nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Associate degree Logistics management

De opleiding Associate degree Logistics management digitaal volgen? Dankzij deze thuisstudie vergelijker check & vergelijk je goed aangeschreven thuisstudies en opleidingen om verder te komen binnen het domein Logistiek Inkoop en Transport. Ben jij toe aan een nieuwe carrière? Wil je een eigen zaak starten? Of simpelweg zin in totaal iets nieuws? Pak dit moment en vergelijk heel eenvoudig veel gekozen thuisopleidingen van betrouwbare onderwijsinstellingen als Fontys en begin morgen al met een thuisopleiding Associate degree Logistics management! Een passende opleiding voor iedereen, up-to-date lesmateriaal, en altijd de beste begeleiding. Deze opleiding kan jij volgen vanaf €4482,00 bij een erkende aanbieder als LOI.

 • Studeer waar je maar wilt.
 • Snel het gewenste diploma halen.
 • Krachtige ondersteuning van docenten.
 • Stilstand is achteruitgang, ga aan de slag!
 • De goedkoopste manier van studeren.
 • In juli 2024 aantrekkelijke acties.

Overzicht met thuisstudies Associate degree Logistics management juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIAssociate degree Logistics management18 maanden€4482,00Meer informatie
Associate degree Logistics management op eigen tempo thuis volgen

Flexibel studeren met uitstekende begeleiding

De opleiding Associate degree Logistics management zelfstandig thuis volgen

Toe aan een Carrièreboost? Wil je een baan in een andere bedrijfstak? Wat jouw niveau ook is, voor ons allemaal is er een uitdaging. Het is nu aan jou om er werk van te maken. Deze vergelijkingssite helpt jou graag met de volgende stap. Hier check & vergelijk je tientallen opleidingen (MBO/HBO) en cursussen om jouw volgende doel te realiseren. Wil je jezelf ontwikkelen binnen het domein Logistiek Inkoop en Transport? Dan moet je ook echt eens kijken naar de online thuisstudie Associate degree Logistics management. Met deze opleiding ben je snel op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen, zo snel of langzaam als jij dat wil. Ideaal als je studeren moet combineren met een baan, culturele activiteiten en natuurlijk het gezin.

Hoe werkt zo’n thuisstudie?
Inschrijven voor een opleiding Associate degree Logistics management is online snel te regelen. In het volgende stukje kan je er alles over lezen:

 1. Klik op een van de opleiders en check de verschillende mogelijkheden.
 2. Vul je gegevens in voor een studiegids, of vraag een gratis proefles aan om er wat meer gevoel bij te krijgen.
 3. Kan jij niet wachten om te beginnen? Laat je dan direct online inschrijven.
 4. De opleider bekijkt jouw aanmelding. Wanneer alle privé-gegevens kloppen ontvang je het lesmateriaal en krijg je toegang tot de digitale leeromgeving.
 5. Je studietraject zal nu beginnen: op eigen tempo de verschillende lesmaterialen samenvatten en huiswerk inleveren. Bij alle opleiders wordt je hierin begeleid door een docent met ervaring uit de praktijk.
 6. Zodra je alle punten behaald hebt wordt er een (instituut) diploma uitgereikt. Een waardevolle aanvulling op jouw CV.

Actuele kosten Associate degree Logistics management thuisopleiding?

Het echte pluspunt van een online thuisopleiding via afstandsonderwijs, is dat het stukken goedkoper is dan klassikaal studeren. Waarom is een thuisstudie financieel interessant? Je schaf geen hele dure boeken aan. De meeste lesstof vind je in jouw digitale leeromgeving op jouw macbook, ipad of telefoon. Verder heb je geen reiskosten, en werken ze met minder dure docenten. Wel bestaat er een mentor of coach voor ondersteuning en advies. De opleiding Associate degree Logistics management kun je bestellen vanaf €4482,00 bij het instituut LOI. De kosten worden gevormd door:

 • De studiestof (altijd online, soms gedeeltelijk ook hardcopy).
 • Vaste adviseur en ondersteuner van LOI.
 • Toegang tot digitaal naslagwerk.
 • De examens (soms op locatie).
 • Met diploma / accreditatie.
Ontdek het gemak van thuis studeren

Zonder moeite een opleiding aan huis volgen

Veelgestelde vragen over thuis een studie volgen

Veel mensen investeren in hun carrière met een thuisstudie. De aanwezige flexibiliteit en het uitgestrekte aanbod in thuisstudies zorgt voor tienduizenden nieuwe aanmeldingen per jaar. Toch heerst er ook nog onduidelijkheid rondom het fenomeen thuis studeren. Worden er geen strenge eisen gesteld, en past het bij mijn ambities? Hierna behandelen we de vragen die we het meest horen over zelfstandige Associate degree Logistics management thuisstudies.

Kan ik direct starten met de opleiding?
Het belangrijkste pluspunt van een thuiscursus Associate degree Logistics management: jij kan starten op het moment dat het jou uitkomt. De studiestof is (deels) online beschikbaar. Zodra jouw inschrijving afgerond is ontvang je meestal binnen 24 uur het digitale studiemateriaal. Dezelfde week worden de studieboeken e.d. bij je thuis afgeleverd (soms is dit optioneel). De opleiding kost je gemiddeld 18 maanden. In veel gevallen zit je hier niet aan vast, en kan het ook wel sneller. Kom je er even niet aan toe? Je bent vrij om er wat langer over te doen, maar je betaalt dan wel meer.

Moet ik een vooropleiding hebben?
Dat verschilt per studie. Basisopleidingen en cursussen zijn doorgaans voor iedereen. Heb je interesse in een MBO of HBO studie voor lange termijn? Dan kijken de opleiders iets kritischer. Dikwijls is hier een matchende Associate degree Logistics management vooropleiding een harde eis. Het kan ook gaan om een 18 plus-examen of een specifiek overgangsbewijs. Op de website van de aanbieder vind je ruime info over de toelatingseisen van deze opleiding.

Wat is de waarde van mijn diploma?
De MBO-, HBO en Masteropleidingen van opleiders zoals bijvoorbeeld NHA voldoen aan de wetgeving van het ministerie van Onderwijs. We kunnen dus zeggen dat jouw behaalde diploma gelijkstaan aan een diploma van een hogeschool als NHTV internationaal hoger onderwijs Breda. Bovendien krijgen deelnemers soms een officieel branchediploma als NIMA. Bij afronding van een kortlopende cursus is er bij afronding een officieel instituutsdiploma. Zo zal de buitenwereld zien dat je een bepaalde cursus met succes hebt gevolgd. Jouw CV zal hierdoor een flinke boost krijgen.

Kan ik dit ook deels klassikaal volgen?
Verschillende instanties faciliteren ook een Associate degree Logistics management klassikaal. Het voordeel van een klassikale studie is: meer contactmomenten met andere studenten, meer individuele begeleiding en uitgebreide hulp voor toetsing en examens. Minder fijn: het is eigenlijk wel noodzakelijk om de lessen aanwezig te zijn. Er zijn slechts enkele momenten per jaar om te starten. Ook is de prijs van klassikaal studeren meer dan thuis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is mijn persoonlijke digitale leeromgeving?
Veel opleiders bieden de studie aan via een online leeromgeving. In dat portaal vind je alles wat je nodig hebt voor jouw opleiding en heb je contact met jouw docent. Via deze portalen kun je terecht voor ondermeer geluidsbestanden, oefenexamens, video’s, praktijkvoorbeelden, webinars, oefeningen. Ook kan je opdrachten uploaden, en kan je eventuele feedback bekijken.


thuisstudie-beroepsopleiding-associate-degree-logistics-management

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Op afstand studeren is de manier om in jezelf te investeren. Je kunt vrijwel alles online studeren. Denk aan Start Je Eigen Winkel tot en met Bedrijfscoach, en natuurlijk de Associate degree Logistics management zelfcursus. Welke van al deze onderwijsinstellingen sluit aan op mijn aspiraties? Hierna behandelen we de beste vijf thuisstudie-aanbieders van Nederland.

 1. NHA: De beste prijs-kwaliteitverhouding
 2. LOI: Flexibel onderwijs dat altijd in je leven past
 3. NTI: Hoge kortingen op soft- en hardware via Surfspot
 4. Laudius: Open-Boek-Examen thuis
 5. Thuiscursus.nl: Beginnen wanneer jij dat wil
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn studiekosten belastingtechnisch aftrekbaar?

De thuisstudie Associate degree Logistics management online versneld volgen kost om en nabij de €4482,00. In veel gevallen kan het nog een stukje voordeliger. Lesmaterialen en lesgeld zijn in veel gevallen een aftrekpost. Door dit belastingvoordeel (studiefinanciering / duo) kunnen je studiekosten wel een flink verlaagd worden. De volgende onderdelen mag je opgeven bij jouw belastingaangifte:

 • Instellingsgeld, lesgeld, cursusgeld, collegegeld of examengeld
 • Verplichte boeken en readers

Belangrijk: kijk voor info altijd even op de site van de belastingdienst (juli 2024). We hebben het hier uitsluitend over kosten voor een cursus of studie die van belang is voor jouw huidige werk, of een nieuwe baan. We sommen dit nog even voor je op:

 • De thuisopleiding is belangrijk voor jouw huidige- of toekomstige baan.
 • Er is sprake van een leertraject. Oftewel: onder begeleiding van een docent doe je de kennis op via LOI.
 • De kosten worden niet door iemand anders vergoed.
 • De studiekosten beslaan het minimum van €250 (per 52 weken) en nooit hoger dan €15.000.

Studeren op kosten van de werkgever
Een training, cursus of deeltijd thuisstudie volgen is iets wat ook interessant is voor de werkgever, en wordt dus aangespoord. Hoe komt dit? Jouw baas heeft direct profijt van jouw kennis en vaardigheden. Bovendien kan het bedrijf waar jij werkt deze kosten weer aftrekken. Een studie, training of cursus via de werkgever starten is dus voor jullie beide relevant. Vaak mag je hiervoor het studiebudget inzetten voor een (verkorte) afstandsopleiding Associate degree Logistics management. Klop gerust eens aan bij jouw werkgever, je zult zien dat zij hier vaak net zo enthousiast over zijn als jij.

Wil je in korte tijd alle kennis en competenties opdoen om succesvol te kunnen opereren in een middenkaderfunctie als teamleider, warehousemanager of planner? Met de Associate degree Logistics management doe je een brede logistieke basis op en volg je diverse managementvakken. Het succes van ondernemingen wordt steeds meer bepaald door de wijze waarop zij waarde creëren voor de afnemer. Naast de aard en inrichting van het aanbod aan klanten wordt waardecreatie bepaald door de mate waarin bedrijven in staat zijn hun processen, en steeds vaker de processen in de gehele supply chain, goed te bedenken, te organiseren en te beheersen. De logistieke sector zit dan ook te springen om professionals die over de ‘eigen’ grenzen van de organisatie heen kunnen kijken en goede planning- en beleidsbeslissingen kunnen nemen. Het officiële Ad-getuigschrift vormt een bewijs van kennis en kunde op HBO-niveau en geeft zeer goede kansen op de arbeidsmarkt!

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie