nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Associate degree Sales

De opleiding Associate degree Sales thuis volgen met goede begeleiding? Met deze thuisstudie vergelijker vind je de beste thuisopleidingen en studies in de categorie Marketing – Communicatie en Sales. Wil je hogerop in je carrière? Wil je jouw eigen baas worden? Of misschien zin in totaal iets nieuws? Pak dit moment en vergelijk gemakkelijk veel gekozen opleidingen en thuisstudies van vooraanstaande scholen als Thuiscursus.nl en start vandaag nog met jouw thuisopleiding Associate degree Sales! Studeren op je eigen tempo, studiematerialen online toegankelijk, en de beste docenten. Deze opleiding kun je vanuit huis volgen vanaf €4482,00 bij onder andere LOI.

 • Geen vast studieschema.
 • Een prettige online leeromgeving.
 • Alleen de bekwaamste docenten.
 • Actuele lesmaterialen en voorbeelden.
 • Geen verplichtingen rondom aanwezigheid.
 • In juli 2024 voor een voordelige prijs.

Alle thuisstudies Associate degree Sales juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIAssociate degree Sales18 maanden€4482,00Meer informatie
Associate degree Sales zelf thuis volgen

Prima te combineren met werk en gezin

De opleiding Associate degree Sales thuis digitaal volgen

Doorgroeien bij jouw huidige werkgever? Wil je aan de slag in een heel andere sector? Op welk niveau jij ook denkt; iedereen vind het leuk om te leren. Maar je moet wel ergens beginnen. De website thuisstudiezoeken.nl komt dan om de hoek kijken. Hier vind je uitgebreide info over tientallen zelfstudies, thuiscursussen en opleidingen die passen bij jouw doelen. Wil je verder leren binnen het domein Marketing – Communicatie en Sales? Verdiep je dan eens in de online thuisstudie Associate degree Sales. Met deze opleiding leer je de onderdelen van het vak, op het moment dat het jou uitkomt. Dit gaat erg goed samen met werk of een andere opleiding, muzikale bezigheden en jouw gezin.

Hoe werkt thuis studeren?
Starten met een opleiding Associate degree Sales regel je razendsnel online. In het volgende stukje zullen we dit thema verder uitdiepen:

 1. Klik op een van de getoonde aanbieders en bekijk meer info over de opleiding.
 2. Laat een gratis studiegids opsturen, of ga direct aan de slag met een gratis proefles om te ontdekken of het iets voor jou is.
 3. Is dit precies wat je zoekt? Wacht dan niet langer en schrijf je in.
 4. Een medewerker zal je aanvraag beoordelen. Zijn de (betaal) gegevens correct, dan zul jij het benodigde lesmateriaal ontvangen en kan je inloggen in de e-learning omgeving.
 5. Jouw avontuur gaat nu beginnen: zelf je studietijd indelen en de verschillende lesmaterialen samenvatten en examens doen of projecten uploaden. Uiteraard ontvang je regelmatig feedback van een vaste docent.
 6. Zodra je alle opdrachten en examens hebt afgerond krijg je een passend diploma. Een bewijs van het behalen van deze opleiding.

Actuele kosten Associate degree Sales thuisopleiding?

De motivatie voor het volgen van een online thuisopleiding via afstandsonderwijs, is dat het vergeleken met regulier onderwijs erg goedkoop is. Hoe men dit voor elkaar kan krijgen? Je schaf geen hele dure boeken aan. Veel lesmaterialen vind je in jouw digitale leeromgeving, bijvoorbeeld op jouw computer, iPad of smartphone. Natuurlijk zijn jouw reiskosten veel lager en zijn er minder docenten nodig voor deze opleidingen. Normaal gesproken heb je een persoonlijke begeleiderdie jou ondersteunt. De opleiding Associate degree Sales is er nu al vanaf €4482,00 bij bijv. LOI. De kosten worden gevormd door:

 • Alle studiematerialen, literatuur, opdrachten (standaard online, en soms ook als hard-copy).
 • Vaste adviseur en ondersteuner van LOI.
 • 24/7 toegang tot leerstof, oefeningen en voorbeelden.
 • Het afleggen van (her)examens.
 • Mogelijk met accreditatie en diplomering.
Kies voor een erkende thuisstudie

Zelfstandig leren en studeren aan huis

Veelgestelde vragen thuisopleidingen en cursussen

Een groeiend aantal volwassenen willen vanuit huis studeren. De maximale vrijheid en het uitgestrekte aanbod in thuisstudies zorgt voor tienduizenden nieuwe aanmeldingen per jaar. Maar er zijn ook vragen en onduidelijkheden. Kan ik zomaar beginnen, en past het bij mijn doelen? Hieronder geven we antwoord op de opmerkingen (FAQ) die veel gemaakt worden als het gaat over zelfstandige Associate degree Sales thuisstudies.

Hoe snel kan ik beginnen met mijn opleiding?
Misschien wel het allermooiste aan de thuiscursus Associate degree Sales: jij kan starten op het moment dat het jou uitkomt. Dit komt o.a. doordat de studiestof deels digitaal is. Als de opleider jouw aanmelding heeft geaccepteerd krijg je soms dezelfde dag nog alle digitale materialen. Een paar dagen later worden de studieboeken e.d. bij je thuis afgeleverd (dit verschilt per opleiding). De opleiding heeft een looptijd van zo’n 18 maanden. Meestal kun je het natuurlijk sneller afronden. Kom je er even niet aan toe? Dan is dat niet erg, bedenk wel dat je blijft betalen.

Is een vooropleiding vereist?
Hierover is vaak veel onduidelijkheid. Cursussen en veel taalstudies zijn doorgaans voor iedereen. Gaat jouw voorkeur uit naar een HBO-studie of master? Dan moet je vaak wel voldoen aan bepaalde eisen. Dikwijls is hier een bepaalde Associate degree Sales vooropleiding belangrijk om deel te mogen nemen. Als alternatief vragen ze vaak een 18 plus-examen of een VMBO/HAVO/VWO diploma. In de folder van de school lees je ruime info m.b.t. de toelatingseisen van deze opleiding.

Wat is het behaalde diploma waard?
De verschillende MBO, HBO & WO opleidingen van scholen zoals onder andere NCOI zijn alleen bekend bij het ministerie van Onderwijs. Dit houdt in dat deze afstandopleidingen gelijkstaan aan een diploma van een hogeschool als Wellant College. Daarnaast krijgen deelnemers soms een gerenommeerd branchediploma zoals Visagie Branchediploma. Bij korte cursussen en trainingen wordt je beloond met een mooi officieel instituutsdiploma. Dankzij dit diploma laat jij zien dat jij tijd en energie hebt geïnvesteerd in jouw ontwikkeling. Het draagt dus altijd iets bij aan jouw CV.

Kan ik dit ook deels klassikaal volgen?
Meerdere onderwijs-bedrijven hebben ze mogelijkheid voor een Associate degree Sales klassikaal. De meeste genoemde voordelen van klassikaal studeren zijn: meer sociale interactie, de goede en individuele ondersteuning en meer gerichte voorbereiding op examens. Het minpunt is: je moet het veel beter plannen. Er zijn een aantal start periodes per jaar. Daarnaast zijn de tarieven van klassikaalstuderen ten opzichte van thuisopleidingen hoger bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving?
De erkende opleiders maken het studeren aangenaam dankzij een online leeromgeving. Via dit systeem bekijk je de belangrijke documenten voor jouw opleiding en kun je vragen stellen aan de begeleiders / mentor. Via deze portalen tref je zaken als praktijkvoorbeelden, geluidsbestanden, video’s, oefeningen, oefenexamens, webinars. Ook kan je opdrachten uploaden, en krijg je persoonlijke feedback.


thuisstudie-beroepsopleiding-associate-degree-sales

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Op afstand studeren is iets waar steeds meer mensen mee beginnen. Tegenwoordig wordt er ontzettend veel online aangeboden. Van HBO Inleiding medisch vertalen Engels tot Wimperexpert en Wenkbrauwexpert, en uiteraard ook de Associate degree Sales zelfcursus. Welke van de Nederlandse onderwijsinstellingen in lijn is met mijn aspiraties? Onderstaand vind je een opsomming met de beste vijf thuisstudie-aanbieders van Nederland.

 1. NHA: Met persoonlijke begeleiding
 2. LOI: Gratis studiegids aanvragen
 3. NTI: Studeren op jouw moment en jouw manier
 4. Laudius: Studie in jouw eigen tempo afronden
 5. Thuiscursus.nl: Vakkundige docenten
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Hoeveel studiekosten kan ik aftrekken bij de belastingaangifte?

Een echte thuisstudie Associate degree Sales online versneld volgen is mogelijk vanaf €4482,00. Wist je dat het nog goedkoper kan? Boeken, lesgeld e.d. mag je soms in mindering brengen op jouw belastbare inkomen. Door hiervan gebruik te maken (studiefinanciering / duo) vallen de studiekosten dus nog een stuk lager uit. De relevante elementen kun je opvoeren bij je belastingaangifte:

 • Instellingscollegegeld of cursusgeld
 • Boeken ten behoeve van de opleiding

Niet vergeten: er gelden strenge regels (juli 2024). Het is alleen toe te passen bij kosten voor een opleidingdie gericht is op jouw huidige beroep, of voor een nieuw beroep. Houd je strikt aan de volgende condities:

 • De thuisopleiding is gericht op jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan.
 • Het gaat duidelijk om een leertraject. Er moet dus toezicht zijn van een erkende begeleider van LOI.
 • De studiekosten niet vanuit een zakelijk potje worden vergoed.
 • De studiekosten die je maakt beslaan het minimum van €250 (per 12 maanden) en kunnen oplopen tot wel €15.000.

Betaalt mijn werkgever mijn studiekosten?
Een relevante deeltijd opleiding of training volgen wordt vaak aangemoedigd door de werkgever. Hoe zit dit? Je manager heeft direct profijt van jouw kennis en vaardigheden. Daarbij mag jouw baas jouw studiekosten weer aftrekken. Een erkende studie via je werk beginnen is dus voor beide partijen interessant. Steeds vaker mag je hiervoor het studiebudget inzetten voor een (verkorte) afstandsopleiding Associate degree Sales. Bespreek de mogelijkheden met jouw werkgever, samen groeien is een mooie doelstelling.

De Associate degree Sales is een aanrader voor commercieel medewerkers die toe zijn aan een volgende carrièrestap. In korte tijd doe je de belangrijkste kennis en vaardigheden op HBO-niveau op. De opleiding richt zich op onderwerpen als projectmanagement, digital marketing, channel management en accountmanagement. Na het afronden kun je bijvoorbeeld aan de slag als sales representative, accountmedewerker of CRM-medewerker.

Aan commercieel medewerkers worden steeds hogere eisen gesteld. Werkgevers vragen dan ook steeds vaker een HBO- of MBO+-opleiding. Wanneer je serieus werk wil maken van je carrière is deze opleiding dan ook een goede keuze. Met de Associate degree (Ad) Sales breng je je kennis en vaardigheden in korte tijd op een hoger niveau.

Deze Associate degree is goedgekeurd door de NVAO. Het officiële Ad-getuigschrift vormt een bewijs van kennis en kunde op HBO-niveau en geeft zeer goede kansen op de arbeidsmarkt.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie