loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak

Thuisstudie Associate degree Management voor de techniek

De opleiding Associate degree Management voor de techniek zelfstandig vanuit huis volgen? Dankzij onze thuisstudie-vergelijker check & vergelijk je erkende thuiscursussen en studies gerelateerd aan Management en Leidinggeven. Streef je naar een carrièreboost? Wil je jouw eigen baas worden? Of gewoon een omscholing met een MBO of HBO opleiding? Check en vergelijk simpel en snel veel gekozen opleidingen en thuisstudies van Nederlandse opleiders als NHA en begin morgen al met een thuisopleiding Associate degree Management voor de techniek! Op een flexibele manier studeren, een prettige online leeromgeving, en uitstekende vakdocenten. Deze opleiding kun je vanuit huis volgen vanaf €4482,00 bij een opleider als LOI.

 • Uitstekend te combineren met werk.
 • Volledig online studeren.
 • Studeren met persoonlijk contact.
 • Lesmateriaal afgestemd op praktijksituaties.
 • Mogelijke compensatie via de werkgever.
 • In december 2022 leuke welkomstkorting.

Aanbieders thuisstudie Associate degree Management voor de techniek december 2022

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIAssociate degree Management voor de techniek18 maanden€4482,00Meer informatie
Associate degree Management voor de techniek zelf thuis volgen

Actueel lesmateriaal en de beste docenten

De opleiding Associate degree Management voor de techniek op afstand volgen

Wil jij promotie maken? Zoek je een uitdaging in een heel andere branche? Hoe jouw situatie er ook uitziet, de mogelijkheden zijn enorm! Maar je moet wel ergens beginnen. www.thuisstudiezoeken.nl kan jou hierbij helpen. Met behulp van onze website vind je uitgebreide info over ontzettend veel studies, (hobby) cursussen en beroepsopleidingen waarmee je verder komt in jouw huidige of nieuwe carrière. Wil je jezelf ontwikkelen binnen het domein Management en Leidinggeven? Dit kan bijvoorbeeld met de online thuisstudie Associate degree Management voor de techniek(duaal of voltijd). In deze opleiding krijg jij alle onmisbare lesstof, op jouw niveau en jouw tempo. Het is goed te doen samen met je werk, hobby’s en jouw gezin.

Hoe werkt zo’n thuisstudie precies?
Aan de slag gaan met een opleiding Associate degree Management voor de techniek is niet ingewikkeld. Hieronder leggen we het beknopt uit:

 1. Klik op een van de opleiders en doorzoek de verschillende cursussen.
 2. Laat een gratis studiegids opsturen, of probeer een gratis proefles om een eerste indruk van het lesmateriaal en niveau te krijgen.
 3. Sluit het aan op jouw wensen? Klik dan direct op “inschrijven” om dit rond te maken.
 4. De opleider bekijkt jouw aanmelding. Als jij alles volledig hebt ingevuld worden de lesmaterialen naar je verstuurd en kan je meteen inloggen op de online leeromgeving.
 5. Het traject gaat nu van start: waar en wanneer jij wilt lesstof en boeken doornemen en opdrachten inleveren. Logischerwijs wordt je ondersteund door een persoonlijke docent.
 6. Zodra je alle opdrachten en examens hebt afgerond krijg je een diploma of getuigschrift. Zo voeg je waarde toe aan je CV.

Actuele prijs Associate degree Management voor de techniek thuisopleiding?

De echte reden dat mensen kiezen voor een online thuisopleiding via afstandsonderwijs, is dat het beslist niet duur is. Zeker vergeleken met klassikaal onderwijs. Waarom is een thuisstudie financieel interessant? Er zijn geen dure boeken of lesmaterialen. Veel theorie en opdrachten kun je via internet bekijken met jouw computer, laptop, tablet of telefoon. Tevens heb je geen onkosten voor het reizen en zijn er minder dure docenten. In de regel is er een vast aanspreekpunt aanwezig die ondersteuning geeft waar nodig. De opleiding Associate degree Management voor de techniek kan men aanschaffen vanaf €4482,00 bij de onderwijsinstelling LOI. Daarbij zijn de volgende zaken doorberekend :

 • De studiestof (standaard online, en soms ook als hard-copy).
 • Een vakkundige mentor van LOI.
 • 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving.
 • Eventuele examens en toetsen.
 • Een officieel diploma met accreditatie.
Flexibel thuis een opleiding doen

Een thuisstudie was nog nooit zo eenvoudig

Bekijk veelgestelde vragen over thuisopleidingen

Een groot aantal jongeren kiezen voor een studie aan huis. De aanwezige flexibiliteit en het veelzijdige aanbod in thuisstudies maakt het alleen maar leuker. Aan de andere kant is er ook best wat onduidelijkheid. Hoe werkt het precies, en is deze opleiding wel geschikt? In het volgende gedeelte bespreken we kort enkele prangende vragen rondom zelfstandige Associate degree Management voor de techniek thuisstudies.

Hoe snel kan ik beginnen met mijn opleiding?
Misschien wel het allermooiste aan de thuiscursus Associate degree Management voor de techniek: studeren op de momenten wanneer het jou past. Dit komt o.a. doordat de studiestof deels digitaal is. Zo snel als jouw inschrijving wordt goedgekeurd ontvang je vaak al binnen 24 uur het digitale studiemateriaal. Dezelfde week wordt het hardcopy materiaal thuisbezorgd (dit is niet altijd verplicht). De opleiding kost je zo’n 18 maanden. In veel gevallen hoeft het niet eens zo lang te duren. Kom je er even niet aan toe? Vaak mag je er gerust wat langer over doen.

Welke vooropleiding heb ik nodig?
Dit varieert per studie en opleider. Korte opleidingen en cursussen zijn voor iedereen vrij toegankelijk. Betreft het een geaccrediteerde MBO / HBO beroepsopleiding? Dan gelden er meestal wel toelatingseisen. Soms is een toepasbare Associate degree Management voor de techniek vooropleiding een harde eis. Men kan ook kiezen voor een 21-plus toets of ECV (Erkenning van elders verworven competenties). Via de site van de onderwijsinstelling bekijk je de verdere details betreffende de toelatingseisen van deze opleiding.

Is er ook een officieel diploma wat ik ontvang?
De MBO, HBO en WO-opleidingen van onderwijsinstellingen zoals onder andere Scheidegger voldoen aan de wetgeving van het ministerie van Onderwijs. Je mag er dan op vertrouwen dat deze thuisopleidingen net zoveel waarde hebben als een diploma van bijvoorbeeld Katholieke Pabo Zwolle. Bovendien zul je mogelijk recht hebben op een serieus branchediploma zoals NL Actief. Bij de cursussen die meer gericht zijn op de praktijk ontvang je vaak een officieel instituutsdiploma. Zodoende is het voor iedereen duidelijk dat je bepaalde vaardigheden hebt aangeleerd. Erg waardevol dus voor je CV (als aanvulling).

Kan ik dit ook deels klassikaal volgen?
Meerdere onderwijsinstellingen beschikken over een Associate degree Management voor de techniek klassikaal. Mensen kiezen regelmatig voor een klassikale studie vanwege: leren van je studiegenoten, meer directe feedback van je docent en de examens (meer inzicht in de antwoorden). Het minpunt is: je moet jouw agenda erop aanpassen. Je hebt rekening te houden met de beperkte startperiodes. Ook zijn de kosten van klassikaal studeren meer dan thuis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Hoe werkt de digitale leeromgeving?
De meeste opleiders bieden een online leeromgeving. In deze omgeving bekijk je belangrijke info rondom jouw opleiding en communiceer je met jouw begeleider of andere studenten. Met jouw online lesomgeving kun je terecht voor ondermeer geluidsbestanden, praktijkvoorbeelden, het lesmateriaal, oefeningen, video’s, oefenexamens. Verder is dit de plek waar je jouw huiswerk inlevert, en kan je eventuele feedback bekijken.


thuisstudie-beroepsopleiding-associate-degree-management-voor-de-techniek

Onderwijsinstellingen vergelijken december 2022

Op afstand studeren wordt steeds populairder. Je kunt vrijwel alles online studeren. Dit varieert van HBO Frans tot Webdesign, en natuurlijk de Associate degree Management voor de techniek zelfcursus. Welke van de Nederlandse onderwijsinstellingen past bij mijn privé situatie? Hieronder vind je de beste vijf thuisstudie-aanbieders van Nederland.

 1. NHA: De goedkoopste opleider van Nederland
 2. LOI: Kies uit meer dan 1000 opleidingen
 3. NTI: Ook losse modules volgen
 4. Laudius: Heldere schema’s en effectieve toetsmethoden
 5. Thuiscursus.nl: Ook groepscursussen
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik studiekosten terug krijgen van de belastingdienst?

Zelf een thuisstudie Associate degree Management voor de techniek online versneld volgen is realistisch vanaf €4482,00. Dat is niet duur, maar het kan nog goedkoper. De gemaakte kosten (denk aan boeken en lesgeld) zijn in veel gevallen voor een groot deel aftrekbaar. Door deze regeling (studiefinanciering / duo) kan je wel eens een financiële meevaller krijgen. Deze zaken mag je meenemen bij jouw belastingaangifte:

 • Collegegeld / cursusgeld
 • Verplichte boeken en readers

Tip van de specialist: je moet wel de uitzonderingen in de gaten houden (december 2022). Het betreft uitsluitend kosten voor een volwaardige opleiding waar je kennis opdoet voor jouw huidige beroep, of voor een nieuw beroep. De belangrijkste details:

 • Het traject is van belang voor jouw huidige- of toekomstige baan.
 • Het betreft een leertraject. Er moet dus toezicht zijn van een erkende begeleider van LOI.
 • De onkosten niet door je baas worden betaald.
 • De studiekosten die je maakt bedragen minimaal €250 (per jaar) en kunnen oplopen tot wel €15.000.

Een opleiding volgen op kosten van je werkgever
Een training, cursus of deeltijd thuisstudie volgen is iets dat veel managers graag willen faciliteren. Wat is daarvan de reden? Jouw baas kan je nieuwe vaardigheden inzetten tijdens opdrachten. Verder zijn studiekosten zakelijk als investering aftrekbaar. Een relevante opleiding via je werk beginnen is dus een win-win situatie. Standaard wordt hiervoor een speciaal studiebudget vrijgehouden voor een (verkorte) afstandsopleiding Associate degree Management voor de techniek. Vraag ernaar bij je personeelsafdeling, wanneer de neuzen dezelfde kant opstaan kan hier iets moois uit groeien.

De technische industrie en installatiebranche is naast een van de grootste sectoren van Nederland, ook de snelst groeiende. Verwachtingen zijn bovendien dat de groei niet alleen doorzet maar zelfs nog verder stijgt. Het is dan ook logisch dat er een steeds groter wordende vraag is naar mensen met ervaring, vakkennis én de juiste managementskills om deze groei in goede banen te leiden. Werk je in technische sector en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Dan is nú de tijd om die stap te zetten.Met de Ad Management voor de techniek doe je in korte jaar tijd alle kennis en competenties op om succesvol te kunnen functioneren als manager in de technische branche. De nadruk in de opleiding ligt daarom op het opereren in projecten en het aansturen van technische teams. Het officiële Ad-getuigschrift vormt een bewijs van kennis en kunde op HBO-niveau en geeft zeer goede kansen op de arbeidsmarkt.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie