nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Associate degree Facility management

De opleiding Associate degree Facility management digitaal volgen? Via de vergelijker van thuisstudies lees je alles over de beste thuisopleidingen en cursussen om verder te komen binnen het domein Management en Leidinggeven. Een nieuwe stap in je carrière? Wil je een eigen zaak starten? Of wellicht iets leren wat volledig buiten jouw vakgebied ligt? Bekijk en vergelijken simpel en snel tientallen relevante studies en thuiscursussen van toonaangevende afstandsopleiders als Nationale Handelsacademie (NHA) en ga meteen aan de slag met een thuisopleiding Associate degree Facility management! Zelf je studietempo bepalen, 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving, en fantastische praktijkdocenten. Deze opleiding kun je vanuit huis volgen vanaf €4482,00 bij een opleider als LOI.

 • Geen vaste instapmomenten.
 • Online omgeving met lesmateriaal.
 • Krachtige ondersteuning van docenten.
 • Stilstand is achteruitgang, ga aan de slag!
 • Ook zakelijk interessante mogelijkheden.
 • In juli 2024 scherpe kortingen.

Vergelijking van thuisstudies Associate degree Facility management juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIAssociate degree Facility management18 maanden€4482,00Meer informatie
Associate degree Facility management thuis volgen

Studeren op jouw eigen tempo

De opleiding Associate degree Facility management op eigen tempo vanuit huis volgen

Groeien binnen je bedrijf? Wil je het eens over een andere boeg gooien? Hoe druk jouw leven soms ook kan zijn, iedereen vind het leuk om te leren. Maar je moet wel ergens beginnen. Deze thuisstudie-vergelijker komt dan om de hoek kijken. In de vergelijker vind je een scala aan thuisstudies, taal- en hobbycursussen waarmee je verder komt in jouw huidige of nieuwe carrière. Ambieer jij de volgende stap binnen het domein Management en Leidinggeven? Een goede optie is de online thuisstudie Associate degree Facility management(duaal of voltijd). Aan de hand van deze opleiding leer je de belangrijkste vaardigheden, op het moment dat het jou uitkomt. Het is goed te doen samen met je werk, buitenschoolse activiteiten en het gezin.

Hoe werkt thuis studeren?
Aan de slag gaan met een opleiding Associate degree Facility management is online snel te regelen. In het bijgaande stappenplan leggen we het beknopt uit:

 1. Kies uit een van de afstandsopleiders en check de verschillende mogelijkheden.
 2. Download de gratis studiegids of probeer een gratis proefles om te ontdekken of het iets voor jou is.
 3. Lijkt het wat? Je kunt meteen online inschrijven.
 4. De onderwijsaanbieder zal zich buigen over je aanmelding. Als jij alles volledig hebt ingevuld wordt het lesmateriaal naar je opgestuurd en kan je inloggen in de e-learning omgeving.
 5. Het leren gaat beginnen: zelf je studietijd indelen en de verschillende lesmaterialen samenvatten en examens doen of projecten uploaden. Bij alle opleiders heb je regelmatig contact met een vaste docent.
 6. Op het moment dat je alles doorlopen hebt krijg je een passend diploma. Een toekomstige werkgever kan daarnaar vragen.

Wat zijn de tarieven van een Associate degree Facility management thuisopleiding?

Het echte pluspunt van een online thuisopleiding via afstandsonderwijs, zijn de gustige lage prijzen (in vergelijking tot klassikale studies). Hoe men dit voor elkaar kan krijgen? Men vraagt niet van je zelf veel boeken te kopen. Veel informatie kun je via internet bekijken op een telefoon of PC (ook tablets). Daarnaast hoef je niet te reizen en de inzet van docenten kan efficiënter geregeld worden. Vanzelfsprekend bestaat er een mentor of coach die jou gedurende de studie helpt. De opleiding Associate degree Facility management is er al vanaf €4482,00 via bijvoorbeeld LOI. Daarbij zijn de volgende zaken doorberekend :

 • Het lesmateriaal (soms moet je extra betalen om het hardcopy te ontvangen).
 • Een vakkundige begeleider van LOI.
 • Feedback van jouw docent of begeleider.
 • Toetsen maken, thuis of op locatie.
 • Met diploma / accreditatie.
Investeer in jezelf met een thuisstudie

Zonder moeite een opleiding aan huis volgen

Veelgestelde vragen thuisopleidingen en cursussen

Een groot aantal Hollanders investeren in hun carrière met een thuisstudie. De maximale vrijheid en de uitgebreide database met cursussen is een belangrijke reden. Maar er zijn ook vragen en onduidelijkheden. Kan men zomaar ineens een studie starten, en is het niveau niet te hoog? In het volgende gedeelte vind je de meest gestelde vragen over zelfstandige Associate degree Facility management thuisstudies.

Hoe snel kan ik starten met mijn opleiding?
Het grote gemak van een thuiscursus Associate degree Facility management: je kunt beginnen wanneer je maar wil. De studiestof is (deels) online beschikbaar. Wanneer de inschrijving akkoord is krijg je soms binnen een paar uur de benodigde digitale materialen. Binnen afzienbare tijd worden alle boeken en lesmaterialen ook thuisbezorgd (dit verschilt per opleiding). De opleiding kun je afronden circa 18 maanden. Dikwijls kun je het natuurlijk sneller afronden. Heb je even veel drukte in je baan of gezin? Dan is dat niet erg, bedenk wel dat je blijft betalen.

Is een vooropleiding vereist?
Dit varieert per studie en opleider. Cursussen en veel taalstudies zijn voor iedereen vrij toegankelijk. Ben je aan het kijken naar een erkende MBO- of HBO opleiding? Dan kijken de opleiders iets kritischer. Vaak is een matchende Associate degree Facility management vooropleiding een van de voorwaarden. Men kan ook kiezen voor een 18-plus toets of een bepaald certificaat. In de beschrijving van de opleiding lees je ruime info inzake de toelatingseisen van deze opleiding.

Is er ook een officieel diploma wat ik ontvang?
De verschillende MBO, HBO & WO opleidingen van opleiders zoals bijvoorbeeld NHA worden erkend door het ministerie van Onderwijs. Dit houdt in dat deze afstandopleidingen even waardevol is als een cursus bij een school zoals Deltion College. Ook krijgen deelnemers soms een echt branchediploma als NL Actief A. Bij de wat kleinere opleidingen en hobbycursussen kan men rekenen op een officieel instituutsdiploma. Op deze wijze maak jij kenbaar dat je bepaalde vaardigheden hebt aangeleerd. Vergeet dit dan ook niet op jouw CV te vermelden.

Wat zijn de voordelen ten opzichte van klassikaal studeren?
Veel onderwijsinstellingen beschikken over een Associate degree Facility management klassikaal. Het prettige aan klassikaal studeren is: de interactie met andere studenten, de goede en individuele ondersteuning en je wordt beter voorbereid op naderende examens. Onthoud wel: je kunt niet op elk gewenst moment beginnen. Er zijn een aantal start periodes per jaar. Tevens is tarief van klassikaal studeren i.v.m. een thuisstudie flink duurder bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving, en wat kan ik er mee?
De grote Nederlandse opleiders bieden een online leeromgeving. Daar bekijk je de meest handige tools voor je opleiding en kan je bijvoorbeeld vragen stellen. In jouw online omgeving kan men ook terecht voor oefeningen, praktijkvoorbeelden, het lesmateriaal, oefenexamens, video’s, geluidsbestanden. Ook kan je opdrachten uploaden, en wordt je regelmatig voorzien van feedback.


thuisstudie-beroepsopleiding-associate-degree-facility-management

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Op afstand studeren wordt steeds populairder. En er steeds meer aanbod. Van Bewustzijnscoach t/m Pools, en natuurlijk de Associate degree Facility management zelfcursus. Maar hoe weet ik nu welke onderwijsinstelling in lijn is met mijn privé situatie? Hierna benoemen we de populairste onderwijs bedrijven in de thuisstudie-markt.

 1. NHA: De goedkoopste opleider van Nederland
 2. LOI: Ook voor kinderen (LOI Kidzz)
 3. NTI: Probeer een gratis proefles
 4. Laudius: Studie in jouw eigen tempo afronden
 5. Thuiscursus.nl: Uitstekend te combineren met een drukke baan
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Mag ik studiekosten aftrekken van de belasting?

Een echte thuisstudie Associate degree Facility management online versneld volgen kan voor een bedrag van €4482,00. Dat is niet duur, maar het kan nog goedkoper. Boeken, lesgeld e.d. kun je in veel gevallen aftrekken van de inkomstenbelasting. Door deze regeling (studiefinanciering / duo) vallen de studiekosten dus nog een stuk lager uit. Deze factoren mag je opgeven bij jouw belastingaangifte:

 • Collegegeld of instellingscollegegeld
 • Kosten voor hulpmiddelen en boeken

Let op: er zijn wel strenge voorwaarden (juli 2024). Deze regeling wordt alleen gehonoreerd bij kosten voor een cursus / studie die gericht is op de baan van je toekomst (of huidige werk). Het gaat dan om de volgende voorwaarden:

 • De cursus is geschikt voor jouw huidige werk, of een nieuwe baan.
 • Het betreft een leertraject. Dit houdt in dat er een begeleider of docent bij betrokken is van LOI.
 • Jij zelf, privé, de studiekosten betaald (geen zakelijke compensatie).
 • De gemaakte studiekosten moeten minimaal €250 zijn (per jaar) en kunnen oplopen tot wel €15.000.

Betaalt mijn werkgever mijn studiekosten?
Een extra cursus, training of deeltijd opleiding doen is iets dat veel managers graag willen faciliteren. De oorzaak daarvan? Jouw bedrijf heeft direct profijt van jouw kennis en vaardigheden. Daarbij kan collegegeld zakelijk worden opgevoerd als kosten. Een relevante opleiding via jouw bedrijf volgen is dus voor jullie beide relevant. Dikwijls mag jij een beroep doen op het studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Associate degree Facility management. Ga eens om tafel met jouw manager, je zult zien dat zij hier vaak net zo enthousiast over zijn als jij.

De Associate degree (Ad) Facility management bereidt perfect voor op een managementfunctie op operationeel en tactisch niveau. Er is uitgebreide aandacht voor facilitaire dienstverlening en management. Een aanrader voor vakmensen die de schakel willen vormen tussen de werkvloer en het management.Een spin in het web, zo zou je een facility manager, teamleider of een facilitair coördinator kunnen noemen. En het vakgebied is volop in ontwikkeling. Facility wordt namelijk steeds belangrijker binnen bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan Het Nieuwe Werken, waarbij de mens en de werkplek centraal staan. Of het toenemende belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid binnen productieprocessen. Met al deze ontwikkelingen is op de arbeidsmarkt een grote behoefte ontstaan aan professionals met kennis van de werkvloer.Het officiële Ad-getuigschrift vormt een bewijs van kennis en kunde op HBO-niveau en geeft zeer goede kansen op de arbeidsmarkt.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie