nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Associate degree Management

De opleiding Associate degree Management digitaal volgen? Met deze thuisstudie vergelijker bekijk je tientallen thuiscursussen en studies om verder te komen binnen het domein Management en Leidinggeven. Een nieuwe stap in je carrière? Wil je voor jezelf iets starten? Of juist toe aan volledig iets nieuws? Bekijk en vergelijken heel eenvoudig professionele thuisstudies van betrouwbare afstandsopleiders als Nederlands Talen Instituut (NTI) en begin morgen al met een thuisopleiding Associate degree Management! Een opleiding die past bij je denkniveau, up-to-date lesmateriaal, en docenten uit het werkveld. Deze opleiding is beschikbaar vanaf €4482,00 bij een opleider als LOI.

 • Studeren zo snel als jij wilt.
 • Een prettige online leeromgeving.
 • Professionele docenten.
 • Actuele lesmaterialen en voorbeelden.
 • Geen verplichtingen rondom aanwezigheid.
 • In juni 2024 aantrekkelijk geprijsd.

Overzicht met thuisstudies Associate degree Management juni 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIAssociate degree Management18 maanden€4482,00Meer informatie
Associate degree Management thuis volgen

Flexibel studeren met uitstekende begeleiding

De opleiding Associate degree Management zelfstandig thuis volgen

Doorgroeien bij jouw huidige werkgever? Wil je het eens over een andere boeg gooien? Op welk niveau jij ook denkt; de mogelijkheden zijn enorm! Jij hoeft alleen nog maar te starten. Onze thuisopleiding-vergelijker komt dan om de hoek kijken. Hier tref je een breed spectrum van zelfstudies, thuiscursussen en opleidingen waardoor jij je doelen kan bereiken. Ambieer jij de volgende stap binnen het domein Management en Leidinggeven? Dit kan bijvoorbeeld met de online thuisstudie Associate degree Management. Met deze opleiding doe je belangrijke kennis op, zonder strakke deadlines. Je kunt het prima combineren met je huidige baan, muziek of sport en jouw gezin.

Hoe werkt zo’n thuisstudie?
Aan de slag gaan met een opleiding Associate degree Management kan moeiteloos via internet. Door middel van het stappenplan hieronder zullen we dit thema verder uitdiepen:

 1. Klik op een van de getoonde aanbieders en doorzoek de verschillende cursussen.
 2. Vul je gegevens in voor een studiegids, of neem direct een gratis proefles om te bekijken of deze lesstof bij jou past.
 3. Sluit het aan op jouw wensen? Je kunt je dan direct aanmelden.
 4. Jouw aanmelding wordt bekeken. Als jij alles volledig hebt ingevuld wordt het lesmateriaal naar je opgestuurd en kan je meteen inloggen op de online leeromgeving.
 5. Jouw avontuur gaat nu beginnen: waar en wanneer jij wilt lesstof en boeken doornemen en examens doen of projecten uploaden. Bij alle opleiders wordt je hierin begeleid door een erkende docent.
 6. Alles afgerond? Dan wordt er een (instituut) diploma uitgereikt. Een mooie toevoeging voor je curriculum vitae.

Wat zijn de tarieven van een Associate degree Management thuisopleiding?

Het echte pluspunt van een online thuisopleiding via afstandsonderwijs, is de lage prijs die betaald (i.v.m klassikaal onderwijs). Hoe komt dit? Je schaf geen hele dure boeken aan. Veel van de documentatie vind je in jouw digitale leeromgeving via bijvoorbeeld je computer, laptop, tablet of telefoon. Tevens heb je geen onkosten voor het reizen en zijn er minder docenten benodigd. Natuurlijk is er een vast aanspreekpunt aanwezig die ondersteuning geeft waar nodig. De opleiding Associate degree Management is er al vanaf €4482,00 bij o.a. LOI. Deze totale kosten hebben te maken met de volgende zaken:

 • Alle theorie en opdrachten (vaak online en als hard-copy te krijgen).
 • Vaste adviseur en ondersteuner van LOI.
 • Waar en wanneer jij wilt toegang tot de lesstof.
 • De examens (soms op locatie).
 • Altijd met certificaat / accreditatie.
Flexibel thuis een opleiding doen

Binnen no-time een echte opleiding starten

Wat je moet weten over thuis studeren (FAQ)

Een groot deel van de mensen geven de voorkeur aan een thuisstudie. Het zelf kunnen bepalen en de variatie in thuisopleidingen maakt het alleen maar leuker. Wellicht zijn er wel wat onzekerheden rondom deze manier van studeren. Hoe werkt het precies, en past het bij mijn ambities? Onderstaand geven we antwoord op enkele prangende vragen rondom zelfstandige Associate degree Management thuisstudies.

Hoe snel kan ik starten met mijn opleiding?
Het aantrekkelijke van een thuiscursus Associate degree Management: je kunt helemaal zelf bepalen wanneer je begint. Dit komt o.a. doordat de studiestof deels digitaal is. Zo snel als jouw inschrijving wordt goedgekeurd krijg je soms dezelfde- of de volgende dag de relevante digitale informatie. Dezelfde week worden alle materialen ook netjes bezorgd aan huis (dit is niet altijd verplicht). De opleiding duurt pakweg 18 maanden. Wanneer je het gemakkelijk aankunt kun je het natuurlijk sneller afronden. Heb je even veel drukte in je baan of gezin? Je bent vrij om er wat langer over te doen, maar je betaalt dan wel meer.

Moet ik een vooropleiding hebben?
Dat hangt er vanaf welke studie je precies gaat doen. Cursussen en trainingen stellen geen strenge eisen. Heb je interesse in een langdurige intensieve MBO of HBO studie? In dat geval ligt het vaak wel iets complexer. Dikwijls is hier een toepasbare Associate degree Management vooropleiding wel een minimum. Als alternatief vragen ze vaak een 21+ toetsof ECV (Erkenning van elders verworven competenties). Via de site van de onderwijsinstelling vind je meer informatie inzake de toelatingseisen van deze opleiding.

Haal ik ook een officieel diploma?
De MBO-, HBO en Masteropleidingen van instellingen zoals Laudius zijn alleen bekend bij het ministerie van Onderwijs. We kunnen dus zeggen dat deze studies gelijkwaardig is aan het volgen van deze opleiding bij Zadkine. Daarbij krijg je bij deze thuiscursussen doorgaans een echt branchediploma als NL Actief A. Bij de wat kleinere opleidingen en hobbycursussen is er bij afronding een officieel instituutsdiploma. Op deze wijze zal de buitenwereld zien dat je bepaalde vaardigheden hebt aangeleerd. Dit is vanzelfsprekend iets moois voor op jouw CV.

Kan ik deze studie ook (deels) klassikaal volgen?
De meeste onderwijs-aanbieders geven ook een Associate degree Management klassikaal. De meeste genoemde voordelen van klassikaal studeren zijn: het werkt motiverend om het samen met anderen te doen, de mogelijkheid tot een een-op-een gesprek met de docent en extra uitleg voor toetsen en examens. Het minpunt is: het is eigenlijk wel noodzakelijk om de lessen aanwezig te zijn. Er zijn vaste startmomenten. Tevens is tarief van klassikaal studeren ten opzichte van thuisopleidingen hoger bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
De meeste opleiders bieden jou een eigen online leeromgeving. In deze omgeving vind je belangrijke info rondom jouw opleiding en heb je contact met jouw docent. In jouw online omgeving log je in om de volgende zaken te bekijken: praktijkvoorbeelden, oefeningen, webinars, video’s, geluidsbestanden, het lesmateriaal. Ook lever je hier jouw huiswerk in, en ontvang je feedback van jouw begeleider.


thuisstudie-beroepsopleiding-associate-degree-management

Onderwijsinstellingen vergelijken juni 2024

Op afstand studeren is sterk in opkomst. Tegenwoordig wordt er ontzettend veel online aangeboden. Bijvoorbeeld HBO Voorlichtingsplan Scholen tot bijvoorbeeld Masterclass Verandermanagement, en sinds kort dus ook de Associate degree Management zelfcursus. Welke onderwijsinstelling matcht met mijn doelen en wensen? In de beschrijving hierna benoemen we de beste thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: 50% korting op het lesgeld
 2. LOI: Interactief leren met multimediale opdrachten
 3. NTI: Ideaal in combinatie met drukke baan en gezinsleven
 4. Laudius: Aantoonbare kwaliteit: erkende opleidingen en branchediploma’s
 5. Thuiscursus.nl: Allround opleidingen
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik studiekosten terug krijgen van de belastingdienst?

Een hoogwaardige thuisstudie Associate degree Management online versneld volgen is realistisch vanaf €4482,00. Maar wie slim is, kan nog goedkoper thuis een studie volgen. Zaken als collegegeld en lesmaterialen mag je (deels) aftrekken van de belasting. Als gevolg van deze financiële compensatie (studiefinanciering / duo) vallen de studiekosten dus nog een stuk lager uit. De belangrijkste kosten mag je opgeven bij jouw belastingaangifte:

 • De kosten voor collegegeld en/of cursusgeld
 • Eventuele kosten voor EVC-procedures

Opmerking: de Belastingdienst stelt enkele strenge voorwaarden (juni 2024). Dit belastingvoordeel is alleen toepasbaar bij een cursus / studie waarmee je vakkennis opdoet voor jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan. Neem de volgende zaken in acht:

 • De opleiding is gericht op de baan van je toekomst (of huidige werk).
 • Het gaat duidelijk om een leertraject. Concreet betekent dit dat er sprake moet zijn van een begeleider / docent van LOI.
 • De studiekosten zelfstandig worden gedragen (niet vanuit een bedrijf).
 • De gemaakte studiekosten moeten minimaal €250 zijn (per 52 weken), oplopend tot €15.000.

Kan mijn werkgever mijn opleiding betalen?
Een relevante deeltijd studie vanuit huis volgen is iets wat veel werkgevers stimuleren. Wat is daarvan de reden? Jouw bedrijf kan snel profiteren van nieuwe kennis en tools. Verder zijn studiekosten zakelijk als investering aftrekbaar. Een training of beroepsopleiding volgen via jouw werkgever is dus aantrekkelijk op meerder fronten. Soms kun je gebruik maken van een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Associate degree Management. Klop gerust eens aan bij jouw werkgever, samen groeien is een mooie doelstelling.

Van managers wordt verwacht dat zij hun medewerkers weten te inspireren en motiveren en steeds meer gericht zijn op innovatie. Dit geldt niet alleen voor het hoger management, maar ook voor andere takken binnen management, zoals het middenkadermanagement. Alléén vakkennis en ervaring zijn niet meer voldoende. Een manager heeft in eerste instantie de juiste managementskills nodig.De Associate degree (Ad) Management biedt in twee jaar alle kennis en competenties om als general manager succesvol te kunnen opereren op tactisch en operationeel managementniveau. Een aanrader voor wie toe is aan een leidinggevende of coördinerende functie. Ook voor wie al een leidinggevende functie heeft, maar nog managementskills mist, biedt deze studie een waardevolle aanvulling op de al aanwezige vakkennis.Het officiële Ad-getuigschrift vormt een bewijs van kennis en kunde op HBO-niveau en geeft zeer goede kansen op de arbeidsmarkt.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie