nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Associate degree Management voor de zorg

De opleiding Associate degree Management voor de zorg op je eigen tempo vanuit huis volgen? D.m.v. deze thuisstudie vergelijker vind je de meest interessante thuisstudies, cursussen en trainingen om verder te groeien binnen het vakgebied Management en Leidinggeven. Je carrière een nieuwe impuls geven? Wil je een eigen zaak starten? Of bijvoorbeeld toe aan volledig iets nieuws? Check en vergelijk heel eenvoudig populaire studies en thuiscursussen van Hollandse scholen als NCOI en schrijf je vandaag nog in voor een thuisopleiding Associate degree Management voor de zorg! Een opleiding die past bij je denkniveau, een gratis proefles volgen, en persoonlijke begeleiding. Deze opleiding is beschikbaar vanaf €4482,00 bij een opleider als LOI.

 • Studeer waar je maar wilt.
 • Prettige online leeromgeving.
 • Studeren met persoonlijk contact.
 • Leren van situaties uit de praktijk.
 • Financiële regeling via de werkgever.
 • In juli 2024 goedkoop aangeboden.

Aanbieders thuisstudie Associate degree Management voor de zorg juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIAssociate degree Management voor de zorg18 maanden€4482,00Meer informatie
Associate degree Management voor de zorg online vanuit huis

Snel het gewenste diploma op zak

De opleiding Associate degree Management voor de zorg zelfstandig thuis volgen

Groeien binnen je bedrijf? Ambieer je een nieuwe baan? Wat er ook bij jou speelt, het aanbod is ontzettend groot! Het is gewoon een kwestie van doen. www.thuisstudiezoeken.nl kan helpen bij het vinden van een studie. Op deze website tref je ontzettend veel thuiscursussen en opleidingen (beroeps) die jou helpen naar jouw volgende doel. Verder groeien binnen het domein Management en Leidinggeven? Dan moet je ook echt eens kijken naar de online thuisstudie Associate degree Management voor de zorg(duaal of voltijd). Binnen deze opleiding ben je snel op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen, volledig op jouw eigen tempo. Jij kan studeren op deze manier combineren met werk of een andere opleiding, andere interesses en het gezin.

Hoe werkt het precies?
Van start gaan met een opleiding Associate degree Management voor de zorg regel je razendsnel online. In het onderstaande stappenplan gaan we er verder op in:

 1. Klik op een van de onderwijsinstellingen en vind direct meer inhoudelijke info.
 2. Laat een gratis studiegids opsturen, of ga direct aan de slag met een gratis proefles om er wat meer gevoel bij te krijgen.
 3. Is dit wat jij had verwacht? Je kunt je dan direct aanmelden.
 4. De opleider bekijkt jouw aanmelding. Als je voldoet aan de toelatingseisen krijg je direct de benodigde lesmaterialen en kan je inloggen in de e-learning omgeving.
 5. Je thuisstudie project kan aanvangen: op eigen tempo de lesstof erbij pakken en colleges terugkijken. Vanzelf heb je regelmatig contact met een vakkundige docent.
 6. Zodra je alle opdrachten en examens hebt afgerond ontvang je een certificaat of diploma. Je bent klaar voor de volgende stap!

Wat zijn de kosten van een Associate degree Management voor de zorg thuisopleiding?

Een positief aspect van een online thuisopleiding via afstandsonderwijs, is de relatief voordelige prijs die je betaald i.v.m. klassikale opleidingen. Waarom is het zo voordelig? Er wordt niet van je verwacht veel boeken te kopen. Veel theorie en opdrachten kun je digitaal raadplegen met een macbook, ipad of telefoon. Verder bespaar je fors op reiskosten, en werken deze aanbieders met minder dure docenten. Doorgaans is er een coach of begeleider die jou kan helpen. De opleiding Associate degree Management voor de zorg kun je bestellen vanaf €4482,00 bij de onderwijsinstelling LOI. Deze kosten komen tot stand door bijvoorbeeld:

 • Het lesmateriaal (soms geldt er een meerprijs voor hardcopy).
 • Vaste adviseur en ondersteuner van LOI.
 • Feedback van jouw docent of begeleider.
 • Toetsen maken, thuis of op locatie.
 • Een officieel diploma met accreditatie.
Ga aan de slag met een thuisopleiding

Vanuit huis studeren was nog nooit zo eenvoudig

Bekijk de FAQ met veelgestelde vragen over thuisstudies

Veel mensen zien hun kansen in een zelfstudie. Zelf kiezen waar en wanneer je studeert en het enorme aanbod leveren voordelen op die veel mensen wel zien zitten. Helaas zijn er ook negatieve aspecten die we moeten benoemen. Kan men zomaar ineens een studie starten, en is het niveau niet te hoog? Onderstaand lees je de meest urgente vragen m.b.t. zelfstandige Associate degree Management voor de zorg thuisstudies.

Wanneer kan ik beginnen met mijn opleiding?
Een van de grootste voordelen van een thuiscursus Associate degree Management voor de zorg: de maximale flexibele studietijden en begeleiding. De lesstof die wordt behandeld is vaak grotendeels digitaal beschikbaar. Wanneer de inschrijving akkoord is krijg je soms dezelfde dag al het digitale lesmateriaal. Kort daarna wordt het hardcopy materiaal thuisbezorgd (niet verplicht bij alle studies). De opleiding heeft een studietijd van zo’n 18 maanden. Dikwijls kan het soms nog een stuk sneller. Heb je het erg druk, en wil je even de rem erop? Dan is dat niet erg, bedenk wel dat je blijft betalen.

Is een vooropleiding vereist?
Hierover is vaak veel onduidelijkheid. De meeste (hobbymatige) cursussen stellen geen strenge eisen. Betreft het een HBO / WO opleidingstraject? In dat geval ligt het vaak wel iets complexer. Vaak is een passende Associate degree Management voor de zorg vooropleiding een voorwaarde. Vaak is er ook een mogelijkheid voor een 21-plus toets of een ECV-certificaat. In de gratis brochure lees je meer informatie over de toelatingseisen van deze opleiding.

Krijg ik een geaccrediteerd diploma?
De studies op MBO, HBO en WO denkniveau van onderwijsaanbieders als onder andere LOI dragen allemaal het het ministerie van Onderwijs keurmerk. Zo weet je dat jouw behaalde diploma even waardevol is als een cursus bij een school zoals Hogeschool PBNA. Tevens levert de instelling vaak een gerenommeerd branchediploma zoals NEVI. Bij korte cursussen en trainingen heb je na afloop recht op een officieel instituutsdiploma. Zo laat jij zien dat je niet stil zit, en volop in jezelf investeert. Dit is vanzelfsprekend iets moois voor op jouw CV.

Kan ik deze studie ook (deels) klassikaal volgen?
Een aanzienlijk deel van de onderwijsinstellingen geven ook een Associate degree Management voor de zorg klassikaal. Mensen kiezen regelmatig voor een klassikale studie vanwege: je hebt waardevolle contactmomenten met andere studenten, meer achtergrondinformatie en uitgebreide hulp voor toetsing en examens. Onthoud wel: je moet het veel beter plannen. Er zijn slechts enkele momenten per jaar om te starten. Tevens is tarief van klassikaal studeren aanzienlijk hoger iv.m. thuisstudies bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is mijn persoonlijke digitale leeromgeving?
Het gros van de opleiders werken met een online leeromgeving. Op deze plek tref je de noodzakelijke software en documentatie voor je opleiding en communiceer je met jouw begeleider of andere studenten. Via jouw account is er een verzameling geplaatst van video’s, webinars, oefeningen, geluidsbestanden, praktijkvoorbeelden, het lesmateriaal. Verder lever je hier opdrachten in, en wordt je regelmatig voorzien van feedback.


thuisstudie-beroepsopleiding-associate-degree-management-voor-de-zorg

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Op afstand studeren wordt steeds populairder. En er steeds meer aanbod. Bijvoorbeeld HBO Managen van organisaties en processen tot aan Combinatiecursus muziek, en natuurlijk de Associate degree Management voor de zorg zelfcursus. Welke onderwijsinstelling in Nederland sluit aan op mijn ambities? Hieronder vergelijk jij zelf de populairste onderwijs bedrijven in de thuisstudie-markt.

 1. NHA: 15 dagen gratis op proef
 2. LOI: Betaalbare opleidingen vanuit huis volgen
 3. NTI: Beginnen wanneer jij dat wil
 4. Laudius: 300 erkende thuisstudies op maat
 5. Thuiscursus.nl: Vakkundige docenten
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik de studiekosten aftrekken?

Een echte thuisstudie Associate degree Management voor de zorg online versneld volgen kan voor een bedrag van €4482,00. Wist je dat het nog goedkoper kan? Zaken als collegegeld en lesmaterialen mag je soms in mindering brengen op jouw belastbare inkomen. Dankzij dit voordeel (studiefinanciering / duo) kunnen veel mensen toch hun studiekosten betalen. Deze specifieke kosten zijn aftrekbaar van de belasting:

 • Het lesgeld en evt. het inschrijfgeld
 • Verplichte leermiddelen (bijv. boeken)

Advies van de adviseur: kijk voor info altijd even op de site van de belastingdienst (juli 2024). We hebben het hier uitsluitend over kosten voor een beroepscursus die iets bijdraagt aan jouw huidige werk, of een nieuwe baan. De belangrijkste details:

 • De thuisopleiding is gericht op jouw huidige werk, of een nieuwe baan.
 • Er moet een leertraject zijn. Dat wil zeggen: er moet begeleiding zijn van LOI.
 • Het collegegeld mag niet worden betaald door een bedrijf of stichting.
 • De studiekosten in kwestie moeten minimaal €250 zijn (per 12 maanden) en nooit hoger dan €15.000.

Werkgever betaalt soms mee
Een verdiepende cursus of deeltijd opleiding volgen wordt bij veel bedrijven aangemoedigd. Hoezo? Jouw bedrijf plukt ook de vruchten van jouw kennis. Verder mag jouw baas jouw studiekosten weer aftrekken. Een professionele opleiding via de werkgever doen is dus aantrekkelijk op meerder fronten. Vaak wordt hiervoor een speciaal studiebudget vrijgehouden voor een (verkorte) afstandsopleiding Associate degree Management voor de zorg. Vraag ernaar bij je personeelsafdeling, wanneer de neuzen dezelfde kant opstaan kan hier iets moois uit groeien.

De rol van de manager in zorginstellingen in flink veranderd. Wie in de zorgsector wil doorgroeien naar een leidinggevende of managementfunctie, moet niet alleen kennis hebben van de werkvoer, maar ook over leidinggevende en coachende vaardigheden beschikken. Bovendien is kennis nodig van technologie en ICT.Met de Associate degree Management voor de zorg doe je in korte tijd de belangrijkste kennis en vaardigheden op HBO-niveau op. Na afronding ben je in staat om operationeel en tactisch leiding te geven aan een team en beheers je coachende en motiverende technieken die je als leidinggevende nodig hebt.Deze zeer actuele managementopleiding in de zorg is ontwikkeld in samenspraak professionals uit de zorg- en welzijnssector en sluit naadloos aan op de behoefte van de arbeidsmarkt. Het is bovendien de eerste managementopleiding die volledig aansluit op de meest recente visie op leidinggeven en veranderingen in de zorgsector.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie