, organiseren, leiden en beheren? Dan sta je aan de basis van een systematische kwaliteits- en prestatieverbetering. Het uiteindelijke doel: optimaal resultaat voor klant en bedrijf.

NHA opleidingsinformatie
NHA Opleidingen

Plaats een reactie