nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Associate degree Marketing

De opleiding Associate degree Marketing op afstand volgen, op jouw eigen tempo? Met onze vergelijker bekijk je de meest interessante thuisopleidingen en cursussen in het vakgebied van Marketing – Communicatie en Sales. Wil je hogerop in je carrière? Voor jezelf beginnen? Of simpelweg zin in totaal iets nieuws? Check en vergelijk simpel en snel goede thuiscursussen en studies van Hollandse instellingen als Thuiscursus.nl en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van een thuisopleiding Associate degree Marketing! Studeren op je eigen tempo, een gratis proefles volgen, en uitstekende vakdocenten. Deze opleiding kun je vanuit huis volgen vanaf €4482,00 via o.a. LOI.

 • Studeren zo snel als jij wilt.
 • Gebruiksvriendelijke online leeromgeving.
 • Volop feedback van je docent.
 • Gun jezelf nieuwe kennis en vaardigheden.
 • Studiekosten zijn vaak aftrekbaar.
 • In juli 2024 voordelig starten.

Alle thuisstudies Associate degree Marketing juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIAssociate degree Marketing18 maanden€4482,00Meer informatie
Associate degree Marketing online vanuit huis

Actueel lesmateriaal en de beste docenten

De opleiding Associate degree Marketing flexibel thuis volgen

Is het tijd voor de volgende stap? Wil je aan de slag in een heel andere sector? Op welk niveau jij ook denkt; voor ons allemaal is er een uitdaging. Het is gewoon een kwestie van doen. Deze website helpt met het vinden van de juiste studie. Op deze plek vind je uitgebreide info over honderden zelfstudies, thuiscursussen en opleidingen waarmee je verder komt in jouw huidige of nieuwe carrière. Verder groeien binnen het domein Marketing – Communicatie en Sales? Overweeg dan ook zeker de online thuisstudie Associate degree Marketing. Met deze opleiding leer je de belangrijkste vaardigheden, op jouw niveau en jouw tempo. Een mooie oplossing als je wilt studeren naast je werk, culturele activiteiten en het gezin.

Hoe werkt het precies?
Het deelnemen aan een opleiding Associate degree Marketing gaat erg gemakkelijk. In het volgende stukje geven we hierop een korte toelichting:

 1. Selecteer de gewenste opleider en check de verschillende mogelijkheden.
 2. Vraag de gratis studiegids aan, of vraag een gratis proefles aan om te ontdekken of het iets voor jou is.
 3. Is dit wat jij had verwacht? Je kunt meteen online inschrijven.
 4. De onderwijsinstelling gaat jouw inschrijving beoordelen. Als alles in orde is krijg je per mail (en evt. post) het lesmateriaal en kan je eigenlijk al beginnen met studeren.
 5. De studie kan beginnen: op eigen tempo de lesmaterialen doorkijken en toetsen / examens maken. Vanzelf wordt je geholpen door een persoonlijke docent.
 6. Zodra je alle punten behaald hebt krijg je het (branche)diploma. Een waardevolle aanvulling op jouw CV.

Actuele tarieven Associate degree Marketing thuisopleiding?

De motivatie voor het volgen van een online thuisopleiding via afstandsonderwijs, is dat het beslist niet duur is. Zeker vergeleken met klassikaal onderwijs. Waarom is een thuisstudie financieel interessant? Je hoeft vaak niet naar de winkel voor dure boeken. Veel theorie en opdrachten open je gewoon via internet op jouw smartphone, tablet of laptop. Tevens heb je geen onkosten voor het reizen en de inzet van docenten kan efficiënter geregeld worden. Doorgaans is er een coach of begeleider die jou door het traject helpen. De opleiding Associate degree Marketing volg je al vanaf €4482,00 via o.a. LOI. Thuisstudie kosten worden gevormd door de volgende factoren:

 • De lesstof (soms moet je extra betalen om het hardcopy te ontvangen).
 • Vaste adviseur en ondersteuner van LOI.
 • Feedback van jouw docent of begeleider.
 • Zowel online toetsen maken als soms op locatie.
 • Met diploma / accreditatie.
Ontdek het gemak van thuis studeren

Moeiteloos een opleiding halen vanuit huis

Bekijk de FAQ met veelgestelde vragen over thuisstudies

Een aanzienlijk aantal arbeiders kiezen voor een studie aan huis. Zelf kiezen waar en wanneer je studeert en het veelzijdige aanbod in thuisstudies zorgen ervoor dat jaarlijks duizenden mensen afstuderen. Tegelijkertijd merken we ook dat er veel vragen zijn. Kan ik zomaar beginnen, en is het voor mij relevant? Hierna bespreken we kort enkele prangende vragen rondom zelfstandige Associate degree Marketing thuisstudies.

Kan ik direct beginnen met de opleiding?
Het aantrekkelijke van een thuiscursus Associate degree Marketing: je kan elke week starten met deze opleiding. Dat komt ook omdat veel van de lesstof digitaal is. Na jouw inschrijving en betaling ontvang je dikwijls dezelfde dag al het digitale lesmateriaal. Niet veel later wordt het hardcopy materiaal thuisbezorgd (dit verschilt per opleiding). De opleiding kun je afronden om en nabij de 18 maanden. Dikwijls kan het een stuk sneller. Onverwachte drukte? Dan mag je er ook gerust wat langer over doen.

Moet ik een vooropleiding hebben?
Hierover is vaak veel onduidelijkheid. Cursussen en trainingen kan iedereen op elk moment beginnen. Ambieer je een uitgebreide MBO / HBO opleiding? Dan kijken de opleiders iets kritischer. Dikwijls is hier een relevante Associate degree Marketing vooropleiding belangrijk om deel te mogen nemen. Als alternatief vragen ze vaak een 21+ toetsof op basis van een eerder gevolgd programma. Via de site van de onderwijsinstelling achterhaal je alle noodzakelijke details inzake de toelatingseisen van deze opleiding.

Krijg ik een officieel diploma?
De MBO, HBO en WO beroepsopleidingen van onderwijsinstellingen zoals bijv. NHA zijn geregistreerd in het CREBO (MBO) en CROHO (HBO). Op die manier weet je dat jouw behaalde diploma gelijkwaardig is aan het volgen van deze opleiding bij MBO Menso Alting. Verder krijg je bij deze thuiscursussen doorgaans een waardevol branchediploma als branchediploma schoonheidsspecialist(e). Bij een deel van de (hobby)cursussen wordt je beloond met een mooi officieel instituutsdiploma. Zodoende laat jij zien dat je niet stil zit, en volop in jezelf investeert. Erg waardevol dus voor je CV (als aanvulling).

Wat is het verschil tussen een thuisstudie en klassikale opleiding?
Verschillende instanties bieden ook een Associate degree Marketing klassikaal. De meest genoemde pluspunten zijn: meer contactmomenten met andere studenten, face to face spreken van de docent en uitgebreide hulp voor toetsing en examens. Minder prettig: het is eigenlijk wel noodzakelijk om de lessen aanwezig te zijn. Er zijn een aantal start periodes per jaar. Daarnaast zijn de tarieven van klassikaalstuderen meer dan thuis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is mijn persoonlijke digitale leeromgeving?
De populaire opleiders bieden de studie aan via een online leeromgeving. Online vind je de noodzakelijke software en documentatie voor je opleiding en kun je vragen stellen aan de begeleiders / mentor. Via deze portalen zoek je ook naar het lesmateriaal, oefenexamens, webinars, geluidsbestanden, praktijkvoorbeelden, video’s. Hierin verstuur je tevens je huiswerk, en wordt je regelmatig voorzien van feedback.


thuisstudie-beroepsopleiding-associate-degree-marketing

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Op afstand studeren is sterk in opkomst. Er zijn talloze thuisstudies waar je uit kunt kiezen. Bijvoorbeeld MBO-module Rekenen 3F tot MBO Projectmanagement, en sinds kort dus ook de Associate degree Marketing zelfcursus. Welke onderwijsinstelling past bij mijn aspiraties? In het volgende overzicht lees je over de meest gekozen thuisstudie-aanbieders.

 1. NHA: Ruim 80 jaar ervaring
 2. LOI: Aantrekkelijk voor werkgevers
 3. NTI: Voldoet aan dezelfde kwaliteitseisen als onderwijsinstellingen in het reguliere onderwijs
 4. Laudius: Voordelige erkende thuisstudies
 5. Thuiscursus.nl: Ook universitair en hoger onderwijs
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik studiekosten terug krijgen van de belastingdienst?

Zelf een thuisstudie Associate degree Marketing online volgen kan al vanaf €4482,00. Echter, het kan maar zo dat het nog veel goedkoper kan. Jouw studiekosten zijn namelijk een interessante aftrekpost in je belastingaangifte. Als gevolg van deze financiële compensatie (studiefinanciering / duo) zijn de studiekosten netto nog weer lager. De belangrijkste zaken zijn aftrekbaar van de belasting:

 • Lesgeld, collegegeld of instellingscollegegeld
 • De benodigde vakliteratuur en lesstof

Let op: niet elke studie komt in aanmerking (juli 2024). Je mag de kosten alleen aftrekken als het gaat om een volwaardige opleiding die gericht is op jouw huidige werk, of een nieuwe baan. Houd je strikt aan de volgende condities:

 • De cursus of studie heb je gekozen met het oog op je toekomstige werkveld (of huidige functie).
 • Er moet een leertraject zijn. Concreet betekent dit dat er sprake moet zijn van een begeleider / docent van LOI.
 • Jij zelfstandig verantwoordelijk bent voor de betaling van de studiekosten.
 • De kosten die je opvoert moeten minimaal €250 zijn (p/jaar) en nooit hoger dan €15.000.

Betaalt mijn werkgever mijn studiekosten?
Een training, cursus of deeltijd thuisstudie volgen wordt vaak aangemoedigd door de werkgever. Wat is daarvan de reden? Jouw werkgever kan nu beslissen je nieuwe vaardigheden in te zetten. Tevens zijn studiekosten zakelijk als investering aftrekbaar. Een training of beroepsopleiding via jouw bedrijf volgen is dus aantrekkelijk op meerder fronten. Binnen veel organisaties kan je dit regelen met een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Associate degree Marketing. Ga eens om tafel met jouw manager, samen kunnen jullie wellicht een mooi plan uitstippelen.

De Associate degree (Ad) Marketing biedt in korte tijd gedegen kennis en vaardigheden op commercieel gebied. De ideale opleiding voor marketingmedewerkers op MBO-niveau die toe zijn aan een hogere functie of beter invulling willen kunnen geven aan de huidige functie.

Voor veel commerciële functies wordt tegenwoordig minimaal MBO+ of HBO-niveau gevraagd. Dat is niet zo vreemd. De markt wordt complexer en er is sprake van toenemende internationalisering. Ook in andere managementfuncties wordt kennis van marketing zeer gewaardeerd. Er is een steeds grotere aandacht voor een marketinggerichte aanpak van communicatie-uitingen, zowel intern als extern.

Dit Associate-degreeprogramma is goedgekeurd door de NVAO. Het officiële Ad-getuigschrift vormt een bewijs van kennis en kunde op HBO-niveau en geeft zeer goede kansen op de arbeidsmarkt.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie