loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak

Thuisstudie Associate degree Management, Economie en Recht

De opleiding Associate degree Management, Economie en Recht zelfstandig thuis volgen? Aan de hand van onze thuisstudie-vergelijker bekijk je alle erkende thuisstudies en opleidingen om jezelf verder te ontwikkelen binnen de categorie Management en Leidinggeven. Streef je naar een carrièreboost? Bijvoorbeeld door ondernemer te worden? Of anderzijds zin in totaal iets nieuws? Ga direct van start en vergelijk simpel en snel de beste opleidingen en thuisstudies van respectabele instellingen als Nederlandse Handels- en Beroepsonderwijsinstelling (Thuiscursus.nl) en schrijf je vandaag nog in voor een thuisopleiding Associate degree Management, Economie en Recht! Een studie die past bij jouw niveau, online inzicht in je studiemateriaal en voortgang, en altijd de beste begeleiding. Deze opleiding is beschikbaar vanaf €4482,00 via LOI.

 • Zelf je studielast bepalen.
 • Een speciale online leeromgeving.
 • Vakkundige docenten en begeleiders.
 • Actuele lesmaterialen en voorbeelden.
 • Mogelijke compensatie via de werkgever.
 • In oktober 2022 aantrekkelijke acties.

Alle thuisstudies Associate degree Management, Economie en Recht oktober 2022

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIAssociate degree Management, Economie en Recht (MER)18 maanden€4482,00Meer informatie
Associate degree Management, Economie en Recht (MER) op eigen tempo thuis volgen

Bekijk direct alle erkende thuisstudies

De opleiding Associate degree Management, Economie en Recht flexibel thuis volgen

Is het tijd voor de volgende stap? Wil je het eens over een andere boeg gooien? Hoe jouw situatie er ook uitziet, de mogelijkheden zijn enorm! Het is gewoon een kwestie van doen. De website thuisstudiezoeken.nl is een handige manier om te beginnen met zoeken. Met onze vergelijker check & vergelijk je honderden studies, (hobby) cursussen en beroepsopleidingen die aansluiten op jouw wensen. Wil je jezelf ontwikkelen binnen het domein Management en Leidinggeven? Een prachtig voorbeeld hiervan is de online thuisstudie Associate degree Management, Economie en Recht (MER)(duaal of voltijd). Binnen deze opleiding krijg jij alle onmisbare lesstof, zonder dat jij in de schoolbanken moet. Ideaal als je studeren moet combineren met werk of een andere opleiding, andere interesses en het gezin + de kids.

Hoe werkt thuis studeren?
Het deelnemen aan een opleiding Associate degree Management, Economie en Recht is niet moeilijk. In het bijgaande stappenplan kan je er alles over lezen:

 1. Maak een keuze voor een van de opleiders en bekijk meer info over de opleiding.
 2. Vul je gegevens in voor een studiegids, of kies voor een gratis proefles om te ontdekken of het iets voor jou is.
 3. Is het wat je had verwacht? Je kunt je meteen online aanmelden.
 4. Je aanvraag zal nu worden beoordeeld. Als je overal aan voldoet, dan worden de lesmaterialen naar je verstuurd en kan je een kijkje nemen in de digitale leeromgeving.
 5. Jouw avontuur gaat nu beginnen: waar en wanneer jij wilt de verschillende lesmaterialen samenvatten en opdrachten inleveren. Bij alle opleiders ontvang je regelmatig feedback van een erkende docent.
 6. Alles afgerond? Dan ontvang je een certificaat of diploma. Een mooie toevoeging voor je curriculum vitae.

Wat is de prijs van een Associate degree Management, Economie en Recht thuisopleiding?

De motivatie voor het volgen van een online thuisopleiding via afstandsonderwijs, is dat het vergeleken met regulier onderwijs erg goedkoop is. Waarom zijn de kosten zo laag? Je schaf geen hele dure boeken aan. Veel lesmaterialen vind je in jouw digitale leeromgeving via bijvoorbeeld je tablet, smartphone of laptop. Verder bespaar je fors op reiskosten, en de inzet van docenten kan efficiënter geregeld worden. Doorgaans is er een persoonlijke begeleider die jou door het traject helpen. De opleiding Associate degree Management, Economie en Recht (MER) volg je al vanaf €4482,00 via het instituut LOI. Deze kosten komen tot stand door bijvoorbeeld:

 • Het lesmateriaal (dit kun je vaak optioneel hardcopy ontvangen).
 • Een professionele mentor van LOI.
 • Feedback van jouw docent of begeleider.
 • De examens (soms op locatie).
 • Het (instituut) diploma / accreditatie.
Ontdek het gemak van thuis studeren

Snel en gemakkelijk thuis studeren

Veelgestelde vragen over thuis een studie volgen

Meer en meer jongeren geven de voorkeur aan een thuisstudie. De maximale vrijheid en het uitgestrekte aanbod in thuisstudies leveren voordelen op die veel mensen wel zien zitten. Natuurlijk zijn er niet uitsluitend voordelen op te noemen. Kan men zomaar ineens een studie starten, en is deze opleiding wel geschikt? Onderstaand behandelen we de meest gestelde vragen over zelfstandige Associate degree Management, Economie en Recht (MER) thuisstudies.

Op welke termijn kan ik beginnen met de opleiding?
Waarom zoveel mensen kiezen voor een thuiscursus Associate degree Management, Economie en Recht: je kunt beginnen wanneer je maar wil. De lesstof is grotendeels digitaal. Zo snel als jouw inschrijving wordt goedgekeurd ontvang je doorgaans à la minute de digitale studiestof. Binnen 1 week krijg je het studiemateriaal ook bij je thuis (niet verplicht bij alle studies). De opleiding kan je onder normale omstandigheden afronden in om en nabij de 18 maanden. Wanneer je het gemakkelijk aankunt kun je het natuurlijk sneller afronden. Past de studie even niet in jouw drukke agenda? Je bent vrij om er wat langer over te doen, maar je betaalt dan wel meer.

Is een vooropleiding vereist?
Dat verschilt per studie. (Hobby)cursussen stellen geen strenge eisen. Betreft het een erkende MBO- of HBO opleiding? Dan moet je vaak wel voldoen aan bepaalde eisen. Dikwijls is hier een matchende Associate degree Management, Economie en Recht vooropleiding noodzakelijk. Een andere methoden kan zijn een 18 plus-examen of op basis van een eerder gevolgd programma. In de beschrijving van de opleiding tref je aanvullende informatie ten aanzien van de toelatingseisen van deze opleiding.

Is er ook een officieel diploma wat ik ontvang?
De studies op MBO, HBO en WO denkniveau van scholen zoals bijvoorbeeld Laudius voldoen aan de wetgeving van het ministerie van Onderwijs. Dit houdt in dat deze studies gelijkstaan aan een diploma van een hogeschool als CITAVERDE College. Tevens krijg je bij deze thuiscursussen doorgaans een echt branchediploma als branchediploma pedicure. Bij de wat kleinere opleidingen en hobbycursussen is een officieel instituutsdiploma ook mogelijk. Zodoende is het voor iedereen duidelijk dat je een bepaalde cursus met succes hebt gevolgd. Het draagt dus altijd iets bij aan jouw CV.

Kan ik deze opleiding ook klassikaal doen?
Flink wat scholen hebben ook een Associate degree Management, Economie en Recht klassikaal. Mensen kiezen regelmatig voor een klassikale studie vanwege: meer sociale interactie, direct antwoord op vragen en uitgebreide hulp voor toetsing en examens. Onthoud wel: je kunt niet zomaar ergens beginnen. Er zijn een aantal start periodes per jaar. Tevens is tarief van klassikaal studeren aanzienlijk hoger iv.m. thuisstudies bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
De erkende opleiders maken het studeren aangenaam dankzij een online leeromgeving. In dit systeem vind je belangrijke info rondom jouw opleiding en kan je vragen stellen aan jouw docent. In deze internet omgeving kun je terecht voor ondermeer oefeningen, oefenexamens, video’s, praktijkvoorbeelden, geluidsbestanden, webinars. Ook kan je opdrachten uploaden, en kan je eventuele feedback bekijken.


thuisstudie-beroepsopleiding-associate-degree-management-economie-en-recht

Onderwijsinstellingen vergelijken oktober 2022

Op afstand studeren is enorm populair. Het mooie is: het aanbod is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Dit varieert van HBO Plannen en ontwerpen van een netwerkinfrastructuur tot en met HBO Internationaal management, en dus ook de Associate degree Management, Economie en Recht zelfcursus. Maar hoe weet ik nu welke onderwijsinstelling rijmt met mijn wensen en situatie? Bijgaand vergelijk jij zelf de meest populaire thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: Ideaal in combinatie met drukke baan en gezinsleven
 2. LOI: Meer dan 90 jaar ervaring
 3. NTI: Duizenden tevreden studenten
 4. Laudius: Ruime keuze in opleidingen
 5. Thuiscursus.nl: Moderne leeromgeving
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Hoeveel studiekosten kan ik aftrekken bij de belastingaangifte?

Zelf een thuisstudie Associate degree Management, Economie en Recht (MER) online versneld volgen doe je vanaf €4482,00. Wist je dat het nog goedkoper kan? De studiekosten kun je in veel gevallen aftrekken van de inkomstenbelasting. Door hiervan gebruik te maken (studiefinanciering / duo) kan je wel eens een financiële meevaller krijgen. Deze kosten mag je opgeven bij jouw belastingaangifte:

 • Tarieven voor de examens en collegegeld
 • Verplichte leermiddelen (bijv. boeken)

Opmerking: je moet wel de uitzonderingen in de gaten houden (oktober 2022). Dit belastingvoordeel is alleen toepasbaar bij een cursus / studie die relevant is voor jouw huidige werk, of een nieuwe baan. Neem de volgende zaken in acht:

 • De thuisstudie is relevant voor jouw huidige werk, of een nieuwe baan.
 • Het betreft een leertraject. Er moet dus toezicht zijn van een erkende begeleider van LOI.
 • Het collegegeld mag niet worden betaald door een bedrijf of stichting.
 • Jouw totale kosten moeten minimaal €250 zijn (jaarlijks) tot maximaal een bedrag van 15 duizend euro.

Studeren op kosten van de werkgever
Een verdiepende cursus of deeltijd opleiding volgen is iets wat ook interessant is voor de werkgever, en wordt dus aangespoord. Hoe komt dit? Je manager plukt ook de vruchten van jouw kennis. Verder zijn de kosten zakelijk aftrekbaar voor een bedrijf. Een training of beroepsopleiding via de werkgever doen is dus aantrekkelijk op meerder fronten. Soms mag jij een beroep doen op het studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Associate degree Management, Economie en Recht. Vraag ernaar bij je personeelsafdeling, wanneer de neuzen dezelfde kant opstaan kan hier iets moois uit groeien.

Ondernemingen worden geconfronteerd met steeds diepgaandere en snellere veranderingen. De internationale concurrentie neemt toe, innovatie is essentieel voor succes, arbeidsrelaties veranderen en het managen van medewerkers wordt steeds belangrijker. Er is dan ook veel vraag naar hoger opgeleid personeel. Met de Ad Management, Economie en Recht (MER) breng je je belangrijkste skills in korte tijd naar HBO-niveau en vergroot je je carrièrekansen aanzienlijk. De opleiding vergroot onder andere je kennis van bedrijfseconomie, recht, middle management, procesmanagement, kwaliteitsmanagement, informatiemanagement en innovatiemanagement. Tijdens de opleiding is er veel ruimte om de theorie te vertalen naar de praktijk, zodat een optimaal leerrendement ontstaat.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie