nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Basisopleiding Rechten met Zekerheidsrecht

De beroepsopleiding Basisopleiding Rechten met Zekerheidsrecht zelfstandig thuis volgen? D.m.v. deze thuisstudie vergelijker vind je tientallen thuisstudies en cursussen om verder te komen binnen het domein Rechten. Streef je naar een carrièreboost? Wil je een eigen zaak starten? Of juist iets leren wat je heel leuk vindt? Doorzoek en vergelijk moeiteloos populaire studies en thuiscursussen van erkende scholen als NTI en vraag vrijblijvend een brochure aan voor een beroepsopleiding vanuit huis Basisopleiding Rechten met Zekerheidsrecht! Een passende opleiding voor iedereen, het meest actuele lesmateriaal, en uitstekende vakdocenten. Deze beroepsopleiding kan jij volgen vanaf €759,00 via o.a. NHA.

 • Studeren waar en wanneer je wil.
 • Studies zijn snel af te ronden.
 • Uitstekende docenten.
 • Een praktijk-investering in jezelf.
 • Ook zakelijk interessante mogelijkheden.
 • In juli 2024 goedkoop aangeboden.

Opleiders thuisstudie Basisopleiding Rechten met Zekerheidsrecht juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NHABasisopleiding Rechten met Zekerheidsrecht6 maanden€759,00Meer informatie
Basisopleiding Rechten met Zekerheidsrecht thuis volgen

Studeer op afstand op jouw eigen tempo

De opleiding Basisopleiding Rechten met Zekerheidsrecht op eigen tempo vanuit huis volgen

Is het tijd voor de volgende stap? Wil je het eens over een andere boeg gooien? Hoe jouw situatie er ook uitziet, er is ontzettend veel mogelijk! Het is gewoon een kwestie van doen. Deze website kan jou hierbij helpen. Op deze plek vind je veel verschillende thuisstudies, taal- en hobbycursussen die passen bij jouw doelen. Opzoek naar meer verdieping binnen het domein Rechten? Een goede optie is de online thuisstudie Basisopleiding Rechten met Zekerheidsrecht(duaal of voltijd). In deze beroepsopleiding ben je snel op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen, zo snel of langzaam als jij dat wil. Je kunt het prima combineren met een drukke baan, muzikale bezigheden en natuurlijk het gezin.

Hoe werkt thuis een opleiding volgen?
Kiezen voor een beroepsopleiding Basisopleiding Rechten met Zekerheidsrecht regel je razendsnel online. In het volgende stukje leggen we dit precies uit:

 1. Kies een van de uitgelichte opleiders en bekijk meer info over de opleiding.
 2. Laat een gratis studiegids opsturen, of kies voor een gratis proefles om te ontdekken of het iets voor jou is.
 3. Is dit wat jij had verwacht? Je kunt je dan direct aanmelden.
 4. De opleider bekijkt jouw aanmelding. Als je overal aan voldoet, dan worden de lesmaterialen naar je verstuurd en kan je inloggen in de e-learning omgeving.
 5. Jouw avontuur gaat nu beginnen: helemaal in je zelfgekozen tempo de verschillende lesmaterialen samenvatten en examens maken. Natuurlijk ontvang je regelmatig feedback van een vaste docent.
 6. Wanneer je alle thema’s gehad hebt wordt je beloond met een diploma. Een toekomstige werkgever kan daarnaar vragen.

Wat zijn de kosten van een Basisopleiding Rechten met Zekerheidsrecht thuisopleiding?

Wat zo aantrekkelijk is aan een online beroepsopleiding vanuit huis via afstandsonderwijs, is de lage prijs die betaald (i.v.m klassikaal onderwijs). Wat is hiervan de reden? Normaal gesproken eist het geen kostbare studieboeken. Veel lesmaterialen open je gewoon via internet met een macbook, ipad of telefoon. Tevens heb je geen onkosten voor het reizen en zijn er minder docenten nodig voor deze opleidingen. Doorgaans zijn er persoonlijke mentoren en coaches die ondersteuning geeft waar nodig. De opleiding Basisopleiding Rechten met Zekerheidsrecht volg je al vanaf €759,00 bij o.a. NHA. Deze kosten worden bepaald door onder andere:

 • Alle studieboeken en lesmaterialen (standaard online, en soms ook als hard-copy).
 • Een vakkundige begeleider van NHA.
 • 24/7 toegang tot leerstof, oefeningen en voorbeelden.
 • Eventuele examens en toetsen.
 • Altijd met certificaat / accreditatie.
Thuis studeren waar en wanneer je wil

Een thuisstudie was nog nooit zo eenvoudig

Alles wat je moet weten over thuisstudies- en cursussen (FAQ)

Een aanzienlijk aantal arbeiders willen vanuit huis studeren. De vrijheid en de enorme keuze in studies en cursussen maakt het steeds aantrekkelijker. Wellicht zijn er wel wat onzekerheden rondom deze manier van studeren. Hoe werkt het precies, en is het voor mij relevant? In het volgende gedeelte behandelen we enkele prangende vragen rondom zelfstandige Basisopleiding Rechten met Zekerheidsrecht thuisstudies.

Hoe snel kan ik beginnen met mijn beroepsopleiding?
Waarom zoveel mensen kiezen voor een thuiscursus Basisopleiding Rechten met Zekerheidsrecht: de maximale flexibele studietijden en begeleiding. Dit komt o.a. doordat de studiestof deels digitaal is. Na jouw inschrijving en betaling krijg je soms binnen een paar minuten de online lesmaterialen. Binnen 1 week worden de studieboeken e.d. bij je thuis afgeleverd (soms is dit optioneel). De beroepsopleiding duurt circa 6 maanden. Wanneer je het gemakkelijk aankunt zit je hier niet aan vast, en kan het ook wel sneller. Lukt het niet in deze periode? Dan mag je er ook gerust wat langer over doen.

Heb ik voor deze studie een vooropleiding nodig?
Dit verschilt per studie en aanbieder. Veel beroepsopleidingen en cursussen zijn er in principe voor iedereen. Betreft het een HBO / WO opleidingstraject? In dat geval ligt het vaak wel iets complexer. Dikwijls is hier een matchende Basisopleiding Rechten met Zekerheidsrecht vooropleiding belangrijk om deel te mogen nemen. Een andere methoden kan zijn een 21-plus toets of een diploma van het voortgezet onderwijs. In de gratis studiegids achterhaal je extra info aangaande de toelatingseisen van deze beroepsopleiding.

Wat is de waarde van mijn diploma?
De verschillende MBO, HBO & WO opleidingen van scholen als bijvoorbeeld Scheidegger zijn alleen bekend bij het ministerie van Onderwijs. Zo weet je dat deze studies op dezelfde hoogte staan als studies bij instellingen als ROC van Amsterdam. Verder krijgen deelnemers soms een gerenommeerd branchediploma zoals branchediploma verzekeringen. Bij korte cursussen en trainingen wordt je beloond met een mooi officieel instituutsdiploma. Op die manier zal de buitenwereld zien dat jij bepaalde capaciteiten hebt geleerd. Het draagt dus altijd iets bij aan jouw CV.

Wat zijn de voordelen ten opzichte van klassikaal studeren?
Verscheidene onderwijs-bedrijven hebben ook een Basisopleiding Rechten met Zekerheidsrecht klassikaal. De meest genoemde pluspunten zijn: meer contactmomenten met andere studenten, meer individuele begeleiding en de examenhulp (bespreken van de vragen). Wat minder positief is: je kunt niet op elk gewenst moment beginnen. Er zijn slechts enkele momenten per jaar om te starten. Ook zijn de kosten van klassikaal studeren hoog als je het afzet tegen een thuisopleiding bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Hoe werkt de digitale leeromgeving?
Veel opleiders bieden een online leeromgeving. Op deze plek tref je belangrijke info rondom jouw beroepsopleiding en heb je contact met jouw docent. In jouw online omgeving zijn de volgende documenten te vinden: oefeningen, het lesmateriaal, video’s, praktijkvoorbeelden, geluidsbestanden, oefenexamens. Verder is dit de plek waar je jouw huiswerk inlevert, en volgt – indien nodig – de reactie van jouw docent.


thuisstudie-beroepsopleiding-basisopleiding-rechten-met-zekerheidsrecht

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Op afstand studeren is sterk in opkomst. Je kunt vrijwel alles online studeren. Denk aan Facility management tot en met HBO Didactiek, en tegenwoordig dus ook de Basisopleiding Rechten met Zekerheidsrecht zelfcursus. Welke onderwijsinstelling past bij mijn situatie? In de beschrijving hierna benoemen we de meest gekozen thuisstudie-aanbieders.

 1. NHA: 15 dagen gratis op proef
 2. LOI: Ideaal in combinatie met drukke baan en gezinsleven
 3. NTI: Gratis studiegids aanvragen
 4. Laudius: Gebruiksvriendelijke online leeromgeving (Campus)
 5. Thuiscursus.nl: Praktijkgerichte docenten
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn de studiekosten aftrekbaar?

De thuisstudie Basisopleiding Rechten met Zekerheidsrecht online versneld volgen doe je vanaf €759,00. Maar wie slim is, kan nog goedkoper thuis een studie volgen. Jouw studiekosten zijn in veel gevallen een aftrekpost. Dankzij dit voordeel (studiefinanciering / duo) kan je wel eens een financiële meevaller krijgen. De belangrijkste producten kun je aftrekken:

 • Instellingsgeld, lesgeld, cursusgeld, collegegeld of examengeld
 • Boeken ten behoeve van de opleiding

Opgelet: er gelden strenge regels (juli 2024). Dit belastingvoordeel is alleen toepasbaar bij een volwaardige opleiding die iets bijdraagt aan jouw huidige beroep, of voor een nieuw beroep. De belangrijkste details:

 • De thuisstudie is geschikt voor jouw huidige- of toekomstige baan.
 • Er is sprake van een leertraject. Er moet dus toezicht zijn van een erkende begeleider van NHA.
 • Jij zelf, privé, de studiekosten betaald (geen zakelijke compensatie).
 • De kosten die je opvoert komen minimaal uit op €250 (per 52 weken) en nooit hoger dan €15.000.

Werkgever betaalt soms mee
Een relevante deeltijd studie vanuit huis volgen wordt in veel bedrijven aangemoedigd door managers. De oorzaak daarvan? Jouw bedrijf kan je nieuwe vaardigheden inzetten tijdens opdrachten. Ook mag jouw werkgever de studiekosten ook weer aftrekken. Een zelfstudie via je werk volgen is dus aantrekkelijk op meerder fronten. Binnen veel organisaties mag je hiervoor het studiebudget inzetten voor een (verkorte) afstandsopleiding Basisopleiding Rechten met Zekerheidsrecht. Vraag ernaar bij je personeelsafdeling, samen groeien is een mooie doelstelling.

Sociale zekerheid doorgronden? Volg de Basisopleiding Rechten met Zekerheidsrecht op HBO-niveauSociale zekerheid is uitgebreid en complex. Het management van een organisatie adviseren over verzuimbeleid? Een ontslagprocedure op de juiste wijze voeren? Namens een organisatie overleggen met een overheidsinstantie? Vergroot je juridische kennis en vaardigheden met de Basisopleiding Rechten met Zekerheidsrecht. Betaalt de organisatie waarvoor je werkt te veel werkgeverspremies? Hoe bereken je dat en met wie overleg je? Stel dat de organisatie waarvoor je werkt meer met flexibel inzetbare krachten wil werken. Welke mogelijkheden zijn er? Sociale voorzieningen Vergroot je juridische kennis met de Basisopleiding Rechten met Zekerheidsrecht. De opleiding verdeelt juridische kennis in drie onderwerpen. sociaal recht (werknemersverzekeringen, volksverzekeringen, sociale voorzieningen); arbeidsrecht (overeenkomsten aangaan, overeenkomsten beëindigen, rechtsbescherming); sociale zekerheid (kinderbijslag, bijstand, de Algemene Nabestaandenwet). Een werknemer is ziek. Wat zijn in dat geval de plichten van een werkgever? Welke eisen stelt de wet? Hoeveel geld scheelt het een werkgever als hij bij een rechter kan aantonen dat hij voldoende heeft gedaan om zieke werknemers te ondersteunen? De meeste werkgevers weten wel ongeveer hoe het zit. De manager of personeelsfunctionaris met kennis van zaken weet exact wat er nodig is. Juridische, professionele vaardigheden Een jurist heeft meer dan alleen kennis in huis. De jurist is een gesprekspartner voor het management, hij reikt oplossingen aan voor complexe problemen en zet zijn kennis en kunde in voor mensen en organisaties. Tijdens de Basisopleiding Rechten met Zekerheidsrecht ontwikkel je vier vaardigheden: een theoretische basis om praktisch juridisch onderzoek te doen; vakmanschap om rechtskundige zaken te beoordelen; beroepsethiek en maatschappelijke oriëntatie die past bij een verantwoordelijk professional; mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden. Wie benutten kennis van sociale zekerheid? Van een jobcoach tot een lid van de Raad van Commissarissen, van een manager tot een personeelsfunctionaris: juridische kennis van sociale zekerheid biedt helderheid.

NHA opleidingsinformatie
NHA Opleidingen

Plaats een reactie