nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Associate degree Officemanagement

De opleiding Associate degree Officemanagement comfortabel vanuit huis volgen? D.m.v. onze vergelijkingstool vind je uitgebreide info over de meest interessante thuisstudies en cursussen om jezelf verder te ontwikkelen binnen de categorie Management en Leidinggeven. Wil jij de volgende stap zetten in je carrière? Heb je plannen voor een eigen onderneming? Of meer iets leren wat je heel leuk vindt? Ga direct van start en vergelijk direct tientallen relevante opleidingen en thuisstudies van toonaangevende scholen als Nederlandse Handels- en Beroepsonderwijsinstelling (Thuiscursus.nl) en wie weet begin jij volgende week al met een thuisopleiding Associate degree Officemanagement! Kies zelf hoe snel je wilt studeren, een prettige online leeromgeving, en fantastische praktijkdocenten. Deze opleiding is beschikbaar vanaf €4482,00 bij LOI.

 • 100% flexibel studeren.
 • Supersnel je diploma halen.
 • Alleen de bekwaamste docenten.
 • Leer vaardigheden voor de praktijk.
 • Ook zakelijk interessante mogelijkheden.
 • In juli 2024 voor een voordelige prijs.

Overzicht thuisstudies Associate degree Officemanagement juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIAssociate degree Officemanagement18 maanden€4482,00Meer informatie
Associate degree Officemanagement vanuit huis volgen

Studeren op jouw eigen tempo

De opleiding Associate degree Officemanagement voordelig vanuit huis volgen

Doorgroeien bij jouw huidige werkgever? Of ben je op zoek naar een carrièreswitch? Wat er bij jou ook speelt, iedereen vind het leuk om te leren. Het is gewoon een kwestie van doen. www.thuisstudiezoeken.nl helpt jou graag met de volgende stap. Op deze plek vind je uitgebreide info over ontzettend veel zelfstudies, thuiscursussen en opleidingen waarmee jij al je doelstellingen kan behalen. Ambieer jij de volgende stap binnen het domein Management en Leidinggeven? Dit kan bijvoorbeeld met de online thuisstudie Associate degree Officemanagement(duaal of voltijd). Als je kiest voor deze opleiding krijg jij alle onmisbare lesstof, altijd waar en wanneer jij wilt. Dit gaat erg goed samen met werk of een andere opleiding, sport en jouw familie.

Hoe werkt thuis studeren?
Aan de slag gaan met een opleiding Associate degree Officemanagement regel je razendsnel online. Door middel van het stappenplan hieronder kan je er alles over lezen:

 1. Kies een van de uitgelichte opleiders en zoek uit welke opleiding bij je past.
 2. Vraag de gratis studiegids aan, of ga direct aan de slag met een gratis proefles om te ontdekken of het iets voor jou is.
 3. Kan jij niet wachten om te beginnen? Je kunt meteen online inschrijven.
 4. De onderwijsaanbieder zal zich buigen over je aanmelding. Als alles in orde is krijg je direct de benodigde lesmaterialen en kan je meteen inloggen op de online leeromgeving.
 5. Je thuisstudie project kan aanvangen: op de momenten dat je tijd hebt het lesmateriaal doornemen en huiswerk inleveren. Zoals je mag verwachten wordt je ondersteund door een professionele docent.
 6. Zodra je alle punten behaald hebt krijg je een diploma of getuigschrift. Een bewijs van het behalen van deze opleiding.

Hoeveel kost een Associate degree Officemanagement thuisopleiding?

Een positief aspect van een online thuisopleiding via afstandsonderwijs, is de lage prijs die betaald (i.v.m klassikaal onderwijs). Hoe men dit voor elkaar kan krijgen? Er wordt niet van je verwacht veel boeken te kopen. Een groot deel van wat behandeld wordt kan je terugvinden in jouw digitale leeromgeving op jouw computer, laptop, tablet of telefoon. Ook heb je nauwelijks reiskosten, en er hoeven minder docenten ingezet te worden. In de regel is er een vast aanspreekpunt aanwezig die ondersteuning geeft waar nodig. De opleiding Associate degree Officemanagement kun je bestellen vanaf €4482,00 via LOI. Daar liggen de volgende kostenposten aan ten grondslag :

 • Alle studiematerialen, literatuur, opdrachten (vaak online en als hard-copy te krijgen).
 • Een professionele begeleider van LOI.
 • Altijd contact met jouw docent via de online omgeving.
 • Examens en eventuele herexamens.
 • Met diploma / accreditatie.
Ga aan de slag met een thuisopleiding

Vanuit huis studeren was nog nooit zo eenvoudig

Veelgestelde vragen thuisopleidingen en cursussen

Een groeiend aantal mensen geven de voorkeur aan een thuisstudie. De flexibele manier van studeren en het veelzijdige aanbod in thuisstudies leveren voordelen op die veel mensen wel zien zitten. Wellicht zijn er wel wat onzekerheden rondom deze manier van studeren. Wat moet ik me erbij voorstellen, en sluit het aan bij mijn wensen? In het volgende gedeelte besteden we aandacht aan de meest voorkomende vragen aangaande zelfstandige Associate degree Officemanagement thuisstudies.

Wanneer kan ik beginnen met mijn opleiding?
Waarom zoveel mensen kiezen voor een thuiscursus Associate degree Officemanagement: je kunt helemaal zelf bepalen wanneer je begint. Het lesmateriaal is (grotendeels) digitaal. Na jouw inschrijving en betaling ontvang je doorgaans binnen een paar minuten de online lesmaterialen. Binnen 1 week wordt het hardcopy materiaal thuisbezorgd (indien gewenst). De opleiding kun je afronden grofweg 18 maanden. Meestal bestaat de mogelijkheid om het sneller af te ronden. Heb je het erg druk, en wil je even de rem erop? Dit is geen probleem, alleen stijgen de kosten dan wel.

Is een relevante vooropleiding verplicht?
Dit verschilt per studie en aanbieder. Korte opleidingen en cursussen zijn er in principe voor iedereen. Ben jij van plan te starten met een HBO-studie of master? Dan kijken de opleiders iets kritischer. In de regel is een dergelijke Associate degree Officemanagement vooropleiding een voorwaarde. Als alternatief vragen ze vaak een 18+ examen of op basis van een eerder gevolgd programma. In de gratis studiegids vind je meer informatie met betrekking tot toelatingseisen van deze opleiding.

Krijg ik een officieel diploma?
De MBO-, HBO en Masteropleidingen van opleiders als onder andere Leidse Onderwijs Instellingen (LOI) zitten in het bestand van het ministerie van Onderwijs. Op die manier weet je dat deze thuisopleidingen gelijkstaan aan een diploma van een hogeschool als MBO Rijnland. Daarbij krijgen deelnemers soms een echt branchediploma als NL Actief A. Als je kiest voor een meer hobbymatige cursus heb je na afloop recht op een officieel instituutsdiploma. Daarmee zal de buitenwereld zien dat jij tijd en energie hebt geïnvesteerd in jouw ontwikkeling. Het draagt dus altijd iets bij aan jouw CV.

Kan ik deze studie ook (deels) klassikaal volgen?
De meeste instanties bieden ook een Associate degree Officemanagement klassikaal. De reden waarom veel mensen klassikaal studeren zijn: meer sociale interactie, de mogelijkheid tot een een-op-een gesprek met de docent en uitgebreide hulp voor toetsing en examens. Een negatief punt is: je kunt de ingeplande lessen eigenlijk niet missen. Jaarlijks zijn er 2 of 4 startmomenten. Ook is de prijs van klassikaal studeren meer dan thuis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Hoe werkt de digitale leeromgeving?
De populaire opleiders bieden de studie aan via een online leeromgeving. In deze omgeving vind je snel de noodzakelijke software en documentatie voor je opleiding en kan je overleggen met de docent. In dit systeem zijn de volgende documenten te vinden: het lesmateriaal, webinars, video’s, praktijkvoorbeelden, geluidsbestanden, oefenexamens. Verder lever je hier opdrachten in, en kan je eventuele feedback bekijken.


thuisstudie-beroepsopleiding-associate-degree-officemanagement

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Steeds meer volwassenen beginnen met studeren op afstand. Het assortiment opleidingen breidt jaarlijks uit. Dat gaat van MBO Luchtvaartdienstverlener tot aan Start Je Eigen Kapsalon, en sinds kort dus ook de Associate degree Officemanagement zelfcursus. Welke van de Nederlandse onderwijsinstellingen sluit aan op mijn doelen en wensen? In het volgende hoofdstuk vergelijk jij zelf de beste vijf thuisstudie-aanbieders van Nederland.

 1. NHA: Vakkundige docenten
 2. LOI: Binnen een jaar een waardevol HBO-diploma
 3. NTI: Betaalbare opleidingen vanuit huis volgen
 4. Laudius: Je betaalt geen inschrijfgeld
 5. Thuiscursus.nl: Vakkundige docenten
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn studiekosten belastingtechnisch aftrekbaar?

Een hoogwaardige thuisstudie Associate degree Officemanagement online versneld volgen is realistisch vanaf €4482,00. Maar het kan nog goedkoper. Boeken, lesgeld e.d. zijn namelijk een interessante aftrekpost in je belastingaangifte. Door dit belastingvoordeel (studiefinanciering / duo) kunnen veel mensen toch hun studiekosten betalen. Deze producten mag je aftrekken:

 • Lesgeld, cursusgeld, collegegeld of examengeld
 • Verplichte leermiddelen (bijv. boeken)

Opmerking: niet elke studie komt in aanmerking (juli 2024). Het betreft uitsluitend kosten voor een beroepsopleiding die gericht is op de baan van je toekomst (of huidige werk). Het gaat dan om de volgende voorwaarden:

 • De thuisopleiding draagt rechtstreeks bij aan jouw huidige werk, of een nieuwe baan.
 • Er moet een leertraject zijn. Je moet de kennis dus opdoen onder toezicht van een begeleider van LOI.
 • Jij zelf, privé, de studiekosten betaald (geen zakelijke compensatie).
 • Jouw totale kosten komen minimaal uit op €250 (p/jaar). Als max kan er €15.000 worden ingediend.

Studeren op kosten van de werkgever
Een relevante deeltijd opleiding of training volgen wordt vaak aangemoedigd door de werkgever. Hoe zit dit? Het bedrijf waar je werkt heeft ook gewin bij de vaardigheden die jij aanleert. Verder zijn studiekosten zakelijk als investering aftrekbaar. Een uitgebreide cursus via je werk volgen heeft dus veel verschillende voordelen. Vaak mag jij een beroep doen op het studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Associate degree Officemanagement. Gooi eens een balletje op bij de personeelsmanager, er is vaak meer mogelijk dan jij denkt.

Ben je een (directie)secretaresse met ambitie? Toe aan meer uitdaging of een functie met leidinggevende taken? Dan biedt deze opleiding je een mooie kans! Deze door de overheid erkende opleiding Associate degree Officemanagement brengt je kennis en vaardigheden in twee jaar op HBO-niveau. Na afronding van deze opleiding in office management ben je o.a. in staat om medewerkers aan te sturen, processen optimaal te organiseren en het management op ondernemende wijze te adviseren. Je bent breed inzetbaar, kunt leiding- en advies geven en projecten managen. Kortom: je bent helemaal klaar voor een volgende carrièrestap!Het officiële Ad-getuigschrift vormt een bewijs van kennis en kunde op HBO-niveau en geeft zeer goede kansen op de arbeidsmarkt.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie